Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (24 μέλη και 333 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.595
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Έλλης 3 κλειστό.

Διδύμου 8αρια κλειστά.

Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 22 όροφος και 27 κλειστά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Χθεσινη στοχευμενη βολτα εχθες το μεσημερι στο μεταξουργειο, επειδη ειμαι ρομαντικος χωρις τα " και επειδη καυλωνω φουλ οταν δεχομαι ευκολα γλωσσοφιλα.
και επειδη αναμεσα σε αλλα μελη που ενημερωνουν, ο αγαπητος

@Dsar263

προτεινε καποιους οικους, στο Ιασωνος 1β με την Τατιανα ηταν κλειστος!
Επειδη το ειχα αναγκη πολυ, σκονταψα στο διπλα το Ιασωνος 1α να δω την Μαρινα, επειδη ηταν δωματιο περιμενα αναγκαστικα στο δροσερο καθιστικο.
Δεν μου αρεσε καθολου οπως την ειδα βγιανοντας απο το δωματιο και κρατουσε τα μικρα της βυζακια, λεγοντας μου αν θελω να πιω γαλα!
Παρατηρησα οτι εχει ωραιο και πεταχτο κωλο, ισως και οχι, επειδη η ζεστη με ειχε θολωσει.
Πηγα καρφι στο Ιασωνος 44 οροφο για την Εκατερινα, αλλα ηταν η Σοφη (θεια Σοφια) με καλτσοδετα, πολυχρωμο μαγιο και μουρη ξυνισμενη.
Περασα και απο το Ιασωνος 46 γιατι στις σημειωσεις μου ειχα εκεινο τον οικο που πρωτοεμφανιστηκε η Εκατερινα, αλλα ηταν η Κατερινα και μια Ανασταστια, που με το που μπηκα ξεκινησε σαλονι πισω μου,
μεχρι να σταθω, να γυρισω πλατη και να την θαυμασω, ειχε φυγει.
Απο τη πρωτη ματιο που ειδα καθως μπηκα ηταν μια μελαχροινη, ζουμερη και σοβαρη κυρια, πολλα υποσχομενη!
Επειδη δεν βρηκα αυτο που στοχευμενα αναζητουσα κατεβηκα τα σκαλια και απο απεναντι, απο το Ιασωνος 43 ακουγα τις φωνες τις τσατσας και να βλαστημαει,
την ρωτησε καποια αλλη τι εγινε μαρη;
Ελεγε πως ειχε κοιμηθει ενας πελατης μεσα στον οικο ολο το βραδυ!!!!

Επειδη οι καυλες
ειχαν βαρεσει κοκκινο, ανοιξα τις σημειωσεις μου και πηγα Διδυμου 20 για Ντιαννα.
Φορουσε ενα φορεμα με στρας χρυσα και ασημενια και παντοφλες.
Βγηκε επιθετικα στο σαλονι χωρις να καταλαβω οτι ηταν αυτη, με επιασε απροετοιμαστο, απο πισω της κυλησε μια αλλη κοπελα, η Ελενα ειπε, νεαρη την ειδα, με τεραστια και ασφυχτικα αποκλεισμενα βυζια για το σωματοτυπο της, χαρουμενη και χαμογελαστη κοπελα!
Επελαξα τη Ντιαννα για να μπει το ✔️ στις σημειωσεις μου και για την κωλαρας της.

Το δωματιο βρωμαγε
ποδαριλα και ηταν γεματο απο σαγιοναρες ολων των εποχων!
Μια κουβερτα ηταν παρατημενη σε ενα σημειο και στο καγκελο του κρεβατιου μια συλλογη απο στρινγκ και βρακια σκουρων χρωματων!

Σαπουνι ουτε για δειγμα και το χαρτι ακομη το ψαχνω!

Ηρθε αμεσως η Ντιαννα, γυμνη με το φυλακοβιο τατουαζ στο αριστερο της βυζι, φλογα απο την τορπιλη-βυζι της.

Χαδια και φιλια και επειδη αναζητουσα στα γλωσσοφιλα, εδωσε μερικα πεταχτα, απλα φιλια.
Ζητησα κωλο και αρχισε τις προστυχιες και ποσο της αρεσει να της γαμανε τον κωλο τον βραζιλιανικο ελεγε!
Δυσκολευτηκα να μπω, ηταν και στενος, ημουν ο πρωτος πελατης, ειπε!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246
Καταθεση σημερα στις 12 το πρωι στην Τατιανα, Ιασωνος 1β.
Αξιζει να μην τη γαμησεις τελικα, μου γυαλισε τα αρχιδια, μου ξεριζωσε τον πουτσο απο το ρουφηγμα
και στο τελος μου τον ρουφηξε τοσο δυνατα που παραλιγο να μου ξεκολλησει τον προστατη .
Της εδωσα και ενα δεκαρικο μπουρμπουαρ και τα καταπιε ολα.
σε ένα τέτοιο αρχοντικό
ρούφηγμα κολλάει σίγουρα
ένα μιλφ-έιγ από bread factory μετά!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.346
Πόντοι
13.636
Ιασωνος 43 ακουγα τις φωνες τις τσατσας και να βλαστημαει,
την ρωτησε καποια αλλη τι εγινε μαρη;
Ελεγε πως ειχε κοιμηθει ενας πελατης μεσα στον οικο ολο το βραδυ!!!!
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Πηγα καρφι στο Ιασωνος 44 οροφο για την Εκατερινα, αλλα ηταν η Σοφη (θεια Σοφια) με καλτσοδετα, πολυχρωμο μαγιο και μουρη ξυνισμενη.
Περασα και απο το Ιασωνος 46 γιατι στις σημειωσεις μου ειχα εκεινο τον οικο που πρωτοεμφανιστηκε η Εκατερινα, αλλα ηταν η Κατερινα και μια Ανασταστια, που με το που μπηκα ξεκινησε σαλονι πισω μου,
μεχρι να σταθω, να γυρισω πλατη και να την θαυμασω, ειχε φυγει.
Eκει ακριβως που πηγες στο Ιασωνος 46 και ειδες την Κατερινα, αυτη ειναι που δινει αβερτα γλωσσοφιλα... Η Αναστασια ειναι αυτη που συνεχιζει την επομενη βαρδια μεχρι βραδυ.... αμα θες ξαναπηγαινε μεσημερι Παρασκευης γιατι νομιζω τις Πεμπτες εχει ρεπο....Παντως την Κατερινα την δοκιμασε σημερα και ο @hiseus αμα πας κανα δυο σελιδες πισω, εγραψε οτι ειναι για ρομαντικους τυπους.....

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
588
Πόντοι
81
Καλησπερα απο φυλης εχουμε κανα νεο απο αλεξανδρα λατινα λεπτη με μικρα βυζια ωραιο κωλο (τελευταια συνεδρια φυλης 60κατι σκαλια πριν απο 1 μηνα) και απο αντριαννα αλβανιδα με κωλαρα (οχι αυτη του χωματιανου) τελευταια συνεδρια πανω απο χρονο

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.299
Πόντοι
216
συνέχεια live επιγραμματικα

Έλλης 3 κλειστό.

Διδύμου 8αρια κλειστά.

Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 22 όροφος και 27 κλειστά.
Στο Διδύμου 22 Μαριαννα ειναι η λεπτη αβυζη Ρωσίδα? Η Μαρινα ποιά είναι? Μια μελαχροινη μιλφ γεματουλα, νομιζω Αλινα, δεν ειναι εκεί?

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
389
Πόντοι
21

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.595
Πόντοι
46.232
Στο Διδύμου 22 Μαριαννα ειναι η λεπτη αβυζη Ρωσίδα? Η Μαρινα ποιά είναι? Μια μελαχροινη μιλφ γεματουλα, νομιζω Αλινα, δεν ειναι εκεί?
αυτή που δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ενδιάμεσο δούλεψε Έλλης 3 σαν Άννα, δε ξέρω κάποια Αλινα στο 22

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.590
Πόντοι
2.036
σε ένα τέτοιο αρχοντικό
ρούφηγμα κολλάει σίγουρα
ένα μιλφ-έιγ από bread factory μετά!
Τελευταία φορά που έφαγα (πριν 15 μέρες μετά από διπλή κατάθεση) είχα καούρες 1 μέρα, ήταν η φτηνή κρέμα που φτιάχνουν ήταν το φύλλο, δεν ξέρω ... :cheesy:
Πάντως, μεγάλη δυσκολία να βρεις κώλο ... χθές προσπαθούσε να με ψήσει ο τσάτσος να περάσω με την "Έλενα" στο Ι37, θα ευχαριστηθείς κώλο μου λέει, θέλω γυναικείο του λέω, "έχει μικρό πουλάκι" μου απαντάει, αχαχαχα, κάτι Πάκιδες περάσανε και οι 2.

Vishnu

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις μια Εμμυ(νομιζω),απο μολδαβια,κοντη με καστανο καρε μαλι,μερικα ταττοο στο σωμα,που δουλευει και τι ωρες;Και πως ειναι στο δωματιο;

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
337
Πόντοι
21
Τελευταία φορά που έφαγα (πριν 15 μέρες μετά από διπλή κατάθεση) είχα καούρες 1 μέρα, ήταν η φτηνή κρέμα που φτιάχνουν ήταν το φύλλο, δεν ξέρω ... :cheesy:
Πάντως, μεγάλη δυσκολία να βρεις κώλο ... χθές προσπαθούσε να με ψήσει ο τσάτσος να περάσω με την "Έλενα" στο Ι37, θα ευχαριστηθείς κώλο μου λέει, θέλω γυναικείο του λέω, "έχει μικρό πουλάκι" μου απαντάει, αχαχαχα, κάτι Πάκιδες περάσανε και οι 2.
Έχει τρανς τ Ιάσωνος ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Κατάθεση στη σέξυ λατίνα Γιούλη στο Μ.Α 21 ισόγειο στο δωμάτιο έκατσα 15 ολόκληρα λεπτά και την σφυροκοπούσα. Της πρότεινα εξτραδακι για να τη χύσω στις βυζάρες ή πανω στα τρυφερά καπούλια της αλλά αρνήθηκε.
Μαζι της και η ψηλή Ρωσίδα Αλινα.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Παιδιά εχτές το βράδυ Μεταξουργείο στο υπόγειο στην Κολωνού ( αν δεν απαντάμε) με τον μπλε φωτισμό. Ήταν μια γεματουλα με βυζάρες και Full πρόγραμμα στα 20€ την έχει δοκιμάσει κανείς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom