Τεσπά, στεναχωρήθηκα με αυτά που άκουσα για την Ιονέλα σήμερα...
Σε άλλα, πιο ευχάριστα, πήγα το μεσημέρι για την πίπα της Ειρήνης στην Αλκιβιάδου, αλλά βρήκα δυο φακλάνες
Δεύτερη επιλογή ήταν η Μιλένα, από Δ. 27, την οποία έχω επισκεφθεί μια φορά με πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά εργάζονταν η Ιβάνκα και μια Ελένη, αν θυμάμαι σωστά. Η Ιβάνκα είναι οκέι, αλλά δυο επισκέψεις νομίζω είναι αρκετές, την άλλη κοπέλα δεν έμεινα να τη δω
Μετά είχα δίλημμα: να πάω στη μικρούλα Άννα από Δ. 8 ή στην Αντριάννα από Χωματιανού. Σκέφθηκα τα γλυκά γλωσσόφιλα και πήγα Αντριάννα, μα ήταν όλα τα δωμάτια γεμάτα και περίμενε κι ένας τύπος
Δεύτερο δίλημμα: στη Γιάννα από Παρασίου, που απ' όσο θυμάμαι από μια ενημέρωση του Σμύρνη δουλεύει και Σάββατα με την τρελοκοτσιδού ή μια βόλτα από Βέργας. Τελικά, πήγα Βέργας. Στης Μπάρμπορας, την οποία δεν έχω επισκεφθεί και έχω δει μόνο ως υπηρεσία, ήταν η Κορίνα στο δωμάτιο κι έφυγα - πολλά νεύρα είχε η τσατσά
Τελευταία στάση Βέργας 3. Γκλόρια, νεαρή κοπέλα, από ανατολικό μπλοκ, μελαχρινή με κανονικό σώμα, ήσυχη παρουσία. Της χτύπησε και την πόρτα η τσατσά για να τελειώνει.
Και δεύτερη κοπέλα, ηΠάολα, λατίνα. Τις λατίνες τις αποφεύγω, αλλά η Πάολα μου φάνηκε λουκουμάκι
Κοντοπούτανο, κάπως τσιμπημένο σε κιλάκια, με όμορφο πρόσωπο, εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν, με διαστημική κωλάρα και ξυπόλητη. Σκέφθηκα να της δώσω 10 ευρώ και να της καθαρίσω τα πατουσάκια με μωρομάντιλα και μετά να προχωρήσω σε επιπλέον καθαρισμό και μου σηκώθηκε
Η Πάολα ευχάριστος χαρακτήρας, της έκανα ένα κοπλιμέντο για τα πολλά τατουάζ της και χάρηκε. Πάνω που σκεφτόμουν να της προτείνω το ντιλ με το 10άρικο, με άρχισε σε μια πολύ ωραία ακά πίπα, ενώ εγώ χούφτωνα τη φοβερή της κωλάρα. Πήγα να της σηκώσω το ένα πατουσάκι, 36 νούμερο και πολύ απαλό στην αφή, αλλά σαν να αντιστάθηκε, μάλλον θα ήτανε κατάμαυρο από κάτω και ίσως ντράπηκε
Μια στάση, εγώ από πάνω, η Πάολα δεν ήταν αμέτοχη, έκανε κάτι ψιλά, λίγο με χάιδευε, λίγο μου τσίμπαγε τις ρόγες, έκανε και κάτι κόλπα στο τέλος για να στραγγίξω καλά και με καθάρισε με μωρομάντιλο. Βάσει της εμφάνισής της, που μου άρεσε, ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, χωρίς πολλά-πολλά. Θα ξαναπάω για το ντιλ που λέγαμε