tasoskatan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 592
- Πόντοι
- 300
Σόρρυ 84Α εκ παραδρομής το 81Ξανάνοιξε το 81;
Σόρρυ 84Α εκ παραδρομής το 81Ξανάνοιξε το 81;
Στο Διδύμου 22 Μαριαννα ειναι η λεπτη αβυζη Ρωσίδα? Η Μαρινα ποιά είναι? Μια μελαχροινη μιλφ γεματουλα, νομιζω Αλινα, δεν ειναι εκεί?συνέχεια live επιγραμματικα
Έλλης 3 κλειστό.
Διδύμου 8αρια κλειστά.
Διδύμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 22 όροφος και 27 κλειστά.
20 χρόνια και το κάνετε μια φορά τη μέρα; Απο τους τυχερούς είσαι....Μπααααα
Μια φορά την ημέρα και αυτή με το ζόρι
Δεν φταίει αυτή ….
20 χρόνια νισάφι…..
αυτή που δούλευε και παλιότερα εκεί και στο ενδιάμεσο δούλεψε Έλλης 3 σαν Άννα, δε ξέρω κάποια Αλινα στο 22Στο Διδύμου 22 Μαριαννα ειναι η λεπτη αβυζη Ρωσίδα? Η Μαρινα ποιά είναι? Μια μελαχροινη μιλφ γεματουλα, νομιζω Αλινα, δεν ειναι εκεί?
Για τις διακοπές λέω ….20 χρόνια και το κάνετε μια φορά τη μέρα; Απο τους τυχερούς είσαι....
Τελευταία φορά που έφαγα (πριν 15 μέρες μετά από διπλή κατάθεση) είχα καούρες 1 μέρα, ήταν η φτηνή κρέμα που φτιάχνουν ήταν το φύλλο, δεν ξέρω ...σε ένα τέτοιο αρχοντικό
ρούφηγμα κολλάει σίγουρα
ένα μιλφ-έιγ από bread factory μετά!
Έχει τρανς τ Ιάσωνος ;Τελευταία φορά που έφαγα (πριν 15 μέρες μετά από διπλή κατάθεση) είχα καούρες 1 μέρα, ήταν η φτηνή κρέμα που φτιάχνουν ήταν το φύλλο, δεν ξέρω ...
Πάντως, μεγάλη δυσκολία να βρεις κώλο ... χθές προσπαθούσε να με ψήσει ο τσάτσος να περάσω με την "Έλενα" στο Ι37, θα ευχαριστηθείς κώλο μου λέει, θέλω γυναικείο του λέω, "έχει μικρό πουλάκι" μου απαντάει, αχαχαχα, κάτι Πάκιδες περάσανε και οι 2.
Του Φωκαίας λες την ελληνοουκρανη (αλβανίδα) με φουλ πρόγραμμα; Αν λες αυτήν έχει γυρίσει στην πατρίδα της και μάλλον έχει παντρευτεί κιόλα. Κάποτε την είχα στο ινστα τώρα όχι.Σκεφτόμουν τώρα το θρυλικό Χριστινάκι. Ήθελα να ξέρω άμα έχει κάποιος ένα Instagram η οποιαδήποτε άλλη επαφή της. Άμα έχει κάποιος τη παραμικρή πληροφορία της στείλε μου μήνυμα
Παρτουζα δεν κάνουν αυτές;;Στοχευμενη βολτα σημερα το πρωι στις 11:30 Διδυμου 20 για να δοκιμασω την τυχη μου στη πρακτηκαριο της Ντιαννας, την Ελενη.
Το φως εξω κλειστο, αλλα και οι δυο πορτες ανοιχτες και με εκαναν να αποφασισω να τις περασω!
Μολις μπηκα η γατα δεξια στα σκαλια στη κοσμαρα της και ενα κοπροσκυλο ξεκινησε το απειλητικο γαυγισμα οπου με
πηρε χαμπαρι η Ντιαννα!
Με γνωρισε, αλοιμονο γιατι ειχε περασει μια ημερα που δεν με ειδε και με χαμογελο και χαρα ηρθε στην αγκαλια μου, ειχε μυριστει ποσο ρομαντικος ειμαι και μου εδινε φιλια στα μαγουλα!
Ξανα με επιασε απροετοιμαστο και μια αμηχανια με ηλεκτρισε, ψαχνοντας με τα ματια απο που θα εμφανιστει το κοπροσκυλο να με τρομαξει, αλλα
μεσα μου εψαχνα να βρω το αλλο θηλυκο, την Ελενα!
Εμφανιστηκε και αυτη, χαμογελαστη, οπως την θυμομουν, με ενα μπουστακι να ζουλαει τα βυζια της και ενα σλιπ, το σετ ηταν γαλαζιο και ειδα διακριτικα το κορμι αχλαδι που εχει!
Οσο σκουπιζα τα σαλια μου απο το οφθαλμολουτρο η Ντιαννα ειχε γυρισει την κωλαρα της και την ετριβε επανω στο τσαντακι μου, μου ελεγε "παμε να περασουμε καλα, τθελεις κωλαρακι βραζιλιανικο ξανα;"
Με μπερδεμενο βλεμμα και αμηχανο με καταλαβε η γατα και ειπε "θελεις την αλλη κοπελα" με ναζι ζηλιας ή λυπης.
Κατι της ειπε στη γλωσσα τους και με ξεναγησε η Ελενα στο δωματιο που ειναι σχεδον στην εξοδο.
Περισσοτερο καθαρο, ευρυχωρο,
μαζεμενα και τακτοποιημενα ολα,
με σαπουνι γεματο και χαρτι στη θεση του, αν και οταν μπηκε η Ελενη, κρατουσε νεο ρολο!
Ηρθε στο δωματιο χαμογελαστη και με ορεξη!
Με ρωτησε αν την εχω δει ξανα!
Αρνητικη απαντηση απο εμενα και η ψωναρα μου ελεγε "δεν μπορει, εχω δουλεψει και απογευματα και εδω και στα διπλανα".
Προσπερασα γιατι αλλο ηθελα.
Περασμα προφυλακτικου σε ημι στυση και πηρε μια μετρια πιπα με πολυ δοντι και μουγγρητα!
Ειχε βγαλει το γαλαζιο σετ απο εσωρουχα και δεν εχασα ευκαιρια να χουφτωσω τα μασταρια της!
Γεμισαν στη χουφτα μου και οι ρωγες καυλωμενες και μεγαλες!
Με ρωτησε αν ειμαι ετοιμος να την γαμησω και απο
μονη της προθυμη να τον βαλει κωλο.
Πολυ σφιχτος και δυσκολευτηκα να μπω.
Τραβιοταν συνεχεια μπροστα.
Την εφερνα στα μετρα μου, καθονταν 3 δευτερα παιζοντας μου τα αρχιδια και ξανα μπροστα.
Παιζαμε αυτο το στυλ κυνηγητου.
Μου αρεσαν τα καπουλια της και το σχημα απο tan lines.
Αυτο ηταν και με δυσκολια τα καταφερα, δεν ηθελα να ιδρωσω και πολυ μηπως περνουσα απο Μεταξουργειο μετα.
Το Διδυμου 27 ειχε ανοιχτο το φως του.
Τα Χωματιανου ηταν κλειστα, εριξα και εκει ενα βλεφαρο αν δεν την πετυχαινα την Ελενα ειχα σκοπο να δοκιμαζα εκει.
Καλο υπολοιπο.
Δεν ρωτησα.Παρτουζα δεν κάνουν αυτές;;
Πέρασα και εγώ χθες την είδα πρώτη φορά και εχωντας διαβάσει κριτικές δεν περίμενα να δω καμία όμορφη φάτσα αλλά οκ περί ορεξεως ! Δεν καταλαβαίνω όμως εφόσον διφιμοιξει τον κωλο της γιατί σκάει με αυτό το φόρεμα και τον έχει καλημενο;;; Λες και είναι κανένα μοντέλο και δεν έχει ανάγκη να δείχνει τα δυνατά της σημείαΔεν ρωτησα.
Αν ζαλιζε τις μπαλες περισσοτερο η Ντιαννα ειχα βαλει στον επεξεργαστει να της πω την επομενη φορα θα ερθω και για τις δυο σας.
Δεν μου δοθηκε η ευκαιρια.
Αναρωτηθηκα και εγω την Τριτη που την ειδα και την δοκιμασα πρωτη φορα γιατι φοραει φορεμα.Πέρασα και εγώ χθες την είδα πρώτη φορά και εχωντας διαβάσει κριτικές δεν περίμενα να δω καμία όμορφη φάτσα αλλά οκ περί ορεξεως ! Δεν καταλαβαίνω όμως εφόσον διφιμοιξει τον κωλο της γιατί σκάει με αυτό το φόρεμα και τον έχει καλημενο;;; Λες και είναι κανένα μοντέλο και δεν έχει ανάγκη να δείχνει τα δυνατά της σημεία