You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Αναλόγως τι εννοείς κάτι παραπάνω. Αν εννοείς ακαποτο γαμησι, ξέχασε το εκτός κι αν της κουνήσεις κανένα 500αρικο που εκεί πιστεύω ότι οι περισσότερες θα ενεδιδανΕρώτηση προς συναγωνιστές..
Γουστάρω πολύ των Ορόρα, στο Φ .54...
Κάνει κάτι παραπάνω σε πρόγραμμα απ'ότι ανακοινώνεται; Έστω και με κάποια ευρώ περισσότερα;
Αν θέλετε και ξέρετε,και inbox...
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Ανακοινώνει απλό...Αναλόγως τι εννοείς κάτι παραπάνω. Αν εννοείς ακαποτο γαμησι, ξέχασε το εκτός κι αν της κουνήσεις κανένα 500αρικο που εκεί πιστεύω ότι οι περισσότερες θα ενεδιδαν
Μήπως παίζει Ελ.στοματικό,τελειωτικό, 69,κώλος..
Όχι ακα ρε συναγωνιστή..
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Τωρα λάϊβ απο Μεταξουργείο.
Ιασωνος 37 ισόγειο η τρανς Έλενα.
Λευκη με λατιν κώλο και πλαστικό 3αρι βυζί. Προγραμμα κωλος πιπα στα 10ε.
Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο η φολα λατίνα Μελανι.
Ιάσονος 39 αριστερό ισογειο η μαύρη Μαρια για λιγο ακομα.
Περδικα 1 οροφος Ρεα ελληνιδα με τσουπωτο κωλο και ξανθο μαλλι στα 10ε
Ειναη γνωστή αυτή η τρανς ; Όμορφη ;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΧΥΣΤΕΣ
ΕΠΕΙΓΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ οπως ελεγε ο Εισβολεας
ΦΟΛΑ ΑLERTX2
2η βαρδια Πλ.Βικτωριας 1.8.24
Φωκ27Υπ η Ελενη με την αγγλικη προφορα.Απλα δεν θελει να γαμηθει,κανει πιπα σαν να κατασπαραζει το πεος κ παει να βαρεσει μαλακια αγαρμπα κ επικινδυνα
Εχουμε να κανουμε με ατομο σκατοψυχο,με πολυ κακο χαρακτηρα.
Μαζι της η Σαρα κ 2τσα η ξανθια με τα γυαλια που πατρωναρε την Αννα Τάι,τυχαιο???
Σε αυτη την 2τσα αν δωσεις €50 παιζει να κλαις τα ρεστα.Ημουν μαρτυρας με θυμα συναγωνιστη.
Φιλλ11Ανω η Ουκρανη κατα δηλωση της,δεν θυμαμαι ονομα.
Kοιταει να κλεψει,δεν θελει να τον φαει,ενω κ αυτη φερεται με τα χερια κ το στομα της αγαρμπα κ επικινδυνα στο πεος.
Η εν λογω τανα εχει κ αρκετα ψυχολογικα,ηταν κ ολο νευρα.
Εφυγα αχυστος.
Αυτα τυποι απο μενα,ευχομαι σε ολους καλες διακοπες κ καλες γεωτρησεις
ΦΟΛΑ ΑLERTX2
Φωκ27Υπ η Ελενη με την αγγλικη προφορα.Απλα δεν θελει να γαμηθει,κανει πιπα σαν να κατασπαραζει το πεος κ παει να βαρεσει μαλακια αγαρμπα κ επικινδυνα
Μαζι της η Σαρα κ 2τσα η ξανθια με τα γυαλια που πατρωναρε την Αννα Τάι,τυχαιο???
Σε αυτη την 2τσα αν δωσεις €50 παιζει να κλαις τα ρεστα.Ημουν μαρτυρας με θυμα συναγωνιστη.
Kοιταει να κλεψει,δεν θελει να τον φαει,ενω κ αυτη φερεται με τα χερια κ το στομα της αγαρμπα κ επικινδυνα στο πεος.
Εφυγα αχυστος.
Να δηλώσεις υποψηφιότητα για ρεκόρ Γκίνες!Μπααααα
Μια φορά την ημέρα και αυτή με το ζόρι
Δεν φταίει αυτή ….
20 χρόνια νισάφι…..
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 5.631
Τα είχα γράψει συναγωνιστή για την Ελένη England πιο πίσω.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΧΥΣΤΕΣ
ΦΟΛΑ ΑLERTX2
Εφυγα αχυστος.
Αν τα είχες διαβάσει θα είχες γλυτώσει το 20ρικο. Γι' αυτό τα γράφουμε!!!
Είναι φόλα και κακός χαρακτήρας.
ᴍɪʟꜰ ʜᴜɴᴛᴇʀ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδιά θέλω να μου προτείνετε αν πάω αύριο μεθαύριο Μεταξουργείο μια vfm κοπέλα σε μπουρδέλο χωρίς να βιάζεται και να γουστάρει με τον πελάτη έχω ακούσει οι Ρωσίδες είναι οι πιο καλές σε αυτόν τον τομεα πείτε μου μια να ευχαριστηθω τα λεφτά μου και να μην τα πετάξω σε φόλα. Εκεί γύρω στο 10ρικο σας Ευχαριστώ.
Τελευταία τροποποίηση:
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 13.636
Καλημέρα Πρόεδρε!αυτή που δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ενδιάμεσο δούλεψε Έλλης 3 σαν Άννα, δε ξέρω κάποια Αλινα στο 22
Λοιπόν υπάρχει μια Αλίνα εκεί τώρα που το θυμήθηκα.
Την είχα δει ένα πρωινό εκεί, στον επάνω όροφο.
Δούλευε με την γνωστή Στέλλα την αδύνατη από Κολωνού 48 παλαιότερα.
Ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα.
Ίσως είναι μια που δοκιμάσε ο @DmtrsxXx ένα απόγευμα που τσαρκάραμε στο Κολωνού 48 και μετά εξαφανίστηκε. Ξανθιά μιλφ με λίγο στραβά δόντια.
Στο ισόγειο ήταν Μαριάννα με Σύλβια που μόλις είχε γυρίσει από το τουρ στην Πάτρα και ήταν με ένα μαύρο σετ εσώρουχα μες την κατάθλιψη.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Καλημέρα Πρόεδρε!
Λοιπόν υπάρχει μια Αλίνα εκεί τώρα που το θυμήθηκα.
Την είχα δει ένα πρωινό εκεί, στον επάνω όροφο.
Δούλευε με την γνωστή Στέλλα την αδύνατη από Κολωνού 48 παλαιότερα.
Ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα.
Ίσως είναι μια που δοκιμάσε ο @DmtrsxXx ένα απόγευμα που τσαρκάραμε στο Κολωνού 48 και μετά εξαφανίστηκε. Ξανθιά μιλφ με λίγο στραβά δόντια.
Λίζα, τατουαζάτο γκομενάκι. (7.0) | Κολωνού 48Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Κολωνού 48Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.0
www.bourdela.com
Λες να ειναι αυτή απο την περιγραφη ? Ενδιαφέρομαι να της τον ξαναριξω.
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.658
- Πόντοι
- 1.346
Τσακ, υπέροχη η κριτική σου με την κΩλομβιανή.Καταθεση πριν απο λιγο στην ομορφη και γλυκια κολομβιανη Αγαπη στο Ιασωνος 20β οπου αποδειχθηκε καλη περιπτωση για καταθεση.
Λεπτομερειες στην κριτικη.
Όμως έχω μια απορία επειδή κάτι γράφεται εκεί για ακμή στο πρόσωπο και πιθανές εγχειρήσεις κλπ
Μπας και παίζει μποξ;
Βέβαια εσύ δεν έχεις πρόβλημα ως καρατέκα να αντιμετωπίσεις ένα πιθανό μποξέρ (κι ας μην είναι από το Αλγέρι) όμως οφείλεις να ενημερώσεις για παν ενδεχόμενο όσους δεν είναι σκληροί καργιόληδες
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 13.636
Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.Λίζα, τατουαζάτο γκομενάκι. (7.0) | Κολωνού 48Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Κολωνού 48Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 7.0www.bourdela.com
Λες να ειναι αυτή απο την περιγραφη ? Ενδιαφέρομαι να της τον ξαναριξω.
Λίγα msec την είδα και εγώ τότε.
Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι μόνο αποστειρωμένο δεν κάνει...
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 5.631
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 μεσημέρι με λίγο κόσμο. Πήγα για Γιούλη, αλλά ήταν ήταν η Ουκρανή Αλίνα (νομίζω έτσι τη λένε). Την έχω πετύχει 2-3 φορές. Σήμερα δοκιμή με καλούτσικες εντυπώσεις, όχι όμως τίποτα ιδιαίτερο. Για ένα 10ρικο Οκ.
Στον όροφο ήταν δύο λατίνες, η Αλεξάνδρα και μια καινούρια. Και οι δύο μετριότητες, με βαριεστημένο σαλονάρισμα.
Στον όροφο ήταν δύο λατίνες, η Αλεξάνδρα και μια καινούρια. Και οι δύο μετριότητες, με βαριεστημένο σαλονάρισμα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Το είδαμε και αυτό στο Μεταξουργείο....
Το πρωί κατέθεσα στην Ουκρανη Αλινα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Εκατσα 10 λεπτά στο δωμάτιο και χόρτασα γαμήσι.
Την επισκέφτηκα ξανά μετά απο 2 ώρες για επαναληπτικο γαμήσι και η Αλινα με εδιωξε απο τον οίκο !
Οταν ρωτησα την υπηρεσία για πιο λογο δε με παίρνει δωμάτιο μου είπε επειδη αργώ να χυσω.
Η κορασίδα εχει μάθει να την χυνουν οι γρηγορογαμουληδες στα 4 λεπτά και το 10λεπτο μαζι μου της έπεσε βαρυ... Λεπτομερειες στην κριτική.
Το πρωί κατέθεσα στην Ουκρανη Αλινα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Εκατσα 10 λεπτά στο δωμάτιο και χόρτασα γαμήσι.
Την επισκέφτηκα ξανά μετά απο 2 ώρες για επαναληπτικο γαμήσι και η Αλινα με εδιωξε απο τον οίκο !
Οταν ρωτησα την υπηρεσία για πιο λογο δε με παίρνει δωμάτιο μου είπε επειδη αργώ να χυσω.
Η κορασίδα εχει μάθει να την χυνουν οι γρηγορογαμουληδες στα 4 λεπτά και το 10λεπτο μαζι μου της έπεσε βαρυ... Λεπτομερειες στην κριτική.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 5.631
Φωκαίας 25 όροφος. Ανοικτό 1η βάρδια μετά από καιρό. Κοπέλα Βερόνικα ρωσόφωνη γεματούλα, γλυκιά με βυζάρες. Πρόγραμμα ελ. στοματικό τελειωτικό σώμα. Τρεις μέρες στη δουλειά κατά την υπηρεσία (ποιος τις πιστεύει όμως).
2η κατάθεση με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Στο τελείωμα την έβαλα να μου καραμελώσει τα μπαλάκια για να τελειώσω. Κατά λάθος, μου έφυγε ρομαντικό κλανίδι στη μούρη της κορασίδας
Έπεσε αμήχανο γέλιο...
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
2η κατάθεση με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Στο τελείωμα την έβαλα να μου καραμελώσει τα μπαλάκια για να τελειώσω. Κατά λάθος, μου έφυγε ρομαντικό κλανίδι στη μούρη της κορασίδας
Έπεσε αμήχανο γέλιο...
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 5.631
Την άργησα κι εγώ και κρασάρισε μάλλον το ουκρανικό μουνίδι της!Το είδαμε και αυτό στο Μεταξουργείο....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.106
- Πόντοι
- 41.129
Με εκαψες ρε τυπε....Την άργησα κι εγώ και κρασάρισε μάλλον το ουκρανικό μουνίδι της!
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Εγώ πάντως που την ξέρω 10 τουλάχιστον χρόνια ποτέ δε μου έχει προτείνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που της έχω ζητήσει τόσα χρόνια είναι να βρεθούμε σε ξενοδοχείο για να μην έχω το άγχος του χρόνου και μου έριξε άκυρο. Και γενικά έχω καλή επικοινωνία μαζί της.Ανακοινώνει απλό...
Μήπως παίζει Ελ.στοματικό,τελειωτικό, 69,κώλος..
Όχι ακα ρε συναγωνιστή..
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
Τωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις