DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 72.161
- Πόντοι
- 41.129
Επίσκεψη πριν καμιά ώρα στο Περδίκα 1 όροφος με τη σιδερένια σκάλα στον οικο ήταν η Ελληνίδα Ρέα, όσο και να την κοιτούσα δεν μπόρεσα να καυλώσω με κάτι επάνω της για να περάσω δωμάτιο και να τη δοκιμάσω, πιστεύω ότι ούτε καν θα μου σηκωνόταν μαζί της δεν ξέρω ίσως φταίει το ότι είναι Ελληνίδα .
Πήγα στο ιάσονος 20 β όπου ήταν το νέο μου στανταράκι η Αγάπη.
Με θυμόταν μιας και την είχα γαμήσει πρόσφατα.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη.
Δεν ήθελα πίπα, την πέταξα κατευθείαν στο κρεβάτι την εστησα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμω δυνατά για κανά πεντάλεπτο.
Μετά κουράστηκα και έκοψα πολύ το ρυθμό μου, έμπαινα και έβγαινα αργα μέσα της ενώ χάιδευα τα λατιν καπούλια της.
Η Αγάπη άρχισε να βαριέται και έτσι ασχολήθηκε με το apple smartwatch της. Άλλαξε φόντο και έβαλε ένα με καρδούλες. Εγώ συνέχισα να την γαμάω έτσι χαλαρά να περάσει η ωρα μιας και δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω γενικότερα.
Αν και δεν είδα την αγάπη να ζορίζεται η να βιάζεται το πήρα απόφαση ότι έπρεπε να χύσω και να φύγω από τον οικο. Την έχυσα καρφωτά μέσα στο μουνί χαιρετηθήκαμε και έφυγε, όλα καλά.
Πήγα στο ιάσονος 20 β όπου ήταν το νέο μου στανταράκι η Αγάπη.
Με θυμόταν μιας και την είχα γαμήσει πρόσφατα.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη.
Δεν ήθελα πίπα, την πέταξα κατευθείαν στο κρεβάτι την εστησα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμω δυνατά για κανά πεντάλεπτο.
Μετά κουράστηκα και έκοψα πολύ το ρυθμό μου, έμπαινα και έβγαινα αργα μέσα της ενώ χάιδευα τα λατιν καπούλια της.
Η Αγάπη άρχισε να βαριέται και έτσι ασχολήθηκε με το apple smartwatch της. Άλλαξε φόντο και έβαλε ένα με καρδούλες. Εγώ συνέχισα να την γαμάω έτσι χαλαρά να περάσει η ωρα μιας και δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω γενικότερα.
Αν και δεν είδα την αγάπη να ζορίζεται η να βιάζεται το πήρα απόφαση ότι έπρεπε να χύσω και να φύγω από τον οικο. Την έχυσα καρφωτά μέσα στο μουνί χαιρετηθήκαμε και έφυγε, όλα καλά.