Επισκεψη σημερα στην απογευματιτη βαρδια στην επικινδυνη Φυλης. Ακομα προλαβαινεται!!!!!!
Πιπινου 65: Χριστινα, καστανη με χαλαρωμενο σωμα, αδιαφορη
Φυλης
136: Αννα, μικροκαμωμενη μελαχρινη που διαφημιζε την πιπα της με μελι.
134 κατω: Μαριαννα, καστανοξανθο πολυ ομορφο κοριτσακι με μοντελε σωμα και μικρα βυζακια.
134 ισογειο: Κατερινα, μελαχρινο υπερβολικα κοντοπουτανο.
134 πανω: Ξανθο ομορφο κοριτσακι με γυαλακια.
109 κατω: Ενα μελαχρινο.
109 πανω. Μαρια η ξανια.
92 αριστερα: Μελαχρινο κοντοπουτανο με πρωκτικο.
92 δεξια. Τζουλια, πρωην Αντζη απο Κασσανδρας, ψηλη μελαχρινη με ωραιο σωμα. Ειχε και αλλη κοπελα που ηταν στο δωματιο
71 υπογειο: Αλινα, Ρωσσιδα milf με σιλικονατα βυζια.
71 ισογειο. Αννα, Ρουμανα κοντουλα με ωραιο σωμα και τατου πανω απο τα κολομερια. δεν ηταν η τσοτσοευα σημερα.
71 πανω: Ξανθο υπεροχο μωρο που ηταν σαν να δουλευε σε στριπτιτζαδικο, μαλιστα κρατουσε και τσαντακι
Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει.
69 κατω: Αδιαφορο αν θυμαμαι καλα.
69 πανω. Η γνωστη Χριστινα.
67. Καστανοξανθη με ωραιο σωμα που δινει κολαρακι.
65 κατω. Καστανοξανθη κοπελα με τεραστιες βυζαρες.
86 πανω. Ιρενα, μελαχρινη με κολαρακι στο προγραμμα.
86 κατω. Μελαχρινο που δεν μου εκανε εντυπωση.
84 πανω. Μικαελα, μελαχρινο πανεμορφο μωρο, ψηλο με ωραιο σωμα.
84 κατω. Μελαχρινο με τατου πανω απο τα κολομερια.
59 κατω. Σορενα, μελαχρινο πολυ ομορφο κοριτσακι με μικρα βυζακια.
59 πανω. Σακιρα, η γνωστη αλογα.
66 αριστερα. Ενα μελαχρινο μπαζακι, μαλλον γυφτακι.
66 δεξια. 2 κοπελες και οι δυο τους χοντρουλες.
Μονης προδρομου
πανω: Κλειστο
κατω. Ενα αδιαφορο.
Φωκαιας
17: Κλειστο
19 κατω. 2 κοπελες. Η Ρωξανη, μελαχρινη με τεραστιες πεσμενες βυζαρες, και ενα αλλο μελαχρινο με ωραιο σωμα.
19 πανω. Ενα κοριτσι με καποια περιττα κιλα, μου ειπε οταν εφυγα να κανουμε καποια στιγμη μαζι τσαρκα
25 πανω. Μελαχρινο, κοντο, ομορφο κοριτσακι, με την τσατσα να λεει συνεχεια οτι κανει πιπα σαν να ρουφαει μπανανα.
Στην Χευδεν υπηρχαν πολλες ομαδες Ελληνων πολλων ατομων, δεν ξερω αν ηταν δεξιοι η αριστεροι, παντως δεν το ρισκαρα να προχωρησω και επεστρεψα πισω.
Παω να παρω το αμαξι μου και ο μπροστινος που ειχε παρκαρει με ειχε ακουμπισει, ηταν μεσα στο αμαξι, εκανε μπροστα, αλλα ευτυχως δεν εγινε καποια ζημια...