Χριστουγεννιάτικη βροχερή και κατα-ταλαιπωρημένη τσάρκα κατά τις 9-10μμ. Έλεγα θα κόψει η βροχή, δεν έκοψε ποτέ. Λούτσα μέχρι τον αστράγαλο και σαν να μην έφτανε αυτό πάνω από τα μισά σπίτια κλειστά.
Ήθελα να τσεκάρω κάποια τεμάχια που είχα σταμπάρει από περιγραφές εδώ αλλά πέραν του ότι δούλευαν λίγα σπίτια πολλοί οίκοι δεν έχουν και αριθμό απέξω.
Κάποια λίγα που θυμάμαι καθώς δεν συγκρατώ διευθύνσεις εύκολα.
Φ84 είδα την Ράνια που είχε τουλάχιστον 3 συνεχόμενα δωμάτια. Καλό κορμί, ξανθιά, ωραίο πρόσωπο αλλά δεν μου έβγαζε και κάτι. Σίγουρα πάντως από τα καλά κομμάτια του δρόμου.
Απέναντι στο Φ69 (αν δεν κάνω λάθος) ήταν η Έμμυ, καιρό στον ίδιο οίκο. Δυνατό μοντελέ πιπίνι και νομίζω έχει αδυνατίσει λίγο, πάει προς το skinny. Λίγο δηκτική στο σαλονάρισμα και είναι γνωστό ότι διαλέγει πελάτες
Φωκαίας κλειστά όλα εκτός από δύο. Αυτό στα αριστερά που είναι λίγο πιο μακρυά από το 7 (δεν είχε αριθμό απέξω, ίσως ήταν το 5) και το 13 που ήταν μία "Άριε" ή κάπως έτσι. Οκ εμφάνιση αλλά πολύ βαριεστημένη φαινόταν.
Φυλής και Φωκαίας γωνία η υπόγα (χωρίς αριθμό) με επικίνδυνη σκάλα που εν μέσω βροχής φάνταζε ρίσκο να κατέβεις χωρίς ασφάλεια ζωής.
Λίγο πιο κάτω Φ66 δύο μελαχρινές πολύ αφράτες που μόνο με μια γερή δόση ευγένειας κάποιος δεν θα έλεγε χοντρές.
Γενικά η περιοχή εκτός των δύο ανωτέρω είχε συμπαθητικά κομμάτια, μια σεβαστή ποιότητα χωρίς να μου κάνει κάποια τρομερή αίσθηση αλλά έφταιγε και η όρεξη λόγω συνθηκών. Μπήκα και σε άλλα, πολλές λατίνες με καλή εμφάνιση όλες, αλλά δεν γράφω γιατί δεν θυμάμαι νούμερα και ονόματα.
Απογοητευμένος παίρνω το μουσκεμένο μου καβλί που είχε παπαριάσει από την βροχή και τα παπάρια μου που είχαν καυλώσει από την αναμονή και πάω Λιοσίων.
Βέργας 7 κάτω μια μετρίου ύψους νταρντανοχοντρή που δουλεύει μόνη της.
Απέναντι στο 6 πάνω μια μελαχρινή περίπου 36-40 χρονών με πολύ ωραίο σώμα αλλά κάτι ελαφρώς σκυλέ στην μούρη που δεν μου άρεσε αλλά αντικειμενικά δεν ήταν άσχημη.
Β6 κάτω η Κορίνα, από κάπου πρώην ανατολικό μπλοκ νομίζω, παρόμοιας ηλικίας αλλά με περισσότερα πιασίματα στο σώμα και ξανθό μαλλί. Όμορφη γενικά Είχε τιμηθεί παλιότερα σε μια συνάντηση που στην αρχή είχε καλή διάθεση αλλά πολύ σύντομα άρχισε να βαριέται και είχα πει να μην ξαναπάω.
Β7 πάνω Σαμπινόσπιτο κλειστό μέχρι και τις 11 που έφυγα, δεν ξέρω αν άνοιξαν πιο μετά.
Λίγο πιο κάτω στο 5 αν δεν κάνω λάθος που είναι σαν ένας οίκος και μπαίνεις αλλά είναι σαν δύο οίκοι και σου έρχονται οι χοντρές και τα θωρηκτά από αριστερά και δεξιά σαν τα παπαδοπαίδια κατά την θεία λειτουργία και δεν ξέρεις που να κρυφτείς.
Έκανα το μέγα σφάλμα να μπω Εξηκίου 18, αυτό που ανεβαίνεις 4-5 σκαλοπάτια και το σαλόνι είναι αριστερά ώστε να μην βλέπεις τι σου έρχεται από την κουζίνα. Η τσατσά χαλαρή με μια πολύ ωραία γάτα που της είχαν και κολλάρο περιποιημένη, ωραία εικόνα, και έβλεπα μόνο κάτι πόδια από ένα σώμα, μπορεί και πτώμα που κοιμόταν στον καναπέ της κουζίνας. Περιμένω σαλόνι μέχρι η τσατσά να ξυπνήσει την εργαζόμενη που της έλεγε να κοιμάται περισσότερο τα απογεύματα μέχρι που εμφανίζεται μπροστά μου με μπουρνούζι η ίδια η μούμια του Φαραώ αν έκανε ηρωίνη. Κλείνοντας μάλιστα την έξοδο από το σαλόνι για να δυσκολέψει την διαφυγή. Όνομα και να είπαν δεν συγκράτησα και εύχομαι να μην είχα συγκρατήσει ούτε την εικόνα. Δεν ξαναπατάω εκεί ακόμα και αν πέσει είδηση ότι ήρθε η Μπελούτσι και δίνει κώλο με τον 10.