Η Βανέσσα η Ρομούνα θα είναι, αξιόλογη αλλά ανοιχτομούνα
Αν ήταν και στενή, είναι αυτή που είχα πάρει πριν κανά μήνα, είχα περάσει αρκετά καλά, απο τις λίγες λατίνες που κάνουν χάδια κλπ. κόλπα, λογικά θα σου κάνει την χάρη.
Είχε γίνει 30% λιγότερο φόλα τελευταία, δλδ αποδέχτηκε πως γαμιέται για λεφτά, αλλά ακόμα δεν αξίζει θα έλεγα, πολύ πονηριά, αν και με καυλώνει πολύ η πορνόφατσα της και το κωλαράκι της.
Αποκλείεται να μίλησε έτσι η Έρρικα, κάτι χοντρό θα είπες, θα ήταν η άλλη κοπέλα.
Μου γάμησες την ψυχολογία τώρα, η κοπέλα ήταν το ποιο αξιόπιστο 10ρικο, όποτε ήθελα να κάνω οικονομία και να ξαλαφρώσω στα σίγουρα, εκεί πήγαινα, για 20 δεν ξέρω, υπάρχουν καλύτερες, οπότε πλέον δεν υπάρχει σίγουρα καλό 10ρικο ...
Αν και το ψυλλιάστηκα το Σάββατο που πήγα από πορνοmall και στο 6 ήταν η χοντρούλα βυζαρού Χριστίνα/Λουίζα πως την λένε, που έπαιζε σε αυτό κάτω από την σκάλα μήνες τώρα, την ρώτησα που είναι η Μαρία και μου απαντάει απαξιωτικά "εγώ είμαι εδώ" ζαχαρώνοντας κάτι πάκια... μετά απο 2 λεπτά βριζόταν με την κοπέλα του 4 πάνω στην σκάλα , μιλάμε ξεκατίνιασμα, show.
In other news, πήρα την 'Αννα Ι46 τελευταίο, όμορφο σχετικά Ρουμανάκι προς το νταρντανέ με ωραία συμμετρικά βυζάκια με καυλιάρικες ρώγες, χάνει σε κώλο αλλά καλά πέρασα.