Κολωνού 30 όροφος...
Δυο κοπέλες η Αννα που εχει κάνει τεράστια κωλάρα και μια άλλη που ξεχασα το όνομα της.
Στις 1900 θα έρθει και η Ρίτα. Την περιμένω εξω απο την πόρτα με την ψωλή σηκωμένη.
Πετάξτε τον έξω αυτόν τον μπαγλαμά Τσάτσο από Φιλιππίδου 11Β γιατί δεν δεν κάνει για αυτήν την δουλειά,μην του γαμηθει κάνα σπίτι όλως τυχαίως και φύγει από τον όροφο μαζί με το καπέλο σβούρες
Βρε ερωτιάρης τι του λες; Πως ξέρεις πως είναι; στην φυλής κυκλοφορούμε και ωραιοι άντρες. Ειδικά Σάββατο βραδι όλοι όσοι δν γαμησανε στο ραντεβού ειναι εκει, κοστουμαρισμενοι.
Είχε πει είναι καραφλος μια φορά και δε είχε βρει ποτέ κοπέλα.Παντως,αν θέλει μουναρα πουτανα να έχει στο νου του να γυρίσει η Ναταλία Φώκαιας 17Α.Οσοι πέρασαν μαζί της ξέρουν.
Ναι ήταν πολύ όμορφη κρίμα που έφυγε.Δε θέλω να βάζω βαθμούς το θεωρώ ανώριμο αλλά η κοπέλα ήταν ένα δυνατό 7 στα 10.Μου έχει μεινει αυτή η πουτανα από τη εμφάνηση της.
Τη πήρα 3 φορές τέτοια εμφάνηση δε βρίσκεις εύκολα.7 στα 10 και 6 στα 10 δε βρίσκεις εύκολα στα μπουρδέλα.Πχ η Κορίνα και η Ντιάνα που είναι όμορφες και αυτές είναι 6 στα 10,η Ναταλία ήταν 7 όμως.Δε γουστάρω να βάζω βαθμούς το θεωρώ μαλακιά αλλά προσπαθώ να σου δείξω να καταλάβεις τι εννοώ.
Όχι όσες φορές κατέβηκα αυτές τις μέρες μια ρουμανοκαυλοφατσα είδα κορινα. Δεν θυμάμαι Βικτωρία εκεί. Νομίζω υπόγειο είναι. Ολες οι τσατσαδες λέγανε πάντως ότι αλλάζει το προγραμμα τώρα τα Χριστούγεννα και από ότι κτλβ οι καλές θα δουλευουν νωρίς. Αν ξαναπεράσω θα ρωτησω
Η Κορινα είναι από Μολδαβία περα από την εξαιρετική ομορφιά της που φέρνει στην Μαρί Κωνσταντατου ( google search if you don't know this woman ) προσφέρει κ τέλειες υπηρεσίες!!!! Προτείνετε για δοκιμή αν δεν το έχεις κάνει ήδη......
Κολωνού 30 όροφος...
Δυο κοπέλες η Αννα που εχει κάνει τεράστια κωλάρα και μια άλλη που ξεχασα το όνομα της.
Στις 1900 θα έρθει και η Ρίτα. Την περιμένω εξω απο την πόρτα με την ψωλή σηκωμένη.