DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.937
- Πόντοι
- 41.129
μαλλον το αναποδο γινεταιΑπλά πρόσεξε αν πας και σε κατουρήσει καμιά φορά μην πιεις και τα χύσια του που βρίσκονται στο μουνί της χαχα
μαλλον το αναποδο γινεταιΑπλά πρόσεξε αν πας και σε κατουρήσει καμιά φορά μην πιεις και τα χύσια του που βρίσκονται στο μουνί της χαχα
ΆξιοςΑυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.
2ρη βάρδια δούλευει αυτό το καυλοραπανο? Σε ποιον οικο ακριβώς?Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.
Τώρα μπορεί σε κάποιον να ρίξει φόλα σε κάποιον όχι.
Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.
Ψωλες καραδοκούν να διακορευσουν το αιδοίον της για άλλη μια βραδιά, όσο ο αγαπούλης θα την περιμένει με προσμονή να μάθει πόσες πουτσιες μέτρησε το μουνί της
Πληρώνουν και διόδια!Πούτσες μπαίνουν, πούτσες βγαίνουν!
Περασμα κατα τις 23:00 απο φυλης, οπου έγινα μαρτυρας μιας πολυ τραγικης καταστασης . Περνώντας εξω απο το φυλης 71β σκαλια ,ετρεχε πανικόβλητη, με σαγιοναρες μεσα στο δρομο με κατευθυνση προς την Δεριγνυ (οριακα δεν επεσε πανω μου), μια μαυρομαλλα λατινα και απο πισω σαστισμένη η τσα απο τον εν λογω οικο ,που μολις την αντιληφθηκε αρχισε να την κυνηγαει για λιγα μετρα. Μπροστα υπηρχε και σταματημένο ταξι! Απο τι φανηκε , ισως η κοπελα να εργαζοταν εκει παρα την θεληση της..και γιαυτο ενημερωθηκαν οι αρμόδιοι.
Συνεχίζοντας στα σπιτακια η αναλογια Ελληνων-αλλοδαπών σημερα ηταν σχεδον 1 προς 10 ,ενω onlygreek δεν ακουστηκε πουθενα! Τελικα, τιμήθηκε η λατινα κρυσταλ απο το 61 οπου ηταν πολυ ευδιαθετη και καλη στο δωματιο ! (Ο οικος..το λιγοτερο εμετικός)
Ποιους ενοεις αρμοδιους? Μαλλον για τσακωμο μεταξυ τους θυμίζει.Περασμα κατα τις 23:00 απο φυλης, οπου έγινα μαρτυρας μιας πολυ τραγικης καταστασης . Περνώντας εξω απο το φυλης 71β σκαλια ,ετρεχε πανικόβλητη, με σαγιοναρες μεσα στο δρομο με κατευθυνση προς την Δεριγνυ (οριακα δεν επεσε πανω μου), μια μαυρομαλλα λατινα και απο πισω σαστισμένη η τσα απο τον εν λογω οικο ,που μολις την αντιληφθηκε αρχισε να την κυνηγαει για λιγα μετρα. Μπροστα υπηρχε και σταματημένο ταξι! Απο τι φανηκε , ισως η κοπελα να εργαζοταν εκει παρα την θεληση της..και γιαυτο ενημερωθηκαν οι αρμόδιοι.
Συνεχίζοντας στα σπιτακια η αναλογια Ελληνων-αλλοδαπών σημερα ηταν σχεδον 1 προς 10 ,ενω onlygreek δεν ακουστηκε πουθενα! Τελικα, τιμήθηκε η λατινα κρυσταλ απο το 61 οπου ηταν πολυ ευδιαθετη και καλη στο δωματιο ! (Ο οικος..το λιγοτερο εμετικός)
δουλεύει σεΞέρει κανείς αν κυκλοφορεί ακόμα η ρωσιδουλα Ανίτα από Λεωνιδίου 28 πάνω ;
Την αλβανίδα με το καρέ ξανθό μαλλί νομίζω πως λες.. την είχε πάρει παλιά φίλος μου αυτήν δεν πέρασε καλά καθόλου.Έκανα το τεράστιο λάθος να παω με Έλενα ( ψεύτικα βυζιά τατουάζ στα πόδια και ξανθό μαλλί)Φυλής 67 οτι χειρότερο παιδιά φολαρα τέτοια δεν εχω ξανά φάει σαν να κανεις σεξ με την κατακουζινα μαύρο αλήθεια εύχομαι να κλείσει το μαγαζί
Θα περάσεις καλά αν σαρεσει εμφανισιακά δοκίμασε δεν θα πάει χαμενοΑυτή η Ρουσλανα από Φώκαιας 17β τι παίζει μέσα?? έχει πάρει κανείς?? πολύ ωραίο μωρό εμφανισιακα!!
Μασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί ακόμα η ρωσιδουλα Ανίτα από Λεωνιδίου 28 πάνω ;
Τι γαμούσαμε με ένα δεκάρικο...Μασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.
Τώρα Βανέσσα, πέρασα. Όμορφη μικρή. Ανοιχτό πηγάδι μουνι και κωλοτρυπιδα , που δεν δίνει. Η τυππισα ήταν με τον γκόμενο στην δουλειά. Ούτε Χυσιμο αφήνει έξτρα κλπ ούτε πιπα ελεύθερη. Παει για γάμο μάλλον. Μέσα προσπάθησα να κλέψει αλλά τον έφαγε. Γενικά θα έλεγα μια χαρά λόγω ομορφιάς.
Τώρα μπορεί σε κάποιον να ρίξει φόλα σε κάποιον όχι.
Μου είπε δουλεύει πρώτη φορά εδω. Ελληνικά ήξερε μια χαρά το μουνι πηγάδι.. όποτε Ισως ήρθε μεταγραφή από Μεταξουργείο.
Αναρωτιέμαι οι νταβες που τιςνβαζουν με το ζόρι να δουλεύουν οι αυτες που πανε απο επιλογή εκει δεν σκέφτηκαν να κανουν κάποια αλλη δουλειά η να βρουν αλλες κοπέλες που το λεει η ψυχούλα τους???? Αντε βάλαμε ψεύτικα βυζιά και μεικαπ και βγαζουμε λεφτά ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΤΕΤην αλβανίδα με το καρέ ξανθό μαλλί νομίζω πως λες.. την είχε πάρει παλιά φίλος μου αυτήν δεν πέρασε καλά καθόλου.
Που δουλεύει η Σόνια?Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω τα πόδια της εκάστοτε κορασίδας.
Για να πάρεις ό,τι θέλεις πρέπει να δώσεις κι εσύ αυτά που θέλουν οι άλλοι.Η θεία Σόνια είναι από τις πιο όμορφες κούγκαρ που έχουν περάσει από τη Φυλής. Αλλά έχει μαγκεψει πλέον και θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Όπως γαμησι γκροβερ μόνο στα τέσσερα. Εμένα δε μου αρέσει έτσι. Θέλω ιεραποστολικα γκροβερ εγώ όρθιος αυτή ξάπλα κρεβάτι και να σηκώνω τα πόδια της εκάστοτε κορασίδας.
Δεν απαντάς ομως. Γενικεύσεις ξέρω κι εγώ. Για πες από που είναι;Τα έχουμε γράψει ποιό πίσω, όχι δεν είναι από Μετάξι.
Εγώ πήγα περίπου 11 το βράδυ. Είναι Φωκαια 7 γωνία, υπόγειο σκαλάκια κάτω, δίπλα στην Ειρήνη ακριβώς που δίνει κωλο.2ρη βάρδια δούλευει αυτό το καυλοραπανο? Σε ποιον οικο ακριβώς?