Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (30 μέλη και 222 επισκέπτες)

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Μια μελαχρινή ασπρουλιάρα μοντελε σώμα στο Ιασ32 απογευματινο που ήταν στα 15 μου είπε η τσατσα οτι έφυγε.
Ξέρει κανείς που ;
Ηταν καλό κομμάτι για σκατουργείο

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
676
Πόντοι
361
Μια μελαχρινή ασπρουλιάρα μοντελε σώμα στο Ιασ32 απογευματινο που ήταν στα 15 μου είπε η τσατσα οτι έφυγε.
Ξέρει κανείς που ;
Ηταν καλό κομμάτι για σκατουργείο
Μάλλον βρέθηκε επενδυτής γαμπρός από Πακιστάν η Ινδία.αλλα κατά προσέγγιση Πακιστάν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Ιασωνος 37 ισόγειο δύο νέες παρουσίες, δε συγκρατησα ονόματα.
Η μοα χοντρή μπαζο στα 10ε και η αλλη ελαφρως τσουπωτη με περιεργη φατσα στα 15.

Ιασωνος 44 καινούρια τέρμα αριστερό εχουμε μεταγραφή απο Ιάσωνος 43 Ιωαννα Λιβαδιωτισσα με κωλο στα 10ε και μια αλλη καινούρια Ελληνιδα με γυαλια μυωπίας αδυνατη με κατσαρό μαλλι γυρω στα 35 της με ελεύθερο τσιμπούκι στα 10ε.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Η μοα χοντρή μπαζο στα 10ε και η αλλη ελαφρως τσουπωτη με περιεργη φατσα στα 15.

Ιασωνος 44 καινούρια τέρμα αριστερό εχουμε μεταγραφή απο Ιάσωνος 43 Ιωαννα Λιβαδιωτισσα με κωλο στα 10ε και μια αλλη καινούρια Ελληνιδα με γυαλια μυωπίας αδυνατη με κατσαρό μαλλι γυρω στα 35 της με ελεύθερο τσιμπούκι στα 10ε.
Από την γύφτισσα λιβαδιωτισα πριν κανά 6αρι χρόνια που πέρασα (είχα και γενέθλια) με κέρασε τουρτιτσα το Γκρόβερ τής!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Τωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύει

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Η πρώτη Μαρία και η δεύτερη Ιωάννα :smitten:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.005
Πόντοι
3.436
μια χαρα κοριτσι ειναι η Αγαπη δεν τιθεται τετοιο ζητημα.
Συμφωνω μια χαρα γυναικαρα ειναι, χιουμοριστικα εγραψα στην κριτικη οτι μηπως και καλα ειναι εγχειρησμενη, απλα το εχει παρακανει λιγο με τις επεμβασεις, παρολαυτα παραμενει αξιαγαμητη.....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.328
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Σχεδόν οι ίδιες. Επιγραμματικα...

Φυλής
71 όροφος. Λουσια και Σοφία.
71 ισόγειο. Η τσουπωτη Εμμανουέλα και η Κατριν
69 ισόγειο κλασσικά η Ελένη
69 όροφος κλασσικά η Μαρία ξεπεταει
65 ισόγειο η Κορίνα είχε βγει στην πόρτα
65 όροφος η Χριστίνα η "τσεχα"
61 η κωλαρού η Περλα

Φωκαίας
17 η Μιχαελα. Έχει πάρει σασί παρόλα αυτά είναι καβλα με τα γυαλιά της
19 η Όλγα το εκφυλο και η αδύνατη Κάρλα
25 ισόγειο η Μανταλινα. Ωραίο μωρό δεν την είχα δει. Απλά βάζει έντονο κραγιόν και την χαλάει.
25 όροφος. Αλεξάνδρα και Αλεξία. Νεαρές Ρωσίδες
27 κλασσικά η Νάταλι
27 όροφος η Βιολετα. Κοπέλα νεαρή με ασιατικά χαρακτηριστικά. Δεν την έχω ξαναδεί. Αδύνατη με μικρό στήθος

Φιλιππίδου 11 ισόγειο η μιλφ Νάταλι

Λιοσίων 73 ισόγειο η βυζαρου Εύα και η Σακιρα
73 όροφος. Κλασσικά η Εμμυ, η Κιρα και η όμορφη Λολίτα

Αγκυρας 9 η Μαρία μιλφ νε κοντά μαλλιά και η Αναστασία. Τρατζικ

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας κύριοι
Γνωρίζει κανείς αν η Νάταλι από φωκαιας 27 κάνει εξτραδακια;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Γρήγορη βόλτα στο Μετάξι με το πατινι μου μιας και ηθελα να δω με τα ματια μου μια κοπέλα που έχει αναφερθεί σε κριτική.

Περδικα 1 οροφος σιδερένια σκαλα, Μονικα, μιλφακι κοντο με καστανό κατσαρό μαλλι, συμπαθητικό μουτράκι,ακωλη με αδύνατα πλαδαρα πόδια. Το 10ρικο δεν εβγαινε απο την τσεπη.

Καλο βράδι.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.267
Πόντοι
201
Καλησπέρα σας κύριοι
Γνωρίζει κανείς αν η Νάταλι από φωκαιας 27 κάνει εξτραδακια;
Δεν έχω προσπαθήσει. Και γενικά αν και οηδιεται καλά μου φάνηκε πολύ διεκπεραίωτικη. Αν ξέρει κάποιος ας μαε φωτίσει

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Το είδαμε και αυτό στο Μεταξουργείο....
Το πρωί κατέθεσα στην Ουκρανη Αλινα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Εκατσα 10 λεπτά στο δωμάτιο και χόρτασα γαμήσι.
Την επισκέφτηκα ξανά μετά απο 2 ώρες για επαναληπτικο γαμήσι και η Αλινα με εδιωξε απο τον οίκο !
Οταν ρωτησα την υπηρεσία για πιο λογο δε με παίρνει δωμάτιο μου είπε επειδη αργώ να χυσω.

Η κορασίδα εχει μάθει να την χυνουν οι γρηγορογαμουληδες στα 4 λεπτά και το 10λεπτο μαζι μου της έπεσε βαρυ... Λεπτομερειες στην κριτική.

Την πάτησες σαν πρωτάρης!

Για να περνάμε καλά αποφεύγουμε να πηγαίνουμε με την ίδια πουτάνα αν δεν περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Πέρασμα με Κατερίνα μετάξι, ιασωνος 44 ή 46 οροφος, δε θυμάμαι νούμερο. Διάβασα κριτικές και έπραξα σαν μέλος αυτή την φορά... Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, που δεν είναι ρομαντική στο δωμάτιο, ούτε φιλί στο στόμα ούτε γλωσσοφιλο. Αεροπιπα και στα 4 διαικπεραιωτικο γαμησι, αδιάφορη συνολικά, δε θα ξανατιμηθει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Πέρασμα με Κατερίνα μετάξι, ιασωνος 44 ή 46 οροφος, δε θυμάμαι νούμερο. Διάβασα κριτικές και έπραξα σαν μέλος αυτή την φορά... Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, που δεν είναι ρομαντική στο δωμάτιο, ούτε φιλί στο στόμα ούτε γλωσσοφιλο. Αεροπιπα και στα 4 διαικπεραιωτικο γαμησι, αδιάφορη συνολικά, δε θα ξανατιμηθει.
Αν αναφέρεσαι στην Κατερίνα τη Λευκορωσίδα στο Ιάσονος 46 όροφο,κάτι λάθος έκανες μάλλον... :( Είναι πολύ δοτική και την προτιμούν αρκετοί γι'αυτόν τον λόγο.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.005
Πόντοι
3.436
Τέτοια πατούρα και δεν την πήρες στα τέσσερα?

Πώς μπόρεσες ρε φίλε..;

Έλεος.. χαχα
Σωστος εχει πατουρα αλλα οσες φορες την πηρα στα τεσσερα εκανε διαφορα κολπα και με δυσκολευε να μπω ολοκληρος μεσα, επρεπε σχεδον να παλεψω μαζι της για να της το βαλω ολο......ενω ιεραποστολικα την ελεγχω καλυτερα, συν το οτι ακομα και ετσι μπορεις να χαρεις την κωλαρα της, οχι οπτικα αλλα με την αφη/αισθηση... με το ενα χερι την γραππωνεις απο την ωμοπλατη για να κρατας κοντρα και με το αλλο σηκωνεις ψηλα το λυγισμενο ποδι της και χουφτωνεις αβερτα το σεξι κωλομερι της αλλα και την μπουταρα της....μετα αλλαζεις χερια και κανεις το ιδιο...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πρωινή βολτούλα
Μαραθώνος άκρα δεξιά η Λάουρα
Στη μέση η Μαρσέλα
Αριστερά μία με κοντό μαλλί
Φυλής 65Α η Κορίνα
Φυλής 65Β το Χριστινάκι

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Σωστος εχει πατουρα αλλα οσες φορες την πηρα στα τεσσερα εκανε διαφορα κολπα και με δυσκολευε να μπω ολοκληρος μεσα, επρεπε σχεδον να παλεψω μαζι της για να της το βαλω ολο......ενω ιεραποστολικα την ελεγχω καλυτερα, συν το οτι ακομα και ετσι μπορεις να χαρεις την κωλαρα της, οχι οπτικα αλλα με την αφη/αισθηση... με το ενα χερι την γραππωνεις απο την ωμοπλατη για να κρατας κοντρα και με το αλλο σηκωνεις ψηλα το λυγισμενο ποδι της και χουφτωνεις αβερτα το σεξι κωλομερι της αλλα και την μπουταρα της....μετα αλλαζεις χερια και κανεις το ιδιο...
Η στάση του @DmtrsxXx
:grin:

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Αν αναφέρεσαι στην Κατερίνα τη Λευκορωσίδα στο Ιάσονος 46 όροφο,κάτι λάθος έκανες μάλλον... :( Είναι πολύ δοτική και την προτιμούν αρκετοί γι'αυτόν τον λόγο.
Μία αδύνατη προς κανονική, λίγο ψηλή με αφέλειες. Άσχημη στο πρόσωπο με ωραία μακριά πόδια. Μπήκα ξάπλωσα και περίμενα, ήμουν καθαρός και απλά αφέθηκα στις υπηρεσίες της. Δε ρώτησα άμα είναι Λευκορωσιδα. Δεν έκανα καμιά εκβιαστικη κίνηση, είμαι πάνω από 20 χρόνια στο άθλημα και δεν εκβιαζω καταστάσεις. Ίσως να μη με γούσταρε, επειδή είμαι μελαχροινος και γεματουλης, όχι όμως χοντρός, τι να πω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom