Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (11 μέλη και 79 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.806
Πόντοι
2.036
Μ. Αλεξάνδρου 21 όροφος πριν λίγο κατάθεση στη Νικολ με τον τεράστιο κωλο και τις βυζαρες. Ψιλοκαλη περίπτωση για 10€, αν εξαιρέσεις το κακό τσιμπουκι. Γεμάτο πακια στο σαλόνι που είχαν θέλαν να περάσουν. Η τσατσα χτύπησε πόρτα όχι κατά την πράξη αλλά μετά για να μου πει να βιαστώ να βάλω τα ρούχα μου γρήγορα ώστε να ελευθερωθεί το δωμάτιο.
Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ !

Ιάσωνος 27 υπόγειο Ναταλιτσα σκιννυ ! Πηρε διαζύγιο! Την γαμησα σα τρελός απο τη χαρα μου που γύρισε και το χαρήκαμε και οι δύο!
Επιβεβαιωνω και γω με την σειρα μου την πετυχα κατα τις 23:15 λιγο πριν σχολασει ημουν ο τελευταιος της πελατης....και γω επισης χαρηκα που την ξαναειδα και φυσικα περασα δωματιο μαζι της....πολυ δυνατη πετιτ οπως παντα το σωμα της δεν εχει αλλαξει καθολου παραμενει σκιννυ, το μαλλι της εχει μακρυνει και αλλο...απεφυγα να την ρωτησω για γαμους, διαζυγια, εγκυμοσυνες κτλ...της ειπα οτι νομιζα πως ειχε σταματησει οριστικα και μου απαντησε οτι απλα ηθελε να ξεκουραστει λιγακι....επεστρεψε λοιπον η Ναταλιτσα...

Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...

Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΑΚΡΙΑ. Θα κλάψεις τα λεφτά σου, υπερφολαρα του κερατα
Τραβεστί είναι;
Εγχειρισμένη;
Ναι εγχειρισμενη
Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...

Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S

Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.

Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά τουλάχιστον.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.806
Πόντοι
2.036
Επιτέλους, την περίμενα κι εγώ πως και πως, είναι στανταράκι μου σχεδόν δέκα χρόνια. Όσοι συνηθίζετε να πηγαίνετε στην αρχή της βάρδιας της και πέσετε σε μέρα που είμαι μέσα μαζί της, απλά ξεχάστε το! :2funny: Τις περισσότερες φορές την κλείνω για 45λεπτο ή για μία ώρα.

Αρκετές φορές όταν δούλευε στο 37Α, η τσατσά με το που με έβλεπε, πήγαινε και έκλεινε την κάτω πόρτα και την άνοιγε ξανά μετά από μία ώρα! :grin:
10 χρόνια στανταράκι σου με 45λεπτα και περίμενες εμάς να σε ενημερώσουμε ? χμμμ καλός μ.... και εσύ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
14
Like
7.512
Πόντοι
1.336
Ένας από τους λόγους που έχω σταματήσει να πηγαίνω στον οίκο αυτό, ενώ ήμουν πελάτης 2-3 φορές την βδομάδα, όταν άρχισε αυτές τις μαλακίες η Νάσια/Βάσια/Τζόν Στάμος , σταμάτησα.

Έχει επιστρέψει κοντά 1 εβδομάδα τώρα, δεν παντρεύτηκε, δεν είναι έγκυος, τρολλιά κάποιου άσχετου είναι η φήμη, ίδια είναι, ίσως και λίγο ποιο αδύνατη, αλλά τι να λέμε, από τα καλύτερα κορίτσια της δουλειάς.
Τώρα το αν χαίρεται που την γαμάνε 30+ άτομα την μέρα, μαντέψτε ...

Ναί, τραβέλι είναι, εγχειρισμένο δεν ξέρω αλλά για να ανακοινώνει "μουνάκι/κωλαράκι" ...

Εγώ πάντως, έπαθα πλάκα με την εμφάνιση/κορμί της Λατινούλας "Πάολα" Φωκαίας 13 υπόγα, δεν κάνει καλή πίπα, δεν ξέρει να γαμιέται και καλά, αλλά είναι δεκτική και ήρεμη με πολύ καλή δουλειά πλαστικό βυζί και για τα γούστα μου έχει απίστευτο πρόσωπο και χαμόγελο (με σιδεράκια) και φοβερό σφιχτό "γυναικείο" κορμί, την πήρα Δευτέρα,Τρίτη και εχθές.
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα, αρκετό να με ξενερώσει :S

Πήρα και την "Naomi" στο Φιλλιπίδου 11 κάτω, θα έλεγα οριακά να αξίζει το 20ρικο αν την έχεις συνηθίσει στο 10, η πίπα της είναι καλή, στα υπόλοιπα δεν διαφέρει κάτι, δεν ξέρω, θα ξαναδοκιμάσω γιατί είναι και αυτή από τις καλές κοπέλες του χώρου.

Γενικά πάντως, σαν να άλλαξε λίγο η κατάσταση και Φυλής και Μετάξι, προστέθηκαν μερικές νέες επιλογές προσωρινά.
Η Πάολα έβαλε πλαστικό βυζί κάπου τώρα φθινόπωρο πριν επιστρέψει. Το καλοκαίρι στο φ59 τα είχε φυσικά. Νομίζω καλή δουλειά έκανε ο πλαστικός,αν και δεν είμαι φαν της σιλικόνης με την καμμία.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.903
Πόντοι
41.129
10 χρόνια στανταράκι σου με 45λεπτα και περίμενες εμάς να σε ενημερώσουμε ? χμμμ καλός μ.... και εσύ.
Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.054
Πόντοι
5.975
Χρόνια πολλά! Όντως., όπως γράφτηκε παραπάνω , η εν λόγω Καρίνα, ...καμία σχέση με εργαζόμενη σε οίκους. Είναι νομιζω η γνωστή Λιθουανή ως Λάουραxx, που δούλευε cg και στα νότια προάστια, όπως γράφτηκε, Γλυφάδα κλπ_και έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Στο τηλεπαιχνίδι φάνηκε ότι όντως έχει παχύνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, έχει εγκαταλείψει αυτόν το χώρο και έχει ανοίξει δική της δουλειά, νομίζω στον χώρο της κομμωτικής ..

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
552
Πόντοι
81
Χρόνια πολλά! Όντως., όπως γράφτηκε παραπάνω , η εν λόγω Καρίνα, ...καμία σχέση με εργαζόμενη σε οίκους. Είναι νομιζω η γνωστή Λιθουανή ως Λάουραxx, που δούλευε cg και στα νότια προάστια, όπως γράφτηκε, Γλυφάδα κλπ_και έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Στο τηλεπαιχνίδι φάνηκε ότι όντως έχει παχύνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, έχει εγκαταλείψει αυτόν το χώρο και έχει ανοίξει δική της δουλειά, νομίζω στον χώρο της κομμωτικής ..
Γιά ποιά λές?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.792
Πόντοι
7.621
Κασκαντεριλίδικη κατάθεση σήμερα στην 1η βάρδια:uzi:

Περιορισμένος χρόνος μισής ώρας, μιας και με περιμένανε...

Πήγα Βέργας να δω τη μιλφ Μαρία με φουλ που έγραψε ο n.smirni

Στο Βέργας 7 δούλευε η Έλενα χοντρή γκίλφ με κοντό ξανθό μαλλί. Μου είπε να πάω Εξηκίου για Μαρία σήμερα...

Εξηκίου 18γ η νεαρή γυρολόγος Μόνικα με ελεύθερη φλογέρα

Εξηκίου 18β σκάλα ήταν η Μαρία
Κακάσχημη ξερακιανή μελαχρινή μιλφ με χαλασμένη οδοντοστοιχία :new_shocked:
Η Γεωργία Βασιλειάδου είναι μανεκέν μπροστά της:new_shocked:

Λόγω έλλειψης χρόνου, έγινα κασκαντέρ. Χωρίς όμως πίπα και καμμιά επαφή με το πρόσωπο της:tomato:

Απευθείας στα τέσσερα και δυνατό ξεκώλιασμα :zfuck::zfuck:

Έπεσε γερή πούτσα:tooth:

Τελείωμα με μαλακιά και ταυτόχρονα κάνοντας γρήγορο fisting με τρία δάχτυλα στη σούφρα της:klapste:
Μόνο για κομμάντο αυτοκτονίας :ak:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.946
Πόντοι
2.846
Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα,
η ψαρίλα κατά κανόνα είναι σύμπτωμα κολπίτιδας, που μπορεί να οφείλεται και σε ερεθισμούς από χημικά προϊόντα αλλά και σε βακτήρια ή μύκητες. Καλό είναι να μη δουλεύει μια κοπέλα αν έχει κολπίτιδα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.806
Πόντοι
2.036
Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
44
Like
11.845
Πόντοι
3.436
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.
Αυτο το goblin το ξανθο ειναι η Ρουμανα η Τζοανα...αστα να πανε...πιο πολλυ ωρα περναγε πηγαινοερχομενη στον φουρνο στην Πλατεια Καραισκακη να φορτωσει καυσιμο παρα δουλευε...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.792
Πόντοι
7.621
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.
Το "φωτομοντελο";

Chrs2121

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχω χάσει την λατίνα την Άντζι στην φυλής οποίος την έχει προλάβει ξέρουμε που είναι έχω τρελαθεί...‍

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.052
Πόντοι
206
Πριν από λίγο
Ιάσονος 39 στο πρώτο δεξιά πάνω
2 νεοφερμένα μιλφ από Ουκρανία το ένα πολύ δυνατό ξανθο με μεταξένια επιδερμίδα
10 ευρώ με ελεύθερο στοματικό
Στα αρνητικά οτι τσατσά είναι η πρηξαρχιδο Νέλλη

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.649
Πόντοι
2.546
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom