Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 13.541
- Πόντοι
- 3.236
Το φάγανε οι Πέρσες το κορίτσι!Την εξερευνησα εγώ χθές και ανακάλυψα κονδυλώματα στην θεά
Επίσης δεν στήνεται στα 4 φαντάζομαι για τον παραπάνω λόγω
Το φάγανε οι Πέρσες το κορίτσι!Την εξερευνησα εγώ χθές και ανακάλυψα κονδυλώματα στην θεά
Επίσης δεν στήνεται στα 4 φαντάζομαι για τον παραπάνω λόγω
Και Χθες μεταμεσονύχτια 15 ήτανρε αρχοντα @DmtrsxXx τι χάος δημιούργησες...Μαρίνα καβλοφατσα τρελή...15αρι απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε...επικά βρωμερό μαγαζί.
Κωλαράκι και πρωκτικό;;;;;;τώρα live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α & 11β κλειστά.
Λιοσιων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Παολα απλό πρόγραμμα και Κιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 & 18α κλειστά.
Εξηκιου 18γ Εύα, κωλαράκι και πρωκτικο.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βέργας 3 αριστερά Λάουρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 3 δεξιά Γκλόρια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 6α Κορινα απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β Άννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βέργας 7 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρία, μελαχρινή πολύ λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Βέργας 7 υπόγειο Βίκυ, ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι σύν βυζί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τροφωνιου 11 Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13 Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.
Τύπε το παρασύνθημα σε όλα είναι πάντα το κόκκινο ή μπλε παράβολο.Ξέρουμε τι ώρα πιάνει δουλειά η Ιβάνα - Διδύμου, και ποιό το παρασύνθημα για κουλουράκι?
Δλδ με 50άρι δίνει κώλο?Τύπε το παρασύνθημα σε όλα είναι πάντα το κόκκινο ή μπλε παράβολο.
Μιρέλα που έχει χαθεί άραγε;καυλωσε μας άρχοντα...Λιζα είναι στο πόστο της;
Η συγκεκριμένη με πολύ λιγότερα.Έ
Δλδ με 50άρι δίνει κώλο?
Όντως έπεσε λίγο η κοιλίτσα, αλλά μου βγασει μία βαρεμάρα στην όψη και δεν την έχω πάρει αν και μεγάλος φαν ρομανεστε παρουσιών. Πες λίγα παραπάνω για μέσα στο δωμάτιο αν σου είναι εύκολο.Πριν λίγο σε λίγα που μπήκα.
Φυλής 84πάνω Μαρία (μιλφ)
Φυλής 65κάτω Κορίνα
Φιλ11κάτω μία Λατίνα, μία μαυρούλα, δεν μπήκα καν στον κόπο, έκανα μεταβολή
Φωκαίας 19 Λίζα και μια Λατίνα που πάνε μαζί συνήθως
Κατάθεση στη Λίζα που για μία ακόμη φορά ήταν εξαιρετική. Από τις πιο αξιόλογες που δοκίμασα φέτος. Πρέπει να έχει αδυνατίσει λίγο κιόλας.
Παρά το κρύο και το ψιλόβροχο έιχε αρκετό κόσμο, κυρίως πιτσιρίκια που μπαίναν μαζί 5-5. Είδα και αρκετούς μελαμψούς αλλοδαπούς, στο Φωκαίας τους έδιωχναν.