Φωκαιας πόσο?Ππρωινο περασμα με Συλβια απο φωκαιας τζιμπουκαρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ekei που δουλεύει και η Μικαέλα η μελαχρινή με τα γυαλιάΦωκαιας πόσο?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 539
- Like
- 81.546
- Πόντοι
- 47.129
Κατάθεση στο Ιάσονος 19 όροφος σε μία άλλη Λίζα, πρόκειται για μία γλυκιά κοπελίτσα έως 30 ετών με κοντό καρέ καστανό μαλλί κοντούλα με ελαφρώς ζουμερό κορμί . Λεπτομέρειες στην κριτική...
Κοιτώντας ψηλά τον ουρανό στην ιάσονος αναυδος παρατήρησα ρωσικά ufo βαριά οπλισμένα να κατασκοπεύουν την περιοχή νομίζω ότι πάμε σε γενικευμένο πόλεμο με τους ρώσους γαμήστε όσο προλαβαίνετε.
Κοιτώντας ψηλά τον ουρανό στην ιάσονος αναυδος παρατήρησα ρωσικά ufo βαριά οπλισμένα να κατασκοπεύουν την περιοχή νομίζω ότι πάμε σε γενικευμένο πόλεμο με τους ρώσους γαμήστε όσο προλαβαίνετε.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.952
- Πόντοι
- 3.246
βρε μήπως είναι τα ίδια κατασκοπευτικά που εμφανίστηκαν και στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ πριν λίγες μέρες;;;Κατάθεση στο Ιάσονος 19 όροφος σε μία άλλη Λίζα, πρόκειται για μία γλυκιά κοπελίτσα έως 30 ετών με κοντό καρέ καστανό μαλλί κοντούλα με ελαφρώς ζουμερό κορμί . Λεπτομέρειες στην κριτική...
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.205
- Πόντοι
- 19.236
Ρε μάστορα...Ekei που δουλεύει και η Μικαέλα η μελαχρινή με τα γυαλιά
Εννοείς ότι η Σύλβια η μελαχρινή ψηλή από το Φυλής 59 όροφος, τώρα δουλεύει στο Φωκαίας 17 αριστερά?
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Να κάνω μια διόρθωση στο βεργας 2 είναι μια κυρία που μοιάζει με τσατσά μάλλον η Βικτωρία. Σε όλα τα υπόλοιπα ο φίλτατος @n.smirni76 οπως κάθε φορά είναι τελειος στην ενημέρωση του. Βλέπω στην τριγύρω περιοχή μαζεύει Δίας δεν ξέρω τι παίζεισυνέχεια live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Αλισα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα , απλό πρόγραμμα.
Λιοσιων 73β 3 λατίνες, Μαριάννα ,Λολίτα, Μισέλ και η Κιρα,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,οι λατίνες κάνουν και παρτούζα.
Λιοσιων 73α 2 λατίνες, Καταλινα και Χλοη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, ενώ κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Εξηκιου 18 Έλλη , σε απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου 18α κλειστό.
Εξηκιου 18γ Εύα ξανθό κατσαρομαλλικο τραβελι, με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με κωλαράκι και αυταρχικό.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βιολέτα , απλό πρόγραμμα.
Βεργας 3 δεξιά Ντιαννα και Γκλόρια,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 2 Μάρθα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 6α Κορίνα, απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6β Γιάννα, μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, μικρό βυζί, ωραίο πεταχτο κώλο απλό πρόγραμμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
![]()
Βεργας 7 Αλεξάνδρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 7 κάτω Τινα , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Τροφωνιου 11 ισόγειο Ρίτα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 ισόγειο Ελένη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νατάσα, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.916
- Πόντοι
- 5.827
Για πες, πού το είδες αυτό;Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.829
- Πόντοι
- 606
ΚλαιωΣτην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.

SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.267
- Πόντοι
- 3.796
Με ποσα?Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.643
- Πόντοι
- 1.960
Μπουκοφσκι τελειως η φασηΣτην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.952
- Πόντοι
- 3.246
νομίζω λέει φωκαίας 23Για πες, πού το είδες αυτό;

Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Προχτές μας έπρηξε τα αρχιδια και όλο φώναζε. Σήμερα τους έμπασε;Φωκαιας 19 Λιζα Καρλα λογικά σε παρτουζα, και πολλοι μαυριδεροι στο σαλόνι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δν πήρα τηλ. Εγώ κατεβαίνω με τα πόδια κάνω και γυμναστικηΜε ποσα?
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
νομίζω λέει φωκαίας 23![]()
Ναι εκεί η στο 21.ειδα μεσίτη άρα θέλει ένα ενοίκιο αμοιβη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αργκό είναι αυτή; δν τν ξέρω. Τι σημαίνει;Μπουκοφσκι τελειως η φαση
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.549
- Πόντοι
- 2.836
Άρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??Φωκαιας 19 Λιζα Καρλα λογικά σε παρτουζα, και πολλοι μαυριδεροι στο σαλόνι.
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Ρε συ αυτή τσιρίζει και φωνάζει. Είχε δύο κοπέλες τους έβαλε ολουςΆρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??
Παιδες δεν έκατσα να δω ποιος πέρασε περίμενε μια παρέα τριών κανονικά στο σαλόνι και ένας ξεμπαρκος. Ήταν η χοντρή τσατσά όχι η άλλη που είναι σαν αγουροξυπνημενο πρεζακι.
Άρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??
Ρε συ αυτή τσιρίζει και φωνάζει. Είχε δύο κοπέλες τους έβαλε ολους
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.916
- Πόντοι
- 5.827
Δεν ξέρεις το συγγραφέα Charles Bukowski;Τι αργκό είναι αυτή; δν τν ξέρω. Τι σημαίνει;
Mishathebear
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 840
- Πόντοι
- 361
Ναι αλλά που κολλάει; να το λέω κι εγωΔεν ξέρεις το συγγραφέα Charles Bukowski;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)