Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (29 μέλη και 268 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.347
Πόντοι
13.636
5) Φυλής 109β Βικτώρια: Μελαχρινή μιλφ κάπως κομμένη από την πούτσα. Είχε ωραίες αναλογίες στο σώμα, αν και η ζωή της πόρνης έχει αρχίσει να αφήνει πάνω της τα σημάδια.
6) Άγκυρας 12 Ντάρια: Στο ίδιος μήκος κύμματος με το 5. Φάνηκε κάπως απόμακρη στο σαλονάρισμα, όμως καταλαβαίνεις πως έχει μεγάλη εμπειρία στο ξεζούμισμα του καυλιού
5) Για εμένα ούτε να σε πληρώσει!!! :rockon:

6) Σκυλί του Πολέμου.
Αν είναι και ξεκούραστη θα περάσεις ζάχαρη.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες, τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Αν ψάξεις έχει πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια τεμάχια.
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.

:hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Καλημέρα, εχθές έκανα -μετά από πάρα πολύ καιρό- μία βόλτα στη Φυλής και θα ήθελα τη γνώμη σας για το εάν αξίζουν κάποιες που μου έκαναν το κλικ.
Το πιο ωραίο μουνί που είδα εχθές ήταν η ''Τσέχα'' Μαρία που ήταν σε ντούο με την ''Ταυλανδέζα'' Άννα.

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Like
216
Πόντοι
20
Πρωινή κατάθεση στην μουνάρα Καρμεν στο Περδίκκα 3 στανταράκι. Ήταν με τρελή όρεξη να γαμηθεί σήμερα ίσως αφήσω καποια στιγμή κριτική.

Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο. Ακούω την γιαγιά να του λέει, η κοπέλα θα μπει για μισή ώρα να έρθει πιο μετά. Μάρεσε πολύ ο σεβασμός στο πελάτη, και όχι το στυλ: αρπάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, μιας και δεν γουστάρω η κοπέλα να μου έρχεται μετά από 5 δωμάτια λαχανιασμένη, και είχα πληρώσει πρώτος. Αποφεύγω να μπαίνω αν βλέπω ότι υπάρχει κόσμος.
Στο τέλος άφησα 20 ευρώ μπουρμπουαρ 10 σε αυτήν και 10 στην γιαγιά.

Θυμήθηκα το Χριστινάκι την τσέχα από φυλής 65, καιρό στανταράκι μου, που την τελευταία φορά, μπαίνω για 1 ώρα, δεν είχε δωμάτια, οι πόρτες όλες ανοιχτές, και μου ήρθε μισή ώρα μετά, γιατί πήρε 1 ή 2 δωμάτια για να μην χάσει τους πελάτες. Από τότε δεν ξανά πάτησα.

Τώρα που το γράφω παίζει να ξανά περάσω από την Κάρμεν για δεύτερη φορά σήμερα, με είπε ότι θα είναι μέχρι το μεσημέρι και από αύριο θα λείπει για καμιά 5 μέρες ίσως και παραπάνω για να ξεκουραστεί.

Γνώμη κάποιος για ενναλακτική της Κάρμεν για αυτή την εβδομάδα ? Θέλω λεπτή, καθαρό πρόγραμμα και όχι πάνω από 40 (Μεταξουργείο).

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.347
Πόντοι
13.636
Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο.
Θέλεις να μου πεις τι έγινε μέσα και πήρες τόσο μεγάλο πρόγραμμα και έδωσες και πούρ μπούρι?
Δεν θα το πω σε κανέναν...
Θυμήθηκα το Χριστινάκι την τσέχα από φυλής 65, καιρό στανταράκι μου, που την τελευταία φορά, μπαίνω για 1 ώρα, δεν είχε δωμάτια, οι πόρτες όλες ανοιχτές, και μου ήρθε μισή ώρα μετά, γιατί πήρε 1 ή 2 δωμάτια για να μην χάσει τους πελάτες. Από τότε δεν ξανά πάτησα.
Πολύ καλά έπραξες!!!

(Αλλά πάλι αν θέλεις πες μου τι σε έκανε να πάρεις μια ώρα.
Σου υπόσχομαι να μην το πω σε κανέναν πάλι.)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Παρασκευή βραδάκι κάπου εννιά το βράδυ πέτυχα Μ Αλεξάνδρου 21 στο κάτω μια καλή περίπτωση Λατίνας τη Νικόλ που ανεβάζω και κριτικη και χτες Σάββατο κάπου 1 το βράδυ σας μεταφέρω τι ειδα/έκανα... Στο πορνομωλ ισόγειο πρώτη πόρτα αριστερά είδα την πάλαι ποτέ Λάουρα την Αλβανίδα που δούλευε Φυλης σε πρόγραμμα απλό, έχει πάρει κιλά έχει χαλάσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά και επίσης Κολωνού 30 υπόγειο/νέο λατινοσπιτο ήταν η "Λίλη" με άλλο όνομα νομίζω από Φυλής, αυτή που κάνε ΚΑΛΟ πρωκτικό στα 20 ευρώ, πέρασα μαζί της μετά από δύο δωμάτια αναμονή. Παραμένει καλή μέσα. Ενα τίμιο κορίτσι, απολαύστε υπεύθυνα για να έχουμε και να χαιρόμαστε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
@George Alpha @Pa Luki Luk @DmtrsxXx

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μολονότι τα 20 ευρώ δεν είναι και τόσο υψηλό σαν ποσό, δεν έχω καμία διάθεση να το δώσω σε μία φόλα για να με ξεπετάξει σε λιγότερο από 10'
Από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω και τους αυθόρμητους τύπους που μόλις δουν κάποια που τους αρέσει περνάνε κατευθείαν. Έχει άλλη καύλα να πηγαίνεις με μία εντελώς άγνωστη που δεν έχει κριτικές. Η χαρά της ανακάλυψης.

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Του Φωκαίας λες την ελληνοουκρανη (αλβανίδα) με φουλ πρόγραμμα; Αν λες αυτήν έχει γυρίσει στην πατρίδα της και μάλλον έχει παντρευτεί κιόλα. Κάποτε την είχα στο ινστα τώρα όχι.
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Δεχομαι να την πανυρευτω εγώ. Αρκει να το θελει και αυτή.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Αν ψάξεις έχει πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια τεμάχια.
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.

Από τα καινούργια ενδιαφέροντα τεμάχια κάνει καμοια φουλ πρόγραμμα έστω κ με εξτραδακι στα πριβε???

kdimitriou100

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα .
Για μια Κατερίνα στο άγκυρας 12 ξανθιά ψηλή με κοντό μαλλί εχει περάσει κάποιος ?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Πρωινή κατάθεση στην μουνάρα Καρμεν στο Περδίκκα 3 στανταράκι. Ήταν με τρελή όρεξη να γαμηθεί σήμερα ίσως αφήσω καποια στιγμή κριτική.

Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο. Ακούω την γιαγιά να του λέει, η κοπέλα θα μπει για μισή ώρα να έρθει πιο μετά. Μάρεσε πολύ ο σεβασμός στο πελάτη, και όχι το στυλ: αρπάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, μιας και δεν γουστάρω η κοπέλα να μου έρχεται μετά από 5 δωμάτια λαχανιασμένη, και είχα πληρώσει πρώτος. Αποφεύγω να μπαίνω αν βλέπω ότι υπάρχει κόσμος.
Στο τέλος άφησα 20 ευρώ μπουρμπουαρ 10 σε αυτήν και 10 στην γιαγιά.

Τώρα που το γράφω παίζει να ξανά περάσω από την Κάρμεν για δεύτερη φορά σήμερα, με είπε ότι θα είναι μέχρι το μεσημέρι και από αύριο θα λείπει για καμιά 5 μέρες ίσως και παραπάνω για να ξεκουραστεί.

Γνώμη κάποιος για ενναλακτική της Κάρμεν για αυτή την εβδομάδα ? Θέλω λεπτή, καθαρό πρόγραμμα και όχι πάνω από 40 (Μεταξουργείο).
Φίλε μου σε αυτήν την περίπτωση είναι μονόδρομος, σηκώνεσαι, ζητάς τα λεφτά και φεύγεις, είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν οι υπηρεσίες ότι κάνουν μαλακία και ότι δεν έχουν να κερδίσουν από αυτό.

Τις προάλλες σε στούντιο, είχα πάει στην αρχή της βάρδιας γύρω στης 20:10 με σκοπώ να είμαι ο πρώτος, πράγματι, όλα τα δωμάτια άδεια, πέρασα αμέσως και περίμενα (απλό πρόγραμμα). Έρχεται ένας έξυπνος μετά από εμένα και άρχισε το παραμύθι ότι βιάζεται, δεν προλαβαίνει, έχει δουλειά κτλ. Η έξυπνη η υπηρεσία με το ηλίθιο μυαλό της, για να μην χάσει και καλά τον πελάτη που δήθεν βιάζεται έστειλε την κοπέλα στον άλλον πρώτα. Ντύθηκα, ζήτησα τα λεφτά μου, ζήτησα τον λόγο και τι μου είπε ως δικαιολογία; Ήταν πελάτης λέει … εάν της έδινα μια μπουνιά στα μούτρα θα είχα άδικο; Θα ήμουν γυναικοκτόνος; Είχα εγώ την όρεξη να πάω να γαμήσω αλλού με τα νεύρα και την πίεση στα κόκκινα; Μου κατέστρεψε την μέρα; Με ζημίωσε οικονομικά διότι έρχομαι από πολύ μακριά και θέλω 14€ εισιτήρια πήγαινε έλα συν 10€ βενζίνη; Έχει το δικαίωμα να το κάνει; Το έχει. Εγώ όμως δεν μπορώ να της δώσω μία στο πρόσωπο να φάει την μέρα της στο νοσοκομείο να δει την γλύκα. Ποιο πολύ με εξόργισε η απάντηση της, μπορούσε να πει συγνώμη έκανα λάθος, η συγνώμη μπερδεύτηκα κτλ.

Που θέλω να καταλήξω, ότι αυτή η βλαμμένη υπηρεσία, ο μόνος τρόπος να καταλάβει ότι δεν είναι έξυπνη είναι να της το πεις κατά μούτρα. Εάν κάθεσαι και περιμένεις νομίζει ότι έτσι πρέπει να κάνει για να κερδίσει, εάν όμως φύγεις καταλαβαίνει ότι με την μαλακία που κάνει δεν έχει να κερδίσει κάτι οπότε δεν το ξανά κάνει.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπέρα , κάποια που να ευχαριστιέται και να κάθετε για γλειφοκωλι και γλειφουμουνι ;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Καλημέρα, εχθές έκανα -μετά από πάρα πολύ καιρό- μία βόλτα στη Φυλής και θα ήθελα τη γνώμη σας για το εάν αξίζουν κάποιες που μου έκαναν το κλικ.

2) Φυλής 66 Βίκυ: Στρουμπουλό έκφυλο πορνίδιο με δικτυωτό, το οποίο έπαιζε τις βυζάρες του στο σαλόνι.
....
Μοιάζει σε κάτι με την Βίκυ που ήταν πέρυσι στο Φυλής 69β;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.347
Πόντοι
13.636
Από τα καινούργια ενδιαφέροντα τεμάχια κάνει καμοια φουλ πρόγραμμα έστω κ με εξτραδακι στα πριβε???
Δεν είμαι του φουλ, αν και σκέφτηκα να πάρω το τραβέλι Ιάσωνος 37. (πρέπει να το έχουν πάρει όλοι)
Ειδικότητα έχει ο κύριος @Junax !

Σοβαρά τώρα...???
Έρχεται η ΕλληνοΟυκρανέζα???
Θεός!!!

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Like
216
Πόντοι
20
Θέλεις να μου πεις τι έγινε μέσα και πήρες τόσο μεγάλο πρόγραμμα και έδωσες και πούρ μπούρι?
Δεν θα το πω σε κανέναν...
Λίγο κουβέντα (μιλάω ρωσικα) πριν ξεκινήσει, απολαμβάνω το σώμα της, θα αφήσω κάποια στιγμή κριτική

Γενικά μπαίνω για 20 λεπτά τουλάχιστον. Δεν μπορώ το 5 λεπτο, δεν το απολαυμβάνω. Πλέον δεν πάω φυλής, αντί για 20ρικό να δώσω εκεί περνάω 20 λεπτά εδώ. 20 δίνω και πρώτη φορά να μπω με καποια.
1 φορά το μήνα κάπου μπαίνω για μισή ίσως και μία ώρα, όπως σήμερα. Θα μου πεις γιατί δεν πάω στούντιο ? Εε γιατί αμα περνάω καλά, η Κάρμεν έχει πολύ ωραίο σώμα, και όταν είναι στο δωμάτιο με όρεξη, χαλαρή κουβέντα, περνάω καλά, ξεκουράζομαι φεύγω με όρεξη.

Μπουρμπουαρ έδωσα επειδή η υπηρεσία κράτησε σεβασμό σε εμένα που μπήκα πρώτος, χωρίς καν να το σκεφτεί, αμέσως έδωσε απάντηση, άσχετως αν η κοπέλα μπορούσε3-4 λεπτά να μπει στον άλλον και μετά να έρθει σε εμένα. Δεν το έκανε, δεν με ξενέρωσε.

Όσο για την τσέχα ήταν πριν μισό χρόνο στανταράκι μου, πριν την κάρμεν μέχρι που με άφησε έτσι και μετά δεν ξανά πήγα.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
Μοιάζει σε κάτι με την Βίκυ που ήταν πέρυσι στο Φυλής 69β;

Καμία σχέση σε εμφάνιση (προς το χειρότερο). Ωστόσο φαινόταν καλοδιάθετη και ότι δεν θα φας φόλα.
Η άλλη που αναφέρεις είχε ξεκινήσει με τρομερές υπηρεσίες όταν δούλευε σε άλλο μπουρδέλο (σε ένα κάθετα στη φυλής, ξεχνάω τον δρόμο) και όταν πήγε στα κεντρικά φόλεψε.
Επίσης, κάπου όπα με τις παντόφλες!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
45
Like
5.087
Πόντοι
5.631
Κατάθεση προ 10λέπτου στην Όλγα Φωκαίας 19 που μέχρι πρότινος δούλευε νύχτα εδώ. Έκφυλο μωρό με παραφουσκωμένα χείλια και πολλά τατουάζ. Είμαι σίγουρος ότι την έχω δει παλιά, αλλά δεν θυμάμαι, αν κάποιος θυμάται ας βοηθήσει.
Καλές εντυπώσεις γενικά. Το μαγαζί έπεζε φουλ σκυλάδικα.

Προκαταρκτικά με Αδαμαντίδη, πίπα με κλαρίνα, γαμήσι με Κοντολάζο, χύσιμο με Στανίση:rockon::rockon::rockon:
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Μαριος77

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2018
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Καλησπέρα κατέβηκα σήμερα το πρωί στο μεταξουργείο για να περάσω μία βόλτα από το γνωστά μαγαζιά. Επειδή δεν έχω κάτι standard έφυγε να ξεκινήσω από ψηλά. Τα περισσότερα όμως ήταν πολύ πρωί ήταν κλειστά. Κατεβαίνοντας ήταν αναμμένο το φωτάκι Λεωνίδου 28 και να δω τι παίζει. Με τον πίκας σαλόνι στα πρώτα κιόλας λεπτά βγήκε μία κοπέλα ψιλοχοντρούλα με κανονικά ρούχα ντυμένη και όχι με τα ρούχα της δουλειάς και μου είπε ότι είναι εκείνη που σχολάει σε λίγο και αν θέλω μπορώ να περιμένω την επόμενη βάρδια. Αυτοί όπως αντυμένοι με απλά κανονικά ρούχα κάτι μου έβαλε στο πιο χαλαρό πιο φιλικό και της λέω θα περάσουμε μαζί πραγματικά ήρθα στο δωμάτιο μόνο με τα εσώρουχα πράγμα που της είπατε κακός λέω πρέπει να ξέρεις εδώ θα μας περισσότερο κανά απλό πρόγραμμα χωρίς ελεύθερο. Αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλή δεν θυμάμαι πώς τη λένε και ενώ μου είπε τις βάρδιες της εγώ βλάκας ξέχασα. Τέλος πάντων σε γενικές γραμμές από σώμα δεν είναι κάτι το σούπερ για τα πρώτα μπολών εγώ ικανοποιημένος έμεινα για τη χορεύει ζάκια στο κρεβάτι το ψιλοπροσπάθησε. Ειναι ψηλό εύσωμη με μαύρα μακριά μαλλιά. Πάντως αμαλάκια την ξαναπετοίχο σίγουρα θα περάσω μέσα και σίγουρα αυτή τη φορά θα τις ζητήσω και το κάτι παραπάνω και από χρόνο και από service.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom