Toσο, έχω ακούσει οτι ειναι το ημερομισθιο εκειΑλβανικο δεκαχιλιαρο δηλαδή σε ευρώ κοντα στα 9
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπαρχουν επισκεπτες και σχολιαστες, για ενημερωση ή για να χαζεψουν. Υπαρχουν και καποιοι που προωθουν με καλα λογια κοπελες και μαγαζιά. Καποιοι κατηγορουν κοπέλες και μαγαζιά. Γιά τους άλλους δεν ξέρω.Έχω μια εντυπωση πως οι μισοί εδώ μέσα είναι gay, το 10% νταβάδες ή φερέφωνα τους που γνωρίζουν ελληνικά, καμμιά εικοσαριά παλιοί σκληρόπυρηνικοι μυστες και οι υπόλοιποι μπαίνουν εδώ μέσα για να το παίξουν σκληροί γαμιαδες. Όσοι είναι απλά επισκέπτες είναι αυτοί οι περίεργοι ή τρομαχτικοι αστείοι τυποι που πετυχαίνουμε στα μπουρδελα. Έχει και άλλος αυτη την εντύπωση ή μόνο εγώ μόνο το σκέφτομαι.
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.664
- Πόντοι
- 2.546
Ειναι οντως εγχειρησμενη η Ριτα?Δε φαινεται τοσο στις φωτο.Μαλλον απο κοντα θα φαινεται.Κολωνου 30 οροφος Ριτα στο πόστο της.. κάποιος καυλωμένος την ξεμουνιαζε στο δωματιο.
Προβολή συνημμένου 1291429
Κολωνου 53 κλειστό η Λιζα/Μαριγκονα ξεκουράζει τη μούνα της.
Προβολή συνημμένου 1291431
Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο η λατινα Μία.
Πολυ καλο κορμι απλο γαμήσι στα 10ε.
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.664
- Πόντοι
- 2.546
Σου φανηκε εγχειρησμενη?Ρε παίδες η Ρίτα περνει κ Πέρσες?επειδή πέρασα κ ήταν 5 στο σαλόνι , σηκώθηκα κ εφυγα
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 461
- Πόντοι
- 20
Ηταν τόσο επειδή ειχα μαγαζί πανω και ξέρω τωρα εχουν ανέβει λιγο πάει στα 20 το μεροκάματοToσο, έχω ακούσει οτι ειναι το ημερομισθιο εκει
Henry Spencer
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2022
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Ο πύργος της Βαβέλ ώρες ώρες αυτή η συνομιλία.Είσαι σίγουρος;Η Κορινα είναι από ΜολδαβίαΤραβεστί είναι;Δεν νομίζω να πήρε την άδεια της τύπε!Ότι πιο εμφανίσιμο υπάρχει στο Μεταξυ…Πως και σε άφησε να την βγάλεις φωτογραφία;;Ρίτα Μουνάρα = Αρχοντικό Γαμήσι !!
Απλό πρόγραμμα= 20€
2η βάρδια
Κολονού 30 όροφος
Εγχειρισμένη;
Για αυτήν την Κορίνα από Μολδαβία λέτε ότι είναι τραβέλι ή για την Ρίτα στις φωτογραφίες?
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.764
- Πόντοι
- 736
Έχουμε όντως κάτι για Ειρηνακι ή τρολαρεις;;;Πριν λίγο:
Φωκαίας 27Β: Αφού είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές για την Νάταλι, πήγα καρφωτός και όπως την είδα έκανα μεταβολή (την είχα δει και παλαιότερα, όμως δεν θυμόμουν πως λεγόταν έτσι). Μια γερομπεμπέκα είναι που από το διχτυωτό κρεμόταν το πατσόκοιλο λόγω χαλάρωσης.
Άγκυρας: Στο 12 ήταν η Όλγα με τη Βικτώρια, στο 9 ήταν η Ντάρια με τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη δούλευε για πολύ καιρό Μεταξουργείο, έχει χάσει κιλά όμως... δεν γίνεται τέτοιες γυναίκες να ζητάνε 20ρικα. Ήθελα να περάσω είτε με Ντάρια είτε με Όλγα αλλά είχαν δωμάτια.
Επειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.415
- Πόντοι
- 46.232
Για καμιά από τις δύο ρε τυπε, διάβασε στις σελίδες πίσω, πώς μπερδεύτηκες έτσι?Ο πύργος της Βαβέλ ώρες ώρες αυτή η συνομιλία.
Για αυτήν την Κορίνα από Μολδαβία λέτε ότι είναι τραβέλι ή για την Ρίτα στις φωτογραφίες?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.818
- Πόντοι
- 1.936
Αλβανεζικο.Δεν ειναι τυχαιο που ηρθαν στη γη της επαγγελιας των βαλκανιων για να φτιαχτουνε.Tι χαρτονομισμα ειναι αυτό?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.415
- Πόντοι
- 46.232
φωνή βοώντος εν τη ερήμω...δυστυχώςΜπλα μπλα μπλα.
Ρε παιδιά άν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να γράψετε μην ρυπαίνεται το φόρουμ με πολυλογειες. Κουράζει.
Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 720
- Πόντοι
- 81
Πέρασμα εχθές απόγευμα από Διδυμου 27 και Ιβανκα… με το που μπαίνει δωμάτιο μετά από αναμονή 30λεπτη μου λέει no anal no filaki …. Ωχ λέω παρμένη… βάζει τζελ σε μουνι και κώλο και αρχίζει την κλασική της ωραία πιπα! Την έχω στα 4 και μου αρπάζει το πουτσο και τον βάζει στον κωλο της! Στο τέλος κλασσικά τα κατάπιε! Η τύπισσα σε λίγο καιρό θα είναι έγκλειστη στο Αιγινίτειο με το άσπρο φόρεμα με τα λουριά!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.415
- Πόντοι
- 46.232
απέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικαΕπειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 201
Σήμερα το πρωί η Μπάρμπαρα στο πόστο της με μεγάλη αναμονή.
Θα είναι μέχρι τις 5 σύμφωνα με την μουναρα τσατσά.
Η Τζέσικα επίσης, με κενά δωμάτια όταν πήγα και
δυστυχώς κέρασε τον πούτσο μου με ωμέγα 3 λιπαρά απο τα ιχθυελαια που έβγαζε το μουνί της.
Τι σκατά;
Πούτσοι την γαμάγανε πρίν απο εμένα ή λούτσοι ;
Θα είναι μέχρι τις 5 σύμφωνα με την μουναρα τσατσά.
Η Τζέσικα επίσης, με κενά δωμάτια όταν πήγα και
δυστυχώς κέρασε τον πούτσο μου με ωμέγα 3 λιπαρά απο τα ιχθυελαια που έβγαζε το μουνί της.
Τι σκατά;
Πούτσοι την γαμάγανε πρίν απο εμένα ή λούτσοι ;
Τελευταία τροποποίηση:
Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 720
- Πόντοι
- 81
Γιατί τα καλά τα κρατάτε για πάρτυ σας; Δώστε καμία ινκόγκνιτο πληροφορίααπέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικα
AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Φυλής 71 είναι αν λες για μια ζωγραφισμένη εκεί την έχεις που δίνει και κουλούριΠαιδιά έχω χάσει την λατίνα την Άντζι στην φυλής οποίος την έχει προλάβει ξέρουμε που είναι έχω τρελαθεί...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.578
- Πόντοι
- 3.246
στην Ηπείρου;;;απέναντι από της Ειρήνης στο διώροφο είδες αν είναι ανοικτά ή λόγωγιορτών κλειστά?εκεί που δουλεύει η Πεπη μαζί με την Τζούλια ,για να μη κατεβαίνω άδικα
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.621
Περίμενε τους γαμιάδες στην καγκελόπορτα, πως δεν την είδες?στην Ηπείρου;;;
Συνημμένα
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.764
- Πόντοι
- 736
Μην μας τρολαρετε και χαρήκαμεΠερίμενε τους γαμιάδες στην καγκελόπορτα, πως δεν την είδες?
Εκτός αν εννοείς την πρώην αντζι νυν σολ που δούλευε φωκαιας 13 και φυλης 59 είναι στο 19 νυχτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λάθος στο 13 ήθελα να γραψωΕκτός αν εννοείς την πρώην αντζι νυν σολ που δούλευε φωκαιας 13 και φυλης 59 είναι στο 19 νυχτες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις