koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.787
- Πόντοι
- 3.760
απογευμα δευτερη βαρδιαΗ φωτεινή από Ιάσωνος τι ώρες δουλεύει?
απογευμα δευτερη βαρδιαΗ φωτεινή από Ιάσωνος τι ώρες δουλεύει?
...και λιγο πιο νωρις γιατι τα σκαλακια κατα τις εννεα συνηθως κλεινουν τη λαμπα.Οποτε καο τρεις τρισημιση να πας μπορει μα την πετυχεις μαζι με την ομοσταβλη Σοφια.Η φωτεινή από Ιάσωνος τι ώρες δουλεύει?
Κοίτα, Μεταξουργείο, πας και με την πιτζάμα, πολλοί βρωμήλοι πάνε και με τα ρούχα της δουλειάς, Φυλής το dresscode είναι smart casual και πληρώνεις και το κουβέρ, μετά σε studio είναι μόνο black tie.Καλησπέρα μάγκες! Ξέρουμε ποιά είναι τα πιο κυριλέ ΜΠΟΥ? θα κατέβω απο επαρχεία για δουλείες κανα 2 μέρες και θέλω να κάνω 2-3 επισκέψεις.
Σας ευχαριτώ εκ των προτέρων.
Την είδα και εγώ ενώ έψαχνα άλλο πουτανάκι, πέρασα και δεν ήταν αυτή, ήταν άλλη κοπέλα στην βάρδια ...Αμάντα-Για κωλομερακληδες
Επίσης προηγούμενη Δευτέρα πήρα μια Μάργκο κοντή ξανθιά πιτσιρίκα Ρωσίδα, πολύ δυνατό και τσαχπίνικο καυλοράπανο.. Μου είπε είναι σε στούντιο και ήταν μόνο για αυτό το βράδυ, Γνωρίζει κανείς που την βρίσκω ?
Αν είναι ξανθιά ψηλή, παίζει να είναι αυτή στο στούντιο 12.
Όχι φίλε κοντοπουτανο
Είπε ότι δούλευε και παλιότερα στο φ19
Και Λ73 ήταν τις 2-3 φορές που την έχω πάρει, καλό καυλάκι, καλό γαμήσι, την τελευταία φορά που την πήρα, γαργαλιόταν στο ιεραποστολικό και είχε κλάσει στο γέλιο, πολύ καλή διάθεση, φοβερό στήσιμο.Φωκαίας 13 υπόγειο έχει δουλέψει.
Στα στούντιο Κηφισού δουλεύει με το όνομα Άσια, αυτές τις μέρες λείπει πάντως.
Ο΄τι χειρότερο σε συμπεριφορά η κοπέλα, την έχεις πάρει και πέρασες καλά ? γιατί αν πας απλά για δοκιμή, μην ...H Ειρηνη η βουλγαρα στο Φυλής 72 ισογειο ειναι αποψε;
1-2 σελίδες πίσω φίλε ... έλεοςΚωνσταντίνα Ελληνίδα που δούλευε κ φιλλιπιδου στο πάνω μαγαζί ? Την ψάχνω 1 χρόνο απίστευτο μωρό. .οποίος ξέρει που βρίσκεται να μας πει
Αν και έχει ξανά απαντηθεί, μόνο 2η όταν δουλεύει.Ρε μάγκες ξέρουμε αν παίζει η Ρανια από φυλής πρωινή βάρδια; Έψαχνα χθες πρωινή μπας και ρίξω κάπου καλά αλλά τίποτα δν μου τράβηξε το ενδιαφέρον..
Έγινε να σαι καλά! Ισως κάνω καμιά βόλτα αν και τα ίδια με χθες θα είναι! Νεκρά γενικά!Αν και έχει ξανά απαντηθεί, μόνο 2η όταν δουλεύει.
Σωστά, αλλά το συγκεκριμένο κλωνάρι έχει σκατόφατσα αγριογούρουνου.Η σωστή λέξη είναι "γκώλον".
Και αν δεν κάνω λάθος γαλοπούλα γεμίζουμε όχι γουρουνόπουλο...
Που δούλευε θυμάσαι?Από τα 20€ στην βρωμουπόγα στα 150+ στα σαλόνια
Που δούλευε θυμάσαι?
Το ωραίο είναι ότι τις παίρνουνε και είναι και χαρούμενοι που σκάσανε 150άρια για δαύτες
Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή?Κρύσταλ (5.8) | Φυλής 61 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φυλής 61 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από dmtrsxxx με βαθμολογία 5.8www.bourdela.com
Ναι αυτή είναι!Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή?
Αλίνα τίμια επιλογή. Δυστυχώς η αγαπημένη μου Αλεξάνδρα είναι απούσα.Αλλαγή του ρόστερ στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα, πήρα την Αλίνα, μελαχρινή ζουμεεή καυλιάρα,(σαν μπουζουξού που ανεβαίνει να πάρει το μικρόφωνο κατά τον Μήτσο!), φεύγοντας ήταν η λεπτή μιλφ Ντιάνα.
Καλά Χριστούγεννα! ,το ορθόν.
Για πες μας περισσότερα για αυτές τις ρομαντικές γιατί πέφτω από τα σύννεφα!Εκεί που είχαμε 2--3 στανταρακια ρομαντικές πάνε εξαφανίστηκαν και αυτές.