Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
Για πες, πού το είδες αυτό;Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
ΚλαιωΣτην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
Με ποσα?Στην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
Μπουκοφσκι τελειως η φασηΣτην Φώκαιας είδα νοικιάζουν σπίτι. Θυμάμαι κάποιοι μυστες ψάχνανε να νοικιάσουν μέσα στα bourdela για να μν τρέχουν. Ίσως έχει φτηνό ενοίκιο.
νομίζω λέει φωκαίας 23Για πες, πού το είδες αυτό;
Προχτές μας έπρηξε τα αρχιδια και όλο φώναζε. Σήμερα τους έμπασε;Φωκαιας 19 Λιζα Καρλα λογικά σε παρτουζα, και πολλοι μαυριδεροι στο σαλόνι.
Δν πήρα τηλ. Εγώ κατεβαίνω με τα πόδια κάνω και γυμναστικηΜε ποσα?
νομίζω λέει φωκαίας 23
Τι αργκό είναι αυτή; δν τν ξέρω. Τι σημαίνει;Μπουκοφσκι τελειως η φαση
Άρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??Φωκαιας 19 Λιζα Καρλα λογικά σε παρτουζα, και πολλοι μαυριδεροι στο σαλόνι.
Ρε συ αυτή τσιρίζει και φωνάζει. Είχε δύο κοπέλες τους έβαλε ολουςΆρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??
Άρχισε κ αυτός ο οίκος να μπαζει μέσα Πακια??
Ρε συ αυτή τσιρίζει και φωνάζει. Είχε δύο κοπέλες τους έβαλε ολους
Δεν ξέρεις το συγγραφέα Charles Bukowski;Τι αργκό είναι αυτή; δν τν ξέρω. Τι σημαίνει;
Ναι αλλά που κολλάει; να το λέω κι εγωΔεν ξέρεις το συγγραφέα Charles Bukowski;
Μάλλον ότι και καλά μένοντας δίπλα στα μπουρδέλα κάνεις τη δική του μποέμικη και άσωτη ζωή.Ναι αλλά που κολλάει; να το λέω κι εγω
Δεν υπάρχει κίνδυνος στο Μετάξυ , μην ακούτε τι λένε διάφοροι. Ανεβάζουν βιντεάκια στο YouTube και το παρουσιάζουν λές και είναι το Μπρονξ. Τουλάχιστον εως τις 2 την νύχτα που έχει τύχει να βολτάρω, μια χαρά κυκλοφορείς.Εχω πολυ καιρο να παω μεταξυ απο τοτε που ηταν στα πραιμ του και 1-2 φορες που εχω παει τα τελευταια χρονια 1 στις 10 ηταν καλες αλλα το προβλημα ειναι μην μας φερμαρει κανεις απεξω, τι ωρες θεωρειτε ειναι πιο ασφαλες να πας και ποτε πιστευετε δουλευουν τα πιο ωραια μουνια τυπου λινας;
Τσιμπουκόφσκι πες καλύτεραΜπουκοφσκι τελειως η φαση
Να τα ρώσικα πάλι. Αυτός είναι σαν τον μολοτοφ; από εκεί πήρε το όνομά το τσιμπουκι;Τσιμπουκόφσκι πες καλύτερα
Ναι από αυτόν πήρε το όνομα. Πρώτος ξάδερφος του ΜπουκόφσκιΝα τα ρώσικα πάλι. Αυτός είναι σαν τον μολοτοφ; από εκεί πήρε το όνομά το τσιμπουκι;
Από την Κρήτη να φανταστώ ο ξαδερφοςΝαι από αυτόν πήρε το όνομα. Πρώτος ξάδερφος του Μπουκόφσκι