Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (29 μέλη και 274 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Έλενα:Παράθεσε τα εν τω δωματίω γεγονότα... :priest:

Κάρμεν:Ώστε έτσι... :think:
Ιέρεια ήταν η Κατερίνα-Φυλής 200...Οψόμεθα...
Καλά...δεν έχω πρόβλημα!...κοκκινοσκουφίτσα λοιπόν!
Τα είχε ξυρισμένα;
Τι μηχανή χρησιμοποιείς;
Χαλαρωσε..
Για τανεσπου μιλαμε

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Εύγε μάχιμε συναγωνιστή! :uzi: :uzi: :uzi:

Ποια Άντζυ από Κασσάνδρας;
Τα άνω-κάτω είναι στο 17.Μόνο του είναι το Φώκαιας 19.
Το Φώκαιας 24 είναι στην γωνία με την Αχαρνών.Το Φώκαιας 22 έχει "άνω-κάτω".
Φιλικές παρατηρήσεις επειδή με χαρά διαπιστώνω οτι γίνεσαι τακτικός των ενημερώσεων και μάλιστα στην ζώνη πυρός.

Τζάνα ήθελα να γράψω. Λάθος μου. Ήταν Κασσάνδρας παλιά...
Στα νούμερα έχεις δίκιο. Τα μπέρδεψα λίγο...  :cheesy:
Κάνω ότι μπορώ στο θέμα των ενημερώσεων...   :sunglasses:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι...κατα τις 10 ολα αυτα οπως επισημανε και ο φιλος opeth...ενταξει,αναρχικοι
με λωστους και καδρονια καταμηκος της χευδεν περιμεναν πεσιμο απο χρυσαυγητες το οποιο ομως
δεν εγινε ποτε απ'οτι καταλαβα...γενικως ψιλομπαχαλο,παπαριες...επι του θεματος τωρα...

-φυλης 134 ισογειο,κατερινακι,το petit που λεγαμε...λοιπον, αυτη η κοπελα απο τη μεση και πανω ειναι super αλλα απο τη μεση και κατω τα χαλαει λιγο...δηλαδη,εχει γαμω τα προσωπα,γαμω τα βυζακια,αλλα το κολαρακι ειναι πολυ χαλαρωμενο δυστυχως,παντως εμενα μονο και μονο λογω προσωπου με καλυπτει...
πολυ καλη μεσα εως παρα πολυ καλη...σωστα προκαταρκτικα (οχι κρυα),καλο αρχιδογλυψιμο με εκφυλο κοιταγμα στα ματια,καλη πιπα,πολυ καλη συμμετοχη στη πραξη...συνισταται 100%...κανει και ακαποτο το οποιο απεφυγα...περιεργως μιλαει και αψογα ελληνικα

αλλα αξειοσημειωτα...
-διδυμου 8 κατω,αννα...μουναρος,ξανθια πολυ εντυπωσιακη γυναικα...
-φυλης 71,η αλλη αννα η πρασινοματα...επισης εντυπωσιακη...τσατσα δεν ηταν η ευα...
-φυλης 134 πανω,ξανθια με γυαλακια,πολυ σεξυ...βγαζει τρελα γουστα αυτη...ξερουμε τιποτα? τσατσα ηταν η σκατογρια απο φωκαιας...
-φυλης 92 αριστερο,μελαχροινο κοντοπουτανο αλβανακι με πρωκτικο...την πηρε φιλος και μας ειπε οτι ουτε το προφυλακτικο δεν ηξερε να φορεσει,συνεπως,απατη...προσοχη!
-φυλης 109 κατω,μια ψηλη με μαυρα μαλλια κοντα που εμοιαζε λιγο με τη νικη απο μαραθωνος,επεμενε οτι ειναι καλη μεσα...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
με λωστους και καδρονια καταμηκος της χευδεν περιμεναν πεσιμο απο χρυσαυγητες το οποιο ομως
δεν εγινε ποτε απ'οτι καταλαβα...γενικως ψιλομπαχαλο,παπαριες...επι του θεματος τωρα...

-φυλης 134 ισογειο,κατερινακι,το petit που λεγαμε...λοιπον, αυτη η κοπελα απο τη μεση και πανω ειναι super αλλα απο τη μεση και κατω τα χαλαει λιγο...δηλαδη,εχει γαμω τα προσωπα,γαμω τα βυζακια,αλλα το κολαρακι ειναι πολυ χαλαρωμενο δυστυχως,παντως εμενα μονο και μονο λογω προσωπου με καλυπτει...
πολυ καλη μεσα εως παρα πολυ καλη...σωστα προκαταρκτικα (οχι κρυα),καλο αρχιδογλυψιμο με εκφυλο κοιταγμα στα ματια,καλη πιπα,πολυ καλη συμμετοχη στη πραξη...συνισταται 100%...κανει και ακαποτο το οποιο απεφυγα...περιεργως μιλαει και αψογα ελληνικα

αλλα αξειοσημειωτα...
-φυλης 71,η αλλη αννα η πρασινοματα...επισης εντυπωσιακη...τσατσα δεν ηταν η ευα...
-φυλης 134 πανω,ξανθια με γυαλακια,πολυ σεξυ...βγαζει τρελα γουστα αυτη...ξερουμε τιποτα? τσατσα ηταν η σκατογρια απο φωκαιας...
-φυλης 92 αριστερο,μελαχροινο κοντοπουτανο αλβανακι με πρωκτικο...την πηρε φιλος και μας ειπε οτι ουτε το προφυλακτικο δεν ηξερε να φορεσει,συνεπως,απατη...προσοχη!
-φυλης 109 κατω,μια ψηλη με μαυρα μαλλια κοντα που εμοιαζε λιγο με τη νικη απο μαραθωνος,επεμενε οτι ειναι καλη μεσα...
Αυτη με τα γυαλια134 πανω,ειναι η Τζεσσικα Βουλγαρα,περιπου ενα χρονο ειναι εκει,κριτικες μετριες!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οτι ακριβως γραφω φιλε...τωρα δε ξερω...καποιοι αναφερουν φουλ προγραμμα,εγω δεν ακουσα κατι τετοιο...
ευχαριστω pistolero για τη πληροφορια...1 μονο κριτικη βλεπω,δεν ξερω αν εχουμε πληρη εικονα ετσι...παντως βγαζει κατι το διαφορετικο η εμφανιση της στο σαλονι...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
οτι γραφω ακριβως φιλε...τωρα δε ξερω...καποιοι αναφερουν φουλ προγραμμα,εγω δεν ακουσα κατι τετοιο...

Τύπε και άλλοι λένε ότι δίνει κουλούρι. Θα περάσω κάποια στιγμή για test drive μου φαίνεται.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

αυτη την εχω δοκιμασει και εγω σε μεταμεσονυχτια βαρδια μπηκε μεσα και με εσπρωξε-πεταξε στο κρεβατι , μου εβγαλε τη μπλουζα και το μποξερακι με επεσε απο πανω μου , μου ειπε "απολαυσετο" και αρχισε να με γλυφει απο πανω μεχρι κατω , με ρωτησε αν θελω με προφ/κο η οχι , απαντησα ναι και δεν σταματησε μεχρι να τη σταματησω εγω. ουτε σε εμενα παντως ειπε για εξτρα, ουτε και ρωτησα για να πω την αληθεια. το μονο που ελεγε και η τσατσα ελευθ.στοματικο. επισης να επισημανω και εγω οτι μιλουσε αψογα ελληνικα.

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αυτη την εχω δοκιμασει και εγω σε μεταμεσονυχτια βαρδια μπηκε μεσα και με εσπρωξε-πεταξε στο κρεβατι , μου εβγαλε τη μπλουζα και το μποξερακι με επεσε απο πανω μου , μου ειπε "απολαυσετο" και αρχισε να με γλυφει απο πανω μεχρι κατω , με ρωτησε αν θελω με προφ/κο η οχι , απαντησα ναι και δεν σταματησε μεχρι να τη σταματησω εγω. ουτε σε εμενα παντως ειπε για εξτρα, ουτε και ρωτησα για να πω την αληθεια. το μονο που ελεγε και η τσατσα ελευθ.στοματικο. επισης να επισημανω και εγω οτι μιλουσε αψογα ελληνικα.
πεδες δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα η συγκεκριμενη κοπελα ειναι επικυνδυνη...(στο μεταξουργειο π δουλευε περυση..(ιασωνος 1) επερνε ολα τα πακια-κ τα ζακια.... με ακαποτο παρακαλω....

ειναι πολυ καλη μεσα-αλλα ρε παιδια...προς θεου δηλαδη...αςεχουμε κ λιγο τα ματια μας ανοικτα με δαυτες...

Επισκέπτης
Χαλαρωσε..Για τανεσπου μιλαμε
Ενώ αν μιλάγαμε για γκόμενες;

Κάνω ότι μπορώ στο θέμα των ενημερώσεων...  
Προσφέρεις ενημέρωση.Τα άλλα είναι θέμα χρόνου.

Τζέσικα:
ευχαριστω pistolero για τη πληροφορια...1 μονο κριτικη βλεπω,δεν ξερω αν εχουμε πληρη εικονα ετσι...παντως βγαζει κατι το διαφορετικο η εμφανιση της στο σαλονι...
Έχει εργαστεί και στα Περγάμου 1, Φυλής 134ισόγειο, Φυλής 54κάτω, Αχαρνών 85.Πρέπει να έχει κριτικές.

Κατερίνα:
περιεργως μιλαει και αψογα ελληνικα
Προφανώς είναι κοντοχωριανή.
πεδες δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα η συγκεκριμενη κοπελα ειναι επικυνδυνη...(στο μεταξουργειο π δουλευε περυση..(ιασωνος 1) επερνε ολα τα πακια-κ τα ζακια.... με ακαποτο παρακαλω
Πακιστανοειδείς έπαιρνε στα Ιάσωνος 1.Εκεί η υπηρέτρια ανακοίνωνε ελεύθερο στοματικό μπροστά σε αλλοδαπούς.
Σε παρατήρησή μου η τσατσά απάντησε:"Οι Πακιστανοί δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ελεύθερο στοματικό".

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τη κατερινα φ134...τι να σας πω ρε παιδια εγω την ειδα πεντακαθαρη παντως,ουτε πακιστανους ειδα μεσα ουτε πρεζακια ουτε τιποτα,αλλα απο την αλλη αφου βασανιζεσται τοσο με το ποιος μαυριδερος περναει και που γιατι δε πατε σε κανα στουντιο να ειστε καλυμενοι...δινεις δυο φραγκα παραπανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...απλα...

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
για τη κατερινα φ134...τι να σας πω ρε παιδια εγω την ειδα πεντακαθαρη παντως,ουτε πακιστανους ειδα μεσα ουτε πρεζακια ουτε τιποτα,αλλα απο την αλλη αφου βασανιζεσται τοσο με το ποιος μαυριδερος περναει και που γιατι δε πατε σε κανα στουντιο να ειστε καλυμενοι...δινεις δυο φραγκα παραπανω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...απλα...
το θεμα φιλε μου αγαπητε ειναι να περνουμε μεν προφυλαξεις...αλλα αν κατι το γνωριζουμε απο πριν...να προσεχουμε τις κακοτοπιες..-δεν ειμαστε υποστηρικτες τις αλλα ουτε κ θελουμε να κανουμε κακο στην κοπελα-απλα ενημερωνουμε τους συναδελφους και αυτοι αποφασιζουν -αλλωστε το σαιτ το χρησιμοποιουμε για να ενημερωνωμαστε γενικως...κ οχι μονο για τις βαρδιες τους κ το νεο αιμα..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ή τουλάχιστον νομίζεις ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ...

Έχει και αυτό την σημασία του

Επισκέπτης

αλλα αξειοσημειωτα...

Καὶ σταχυολογώντας τὰς παραστάσεις τῆς παρελθούσης ἑσπέρας θὰ προσθέταμεν:

Ἀλκιβιάδου 16Γ: Κατερίνα ὤριμος (μακρὰ προϋπηρεσία Μύρων, Φ95, Μονῆς Προδρόμου ἄνω, Φ67 καὶ ἀλλοῦ). Ὠραιώτατα ἐπεράσαμεν. Συνεκδιδομένη ἡ παχεία ἀνεπαρκῆς Βερόνικα.

Διδύμου 8 κάτω μικρὰ διόρθωσις: Τὸ ὄνομα τῆς ἐκδιδομένης εἶναι Γιάννα.

Φ54 κάτω ἡ ὠραιωτάτη ξανθὴ Ντενὶζ μὲ τὰς χαμηλὰς ἀξιολογήσεις.

Φ92 παλαιὸν λίαν προκλητικὴ ὑψηλὴ μελαγχροινὴ νεωτάτη πλήρης ἰμέρων. Φεῦ! Δὲν ἐμπιστευόμεθα πλέον τὸν ἑαυτὸν μας εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἐπαναληπτικότηταν. Ἐξ ἄλλου συνωδεύετο ὑπὸ τοῦ ἐκεῖ παρεπιδημούντος ἀντιπαθεστάτου γραϊδίου - ὑπηρεσίας.

Φ92 νέον κωμικὴ προσθήκη ὑποψήφιος πελάτης νεαρὸς Κρὴς μὲ τοπικὴν ἐνδυμασίαν ἀπωλέσας τὸν προσανατολισμὸν του καὶ εἰσελθῶν δις ἐντὸς βραχέως χρόνου.

Πιπίνου 65 ὥριμος μελαγχροινή.

Φ73 ὑπερώριμος ξανθὴ φέρουσα ἐσώρρουχον - ἔνδυμα ἐπιδείξεως ἀποτελούμενον ἐξ ἑνὸς περὶ τὸν κορμὸν της περιτετυλιγμένου κορδονίου.

Ἀγαθουπόλεως 54 δεξιὰ ρωσσικὴ ἀρχαιολογία.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ἀπωλέσας τὸν προσανατολισμὸν του καὶ εἰσελθῶν δις ἐντὸς βραχέως χρόνου.
====
συνέβη και και παρ' ημίν κατά  τους χρόνους τς νεότητός μας,  :rolleyes: ιδία  κατά την διαρκειαν   ημερών  μετά νεφώσεων , βροχοπτώσεων κλπ

georgiosT

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM.  ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (ΚΑΤΩ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΑΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ . . .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ Η ΜΕΣΩ PM.  ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ 27 (ΚΑΤΩ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΜΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ν ΑΜΟΥ ΠΕΙ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=10009.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=10009.0[/url]

Για δοκίμασε κι εδώ.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σημερα πρωί...
Φυλης 71 ισόγειο, επιτέλους πέτυχα την Αννα την μολδαβή. Με μαύρα κορακίστικα μαλλιά, έντονο μακιγιαζ και με μερικα κιλα παραπάνω απ΄ότι πριν. Μουνάρα, με έκφυλο γαμήσι. Κατάθεση και στράγγιγμα. :rockon: :rockon:

Στέλλα η αστεράτη από αετοφωλιά, πάλι απούσα απο την πρωινη Σαββατιάτικη βάρδια. Τελευταία φορα που την πέτυχα ήταν το Σάββατο πριν την Μεγάλη βδομάδα. Μου είπε ότι θα έφεγε για την πατρίδα της. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom