Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 185
- Like
- 23.219
- Πόντοι
- 32.478
ΑκριβώςΚαλησπέρα στην ομάδα του Bou, καλές γιορτές, άκουσα ότι γυρισε η Μιλένα από Διδυμου 27 αλλά μετά ξαναέφυγε αμέσως?
ΑκριβώςΚαλησπέρα στην ομάδα του Bou, καλές γιορτές, άκουσα ότι γυρισε η Μιλένα από Διδυμου 27 αλλά μετά ξαναέφυγε αμέσως?
Γιά ποιά λές?Χρόνια πολλά! Όντως., όπως γράφτηκε παραπάνω , η εν λόγω Καρίνα, ...καμία σχέση με εργαζόμενη σε οίκους. Είναι νομιζω η γνωστή Λιθουανή ως Λάουραxx, που δούλευε cg και στα νότια προάστια, όπως γράφτηκε, Γλυφάδα κλπ_και έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Στο τηλεπαιχνίδι φάνηκε ότι όντως έχει παχύνει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, έχει εγκαταλείψει αυτόν το χώρο και έχει ανοίξει δική της δουλειά, νομίζω στον χώρο της κομμωτικής ..
η ψαρίλα κατά κανόνα είναι σύμπτωμα κολπίτιδας, που μπορεί να οφείλεται και σε ερεθισμούς από χημικά προϊόντα αλλά και σε βακτήρια ή μύκητες. Καλό είναι να μη δουλεύει μια κοπέλα αν έχει κολπίτιδα.Εχθές όμως μας τα χάλασε, όταν την έβαλα στα 4, μου ήρθε τρελή ψαρίλα που δεν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, προφανώς το latex/gel από τα συνεχόμενα δωμάτια δημιούργησαν πρόβλημα,
Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...Και εσυ δεν πάς πισω τυπε... μια εβδομάδα το ξέρεις οτι γύρισε και δεν έβγαλες άχνα, την κρατάς για πάρτη σου. Έπρεπε να πάω εγω να την ανακαλύψω.
Αυτο το goblin το ξανθο ειναι η Ρουμανα η Τζοανα...αστα να πανε...πιο πολλυ ωρα περναγε πηγαινοερχομενη στον φουρνο στην Πλατεια Καραισκακη να φορτωσει καυσιμο παρα δουλευε...Αφού άμα το έλεγα και πήγαινες, θα έβγαινε εκτός μάχης 3 μέρες...
Χθες την πέτυχα και εγώ και την ρώτησα, σαν άνθρωπος... από το Σάββατο έχει επιστρέψει, τόσο καιρό που πέρναγα πετυχαινα το goblin το ξανθό.
Ποια είναι αυτή;Εξηκίου 18γ η νεαρή γυρολόγος Μόνικα με ελεύθερη φλογέρα
@Διανοούμενος ....Ποια είναι αυτή;
Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.Ποια είναι αυτή;
Το "φωτομοντελο";Μια κοπέλα γυρολόγος που έχει εργαστεί σε Μετάξι, Βέργας 3,6,7, Εξηκίου 18γ και στα Μαραθώνος νομίζω. Ομορφούλα είναι, καστανή, αλλά με μουνί πηγάδι. Έκανε απλό παλιότερα, αλλά έχει προσθέσει και ελεύθερη φλογέρα στο πρόγραμμα.
Πριν απο καμία ώρα ήταν κλειστόΓνωρίζει κάποιος αν είναι τώρα η Φωτεινή στο Ι44?
Ονοματα?Πριν από λίγο
Ιάσονος 39 στο πρώτο δεξιά πάνω
2 νεοφερμένα μιλφ από Ουκρανία το ένα πολύ δυνατό ξανθο με μεταξένια επιδερμίδα
10 ευρώ με ελεύθερο στοματικό
Στα αρνητικά οτι τσατσά είναι η πρηξαρχιδο Νέλλη
Το "φωτομοντελο";