Δηλαδή η τιμή αυξήθηκε;Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 231
- Πόντοι
- 280
Νομίζω μόνο αυτή παίρνει 20€. Για παράδειγμα, η Άννα που δουλεύει στον ίδιο οίκο πρέπει να έχει μείνει στο 10αρικοΔηλαδή η τιμή αυξήθηκε;
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.181
- Πόντοι
- 731
Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!Ότι πιο εμφανίσιμο υπάρχει στο Μεταξυ…Πως και σε άφησε να την βγάλεις φωτογραφία;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΑΚΡΙΑ. Θα κλάψεις τα λεφτά σου, υπερφολαρα του κεραταΕύα Εξηκίου 18γ έχει πάρει κανείς?
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.012
- Πόντοι
- 711
Ναι έτσι γνωρίζω κ από την ίδια κ από αλλού ότι είναι Μολδαβη.
Τραβεστί είναι;Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!
ΜΑΚΡΙΑ. Θα κλάψεις τα λεφτά σου, υπερφολαρα του κερατα
Εγχειρισμένη;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 245.481
- Πόντοι
- 46.232
Οπως έχω γράψει και πιο πίσω έχει γυρίσει στη χώρα της και να γυρίσει όπως μου έχει πει θα δουλεύει οπότε θέλει, στην Ελλάδα ήταν δε γυρισε και ξαναφυγε, δούλευε επαρχία γι αυτό και έχει μάθει και ελληνικά πιαΣε ευχαριστώ για την απάντηση, οπότε είναι ακόμη εδώ λοιπόν δεν έχει φύγει εκτός Ελλάδας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 245.481
- Πόντοι
- 46.232
Τα τελευταία 2 χρόνια και ,20 ευρώ παίρνειΔηλαδή η τιμή αυξήθηκε;
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Οι πιο όμορφες είναι στο μεταξουργείο ή στην φυλής;Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
Καλημέρα. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσει και εσένα το ναταλάκι ήταν όπως πριν φύγει??για της επιδόσεις της για έχει αλλάξει κάτι.και πάλι καλημέρα.Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 17.504
- Πόντοι
- 4.636
Ακριβως! Το λέω ειρωνικά.Πακιστανοί εννοείς διότι δεν υπάρχουν Πέρσες στην Ελλάδα!
Διαφέρουν σε εμφάνιση και σε ήθος όσο η νύχτα με την ημέρα!
Dsar263
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12.712
- Πόντοι
- 4.646
Ειναι ακριβως οπως ηταν πριν φυγει, ιδιο σωμα ιδια διαθεση ιδια αποδοση...Το μαλλι της εχει μακρυνει λιγακι παραπανω στο σαλονι το εχει ελευθερο και μεσα στο δωματιο το πιανει κοτσο...Καλημέρα. Επειδή ξέρω ότι σου αρέσει και εσένα το ναταλάκι ήταν όπως πριν φύγει??για της επιδόσεις της για έχει αλλάξει κάτι.και πάλι καλημέρα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.θα την επισκεφτώ σύντομα.και μετά τα γνωστά πάλι.τσατσα Νέλλη για να της πω τα κάλαντα.Ειναι ακριβως οπως ηταν πριν φυγει, ιδιο σωμα ιδια διαθεση ιδια αποδοση...Το μαλλι της εχει μακρυνει λιγακι παραπανω στο σαλονι το εχει ελευθερο και μεσα στο δωματιο το πιανει κοτσο...
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.088
- Πόντοι
- 1.056
Κακη νοοτροπια εκει και πολλοι μαυροι..Η τσατσα χτύπησε πόρτα όχι κατά την πράξη αλλά μετά για να μου πει να βιαστώ να βάλω τα ρούχα μου γρήγορα ώστε να ελευθερωθεί το δωμάτιο.
Καλο αυτο. Ισως τους κανω την χαρη και κατεβω να τις ριξω κανα πουτσο!Είδα και αρκετούς μελαμψούς αλλοδαπούς, στο Φωκαίας τους έδιωχναν.
Φιλε στο μεταξουργειο η αλλιως μεταξι ειναι κατωτερα και απο θεμα εμφανισης αλλα και απο θεμα περιβαλλον..Οι πιο όμορφες είναι στο μεταξουργείο ή στην φυλής;
Στην φυλης ειναι καλυτερα και απο πουτανες και απο ατμοσφαιρα.., η ολη εμπειρια σου δλδ θα ειναι καλυτερη..
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.181
- Πόντοι
- 731
Ναι εγχειρισμενηΤραβεστί είναι;
Εγχειρισμένη;
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !
Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Επιτέλους, την περίμενα κι εγώ πως και πως, είναι στανταράκι μου σχεδόν δέκα χρόνια. Όσοι συνηθίζετε να πηγαίνετε στην αρχή της βάρδιας της και πέσετε σε μέρα που είμαι μέσα μαζί της, απλά ξεχάστε το! Τις περισσότερες φορές την κλείνω για 45λεπτο ή για μία ώρα.
Αρκετές φορές όταν δούλευε στο 37Α, η τσατσά με το που με έβλεπε, πήγαινε και έκλεινε την κάτω πόρτα και την άνοιγε ξανά μετά από μία ώρα!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 2.036
Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.Μ. Αλεξάνδρου 21 όροφος πριν λίγο κατάθεση στη Νικολ με τον τεράστιο κωλο και τις βυζαρες. Ψιλοκαλη περίπτωση για 10€, αν εξαιρέσεις το κακό τσιμπουκι. Γεμάτο πακια στο σαλόνι που είχαν θέλαν να περάσουν. Η τσατσα χτύπησε πόρτα όχι κατά την πράξη αλλά μετά για να μου πει να βιαστώ να βάλω τα ρούχα μου γρήγορα ώστε να ελευθερωθεί το δωμάτιο.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !
Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...
Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...
Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!
ΜΑΚΡΙΑ. Θα κλάψεις τα λεφτά σου, υπερφολαρα του κερατα
Τραβεστί είναι;
Εγχειρισμένη;
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...Ναι εγχειρισμενη
Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S
Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.
Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά τουλάχιστον.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 2.036
10 χρόνια στανταράκι σου με 45λεπτα και περίμενες εμάς να σε ενημερώσουμε ? χμμμ καλός μ.... και εσύ.Επιτέλους, την περίμενα κι εγώ πως και πως, είναι στανταράκι μου σχεδόν δέκα χρόνια. Όσοι συνηθίζετε να πηγαίνετε στην αρχή της βάρδιας της και πέσετε σε μέρα που είμαι μέσα μαζί της, απλά ξεχάστε το! Τις περισσότερες φορές την κλείνω για 45λεπτο ή για μία ώρα.
Αρκετές φορές όταν δούλευε στο 37Α, η τσατσά με το που με έβλεπε, πήγαινε και έκλεινε την κάτω πόρτα και την άνοιγε ξανά μετά από μία ώρα!
Η Πάολα έβαλε πλαστικό βυζί κάπου τώρα φθινόπωρο πριν επιστρέψει. Το καλοκαίρι στο φ59 τα είχε φυσικά. Νομίζω καλή δουλειά έκανε ο πλαστικός,αν και δεν είμαι φαν της σιλικόνης με την καμμία.Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.
Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...
Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S
Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.
Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 75.062
- Πόντοι
- 41.129
Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.10 χρόνια στανταράκι σου με 45λεπτα και περίμενες εμάς να σε ενημερώσουμε ? χμμμ καλός μ.... και εσύ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις