Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.013
- Πόντοι
- 6.820
Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?
Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?
Αυτη ποια ειναι?Υπαρχει ακομη?Που?Φίλε αυτήν εδώ λές;
επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.
φουλ πρόγραμμα δλδ και πόσο? 120?ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Μπά, έμαθε 5 λέξεις στα ελληνικά? Τι να την κάνεις αφού φεύγει αύριο.επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.
Η Αντριάνα από Κολωνού 30 έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, εάν φυσικά αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη.Ξέρετε πού και τι βάρδια δουλεύει μια Αντριάνα γλωσσοφιλού στην Κολωνού;
Ειναι ακομα σε αυτα?Πως λεγοταν?Βέργας 3 ή στο αδελφό Μαραθώνος 59
Ειπε τιποτα περι επιστροφης?ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Που τη βρισκουμε;;;Τι πρόγραμμα κάνει? Ξέρω απλό.
Μήπως είναι η Ρωσίδα η Μαργκο που δούλευε το 2023 στην Φωκ13;Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
Για το 19 εγώ ακόμα δεν την έχω δει καν την κοπέλα...θα πάω καταδρομική και αν την πετύχω θα ανεβάσω εδώ, αλλιώς με βλέπω για μετάξι προς Λίνα.
γυρισε η Λινα-φολινα ή λετε για αλλη?
@n.smirni76 μπορείς να επιβαιβεώσεις ;Ποια Λίνα η Μολδαβεζα η ομορφουλα μελαχρινή?
Θυμάσαι μήπως σε ποιόν αριθμό είναι η γιαγιά που λες;Απο χθεσινό μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ στην Ιάσωνος, πέτυχα τη γιαγια με τη σταφιδιασμένη μούρη που αναγγέλλει "κομπλέ πρόγραμμα, ελέυθερο στοματικό, μουνάκι, κωλαράκι όλα 10 Ευρώ". Αυτή δεν είναι τάνα, λαϊκή αγορά είναι!
ΥΓ αν κάποιος μύστης έχει πάρει την πανέμορφη Μαρίνα (αν θυμάμαι καλά στο 32) , ας δώσει ίνφο. Απορώ γιατί ένα τέτοιο διαμάντι ομορφιάς εκδίδεται εκει πέρα.
Οχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.Θυμάσαι μήπως σε ποιόν αριθμό είναι η γιαγιά που λες;
Λογικά θα λες την Δανάη (Ελληνίδα). σ'ευχαριστώ να είσαι καλάΟχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.
Μάλλον τη Δανάη λες στο ισόγειο της Ιάσωνος 20, βγαίνει κι αναγγέλλει εαυτόν στα σκοτεινά, έχω κανά χρόνο να τη δώ, τέρμα κάλτ μορφή και ολίγον φοβιστική.Οχι φίλε μου. Κάπου στη μέση του δρόμου.