Μη βιντεοσκοπεις τους μπουρδελιαρηδες φιλε. Δεν ειναι σωστο. Εκτιθονται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.829
- Πόντοι
- 2.836
Η Καρίνα έκανε παλιά βυζιτες στη Γλυφάδα. Μάζεψε καλό μαρούλι κ τώρα κάνει τη ζωή της. Δεν νομίζω ποτέ να δούλευε σε οικο του 20αρικου. Σίγουρα πρόκειται για σωσία της χωρίς να την έχω δει την Ήρα.η Ήρα από Άγκυρας 12 είναι το ίδιο
πρόσωπο με Καρίνα από first dates
ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ
περασμα απο Αλκαμένους 113 με συλβια..ωραια γυναικα με πλουσιο στηθος,ευγενικη αλλα κουτοπονηρη καθως επιανε @@ για να τελειωνει γρηγορα το δωματιο.λες και αν καθοταν 8-9 λεπτα αντι 6 με 7 που εκατσε θα την χαλαγε τοσο πολυ...που να χε και κοσμο...ερημια ηταν (αααα ενα θετικο ακομα ηταν τα καθαρα σεντονια και ενα αρνητικο οι ψευτικεσ φωνουλεσ απο την αρχη)
αυτα... καλεσ γιορτεσ
αυτα... καλεσ γιορτεσ
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.792
- Πόντοι
- 6.495
Καμία σχέση φίλε.....ούτε στο σωματότυπο ούτε στο πρόσωπο... Μακάρι η Ήρα να έμοιαζε με Καρίνα.... λαϊκό προσκύνημαη Ήρα από Άγκυρας 12 είναι το ίδιο
πρόσωπο με Καρίνα από first dates
ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ
Φώκαιας 27Αυτό που ειναι κατω στην Αχαρνών το τελευταίο
Η συλβια τιμά το εικοσάρικοΠπρωινο περασμα με Συλβια απο φωκαιας τζιμπουκαρα.
Η Κίρα είναι κάπως περίεργη.Κλείνω την βραδιά με ξεχωριστό ποστ γιατί εσχάτως μπήκα Λιοσίων 73Α όπου αντίκρυσα την Κίρα. Ψιλόλιγνο κορμί πολύ καλά στεκούμενο, μικρό βυζί, ξανθό μαλλί και μια όμορφη και ταυτόχρονα ξινή φάτσα που όμως προσθέτει κάτι καυλιάρικο. Μοντελέ στυλ, μοιάζει με ρωσίδα. Για μένα ήταν σίγουρα η πιο ωραία που είδα την βραδιά, παρόμοιο στυλ αλλά λίγο καλύτερη από την Ράνια, και είπα να περάσω.
Στο δωμάτιο έστρωσα στο κρεβάτι ένα δικό μου σεντόνι όπως κάνω καμιά φορά για λόγους υγιεινής. Όταν μπαίνει και το βλέπει λέει τι είναι αυτό; Της λέω είναι καθαρή επιφάνεια για να είμαι πιο άνετος. "Εγκώ εντώ πάνω ντεν ντεν " Μάταια προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι είναι ολοκαίνουριο και μετά το πετάω κατευθείαν. "Εγκώ έτσι no no" Μα είναι είναι πεντακάθαρο και μια χρήσης, κοίτα το. Τι πρόβλημα έχεις με αυτό? Προσπάθησε να σκεφτεί για δύο δευτερόλεπτα τον λόγο που ξίνισε, δεν τα κατάφερε και έφυγε από το δωμάτιο.
Σε μένα π.χ. είχε στραβόμουτσουνιασει γιατί φορούσα κολώνια. Αυτό πώς σου φαίνεται;
Ξαναμπήκε να μου επιστρέψει τα λεφτά, της λέω αν θες να το βγάλω, "όκι όκι ντεν" μου λέει και έφυγε. Μου ήρθε να ξεσπάσω στο δωμάτιο αλλά βλέποντας τον σπασμένο καλόγερο κολλημένο με χαρτοταινία και το φωτιστικό σπασμένο να στέκεται ανάποδα στο κομοδίνο σκέφτηκα πως αυτό το έχει ήδη κάνει κάποιος αγωνιστής, και έφυγα γελώντας και βρίζοντας ταυτόχρονα.
Ξέρω πως κάποιοι συνμύστες θα κοροϊδέψουν την πρακτική μου επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να στραβώσει από αυτό και το χειρότερο για μένα ότι δεν υπήρχε καμία προοπτική συνεννόησης. Γενικά το ύφος της ήταν παγερό εξαρχής και καταλήγω ότι πρέπει να είναι πολύ φόλα και στο κρεβάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείται που είναι από τα καλύτερα κομμάτια αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή αλλά βαράει μύγες.
Έφυγα άχυστος, μούσκεμα και απογοητευμένος από την ταλαιπωρία και την ξενέρα της τελευταίας στιγμή αφού είχα μπει δωμάτιο με το πιο δυνατό μουνί που βρήκα αλλά βγήκα όπως μπήκα που δεν είχα όρεξη να συνεχίσω να βρω κάτι άλλο. Χτύπησα ένα μεγάλο σάντουιτς κοτομπουκιές και ένα κέικ και έβαλα σπίτι ότι θερμαντικό σώμα είχα μπας και στεγνώσω και συνέλθω. Καλά Φολοχριστούγεννα σε όλους
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 81
Μπιουτι Αφρικανικό Άτι δουλεύει στο Φ65 σήμερα?? Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ καλές γιορτές μυστες
Ο ίππος (άτι) έχει τεράστια διαφορά από τον ιπποπόταμο (Μπιούτι).
Καλησπερα και χρονια πολλα..σε ποιο ειναι η συλβια παιδια?Η συλβια τιμά το εικοσάρικο
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.104
- Πόντοι
- 14.615
Εμείς, δεν είμαστε σεξιστές.Ο ίππος (άτι) έχει τεράστια διαφορά από τον ιπποπόταμο (Μπιούτι).
Αυτή φταίει που είναι σαν μικρός ιπποπόταμος.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
Η Μιχαελα με τους πλαστικους βυζους απο Φιλλ11Κατω 2η βαρδια.Λοιπόν.
Έστειλα τον κύριο Γιάννη.
Υπήρχε όντως Μαργκό εκεί. Δεν ήταν σίγουρος όμως αν ήταν η γνωστή.
Βέβαια γράφτηκε και για Μύρα...
Θα δούμε.
Καινούργια κοπέλα?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.720
- Πόντοι
- 41.129
Τώρα λαϊβ Μεταξουργείο υπό πολύ αντίξοες συνθήκες....
Ιάσωνος 44 νεο διαδρομος λατινες Παολα με πολυ ωραίο κωλο και και καινούρια κοπέλα Κιμπερλι γλυκούλα μελαχρινή με μακρυ μαλλί αλλά αρκετά μεγαλο κώλο για τα γούστα μου.
Ιασωνος 32 δεξι δυο κοπέλες η Μαρινα μελαχρινή με μπούκλες και αδύνατο καλό κορμί και καινούργια κοπέλα Ιταλίδα ξαδερφη της Μπελλας, ξανθιά με τα μαλλια δεμενα κοτσους αλλα με μεγαλη περιφέρεια και κωλο.. απλο στα 10 και για τις δύο.
Φωτο απο τη Μαρίνα.
Ιάσωνος 44 νεο διαδρομος λατινες Παολα με πολυ ωραίο κωλο και και καινούρια κοπέλα Κιμπερλι γλυκούλα μελαχρινή με μακρυ μαλλί αλλά αρκετά μεγαλο κώλο για τα γούστα μου.
Ιασωνος 32 δεξι δυο κοπέλες η Μαρινα μελαχρινή με μπούκλες και αδύνατο καλό κορμί και καινούργια κοπέλα Ιταλίδα ξαδερφη της Μπελλας, ξανθιά με τα μαλλια δεμενα κοτσους αλλα με μεγαλη περιφέρεια και κωλο.. απλο στα 10 και για τις δύο.
Φωτο απο τη Μαρίνα.
καυλωσε μας άρχοντα...Λιζα είναι στο πόστο της;Τώρα λαϊβ Μεταξουργείο υπό πολύ αντίξοες συνθήκες....
Φωτο απο τη Μαρίνα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.720
- Πόντοι
- 41.129
Κολωνου 53 Λιζα/Μαριγκονα στο ποστο της μέχρι της 2300 απλο στα 15.
Της επιασα τα βυζιά στο σαλόνι και έφαγα μεγαλη κατσαδα απο την λεσβία τσατσά.. μου ζηταγε δύο ευρώ για το χουφτωμα βυζιων. Τίποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτή τη ζωη τελικά.
Της επιασα τα βυζιά στο σαλόνι και έφαγα μεγαλη κατσαδα απο την λεσβία τσατσά.. μου ζηταγε δύο ευρώ για το χουφτωμα βυζιων. Τίποτα δεν ειναι τσαμπα σε αυτή τη ζωη τελικά.
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.960
Ε τουλαχιστον τωρα ξερουμε ποσο παει το απλο χουφτωμαΚολωνου 53 Λιζα/Μαριγκονα στο ποστο της μέχρι της 2300 απλο στα 15.
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 16.041
- Πόντοι
- 4.636
Επιβεβαιώνω οτι η Μαρίνα του 32 ειναι ΘΕΑ στην εμφάνιση και πρέπει να την εξερευνήσουμε!Τώρα λαϊβ Μεταξουργείο υπό πολύ αντίξοες συνθήκες....
Φωτο απο τη Μαρίνα.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 2.090
- Πόντοι
- 206
Την εξερευνησα εγώ χθές και ανακάλυψα κονδυλώματα στην θεάΕπιβεβαιώνω οτι η Μαρίνα του 32 ειναι ΘΕΑ στην εμφάνιση και πρέπει να την εξερευνήσουμε!
Επίσης δεν στήνεται στα 4 φαντάζομαι για τον παραπάνω λόγω
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 16.041
- Πόντοι
- 4.636
Το φάγανε οι Πέρσες το κορίτσι!Την εξερευνησα εγώ χθές και ανακάλυψα κονδυλώματα στην θεά
Επίσης δεν στήνεται στα 4 φαντάζομαι για τον παραπάνω λόγω
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 16.041
- Πόντοι
- 4.636
Επιστροφή από τα πάτρια εδάφη. Μέτρια κίνηση, η Ναταλί γαμιέται στη δουλειά, οι λοιπές επώνυμες σε διακοπές. Φίλος από επαρχία την πάτησε με την Κορίνα και τώρα κλαίει τη "σφαίρα" που σπατάλησε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις