Χθεσινη στοχευμενη βολτα εχθες το μεσημερι στο
μεταξουργειο, επειδη ειμαι ρομαντικος χωρις τα " και επειδη καυλωνω φουλ οταν δεχομαι ευκολα γλωσσοφιλα.
και επειδη αναμεσα σε αλλα μελη που ενημερωνουν, ο αγαπητος
προτεινε καποιους οικους, στο Ιασωνος 1β με την Τατιανα ηταν κλειστος!
Επειδη το ειχα αναγκη πολυ, σκονταψα στο διπλα το Ιασωνος 1α να δω την Μαρινα, επειδη ηταν δωματιο περιμενα αναγκαστικα στο δροσερο καθιστικο.
Δεν μου αρεσε καθολου οπως την ειδα βγιανοντας απο το δωματιο και κρατουσε τα μικρα της βυζακια, λεγοντας μου αν θελω να πιω γαλα!
Παρατηρησα οτι εχει ωραιο και πεταχτο κωλο, ισως και οχι, επειδη η ζεστη με ειχε θολωσει.
Πηγα καρφι στο Ιασωνος 44 οροφο για την Εκατερινα, αλλα ηταν η Σοφη (θεια Σοφια) με καλτσοδετα, πολυχρωμο μαγιο και μουρη ξυνισμενη.
Περασα και απο το Ιασωνος 46 γιατι στις σημειωσεις μου ειχα εκεινο τον οικο που πρωτοεμφανιστηκε η Εκατερινα, αλλα ηταν η Κατερινα και μια Ανασταστια, που με το που μπηκα ξεκινησε σαλονι πισω μου,
μεχρι να σταθω, να γυρισω πλατη και να την θαυμασω, ειχε φυγει.
Απο τη πρωτη ματιο που ειδα καθως μπηκα ηταν μια μελαχροινη, ζουμερη και σοβαρη κυρια, πολλα υποσχομενη!
Επειδη δεν βρηκα αυτο που στοχευμενα αναζητουσα κατεβηκα τα σκαλια και απο απεναντι, απο το Ιασωνος 43 ακουγα τις φωνες τις τσατσας και να βλαστημαει,
την ρωτησε καποια αλλη τι εγινε μαρη;
Ελεγε πως ειχε κοιμηθει ενας πελατης μεσα στον οικο ολο το βραδυ!!!!
Επειδη οι καυλες
ειχαν βαρεσει κοκκινο, ανοιξα τις σημειωσεις μου και πηγα Διδυμου 20 για Ντιαννα.
Φορουσε ενα φορεμα με στρας χρυσα και ασημενια και παντοφλες.
Βγηκε επιθετικα στο σαλονι χωρις να καταλαβω οτι ηταν αυτη, με επιασε απροετοιμαστο, απο πισω της κυλησε μια αλλη κοπελα, η Ελενα ειπε, νεαρη την ειδα, με τεραστια και ασφυχτικα αποκλεισμενα βυζια για το σωματοτυπο της, χαρουμενη και χαμογελαστη κοπελα!
Επελαξα τη Ντιαννα για να μπει το
στις σημειωσεις μου και για την κωλαρας της.
Το δωματιο βρωμαγε
ποδαριλα και ηταν γεματο απο σαγιοναρες ολων των εποχων!
Μια κουβερτα ηταν παρατημενη σε ενα σημειο και στο καγκελο του κρεβατιου μια συλλογη απο στρινγκ και βρακια σκουρων χρωματων!
Σαπουνι ουτε για δειγμα και το χαρτι ακομη το ψαχνω!
Ηρθε αμεσως η Ντιαννα, γυμνη με το φυλακοβιο τατουαζ στο αριστερο της βυζι, φλογα απο την τορπιλη-βυζι της.
Χαδια και φιλια και επειδη αναζητουσα στα γλωσσοφιλα, εδωσε μερικα πεταχτα, απλα φιλια.
Ζητησα κωλο και αρχισε τις προστυχιες και ποσο της αρεσει να της γαμανε τον κωλο τον βραζιλιανικο ελεγε!
Δυσκολευτηκα να μπω, ηταν και στενος, ημουν ο πρωτος πελατης, ειπε!