You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
σφηνάκι live επιγραμματικα
Περγάμου 27 κλειστό.
Αλκαμένους 113 Συλβια (η γνωστή από Φυλής 109α ,Διδυμου 22 κλπ),απλό
Ναι μια γιαγιά Δυδιμου 16 Αλίκη Αλλά πρόσεξε μην Τρομάξεις Εκτός και αν είσαι για αυτές τις καταστάσειςΚαλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.
Αλλο ρωτησα αλλο μου απαντησεςΝαι μια γιαγιά Δυδιμου 16 Αλίκη Αλλά πρόσεξε μην Τρομάξεις Εκτός και αν είσαι για αυτές τις καταστάσεις
Αυτή έψαχνα...μπορείς να δώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά του μωρού;Φωκαίας 19
καινούρια η Άννα. Πιπίνι γάλακτος!!!
Το καλύτερο που είδαμε σήμερα.
Διαγραμμένο μέλος 249604
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2024
- Like
- 434
- Πόντοι
- 20
Ρε φιλαράκι αυτό ρώτησες αυτό απάντησα Δυδιμου 16 Αλίκη δεύτερη βάρδια Αλλά είναι γριά Τι δεν κατάλαβες?Αλλο ρωτησα αλλο μου απαντησες
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.205
- Πόντοι
- 19.236
Μελαχρινή. Μακρύ καρέ μαλλί, αν δεν κάνω λάθος. Μεσαίου αναστήματος.Αυτή έψαχνα...μπορείς να δώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά του μωρού;
Κατάλευκη επιδερμίδα.
Πολύ ωραίο κορμί αδύνατο και υπέροχη κωλάρα!!!
Νομίζω χωρίς τατουάζ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 253.399
- Πόντοι
- 46.232
Εμείς πάντως ξεκάθαρα καταλάβαμε ότι έγινε ερώτηση για την Εύα και γι αυτήν απάντησε άλλος συναγωνιστής...έγινε ερώτηση για αν έχει πάρει κανείς την Εύα, εξηκιου 18γ, συναγωνιστής απάντησε μακριά κλπ,στην απάντηση του συναγωνιστή ο fluffy ρώτησε αν είναι τραβέλι και πήρε απάντηση, καλή συνέχειαΤα έχω διαβάσει. Τα μηνύματα που παρέθεσε ο fluffy και έκανε την ερώτηση περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές τύπισσες και η αλυσίδα των παραθέσεων πάει μακρυά. Γιαυτό λέω για πύργο της Βαβέλ εδώ. Και ο άλλος συμφορουμίτης λίγα μηνύματα πριν νόμιζε ότι έλεγαν για την Ρίτα
Τελευταία τροποποίηση:
Ι1Α Τανια ελεύθερο στοματικό 69,Ι1Β Άννα, Ι1γ κάποια Μαρίνα δεν την έχω ξαναδεί κοντό καρέ ξανθό σχετικά αδύνατη μια από τα ίδια ελεύθερο στοματικό 69 τελικά για άλλη μια φορά πέρασα με την Άννα φώτο από το δωμάτιο
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 7.095
Αυτή η Μια τι φάση είναι,Δυο φολες σερί έφαγα πριν λιγη ώρα..
Η πρώτη φολα ηταν στο Ιάσονος 39 δεξι υπόγειο στη λατινα Μία απο την οποία έφυγα αχυστος.
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 7.095
Μακάρι να σου κάτσει η όλη η φάση, αν και κάτι μου λέει ότι δύσκολα φεύγει η εξάρτηση του πληρωμένου έρωτα, στην πρώτη στραβή πάλι θα δοκιμάσεις έστω και περιστασιακά.Τέλος η πορνοκαριέρα για μένα. Πλέον λειτουργώ μόνο με κανονικές γκόμενές. Ύστερα από 4 χρόνια και με τις τόσες μαλακιες που έχω κάνει με κορίτσια του χώρου συνειδητοποίησα πως πρέπει να αφήσω την καυλα και να σοβαρευτώ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Εύχομαι και σε εσάς να βρείτε αυτό που σας αξίζει και να μν συνεχίσετε να τρώτε τα μούτρα σας στον πληρωμένο έρωτα
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 6.532
- Πόντοι
- 7.095
Νομίζω λίγο δύσκολο, είναι και θέμα ασφάλειας, εκτός και εάν υπάρχει κάποια που δουλεύει σόλο, είσαι γνωστός πελάτης και υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη.Καλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 3.760
03:30 στην τριτη βαρδια.Ειχα ορεξη να καψω εικοσαρικο στην μοντελε Μιχαελα του Φωκ25 ισογειο.Δυστυχως ο πουστοτσατσος ειπε μονο Σαρα.Εφυγα με μεταβολη.Πολυ κινηση και αρκετοι συναγωνιστες στον πορνικο στιβο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο 10λεπτο οχι.Νομίζω λίγο δύσκολο, είναι και θέμα ασφάλειας, εκτός και εάν υπάρχει κάποια που δουλεύει σόλο, είσαι γνωστός πελάτης και υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.174
- Πόντοι
- 481
Η θεία Σόνια στην φυλής μέχρι πριν λίγο καιρό και το τσολι η Ειρήνη που δίνει κώλο , δεν πολύ γυρνάω αυτό το διάστημα πάω απευθείας στα στάνταρ και δεν θυμάμαι κάτι άλλο..Καλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.
Έχω καιρό να διαβάσω ενημέρωση για τις παραπάνω
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 59
- Like
- 14.148
- Πόντοι
- 9.436
Εχω ανεβασει εγω μια κριτικη αλλα κατα λαθος εβαλα το ονομα Μελανι αντι για ΜιαΑυτή η Μια τι φάση είναι,
ενώ έχει μια σχετική "εξωτική" ομορφιά είναι πολύ ψυχρή στο σαλονιασμα, μέσα δεν ξέρω εάν λέει κάτι γιατί ενώ πάω να κάνω κίνηση για δωμάτιο κάνω πίσω καθαρά λόγο ψυχρας της κοπέλας και της καριόλας της υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ δεν υπάρχουν και κριτικές για την κοπέλα αν και είναι καιρό στην ενεργό δράση.
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 59
- Like
- 14.148
- Πόντοι
- 9.436
Η ρωσιδα μιλφ η Γιαννα στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια μεταξυ 12:00 - 17:30...2 φορες που πηγα ηταν μονη της και κλειδωσε την εξωπορτα...βεβαια εχουν περασει 2 μηνες απο την τελευταια φορα που πηγα...πιθανον να ειναι ακομα εκει...Καλημέρα υπάρχει κάποιο μπουρδέλο που η πουτανα να είναι μόνη και να κλειδώνει την έξω πόρτα για να γαμησης με ηρεμία χωρίς ενοχλήσεις.
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.174
- Πόντοι
- 481
Κατάθεση εχθές απόγευμα Φώκαιας 27 στην μιλφ Νάταλι, υπέροχο βαθύ τσιμπούκι με ακόμα ποιο βαθεία γλωσοφιλα .
Είναι αγριόγατα συναγωνιστές,όπως την βλέπω εγώ , ή λόγω πρέσβυωπειας είναι κάτω του μετρίου από εμφάνιση?
Δεν βλέπω ο κερατάς καλά και ιδιαίτερα κάτω από τις λάμπες νεον , ήμουν νιος και γέρασα .

Είναι αγριόγατα συναγωνιστές,όπως την βλέπω εγώ , ή λόγω πρέσβυωπειας είναι κάτω του μετρίου από εμφάνιση?
Δεν βλέπω ο κερατάς καλά και ιδιαίτερα κάτω από τις λάμπες νεον , ήμουν νιος και γέρασα .
Πρώτη βάρδια που πέρασα και ρώτησα για Μαργκό, έχει περίοδο (υποτίθεται) είπε η υπηρεσία.Καταδρομική απόψε. Ώρα 21.00.
Φωκαίας 19
Λίζα η Μουνάρα και μια καινούρια η Άννα. Πιπίνι γάλακτος!!!
Το καλύτερο που είδαμε σήμερα.
Απλό πρόγραμμα και για τις δύο.
Μαργκό δεν ήταν εκεί.
Άννα καινούργια νεαρή στο φωκ19 όντως καλή παρουσία όπως το λες. Δουλεύει διπλοβάρδια, τουλάχιστον
μεσημεράκι που πέρασα ήταν ήδη εκεί μαζί με τη Λίζα.
Ρώτησα και για την Κάρλα του 19 , μου είπε έχει πάρει μετάθεση στο φωκ17α για απόγευμα μερικές ημέρες . Στην πρώτη βάρδια προς το παρόν αν κατάλαβα σωστά,η γνωστή Σύλβια, δεν τσέκαρα.
Μεσημέρι επίσης, πρώτη βάρδια, στο φ59 όροφος δύο λατίνες παχουλές χαμογελαστές αλλά πολύ μέτριες εμφανισιακά.
Φιλιπ11α η Βαλέρια
Φ84Β η "καινούργια"Μαρία με καινούργια κόμμωση ουάου,
καλή. Μαζί της μια σχεδόν σκίννυ αλβανιδούλα με ξανθοκάστανες ανταύγειες,η Άννα.
Κλειστά τα 84α και τα 65άρια καθώς και το 67.
Αυτά μέσες άκρες από χτες.
Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 2.471
Σε λίγο θα μπαίνουμε και θα ακούμε έχει φύγει το παιδίΔυσαρέσκειας συνέχεια.
Μα 08.58 π.μ η κοπέλα (!) είναι στο δωμάτιο ;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 16.077
- Πόντοι
- 4.926
Είναι πολύ μέτρια, με πολλές ατέλειες, αλλά εκπέμπει αρκετή καύλα. Αυτός είναι ο λόγος, που θα περάσει κάποιος μαζί της. Όσον αφορά τον αγώνα: Είναι θερμή, κάνει προκαταρκτικά, φιλάει, γλύφει αρχίδια, πιπώνει ακάποτα και τον δέχεται αδιαμαρτύρητα. Ένα τίμιο milf, που τιμάει το 20άρικο.Κατάθεση εχθές απόγευμα Φώκαιας 27 στην μιλφ Νάταλι, υπέροχο βαθύ τσιμπούκι με ακόμα ποιο βαθεία γλωσοφιλα .
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K