SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.267
- Πόντοι
- 3.796
Σου φανηκε εγχειρησμενη?Ρε παίδες η Ρίτα περνει κ Πέρσες?επειδή πέρασα κ ήταν 5 στο σαλόνι , σηκώθηκα κ εφυγα
Σου φανηκε εγχειρησμενη?Ρε παίδες η Ρίτα περνει κ Πέρσες?επειδή πέρασα κ ήταν 5 στο σαλόνι , σηκώθηκα κ εφυγα
Ηταν τόσο επειδή ειχα μαγαζί πανω και ξέρω τωρα εχουν ανέβει λιγο πάει στα 20 το μεροκάματοToσο, έχω ακούσει οτι ειναι το ημερομισθιο εκει
Ο πύργος της Βαβέλ ώρες ώρες αυτή η συνομιλία.Είσαι σίγουρος;Η Κορινα είναι από ΜολδαβίαΤραβεστί είναι;Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!Ότι πιο εμφανίσιμο υπάρχει στο Μεταξυ…Πως και σε άφησε να την βγάλεις φωτογραφία;;Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
![]()
Εγχειρισμένη;
Έχουμε όντως κάτι για Ειρηνακι ή τρολαρεις;;;Πριν λίγο:
Φωκαίας 27Β: Αφού είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές για την Νάταλι, πήγα καρφωτός και όπως την είδα έκανα μεταβολή (την είχα δει και παλαιότερα, όμως δεν θυμόμουν πως λεγόταν έτσι). Μια γερομπεμπέκα είναι που από το διχτυωτό κρεμόταν το πατσόκοιλο λόγω χαλάρωσης.
Άγκυρας: Στο 12 ήταν η Όλγα με τη Βικτώρια, στο 9 ήταν η Ντάρια με τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη δούλευε για πολύ καιρό Μεταξουργείο, έχει χάσει κιλά όμως... δεν γίνεται τέτοιες γυναίκες να ζητάνε 20ρικα. Ήθελα να περάσω είτε με Ντάρια είτε με Όλγα αλλά είχαν δωμάτια.
Επειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
Για καμιά από τις δύο ρε τυπε, διάβασε στις σελίδες πίσω, πώς μπερδεύτηκες έτσι?Ο πύργος της Βαβέλ ώρες ώρες αυτή η συνομιλία.
Για αυτήν την Κορίνα από Μολδαβία λέτε ότι είναι τραβέλι ή για την Ρίτα στις φωτογραφίες?
Αλβανεζικο.Δεν ειναι τυχαιο που ηρθαν στη γη της επαγγελιας των βαλκανιων για να φτιαχτουνε.Tι χαρτονομισμα ειναι αυτό?
φωνή βοώντος εν τη ερήμω...δυστυχώςΜπλα μπλα μπλα.
Ρε παιδιά άν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να γράψετε μην ρυπαίνεται το φόρουμ με πολυλογειες. Κουράζει.
απέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικαΕπειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
Γιατί τα καλά τα κρατάτε για πάρτυ σας; Δώστε καμία ινκόγκνιτο πληροφορίααπέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικα
Φυλής 71 είναι αν λες για μια ζωγραφισμένη εκεί την έχεις που δίνει και κουλούριΠαιδιά έχω χάσει την λατίνα την Άντζι στην φυλής οποίος την έχει προλάβει ξέρουμε που είναι έχω τρελαθεί...
στην Ηπείρου;;;απέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικα
Περίμενε τους γαμιάδες στην καγκελόπορτα, πως δεν την είδες?στην Ηπείρου;;;
Μην μας τρολαρετε και χαρήκαμεΠερίμενε τους γαμιάδες στην καγκελόπορτα, πως δεν την είδες?
Λάθος στο 13 ήθελα να γραψωΕκτός αν εννοείς την πρώην αντζι νυν σολ που δούλευε φωκαιας 13 και φυλης 59 είναι στο 19 νυχτες
Γιατί τα καλά τα κρατάτε για πάρτυ σας; Δώστε καμία ινκόγκνιτο πληροφορία
Την Πέπη την είδα έτσι και την ξέσκισα πριν από 25+ χρόνια στο Φωκαίας 19 με 3.000 δραχμές! Τώρα θα είναι αγνώριστη!Περίμενε τους γαμιάδες στην καγκελόπορτα, πως δεν την είδες?