Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (26 μέλη και 283 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
629
Πόντοι
81
Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω πόδια.
Σου στέλνω πμ να μην χαλάμε το νήμα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
κατεβα μεταξουργειο κατα τις 13:00 - 13:30...πρωτη επιλογη για γλωσσοφιλα που τα δινει ευκολα αμα σε γουσταρει ειναι η Ουκρανεζα μιλφ Τατιανα Ιασωνος 1β οροφος....Παραδιπλα στο Ιασωνος 1Α ισογειο ειναι και η ρωσοποντια Gilf Μαρινα η οποια ψοφαει για γλωσσοφιλα, ειναι ομως αρκετα σαπια οποτε καντο με δικη σου ευθυνη....Πολυ καλη επισης για γλωσσοφιλα που τα δινει σχετικα ευκολα ειναι η κοκκινομαλλα λευκορωσιδα μιλφ Εκατερινα Ιασωνος 44 οροφος καπνιζει αρκετα εαν δεν εχεις θεμα με την τσιγαριλα στην αναπνοη ορμα (εμενα προσωπικα με καυλωνει η τσιγαριλα).... θα τις πετυχεις παντα μεσημερι εκει περιπου 13:00 - 14:00 στανταρ.....
Ευχαριστώ παίχτη.Μαυρη ξέρεις π έχει;

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
527
Πόντοι
21
Βανέσα γωνία φυλής με Φωκεας μια μικρή μουναρα εχει δοκιμάσει κανένας? Ειναι πανέμορφη Ρουμάνα

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
676
Πόντοι
361

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Βανέσα γωνία φυλής με Φωκεας μια μικρή μουναρα εχει δοκιμάσει κανένας? Ειναι πανέμορφη Ρουμάνα
Πέρασα μπουρδελα. Σανέλ που λέτε φυλής μεγάλα δεν αξίζει για εμένα σιγά την γκομενα. Ηλεκτρα δεν βρήκε. Φωκαια 17 ρουσλανα μου άρεσε δεν Πέρασα. Αν έχει άποψη κανεις ας πει.

Αννα ται έπιανε φυλής μεγάλα νούμερα δουλειά , ωραία μουνι για εμένα αλλά κίνδυνος φόλας ( ανάλογα την ημέρα.

Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.

Τώρα μπορεί σε κάποιον να ρίξει φόλα σε κάποιον όχι.

Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
527
Πόντοι
21
Φωκαιας Ντιονα γνωμουλα?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.002
Πόντοι
3.436
Ευχαριστώ παίχτη.Μαυρη ξέρεις π έχει;
Δοκιμασε μεσημερι-απογευμα Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα αριστερα ισογειο μηπως πετυχεις την Μαρια απο Νιγηρια...εχω κανα διμηνο να παω μαζι της δεν ξερω εαν ακομα ειναι εκει...παντως ειναι σπανιες οι μαυρες στα μπουρδελα...πηγαινε καλυτερα στην πιατσα που υπαρχει στο παρκο Φιξ Πατησσιων και Ζαμπελιου γωνια μετα τις 23:00 βραδυ...υπαρχει και σχετικο νημα "Αραπακια στην Πατησσιων" για να μην σπαμαρουμε εδω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.

Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.

Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.

Συνημμένα

• 1698258249730.jpg
    1698258249730.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 59
Τελευταία τροποποίηση:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Απλά πρόσεξε αν πας και σε κατουρήσει καμιά φορά μην πιεις και τα χύσια του που βρίσκονται στο μουνί της χαχα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.784
Πόντοι
25.186
Άξιος

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836

2ρη βάρδια δούλευει αυτό το καυλοραπανο? Σε ποιον οικο ακριβώς?

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Ψωλες καραδοκούν να διακορευσουν το αιδοίον της για άλλη μια βραδιά, όσο ο αγαπούλης θα την περιμένει με προσμονή να μάθει πόσες πουτσιες μέτρησε το μουνί της

Η αγάπη είναι ακριβή και ο έρωτας απαιτεί θυσίες!

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
527
Πόντοι
21
Έκανα το τεράστιο λάθος να παω με Έλενα ( ψεύτικα βυζιά τατουάζ στα πόδια και ξανθό μαλλί)Φυλής 67 οτι χειρότερο παιδιά φολαρα τέτοια δεν εχω ξανά φάει σαν να κανεις σεξ με την κατακουζινα μαύρο αλήθεια εύχομαι να κλείσει το μαγαζί

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
194
Πόντοι
0
Περασμα κατα τις 23:00 απο φυλης, οπου έγινα μαρτυρας μιας πολυ τραγικης καταστασης . Περνώντας εξω απο το φυλης 71β σκαλια ,ετρεχε πανικόβλητη, με σαγιοναρες μεσα στο δρομο με κατευθυνση προς την Δεριγνυ (οριακα δεν επεσε πανω μου), μια μαυρομαλλα λατινα και απο πισω σαστισμένη η τσα απο τον εν λογω οικο ,που μολις την αντιληφθηκε αρχισε να την κυνηγαει για λιγα μετρα. Μπροστα υπηρχε και σταματημένο ταξι! Απο τι φανηκε , ισως η κοπελα να εργαζοταν εκει παρα την θεληση της..και γιαυτο ενημερωθηκαν οι αρμόδιοι.
Συνεχίζοντας στα σπιτακια η αναλογια Ελληνων-αλλοδαπών σημερα ηταν σχεδον 1 προς 10 ,ενω onlygreek δεν ακουστηκε πουθενα! Τελικα, τιμήθηκε η λατινα κρυσταλ απο το 61 οπου ηταν πολυ ευδιαθετη και καλη στο δωματιο ! (Ο οικος..το λιγοτερο εμετικός)

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
329
Πόντοι
291
Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί ακόμα η ρωσιδουλα Ανίτα από Λεωνιδίου 28 πάνω ;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Περασμα κατα τις 23:00 απο φυλης, οπου έγινα μαρτυρας μιας πολυ τραγικης καταστασης . Περνώντας εξω απο το φυλης 71β σκαλια ,ετρεχε πανικόβλητη, με σαγιοναρες μεσα στο δρομο με κατευθυνση προς την Δεριγνυ (οριακα δεν επεσε πανω μου), μια μαυρομαλλα λατινα και απο πισω σαστισμένη η τσα απο τον εν λογω οικο ,που μολις την αντιληφθηκε αρχισε να την κυνηγαει για λιγα μετρα. Μπροστα υπηρχε και σταματημένο ταξι! Απο τι φανηκε , ισως η κοπελα να εργαζοταν εκει παρα την θεληση της..και γιαυτο ενημερωθηκαν οι αρμόδιοι.
Συνεχίζοντας στα σπιτακια η αναλογια Ελληνων-αλλοδαπών σημερα ηταν σχεδον 1 προς 10 ,ενω onlygreek δεν ακουστηκε πουθενα! Τελικα, τιμήθηκε η λατινα κρυσταλ απο το 61 οπου ηταν πολυ ευδιαθετη και καλη στο δωματιο ! (Ο οικος..το λιγοτερο εμετικός)

Ποιους ενοεις αρμοδιους? Μαλλον για τσακωμο μεταξυ τους θυμίζει.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom