Στοχευμενη βολτα σημερα το πρωι στις 11:30 Διδυμου 20 για να δοκιμασω την τυχη μου στη πρακτηκαριο της Ντιαννας, την Ελενη.
Το φως εξω κλειστο, αλλα και οι δυο πορτες ανοιχτες και με εκαναν να αποφασισω να τις περασω!
Μολις μπηκα η γατα δεξια στα σκαλια στη κοσμαρα της και ενα κοπροσκυλο ξεκινησε το απειλητικο γαυγισμα οπου με
πηρε χαμπαρι η Ντιαννα!
Με γνωρισε, αλοιμονο γιατι ειχε περασει μια ημερα που δεν με ειδε και με χαμογελο και χαρα ηρθε στην αγκαλια μου, ειχε μυριστει ποσο ρομαντικος ειμαι και μου εδινε φιλια στα μαγουλα!
Ξανα με επιασε απροετοιμαστο και μια αμηχανια με ηλεκτρισε, ψαχνοντας με τα ματια απο που θα εμφανιστει το κοπροσκυλο να με τρομαξει, αλλα
μεσα μου εψαχνα να βρω το αλλο θηλυκο, την Ελενα!
Εμφανιστηκε και αυτη, χαμογελαστη, οπως την θυμομουν, με ενα μπουστακι να ζουλαει τα βυζια της και ενα σλιπ, το σετ ηταν γαλαζιο και ειδα διακριτικα το κορμι αχλαδι που εχει!
Οσο σκουπιζα τα σαλια μου απο το οφθαλμολουτρο η Ντιαννα ειχε γυρισει την κωλαρα της και την ετριβε επανω στο τσαντακι μου, μου ελεγε "παμε να περασουμε καλα, τθελεις κωλαρακι βραζιλιανικο ξανα;"
Με μπερδεμενο βλεμμα και αμηχανο με καταλαβε η γατα και ειπε "θελεις την αλλη κοπελα" με ναζι ζηλιας ή λυπης.
Κατι της ειπε στη γλωσσα τους και με ξεναγησε η Ελενα στο δωματιο που ειναι σχεδον στην εξοδο.
Περισσοτερο καθαρο, ευρυχωρο,
μαζεμενα και τακτοποιημενα ολα,
με σαπουνι γεματο και χαρτι στη θεση του, αν και οταν μπηκε η Ελενη, κρατουσε νεο ρολο!
Ηρθε στο δωματιο χαμογελαστη και με ορεξη!
Με ρωτησε αν την εχω δει ξανα!
Αρνητικη απαντηση απο εμενα και η ψωναρα μου ελεγε "δεν μπορει, εχω δουλεψει και απογευματα και εδω και στα διπλανα".
Προσπερασα γιατι αλλο ηθελα.
Περασμα προφυλακτικου σε ημι στυση και πηρε μια μετρια πιπα με πολυ δοντι και μουγγρητα!
Ειχε βγαλει το γαλαζιο σετ απο εσωρουχα και δεν εχασα ευκαιρια να χουφτωσω τα μασταρια της!
Γεμισαν στη χουφτα μου και οι ρωγες καυλωμενες και μεγαλες!
Με ρωτησε αν ειμαι ετοιμος να την γαμησω και απο
μονη της προθυμη να τον βαλει κωλο.
Πολυ σφιχτος και δυσκολευτηκα να μπω.
Τραβιοταν συνεχεια μπροστα.
Την εφερνα στα μετρα μου, καθονταν 3 δευτερα παιζοντας μου τα αρχιδια και ξανα μπροστα.
Παιζαμε αυτο το στυλ κυνηγητου.
Μου αρεσαν τα καπουλια της και το σχημα απο tan lines.
Αυτο ηταν και με δυσκολια τα καταφερα, δεν ηθελα να ιδρωσω και πολυ μηπως περνουσα απο
Μεταξουργειο μετα.
Το
Διδυμου 27 ειχε ανοιχτο το φως του.
Τα Χωματιανου ηταν κλειστα, εριξα και εκει ενα βλεφαρο αν δεν την πετυχαινα την Ελενα ειχα σκοπο να δοκιμαζα εκει.
Καλο υπολοιπο.