Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.806
- Πόντοι
- 2.036
Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.Μ. Αλεξάνδρου 21 όροφος πριν λίγο κατάθεση στη Νικολ με τον τεράστιο κωλο και τις βυζαρες. Ψιλοκαλη περίπτωση για 10€, αν εξαιρέσεις το κακό τσιμπουκι. Γεμάτο πακια στο σαλόνι που είχαν θέλαν να περάσουν. Η τσατσα χτύπησε πόρτα όχι κατά την πράξη αλλά μετά για να μου πει να βιαστώ να βάλω τα ρούχα μου γρήγορα ώστε να ελευθερωθεί το δωμάτιο.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !
Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...
Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...
Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΑΚΡΙΑ. Θα κλάψεις τα λεφτά σου, υπερφολαρα του κερατα
Τραβεστί είναι;
Εγχειρισμένη;
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...Ναι εγχειρισμενη
Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S
Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.
Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά τουλάχιστον.