Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.800
- Πόντοι
- 7.621
Το "φωτομοντελο";
Το "φωτομοντελο";
Και σε μένα ζηταγε ταληρα αλλά δεν πήρε ΦράγκοΜε πρόλαβες... μόλις περασα με την ξανθιά Νατάσσα, ειναι δυο μέρες στην Ελλάδα. Μεσα στο δωμάτιο ηταν βιαστική και μου ζητούσε συνέχεια λεφτά +5…+5....+5 για έξτρα καθως έχει αναγκη για χρήματα. Δυστυχώς την εκμεταλλεύτηκα.... λεπτομέρειες στην κριτικη.
pou einai auto to pistolaki?
Tι χαρτονομισμα ειναι αυτό?Ιασωνος 46α η Μολδαβα Μαίρη με απλό προγραμμα .
Εχει αδυνατίσει πάρα πολύ.
Γνωστη απο την θητεία της στο Ιασωνος 31, Ιασωνος 46 όροφος.
Περδικα 3 δεξι (αυτό διπλα στης Καρμεν) καινούρια κοπελα νεαρη Ρωσίδα με πιασίματα. Μέλεκ το ονομα τής. Απλο στα 10ε.
Ωρα για ζεστο καπουτσίνο στο φουρνο και προετοιμασία για δεύτερη κατάθεση.
ΑλβανικόTι χαρτονομισμα ειναι αυτό?
pou einai auto to pistolaki?
@xgeo1234 ΑΥΤΉ!! 1 - 0 !!!
Σωστά. Λεκ.Αλβανικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παίρνει οποιονδήποτε δώσει 20 ευρώ στο μεταξι είσαι.Ρε παίδες η Ρίτα περνει κ Πέρσες?επειδή πέρασα κ ήταν 5 στο σαλόνι , σηκώθηκα κ εφυγα
Κολωνου 53 Λιζα/Μαριγκονα στο ποστο της μέχρι της 2300 απλο στα 15.
Της επιασα τα βυζιά στο σαλόνι και έφαγα μεγαλη κατσαδα απο την λεσβία τσατσά.. μου ζηταγε δύο ευρώ για το χουφτωμα βυζιων. Τίποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτή τη ζωη τελικά.
Αλβανικο δεκαχιλιαρο δηλαδή σε ευρώ κοντα στα 9Tι χαρτονομισμα ειναι αυτό?
Ρε παίδες η Ρίτα περνει κ Πέρσες?επειδή πέρασα κ ήταν 5 στο σαλόνι , σηκώθηκα κ εφυγα
Οχι μονο εχει αδυνατισει υπερβολικα και αρχιζει να μοιαζει με πρεζονι αλλα πρεπει να εχει και καποιο ορθοπαιδικο προβλημα στα γονατα της συν το οτι το ενα της ποδι πρεπει να ειναι πιο κοντο απο το αλλο....ειναι στον κοσμο της τελειως αργει παρα πολυ ωρα να ερθει δωματιο ακομα και αν εισαι ο μοναδικος πελατης, μεσα στο δωματιο στελνει συνεχεια μηνυματα στο viber και μιλαει με την μικρη της κορη που ειναι σπιτι...για το μονο που αξιζει ειναι η πιπα της....μονο πιπα και τιποτε αλλο...εκει τουλαχιστον ειναι ακομα καλη...Ιασωνος 46α η Μολδαβα Μαίρη με απλό προγραμμα .
Εχει αδυνατίσει πάρα πολύ.
Γνωστη απο την θητεία της στο Ιασωνος 31, Ιασωνος 46 όροφος.
Κρατάμε τα θετικά. Υπάρχουν ανάμεσά μας, όχι απλα μύστες...Ιεροφάντες, των οποίων οι κριτικές πρέπει να διδάσκονται. Απο εκει και πέρα, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό επισκεπτών, που απλά ενημερώνεται για την ημερήσια κίνηση ή διαβάζει το σαητ σαν μαγκαζίνο.Έχω μια εντυπωση πως οι μισοί εδώ μέσα είναι gay, το 10% νταβάδες ή φερέφωνα τους που γνωρίζουν ελληνικά, καμμιά εικοσαριά παλιοί σκληρόπυρηνικοι μυστες και οι υπόλοιποι μπαίνουν εδώ μέσα για να το παίξουν σκληροί γαμιαδες. Όσοι είναι απλά επισκέπτες είναι αυτοί οι περίεργοι ή τρομαχτικοι αστείοι τυποι που πετυχαίνουμε στα μπουρδελα. Έχει και άλλος αυτη την εντύπωση ή μόνο εγώ μόνο το σκέφτομαι.
Αυτά λες και μας τρελαινεις!!!Με πρόλαβες... μόλις περασα με την ξανθιά Νατάσσα, ειναι δυο μέρες στην Ελλάδα. Μεσα στο δωμάτιο ηταν βιαστική και μου ζητούσε συνέχεια λεφτά +5…+5....+5 για έξτρα καθως έχει αναγκη για χρήματα. Δυστυχώς την εκμεταλλεύτηκα.... λεπτομέρειες στην κριτικη.