You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάλλον βρέθηκε επενδυτής γαμπρός από Πακιστάν η Ινδία.αλλα κατά προσέγγιση Πακιστάν.Μια μελαχρινή ασπρουλιάρα μοντελε σώμα στο Ιασ32 απογευματινο που ήταν στα 15 μου είπε η τσατσα οτι έφυγε.
Ξέρει κανείς που ;
Ηταν καλό κομμάτι για σκατουργείο
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Ιασωνος 37 ισόγειο δύο νέες παρουσίες, δε συγκρατησα ονόματα.
Η μοα χοντρή μπαζο στα 10ε και η αλλη ελαφρως τσουπωτη με περιεργη φατσα στα 15.
Ιασωνος 44 καινούρια τέρμα αριστερό εχουμε μεταγραφή απο Ιάσωνος 43 Ιωαννα Λιβαδιωτισσα με κωλο στα 10ε και μια αλλη καινούρια Ελληνιδα με γυαλια μυωπίας αδυνατη με κατσαρό μαλλι γυρω στα 35 της με ελεύθερο τσιμπούκι στα 10ε.
Η μοα χοντρή μπαζο στα 10ε και η αλλη ελαφρως τσουπωτη με περιεργη φατσα στα 15.
Ιασωνος 44 καινούρια τέρμα αριστερό εχουμε μεταγραφή απο Ιάσωνος 43 Ιωαννα Λιβαδιωτισσα με κωλο στα 10ε και μια αλλη καινούρια Ελληνιδα με γυαλια μυωπίας αδυνατη με κατσαρό μαλλι γυρω στα 35 της με ελεύθερο τσιμπούκι στα 10ε.
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 629
- Πόντοι
- 81
Από την γύφτισσα λιβαδιωτισα πριν κανά 6αρι χρόνια που πέρασα (είχα και γενέθλια) με κέρασε τουρτιτσα το Γκρόβερ τής!Ιασωνος 37 ισόγειο δύο νέες παρουσίες, δε συγκρατησα ονόματα.
Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύειΤωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.344
- Πόντοι
- 13.636
Η πρώτη Μαρία και η δεύτερη ΙωάνναΙασωνος 37 ισόγειο δύο νέες παρουσίες, δε συγκρατησα ονόματα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
μια χαρα κοριτσι ειναι η Αγαπη δεν τιθεται τετοιο ζητημα.Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύει
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.436
Συμφωνω μια χαρα γυναικαρα ειναι, χιουμοριστικα εγραψα στην κριτικη οτι μηπως και καλα ειναι εγχειρησμενη, απλα το εχει παρακανει λιγο με τις επεμβασεις, παρολαυτα παραμενει αξιαγαμητη.....μια χαρα κοριτσι ειναι η Αγαπη δεν τιθεται τετοιο ζητημα.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.328
- Πόντοι
- 5.435
Πριν λίγο. Τίποτα το ιδιαίτερο. Σχεδόν οι ίδιες. Επιγραμματικα...
Φυλής
71 όροφος. Λουσια και Σοφία.
71 ισόγειο. Η τσουπωτη Εμμανουέλα και η Κατριν
69 ισόγειο κλασσικά η Ελένη
69 όροφος κλασσικά η Μαρία ξεπεταει
65 ισόγειο η Κορίνα είχε βγει στην πόρτα
65 όροφος η Χριστίνα η "τσεχα"
61 η κωλαρού η Περλα
Φωκαίας
17 η Μιχαελα. Έχει πάρει σασί παρόλα αυτά είναι καβλα με τα γυαλιά της
19 η Όλγα το εκφυλο και η αδύνατη Κάρλα
25 ισόγειο η Μανταλινα. Ωραίο μωρό δεν την είχα δει. Απλά βάζει έντονο κραγιόν και την χαλάει.
25 όροφος. Αλεξάνδρα και Αλεξία. Νεαρές Ρωσίδες
27 κλασσικά η Νάταλι
27 όροφος η Βιολετα. Κοπέλα νεαρή με ασιατικά χαρακτηριστικά. Δεν την έχω ξαναδεί. Αδύνατη με μικρό στήθος
Φιλιππίδου 11 ισόγειο η μιλφ Νάταλι
Λιοσίων 73 ισόγειο η βυζαρου Εύα και η Σακιρα
73 όροφος. Κλασσικά η Εμμυ, η Κιρα και η όμορφη Λολίτα
Αγκυρας 9 η Μαρία μιλφ νε κοντά μαλλιά και η Αναστασία. Τρατζικ
Φυλής
71 όροφος. Λουσια και Σοφία.
71 ισόγειο. Η τσουπωτη Εμμανουέλα και η Κατριν
69 ισόγειο κλασσικά η Ελένη
69 όροφος κλασσικά η Μαρία ξεπεταει
65 ισόγειο η Κορίνα είχε βγει στην πόρτα
65 όροφος η Χριστίνα η "τσεχα"
61 η κωλαρού η Περλα
Φωκαίας
17 η Μιχαελα. Έχει πάρει σασί παρόλα αυτά είναι καβλα με τα γυαλιά της
19 η Όλγα το εκφυλο και η αδύνατη Κάρλα
25 ισόγειο η Μανταλινα. Ωραίο μωρό δεν την είχα δει. Απλά βάζει έντονο κραγιόν και την χαλάει.
25 όροφος. Αλεξάνδρα και Αλεξία. Νεαρές Ρωσίδες
27 κλασσικά η Νάταλι
27 όροφος η Βιολετα. Κοπέλα νεαρή με ασιατικά χαρακτηριστικά. Δεν την έχω ξαναδεί. Αδύνατη με μικρό στήθος
Φιλιππίδου 11 ισόγειο η μιλφ Νάταλι
Λιοσίων 73 ισόγειο η βυζαρου Εύα και η Σακιρα
73 όροφος. Κλασσικά η Εμμυ, η Κιρα και η όμορφη Λολίτα
Αγκυρας 9 η Μαρία μιλφ νε κοντά μαλλιά και η Αναστασία. Τρατζικ
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 172
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σας κύριοι
Γνωρίζει κανείς αν η Νάταλι από φωκαιας 27 κάνει εξτραδακια;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Γρήγορη βόλτα στο Μετάξι με το πατινι μου μιας και ηθελα να δω με τα ματια μου μια κοπέλα που έχει αναφερθεί σε κριτική.
Περδικα 1 οροφος σιδερένια σκαλα, Μονικα, μιλφακι κοντο με καστανό κατσαρό μαλλι, συμπαθητικό μουτράκι,ακωλη με αδύνατα πλαδαρα πόδια. Το 10ρικο δεν εβγαινε απο την τσεπη.
Καλο βράδι.
Περδικα 1 οροφος σιδερένια σκαλα, Μονικα, μιλφακι κοντο με καστανό κατσαρό μαλλι, συμπαθητικό μουτράκι,ακωλη με αδύνατα πλαδαρα πόδια. Το 10ρικο δεν εβγαινε απο την τσεπη.
Καλο βράδι.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.267
- Πόντοι
- 201
Δεν έχω προσπαθήσει. Και γενικά αν και οηδιεται καλά μου φάνηκε πολύ διεκπεραίωτικη. Αν ξέρει κάποιος ας μαε φωτίσειΚαλησπέρα σας κύριοι
Το είδαμε και αυτό στο Μεταξουργείο....
Το πρωί κατέθεσα στην Ουκρανη Αλινα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Εκατσα 10 λεπτά στο δωμάτιο και χόρτασα γαμήσι.
Την επισκέφτηκα ξανά μετά απο 2 ώρες για επαναληπτικο γαμήσι και η Αλινα με εδιωξε απο τον οίκο !
Οταν ρωτησα την υπηρεσία για πιο λογο δε με παίρνει δωμάτιο μου είπε επειδη αργώ να χυσω.
Η κορασίδα εχει μάθει να την χυνουν οι γρηγορογαμουληδες στα 4 λεπτά και το 10λεπτο μαζι μου της έπεσε βαρυ... Λεπτομερειες στην κριτική.
Την πάτησες σαν πρωτάρης!
Για να περνάμε καλά αποφεύγουμε να πηγαίνουμε με την ίδια πουτάνα αν δεν περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Πέρασμα με Κατερίνα μετάξι, ιασωνος 44 ή 46 οροφος, δε θυμάμαι νούμερο. Διάβασα κριτικές και έπραξα σαν μέλος αυτή την φορά... Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, που δεν είναι ρομαντική στο δωμάτιο, ούτε φιλί στο στόμα ούτε γλωσσοφιλο. Αεροπιπα και στα 4 διαικπεραιωτικο γαμησι, αδιάφορη συνολικά, δε θα ξανατιμηθει.
Αν αναφέρεσαι στην Κατερίνα τη Λευκορωσίδα στο Ιάσονος 46 όροφο,κάτι λάθος έκανες μάλλον... Είναι πολύ δοτική και την προτιμούν αρκετοί γι'αυτόν τον λόγο.Πέρασμα με Κατερίνα μετάξι, ιασωνος 44 ή 46 οροφος, δε θυμάμαι νούμερο. Διάβασα κριτικές και έπραξα σαν μέλος αυτή την φορά... Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, που δεν είναι ρομαντική στο δωμάτιο, ούτε φιλί στο στόμα ούτε γλωσσοφιλο. Αεροπιπα και στα 4 διαικπεραιωτικο γαμησι, αδιάφορη συνολικά, δε θα ξανατιμηθει.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Τέτοια πατούρα και δεν την πήρες στα τέσσερα?την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...
Πώς μπόρεσες ρε φίλε..;
Έλεος.. χαχα
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 3.436
Σωστος εχει πατουρα αλλα οσες φορες την πηρα στα τεσσερα εκανε διαφορα κολπα και με δυσκολευε να μπω ολοκληρος μεσα, επρεπε σχεδον να παλεψω μαζι της για να της το βαλω ολο......ενω ιεραποστολικα την ελεγχω καλυτερα, συν το οτι ακομα και ετσι μπορεις να χαρεις την κωλαρα της, οχι οπτικα αλλα με την αφη/αισθηση... με το ενα χερι την γραππωνεις απο την ωμοπλατη για να κρατας κοντρα και με το αλλο σηκωνεις ψηλα το λυγισμενο ποδι της και χουφτωνεις αβερτα το σεξι κωλομερι της αλλα και την μπουταρα της....μετα αλλαζεις χερια και κανεις το ιδιο...Τέτοια πατούρα και δεν την πήρες στα τέσσερα?
Πώς μπόρεσες ρε φίλε..;
Έλεος.. χαχα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Πρωινή βολτούλα
Μαραθώνος άκρα δεξιά η Λάουρα
Στη μέση η Μαρσέλα
Αριστερά μία με κοντό μαλλί
Φυλής 65Α η Κορίνα
Φυλής 65Β το Χριστινάκι
Μαραθώνος άκρα δεξιά η Λάουρα
Στη μέση η Μαρσέλα
Αριστερά μία με κοντό μαλλί
Φυλής 65Α η Κορίνα
Φυλής 65Β το Χριστινάκι
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Η στάση του @DmtrsxXxΣωστος εχει πατουρα αλλα οσες φορες την πηρα στα τεσσερα εκανε διαφορα κολπα και με δυσκολευε να μπω ολοκληρος μεσα, επρεπε σχεδον να παλεψω μαζι της για να της το βαλω ολο......ενω ιεραποστολικα την ελεγχω καλυτερα, συν το οτι ακομα και ετσι μπορεις να χαρεις την κωλαρα της, οχι οπτικα αλλα με την αφη/αισθηση... με το ενα χερι την γραππωνεις απο την ωμοπλατη για να κρατας κοντρα και με το αλλο σηκωνεις ψηλα το λυγισμενο ποδι της και χουφτωνεις αβερτα το σεξι κωλομερι της αλλα και την μπουταρα της....μετα αλλαζεις χερια και κανεις το ιδιο...
Μία αδύνατη προς κανονική, λίγο ψηλή με αφέλειες. Άσχημη στο πρόσωπο με ωραία μακριά πόδια. Μπήκα ξάπλωσα και περίμενα, ήμουν καθαρός και απλά αφέθηκα στις υπηρεσίες της. Δε ρώτησα άμα είναι Λευκορωσιδα. Δεν έκανα καμιά εκβιαστικη κίνηση, είμαι πάνω από 20 χρόνια στο άθλημα και δεν εκβιαζω καταστάσεις. Ίσως να μη με γούσταρε, επειδή είμαι μελαχροινος και γεματουλης, όχι όμως χοντρός, τι να πω...Αν αναφέρεσαι στην Κατερίνα τη Λευκορωσίδα στο Ιάσονος 46 όροφο,κάτι λάθος έκανες μάλλον... Είναι πολύ δοτική και την προτιμούν αρκετοί γι'αυτόν τον λόγο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις