Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (33 μέλη και 306 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Χρόνια πολλά! Όντως., όπως γράφτηκε παραπάνω , η εν λόγω Καρίνα, ...καμία σχέση με εργαζόμενη σε οίκους. Είναι νομιζω η γνωστή Λιθουανή ως Λάουραxx, που δούλευε cg και στα νότια προάστια, όπως γράφτηκε, Γλυφάδα κλπ_και έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Στο τηλεπαιχνίδι φάνηκε ότι όντως έχει παχύνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, έχει εγκαταλείψει αυτόν το χώρο και έχει ανοίξει δική της δουλειά, νομίζω στον χώρο της κομμωτικής ..

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
769
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά! Όντως., όπως γράφτηκε παραπάνω , η εν λόγω Καρίνα, ...καμία σχέση με εργαζόμενη σε οίκους. Είναι νομιζω η γνωστή Λιθουανή ως Λάουραxx, που δούλευε cg και στα νότια προάστια, όπως γράφτηκε, Γλυφάδα κλπ_και έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Στο τηλεπαιχνίδι φάνηκε ότι όντως έχει παχύνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, έχει εγκαταλείψει αυτόν το χώρο και έχει ανοίξει δική της δουλειά, νομίζω στον χώρο της κομμωτικής ..
Γιά ποιά λές?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
73
Like
11.293
Πόντοι
12.421
Κασκαντεριλίδικη κατάθεση σήμερα στην 1η βάρδια:uzi:

Περιορισμένος χρόνος μισής ώρας, μιας και με περιμένανε...

Πήγα Βέργας να δω τη μιλφ Μαρία με φουλ που έγραψε ο n.smirni

Στο Βέργας 7 δούλευε η Έλενα χοντρή γκίλφ με κοντό ξανθό μαλλί. Μου είπε να πάω Εξηκίου για Μαρία σήμερα...

Εξηκίου 18γ η νεαρή γυρολόγος Μόνικα με ελεύθερη φλογέρα

Εξηκίου 18β σκάλα ήταν η Μαρία
Κακάσχημη ξερακιανή μελαχρινή μιλφ με χαλασμένη οδοντοστοιχία :new_shocked:
Η Γεωργία Βασιλειάδου είναι μανεκέν μπροστά της:new_shocked:

Λόγω έλλειψης χρόνου, έγινα κασκαντέρ. Χωρίς όμως πίπα και καμμιά επαφή με το πρόσωπο της:tomato:

Απευθείας στα τέσσερα και δυνατό ξεκώλιασμα :zfuck::zfuck:

Έπεσε γερή πούτσα:tooth:

Τελείωμα με μαλακιά και ταυτόχρονα κάνοντας γρήγορο fisting με τρία δάχτυλα στη σούφρα της:klapste:
Μόνο για κομμάντο αυτοκτονίας :ak:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.182
Πόντοι
2.846
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα,
η ψαρίλα κατά κανόνα είναι σύμπτωμα κολπίτιδας, που μπορεί να οφείλεται και σε ερεθισμούς από χημικά προϊόντα αλλά και σε βακτήρια ή μύκητες. Καλό είναι να μη δουλεύει μια κοπέλα αν έχει κολπίτιδα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.208
Πόντοι
2.036
Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
20
Like
1.347
Πόντοι
1.071
Γνωρίζει κάποιος αν είναι τώρα η Φωτεινή στο Ι44?

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.848
Πόντοι
4.646
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.
Αυτο το goblin το ξανθο ειναι η Ρουμανα η Τζοανα...αστα να πανε...πιο πολλυ ωρα περναγε πηγαινοερχομενη στον φουρνο στην Πλατεια Καραισκακη να φορτωσει καυσιμο παρα δουλευε...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
73
Like
11.293
Πόντοι
12.421
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
247
Πόντοι
21
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.
Το "φωτομοντελο";

Chrs2121

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά έχω χάσει την λατίνα την Άντζι στην φυλής οποίος την έχει προλάβει ξέρουμε που είναι έχω τρελαθεί...‍

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.139
Πόντοι
446
Πριν από λίγο
Ιάσονος 39 στο πρώτο δεξιά πάνω
2 νεοφερμένα μιλφ από Ουκρανία το ένα πολύ δυνατό ξανθο με μεταξένια επιδερμίδα
10 ευρώ με ελεύθερο στοματικό
Στα αρνητικά οτι τσατσά είναι η πρηξαρχιδο Νέλλη

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.592
Πόντοι
2.546

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
γνωριζει κανεις αν η Ριτα απο μεταξ ειναι στο ποστο της?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
531
Like
75.884
Πόντοι
41.129
Με πρόλαβες... μόλις περασα με την ξανθιά Νατάσσα, ειναι δυο μέρες στην Ελλάδα. Μεσα στο δωμάτιο ηταν βιαστική και μου ζητούσε συνέχεια λεφτά +5…+5....+5 για έξτρα καθως έχει αναγκη για χρήματα. Δυστυχώς την εκμεταλλεύτηκα.... λεπτομέρειες στην κριτικη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom