Αν λες το 60αρι είναι πάρα πολύ κοντά είδα φωτό στο πόρταλ...παίζει να είναι και αυτηδεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.942
- Πόντοι
- 201
Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.
είναι εδώ η μυρα; αυτή με το ηλεκτρονικό; αυτά λένε ρε παιδιά νωρίτερα...ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.236
Φίλε την πήρα! Πιπάρα και τίμια συνεδρία! Θα ανεβάσω κριτική όταν κοιμηθεί η γυναίκα μου. Σε ευχαριστώ πολύ, μου έφτιαξες τα Χριστούγεννα!Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 6.820
Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.601
- Πόντοι
- 2.546
Αυτη ποια ειναι?Υπαρχει ακομη?Που?Φίλε αυτήν εδώ λές;
επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.Μόνο που είπε οτι μιλάει λίγα ελληνικά δεν νομίζω να είναι η ίδια.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 6.820
φουλ πρόγραμμα δλδ και πόσο? 120?ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.598
- Πόντοι
- 6.820
Μπά, έμαθε 5 λέξεις στα ελληνικά? Τι να την κάνεις αφού φεύγει αύριο.επειδή διάβασα τις κριτικές τις 90% ήταν αυτή, ειδικά με τον καθρέφτη τα ίδια μου έκανε.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.875
- Πόντοι
- 4.646
Η Αντριάνα από Κολωνού 30 έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, εάν φυσικά αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη.Ξέρετε πού και τι βάρδια δουλεύει μια Αντριάνα γλωσσοφιλού στην Κολωνού;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.414
- Πόντοι
- 19.236
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.601
- Πόντοι
- 2.546
Ειναι ακομα σε αυτα?Πως λεγοταν?Βέργας 3 ή στο αδελφό Μαραθώνος 59
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.601
- Πόντοι
- 2.546
Ειπε τιποτα περι επιστροφης?ναι,ναι,κ γω στη 1η βαρδια ειδα την Μυρα,καιρο ελειπε ,μπηκα για 1 ωρα κ την ξεκολιασα,φουλ προγραμμα,αυριο ομως φευγει...
Που τη βρισκουμε;;;Τι πρόγραμμα κάνει? Ξέρω απλό.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 13.442
- Πόντοι
- 3.236
Απο χθεσινό μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ στην Ιάσωνος, πέτυχα τη γιαγια με τη σταφιδιασμένη μούρη που αναγγέλλει "κομπλέ πρόγραμμα, ελέυθερο στοματικό, μουνάκι, κωλαράκι όλα 10 Ευρώ". Αυτή δεν είναι τάνα, λαϊκή αγορά είναι!
ΥΓ αν κάποιος μύστης έχει πάρει την πανέμορφη Μαρίνα (αν θυμάμαι καλά στο 32) , ας δώσει ίνφο. Απορώ γιατί ένα τέτοιο διαμάντι ομορφιάς εκδίδεται εκει πέρα.
ΥΓ αν κάποιος μύστης έχει πάρει την πανέμορφη Μαρίνα (αν θυμάμαι καλά στο 32) , ας δώσει ίνφο. Απορώ γιατί ένα τέτοιο διαμάντι ομορφιάς εκδίδεται εκει πέρα.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.661
- Πόντοι
- 7.621
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Με υγεία και αγάπη!!!
Καλές πορνοεξερευνήσεις να έχουμε...
Με υγεία και αγάπη!!!
Καλές πορνοεξερευνήσεις να έχουμε...
Μήπως είναι η Ρωσίδα η Μαργκο που δούλευε το 2023 στην Φωκ13;Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
Για το 19 εγώ ακόμα δεν την έχω δει καν την κοπέλα...θα πάω καταδρομική και αν την πετύχω θα ανεβάσω εδώ, αλλιώς με βλέπω για μετάξι προς Λίνα.
γυρισε η Λινα-φολινα ή λετε για αλλη?
@n.smirni76 μπορείς να επιβαιβεώσεις ;Ποια Λίνα η Μολδαβεζα η ομορφουλα μελαχρινή?
8inches
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Θυμάσαι μήπως σε ποιόν αριθμό είναι η γιαγιά που λες;Απο χθεσινό μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ στην Ιάσωνος, πέτυχα τη γιαγια με τη σταφιδιασμένη μούρη που αναγγέλλει "κομπλέ πρόγραμμα, ελέυθερο στοματικό, μουνάκι, κωλαράκι όλα 10 Ευρώ". Αυτή δεν είναι τάνα, λαϊκή αγορά είναι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 11K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου