Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 13.410
- Πόντοι
- 3.236
Χωματιανου σε απογευματινή βάρδια, καλό ακάποτο τσιμπούκι, που παίζει?
25Α Φώκαιας (Αλεξάνδρα) γιατί έκλεισε?Πριν κανά μισάωρο σε μερικά,2η βάρδια.
Φ71α Άντζυ(Άντζελα), Άννα ψηλή γκομενέ με ξανθο-πρόσθετο μαλλί, Λούνα μελαχρινή μπαμπάτσικη και Αλάνα μελαχρινή κοντή με τεράστιο κώλο.
Φ69α Μαρία Tsekha
Φ67 Έλλη η γνωστή
Φ65β Μπέτυ γκανέζα
Φ65β Κορίνα
Φ86Α η Σοφία κι η μελαμψή Χουλιάνα
Φ84β καινούργια είπε η υπηρεσία, Βανέσα νεαρή λεπτή μικρόβυζη καστανό μακρύ μαλλί μιλάει ελληνικά αρκετά καλά. Βάρδια από 8μμ (που τελειώνουν οι πρωινές Άννα και Μαρία ) έως όσο πάει.
Φ84Α κυρ Βασίλης στην είσοδο.
Φιλιπ11α η Ντιάνα η γνωστή μαζί με την Μαρία φρομ Νιγηρία από το Περδίκκα και πορνομώλ ύστερα.
Φ59 ισόγειο Νικόλ μπραζίλ και Τζουλιάνα σκίννυ μαυριδερούλα.
Φ59 όροφος Έμμα αραπολάτιν ομορφούλα με την Ντανιέλα έτερη λατίνα.
Ανοιχτά τα συνήθη 72 ισόγειο και υπόγειο, φ66 και φ56.
Φωκαίας ανοιχτά το 7 μεσαίο,13 ισόγειο,17β ,19,25β,27β και 27 όροφος.
Δεν έχω ιδέα! μήπως γύρισε πατρίδα για κάποιο διάστημα;25Α Φώκαιας (Αλεξάνδρα) γιατί έκλεισε?
Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.Χωματιανου σε απογευματινή βάρδια, καλό ακάποτο τσιμπούκι, που παίζει?
Η Αλισα είναι μια κοντή ξανθιά ;Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.
Ναι απλό αλλά με εξαιρέσεις ακα στοματικό δάχτυλα δεν δέχεται γενικά προσέχει πολύ. Κάνει πολλά προκαταρκτικα όμως κ είναι ευγενική κ το πιο σημαντικό που έχω ακούσει ειναι ότι προσέχει πάρα πολύ την υγεία της αφού κάνει κανονικά εξετάσεις!Τι πρόγραμμα κάνει? Ξέρω απλό.
Ξανθιά, Μολδαβή με πεταχτό κώλο. Γύρω στο 1.60 περίπου ύψοςΗ Αλισα είναι μια κοντή ξανθιά ;
Είσαι σίγουρος;Η Κορινα είναι από Μολδαβία
Ορίστε;προσφέρει κ τέλειες υπηρεσίες!!!!
Ναι έτσι γνωρίζω κ από την ίδια κ από αλλού ότι είναι Μολδαβη.Είσαι σίγουρος;
Ορίστε;
Εγώ θα πόνταρα σε Ρουμανία πάντως.Ναι έτσι γνωρίζω κ από την ίδια κ από αλλού ότι είναι Μολδαβη.
Ευχαριστώ πολύ Μύστη μου!Αν σου αρέσει εμφανισιακά, η Αλίσα στο Χωματιανού 11 ισόγειο κάνει ελεύθερη φλογέρα.
Μπορείς να μας δώσεις μία περιγραφή φαίνεται ενδιαφερουσα περίπτωσηΦωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
Ρωσιδακι μιλάει λίγα ελληνικά, φέρνει σε Ράνια από Φ84 στα χαρακτηριστικά με μεγαλύτερο στήθος και ανοιχτό χρώμα ματιών, δεν είχα καμία διάθεση να γαμησω αλλα μόλις το είδα είπα δεν το χάνω, το πέτυχα και στην αρχή του και δεν το μετάνιωσα.Μπορείς να μας δώσεις μία περιγραφή φαίνεται ενδιαφερουσα περίπτωση
Πέρασα με Όλγα Άγκυρας 9 Τελευταία φορά που την είχα πάρει Δυδιμου 22 Δεν είχα περάσει καλά Σήμερα την είδα χαμογελαστή Λέω θα το ρισκάρω Καμία σχέση με πριν φιλιά με γλώσσα άφθονα Καμία βιασύνη πολλές στάσεις δεν έκλεψε πουθενά Ζοριστηκε λίγο στα τέσσερα Αλλά δεν είπε τίποτα βογκαγε δυνατά Χτύπησε δύο φορές το κουδούνι αλλά έκατσε μέχρι να χύσω Πιστεύω να μην αλλάξει Εκτός και την πέτυχα σε κέφια Καλές γιορτές μάγκες με υγεία Ολλα τα άλλα έρχονται Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλουςΣτο εμετουργειο τώρα κλείνουν πολλά...
Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?Φωκαιας 19 2η βαρδια απίστευτο πιπινι υπ'ονοματι Μαργο. Ξανθό μετρίου αναστήματος 2.5 βυζάκια απίστευτο σε απλό πρόγραμμα. ευδιάθετη στο δωμάτιο χωρίς βιασύνη, μοναδικό αρνητικό πάλι πάκι στην αναμονή.
δεν έχω εικονα, Κηφισού πόσο; για να δω καμία φωτο και να σου πω, αλλά το κορίτσι είναι μικρό ηλικιακά. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Αύριο λογικά όχι μου είπε.Tην Ασία του στούντιο Κηφισού λες που δούλευε πριν κάτι φεγγάρια Λ73αρια?