η ψαρίλα κατά κανόνα είναι σύμπτωμα κολπίτιδας, που μπορεί να οφείλεται και σε ερεθισμούς από χημικά προϊόντα αλλά και σε βακτήρια ή μύκητες. Καλό είναι να μη δουλεύει μια κοπέλα αν έχει κολπίτιδα.Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.797
- Πόντοι
- 2.036
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 69
- Like
- 15.595
- Πόντοι
- 9.436
Αυτο το goblin το ξανθο ειναι η Ρουμανα η Τζοανα...αστα να πανε...πιο πολλυ ωρα περναγε πηγαινοερχομενη στον φουρνο στην Πλατεια Καραισκακη να φορτωσει καυσιμο παρα δουλευε...Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.
Τελευταία τροποποίηση:
Ποια είναι αυτή;Εξηκίου 18γ η νεαρή γυρολόγος Μόνικα με ελεύθερη φλογέρα
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 25.789
- Πόντοι
- 21.636
@Διανοούμενος ....Ποια είναι αυτή;
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 106
- Like
- 20.224
- Πόντοι
- 26.376
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.Ποια είναι αυτή;
Τελευταία τροποποίηση:
Το "φωτομοντελο";Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 446
Πριν απο καμία ώρα ήταν κλειστόΓνωρίζει κάποιος αν είναι τώρα η Φωτεινή στο Ι44?
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 446
Πριν από λίγο
Ιάσονος 39 στο πρώτο δεξιά πάνω
2 νεοφερμένα μιλφ από Ουκρανία το ένα πολύ δυνατό ξανθο με μεταξένια επιδερμίδα
10 ευρώ με ελεύθερο στοματικό
Στα αρνητικά οτι τσατσά είναι η πρηξαρχιδο Νέλλη
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.387
- Πόντοι
- 3.796
Ονοματα?Πριν από λίγο
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 446
Νατάσα και Ίνκα αν θυμάμαι καλά
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.642
- Πόντοι
- 441
γνωριζει κανεις αν η Ριτα απο μεταξ ειναι στο ποστο της?
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 106
- Like
- 20.224
- Πόντοι
- 26.376
Το "φωτομοντελο";

DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.878
- Πόντοι
- 47.129
Με πρόλαβες... μόλις περασα με την ξανθιά Νατάσσα, ειναι δυο μέρες στην Ελλάδα. Μεσα στο δωμάτιο ηταν βιαστική και μου ζητούσε συνέχεια λεφτά +5…+5....+5 για έξτρα καθως έχει αναγκη για χρήματα. Δυστυχώς την εκμεταλλεύτηκα.... λεπτομέρειες στην κριτικη.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 82.878
- Πόντοι
- 47.129
Κολωνου 30 οροφος Ριτα στο πόστο της.. κάποιος καυλωμένος την ξεμουνιαζε στο δωματιο.
Κολωνου 53 κλειστό η Λιζα/Μαριγκονα ξεκουράζει τη μούνα της.
Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο η λατινα Μία.
Πολυ καλο κορμι απλο γαμήσι στα 10ε.
Κολωνου 53 κλειστό η Λιζα/Μαριγκονα ξεκουράζει τη μούνα της.
Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο η λατινα Μία.
Πολυ καλο κορμι απλο γαμήσι στα 10ε.
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 446
Και σε μένα ζηταγε ταληρα αλλά δεν πήρε ΦράγκοΜε πρόλαβες... μόλις περασα με την ξανθιά Νατάσσα, ειναι δυο μέρες στην Ελλάδα. Μεσα στο δωμάτιο ηταν βιαστική και μου ζητούσε συνέχεια λεφτά +5…+5....+5 για έξτρα καθως έχει αναγκη για χρήματα. Δυστυχώς την εκμεταλλεύτηκα.... λεπτομέρειες στην κριτικη.
Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι high class μουνι και δεν επιτρέπεται να γαμιεται στο δεκαρικο
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.436
- Πόντοι
- 441
Πριν λίγο:
Φωκαίας 27Β: Αφού είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές για την Νάταλι, πήγα καρφωτός και όπως την είδα έκανα μεταβολή (την είχα δει και παλαιότερα, όμως δεν θυμόμουν πως λεγόταν έτσι). Μια γερομπεμπέκα είναι που από το διχτυωτό κρεμόταν το πατσόκοιλο λόγω χαλάρωσης.
Άγκυρας: Στο 12 ήταν η Όλγα με τη Βικτώρια, στο 9 ήταν η Ντάρια με τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη δούλευε για πολύ καιρό Μεταξουργείο, έχει χάσει κιλά όμως... δεν γίνεται τέτοιες γυναίκες να ζητάνε 20ρικα. Ήθελα να περάσω είτε με Ντάρια είτε με Όλγα αλλά είχαν δωμάτια.
Επειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
Φωκαίας 27Β: Αφού είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές για την Νάταλι, πήγα καρφωτός και όπως την είδα έκανα μεταβολή (την είχα δει και παλαιότερα, όμως δεν θυμόμουν πως λεγόταν έτσι). Μια γερομπεμπέκα είναι που από το διχτυωτό κρεμόταν το πατσόκοιλο λόγω χαλάρωσης.
Άγκυρας: Στο 12 ήταν η Όλγα με τη Βικτώρια, στο 9 ήταν η Ντάρια με τη Μυρσίνη. Η Μυρσίνη δούλευε για πολύ καιρό Μεταξουργείο, έχει χάσει κιλά όμως... δεν γίνεται τέτοιες γυναίκες να ζητάνε 20ρικα. Ήθελα να περάσω είτε με Ντάρια είτε με Όλγα αλλά είχαν δωμάτια.
Επειδή δεν είχα όρεξη για βόλτες και πειραματισμούς, πήγα στο κρυφό μπουρδελάκι της περιοχής που εκδίδεται το Ειρηνάκι. Πρόγραμμα έξτρα φουλ
Ευχαριστώ τον ξεκλειδωτή πουτανών του site για τη μυστική διεύθυνση, ευτυχώς είχε μόνο ένα δωμάτιο πρίν από εμένα και δεν περίμεναν στρατιές από ναυάγια όπως στο Διδύμου 22.
pou einai auto to pistolaki?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K