Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (35 μέλη και 276 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.572
Πόντοι
2.546
Προχτές μας έπρηξε τα αρχιδια και όλο φώναζε. Σήμερα τους έμπασε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δν πήρα τηλ. Εγώ κατεβαίνω με τα πόδια κάνω και γυμναστικη
Και πολυ καλα κανεις!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.483
Πόντοι
7.621
Απογευματινή τσάρκα με τον φιλαράκο μου στους οίκους!!!

Φωκαίας 13 υπόγα Πάολα ομορφούλα μελαχρινή λατίνα:wanker: με νορμάλ δυστυχώς.
Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν κλειστό και άνοιξε αργότερα. Καινούρια λατίνα Αλάνα (όχι αυτή του Φυλής 71). 35άρα με light πιασίματα και ωραίο στήθος:tits2:Πρόγραμμα νορμάλ:undecided:
Φωκαίας 17άρια κλειστά
Φωκαίας 19 Κάρλα και Λίζα με τη γνωστή τσατσά από Πιπίνου 118 και Λιοσίων 73
Φωκαίας 27 όροφος κλειστό, άνοιξε μετά. Δύο κοπέλες λατίνες. Τάνια σκουρόχρωμη σα σούφρα:tooth: 20€ με νορμάλ και με έξτρα 10€ ανακοινώνεται και κώλος. Επίσης, Κατερίνα γλυκούλα μελαχρινή με λίγα πιασίματα, με πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.

Φυλής 72 υπόγα με σκάλα σκοτώστρα. Μια κοκκινομάλλα με όμορφο πρόσωπο, αλλά πολύ μαλακισμένο ύφος. Σε ερωτησή μου τι πρόγραμμα κάνει, απάντησε νορμάλ γιατί είναι όμορφη:piss:Τρώει Χ από τ' αποδυτήρια...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.483
Πόντοι
7.621
Επίσης:uzi:

Φυλής 66 Νίκη μοσχαράκι με bodystocking :tooth:
Φυλής 59 Νικόλ και Τζουλιάνα λατίνες με απλό
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Λουσία λατίνα μετριότητα με ελεύθερη φλογέρα και Ναόμι μαυρούλα (πρώην Μαρία από Ιάσονος 39). Έχει βάλει στο πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 67 Έλλη
Φυλής 69 κλειστά
Φυλής 84 όροφος Άννα Μπανάνα η Μεταξουργιώτισσα. Ζητάει 30€ για ελεύθερη φλογέρα :tn36:
Φυλής 71 όροφος Άντζελα λατίνα χαρωπή με light πιασίματα και Αλάνα χοντρέλω:turkydance:
Φυλής 71 ισόγειο Νικόλ χοντρούλα και Άννα η ομορφούλα με τη ξανθιά αφάνα. Εδώ ανακοινώνεται και για τις δύο κώλος με +20€.
Δοκίμασα την Άννα. Είναι ομορφούλα, τσαχπινούλα, αλλά στο κωλογαμήσι σφίγγεται και κλέβει. Τη κάρφωσα στα πλάγια, αλλά γενικά δεν αξίζει το έξτρα 20ρικο.

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.483
Πόντοι
7.621
Και μερικά έξτρα...

Αγκύρας 12 μπαζόΚριστίνα γνωστή και από Βέργας
Αγκύρας 9 Ντάρια

Περάσαμε και αστραπιαία Βέργας να δει τη Κορίνα ο φίλος μου...

Βέργας 6 υπόγα Κορίνα:bigdick: ξανθούλα με απλό (επιλεκτικά και ελεύθερη φλογέρα σε πελάτες)
Βέργας 6 ισόγειο κανούρια μελαχρινή μιλφάρα Γιάννα. Ωραίο σώμα και κώλος. Δυστυχώς με απλό:headbang:
Κάπου την ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι:think:
Αν κάποιος συναγωνιστής θυμάται, ας βοηθήσει...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.883
Πόντοι
41.129
Φυλής 72 υπόγα με σκάλα σκοτώστρα. Μια κοκκινομάλλα με όμορφο πρόσωπο, αλλά πολύ μαλακισμένο ύφος. Σε ερωτησή μου τι πρόγραμμα κάνει, απάντησε νορμάλ γιατί είναι όμορφη:piss:Τρώει Χ από τ' αποδυτήρια...

Λογικα η Ερρικα η Μεταξουργιωτισα απο Ιασωνος 32 δεξι. Αυτη που εγινε πουτανα χωρις να κανει πιπα.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.490
Πόντοι
31.618
Μιας και αναφέρθηκαι
Αυτό το διήγημα του μεγάλου τσαρλ Μπουκόφσκι οφείλει να το διαβάσει κάθε ψαγμένος μπουρδελιαρης
Είναι τρεις σελίδες και ο κάθε ένας θα αναγνωρίσει τον εαυτό του
IMG_20241222_234342.jpg

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.483
Πόντοι
7.621
Παραλειπόμενα 2ης βάρδιας...

Διδυμου 27 Ιβάνα σε πρόγραμμα μισής ώρας
Έλλης 3 δεν είχε έρθει ακόμα η γυρολόγος Κρίστι (στις 18:30), αλλά έπαιζε η κατσαρομάλα γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα (μου διαφεύγει τ' όνομα της) και μια καινούρια (1η μέρα) μιλφ μελαχρινή χοντρούλα με φυσικά τσιμπουκόχειλα:cool2: Πρόγραμμα απλό:sad2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.784
Πόντοι
46.232

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.090
Πόντοι
1.010
Μα 28 κουρτίνα Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό, δίπλα στο υπόγειο βγήκε μια ολόγυμνη με κοντό ξανθό μαλι δεν είπε όνομα την έχω πάρει αλλά δε θυμάμαι στο 28Α με το που μπήκα μπήκε στο δωμάτιο για μια ώρα!!!! Ι1Α κλειστό, Ι1β Τανια και Άννα, ΙΑΓ Σαντρα όπου και τιμήθηκε!!!!!

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
60
Πόντοι
0
Και μερικά έξτρα...

Αγκύρας 12 μπαζόΚριστίνα γνωστή και από Βέργας
Αγκύρας 9 Ντάρια

Περάσαμε και αστραπιαία Βέργας να δει τη Κορίνα ο φίλος μου...

Βέργας 6 υπόγα Κορίνα:bigdick: ξανθούλα με απλό (επιλεκτικά και ελεύθερη φλογέρα σε πελάτες)
Βέργας 6 ισόγειο κανούρια μελαχρινή μιλφάρα Γιάννα. Ωραίο σώμα και κώλος. Δυστυχώς με απλό:headbang:
Κάπου την ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι:think:
Αν κάποιος συναγωνιστής θυμάται, ας βοηθήσει...
η μελαχρινη milfara ειναι η Φωτεινη που δουλευει Λεωνιδου 28 αριστερα τα πρωινα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.497
Πόντοι
2.021
Χθεσινή (Κυριακή) πρωινή καταδρομική στο Ι.1β για να δοκιμάσω Τάνια.
Δούλευε και η Άννα μαζί. Στο σαλόνι μελαμψός συναγωνιστής (πριν από μένα) επιλέγει Τάνια, οπότε θέλοντας να κλείσω τον (προσωπικό ) κύκλο της δυσαρέσκειας επέλεξα το εναπομείνον κορίτσι (!)
Στο κατόπιν καρφί για δουλειά .

Επιστρέφοντας το βράδυ στο εκπληκτικό γκέτο που μένω, είδα πορνομερανάστη με το γνωστό μπουφάν , να διασχίζει Στουρνάρη επί της Αχαρνών και περι ώραν 21.12 μεταμεσημβρινήν .
Έδειχνε φουριοζος με το GPS του να τον κατευθύνει προς Φυλής, Διδύμου Φώκαιας. !

Τελευταία τροποποίηση:

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
144
Πόντοι
0
Χθεσινή (Κυριακή) πρωινή καταδρομική στο Ι.1β για να δοκιμάσω Τάνια.
Δούλευε και η Άννα μαζί. Στο σαλόνι μελαμψός συναγωνιστής (πριν από μένα) επιλέγει Τάνια, οπότε θέλοντας να κλείσω τον (προσωπικό ) κύκλο της δυσαρέσκειας επέλεξα το εναπομείνον κορίτσι (!)
Στο κατόπιν καρφί για δουλειά .

Επιστρέφοντας το βράδυ στο εκπληκτικό γκέτο που μένω, είδα πορνομερανάστη με το γνωστό μπουφάν , να διασχίζει Στουρνάρη επί της Αχαρνών και περι ώραν 21.12 μεταμεσημβρινήν .
Έδειχνε φουριοζος με το GPS του να τον κατευθύνει προς Φυλής, Διδύμου Φώκαιας. !
Τι στο διάολο πλατεία Αττικής μένει δεν ξέρει τους δρόμους?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.745
Πόντοι
2.036
Φ84β καινούργια είπε η υπηρεσία, Βανέσα νεαρή λεπτή μικρόβυζη καστανό μακρύ μαλλί μιλάει ελληνικά αρκετά καλά. Βάρδια από 8μμ (που τελειώνουν οι πρωινές Άννα και Μαρία ) έως όσο πάει.
Η Βανέσσα η Ρομούνα θα είναι, αξιόλογη αλλά ανοιχτομούνα :cheesy:

Και δεύτερη κοπέλα, ηΠάολα, λατίνα. Τις λατίνες τις αποφεύγω, αλλά η Πάολα μου φάνηκε λουκουμάκι :smitten: Κοντοπούτανο, κάπως τσιμπημένο σε κιλάκια, με όμορφο πρόσωπο, εμφανίστηκε μόνο με το σουτιέν, με διαστημική κωλάρα και ξυπόλητη. Σκέφθηκα να της δώσω 10 ευρώ και να της καθαρίσω τα πατουσάκια με μωρομάντιλα και μετά να προχωρήσω σε επιπλέον καθαρισμό και μου σηκώθηκε :happy:

Η Πάολα ευχάριστος χαρακτήρας, της έκανα ένα κοπλιμέντο για τα πολλά τατουάζ της και χάρηκε. Πάνω που σκεφτόμουν να της προτείνω το ντιλ με το 10άρικο, με άρχισε σε μια πολύ ωραία ακά πίπα, ενώ εγώ χούφτωνα τη φοβερή της κωλάρα. Πήγα να της σηκώσω το ένα πατουσάκι, 36 νούμερο και πολύ απαλό στην αφή, αλλά σαν να αντιστάθηκε, μάλλον θα ήτανε κατάμαυρο από κάτω και ίσως ντράπηκε :think:

Μια στάση, εγώ από πάνω, η Πάολα δεν ήταν αμέτοχη, έκανε κάτι ψιλά, λίγο με χάιδευε, λίγο μου τσίμπαγε τις ρόγες, έκανε και κάτι κόλπα στο τέλος για να στραγγίξω καλά και με καθάρισε με μωρομάντιλο. Βάσει της εμφάνισής της, που μου άρεσε, ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, χωρίς πολλά-πολλά. Θα ξαναπάω για το ντιλ που λέγαμε :smiling-face-with-heart-eyes:
Αν ήταν και στενή, είναι αυτή που είχα πάρει πριν κανά μήνα, είχα περάσει αρκετά καλά, απο τις λίγες λατίνες που κάνουν χάδια κλπ. κόλπα, λογικά θα σου κάνει την χάρη.

Εγώ φταίω... την πηρα απο κώλο και την έσκισα.

Στο Φ84β πετυχα την Αννα μπανάνα απο το Ιασωνος 46 μεσαίο διάδρομος.
20ε το απλο 30 με ελεύθερο τσιμπούκι.
Στο 10ρικο ηταν τρομερή φόλα πάντως.
Φωτό απο την "Αννα μπανανα" Φ84β με την σκαλα.
Είχε γίνει 30% λιγότερο φόλα τελευταία, δλδ αποδέχτηκε πως γαμιέται για λεφτά, αλλά ακόμα δεν αξίζει θα έλεγα, πολύ πονηριά, αν και με καυλώνει πολύ η πορνόφατσα της και το κωλαράκι της.

Αποκλείεται να μίλησε έτσι η Έρρικα, κάτι χοντρό θα είπες, θα ήταν η άλλη κοπέλα.

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Λουσία λατίνα μετριότητα με ελεύθερη φλογέρα και Ναόμι μαυρούλα (πρώην Μαρία από Ιάσονος 39). Έχει βάλει στο πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα
Μου γάμησες την ψυχολογία τώρα, η κοπέλα ήταν το ποιο αξιόπιστο 10ρικο, όποτε ήθελα να κάνω οικονομία και να ξαλαφρώσω στα σίγουρα, εκεί πήγαινα, για 20 δεν ξέρω, υπάρχουν καλύτερες, οπότε πλέον δεν υπάρχει σίγουρα καλό 10ρικο ...
Αν και το ψυλλιάστηκα το Σάββατο που πήγα από πορνοmall και στο 6 ήταν η χοντρούλα βυζαρού Χριστίνα/Λουίζα πως την λένε, που έπαιζε σε αυτό κάτω από την σκάλα μήνες τώρα, την ρώτησα που είναι η Μαρία και μου απαντάει απαξιωτικά "εγώ είμαι εδώ" ζαχαρώνοντας κάτι πάκια... μετά απο 2 λεπτά βριζόταν με την κοπέλα του 4 πάνω στην σκάλα , μιλάμε ξεκατίνιασμα, show.

In other news, πήρα την 'Αννα Ι46 τελευταίο, όμορφο σχετικά Ρουμανάκι προς το νταρντανέ με ωραία συμμετρικά βυζάκια με καυλιάρικες ρώγες, χάνει σε κώλο αλλά καλά πέρασα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.483
Πόντοι
7.621
Η Βανέσσα η Ρομούνα θα είναι, αξιόλογη αλλά ανοιχτομούνα :cheesy:

Αν ήταν και στενή, είναι αυτή που είχα πάρει πριν κανά μήνα, είχα περάσει αρκετά καλά, απο τις λίγες λατίνες που κάνουν χάδια κλπ. κόλπα, λογικά θα σου κάνει την χάρη.

Είχε γίνει 30% λιγότερο φόλα τελευταία, δλδ αποδέχτηκε πως γαμιέται για λεφτά, αλλά ακόμα δεν αξίζει θα έλεγα, πολύ πονηριά, αν και με καυλώνει πολύ η πορνόφατσα της και το κωλαράκι της.

Αποκλείεται να μίλησε έτσι η Έρρικα, κάτι χοντρό θα είπες, θα ήταν η άλλη κοπέλα.

Μου γάμησες την ψυχολογία τώρα, η κοπέλα ήταν το ποιο αξιόπιστο 10ρικο, όποτε ήθελα να κάνω οικονομία και να ξαλαφρώσω στα σίγουρα, εκεί πήγαινα, για 20 δεν ξέρω, υπάρχουν καλύτερες, οπότε πλέον δεν υπάρχει σίγουρα καλό 10ρικο ...
Αν και το ψυλλιάστηκα το Σάββατο που πήγα από πορνοmall και στο 6 ήταν η χοντρούλα βυζαρού Χριστίνα/Λουίζα πως την λένε, που έπαιζε σε αυτό κάτω από την σκάλα μήνες τώρα, την ρώτησα που είναι η Μαρία και μου απαντάει απαξιωτικά "εγώ είμαι εδώ" ζαχαρώνοντας κάτι πάκια... μετά απο 2 λεπτά βριζόταν με την κοπέλα του 4 πάνω στην σκάλα , μιλάμε ξεκατίνιασμα, show.

In other news, πήρα την 'Αννα Ι46 τελευταίο, όμορφο σχετικά Ρουμανάκι προς το νταρντανέ με ωραία συμμετρικά βυζάκια με καυλιάρικες ρώγες, χάνει σε κώλο αλλά καλά πέρασα.
Τελικά η Μιλένα ήταν στο Φυλής 72.
Μια χαρά της μιλούσα, αλλά εκείνη είχε ύφος για σφαλιάρες :bottom:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.415
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom