Πρωινή κατάθεση στην μουνάρα Καρμεν στο Περδίκκα 3 στανταράκι. Ήταν με τρελή όρεξη να γαμηθεί σήμερα ίσως αφήσω καποια στιγμή κριτική.
Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο. Ακούω την γιαγιά να του λέει, η κοπέλα θα μπει για μισή ώρα να έρθει πιο μετά. Μάρεσε πολύ ο σεβασμός στο πελάτη, και όχι το στυλ: αρπάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, μιας και δεν γουστάρω η κοπέλα να μου έρχεται μετά από 5 δωμάτια λαχανιασμένη, και είχα πληρώσει πρώτος. Αποφεύγω να μπαίνω αν βλέπω ότι υπάρχει κόσμος.
Στο τέλος άφησα 20 ευρώ μπουρμπουαρ 10 σε αυτήν και 10 στην γιαγιά.
Θυμήθηκα το Χριστινάκι την τσέχα από φυλής 65, καιρό στανταράκι μου, που την τελευταία φορά, μπαίνω για 1 ώρα, δεν είχε δωμάτια, οι πόρτες όλες ανοιχτές, και μου ήρθε μισή ώρα μετά, γιατί πήρε 1 ή 2 δωμάτια για να μην χάσει τους πελάτες. Από τότε δεν ξανά πάτησα.
Τώρα που το γράφω παίζει να ξανά περάσω από την Κάρμεν για δεύτερη φορά σήμερα, με είπε ότι θα είναι μέχρι το μεσημέρι και από αύριο θα λείπει για καμιά 5 μέρες ίσως και παραπάνω για να ξεκουραστεί.
Γνώμη κάποιος για ενναλακτική της Κάρμεν για αυτή την εβδομάδα ? Θέλω λεπτή, καθαρό πρόγραμμα και όχι πάνω από 40 (
Μεταξουργείο).