Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.
Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...
Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S
Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.
Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά.