Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 422 άτομα (46 μέλη και 376 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.161
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη πριν καμιά ώρα στο Περδίκα 1 όροφος με τη σιδερένια σκάλα στον οικο ήταν η Ελληνίδα Ρέα, όσο και να την κοιτούσα δεν μπόρεσα να καυλώσω με κάτι επάνω της για να περάσω δωμάτιο και να τη δοκιμάσω, πιστεύω ότι ούτε καν θα μου σηκωνόταν μαζί της δεν ξέρω ίσως φταίει το ότι είναι Ελληνίδα .

Πήγα στο ιάσονος 20 β όπου ήταν το νέο μου στανταράκι η Αγάπη.
Με θυμόταν μιας και την είχα γαμήσει πρόσφατα.
Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη.
Δεν ήθελα πίπα, την πέταξα κατευθείαν στο κρεβάτι την εστησα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμω δυνατά για κανά πεντάλεπτο.
Μετά κουράστηκα και έκοψα πολύ το ρυθμό μου, έμπαινα και έβγαινα αργα μέσα της ενώ χάιδευα τα λατιν καπούλια της.
Η Αγάπη άρχισε να βαριέται και έτσι ασχολήθηκε με το apple smartwatch της. Άλλαξε φόντο και έβαλε ένα με καρδούλες. Εγώ συνέχισα να την γαμάω έτσι χαλαρά να περάσει η ωρα μιας και δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω γενικότερα.
Αν και δεν είδα την αγάπη να ζορίζεται η να βιάζεται το πήρα απόφαση ότι έπρεπε να χύσω και να φύγω από τον οικο. Την έχυσα καρφωτά μέσα στο μουνί χαιρετηθήκαμε και έφυγε, όλα καλά.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Τυπε δεν είναι καθολου φολα η Αλινα. Υφακι εχει και τουπε αλλα μεσα τον παίρνει δυνατά και βαθιά.
Θυμίζει σε κάτι την Αλίνα με τα καπούλια που μοίραζε φόλες πριν από 5 χρόνια στα μπουρδέλα επί Φυλής 67, 71, 86 και μετά πήγε σε στούντιο;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.161
Πόντοι
41.129

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.309
Πόντοι
201
Μετά από αρκετές φορές με Νάταλι (φωκ27) μπορώ να πω έχει ρίξει πολύ την απόδοση. Φοβερή πίπα και φοβερό γλυψινο στα αρχιδια. Αλλά ως εκεί στα 4 πολύ κακό στήσιμο και δεν έχει κώλο να το σώσει. Ιεραποστολικά έφαγε κάτι καρφώματα αργά μεν αλλά πολύ βαθιά. Γαμηθηκε στα αου. Πρέπει το καυλι με τερμάτισε μέσα το ένιωθε κάπου να βρίσκει. Αυτά από την βραδινή

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
582
Πόντοι
301
Πέρασμα μετά τις Φ59 νομίζω, αυτό που έχει ισόγειο και όροφο, πέρασα στο ισόγειο με την πλαστικιά Λατινα Σοφία, ενισχυμένα βυζιά, κωλος bbl. Εμένα μαρεσει μια στο τόσο όλη αυτή η πλαστικούρα, στο δωμάτιο τίποτα το ιδιαίτερο, δεκτική σε όλες τις στάσεις όχι τόσο σε βαθειά μπασιματα, βιαστική κάπως για να αρπάξει όσα περισσότερα 20€ μπορεί. Για το παλαμάρε θα έλεγα οκ, αντε μια το δίμηνο, στανταράκι με τίποτα.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
828
Πόντοι
311
Καλημέρα στην παρέα και καλή Κυριακή να έχουμε...
Εχθές το απόγευμα πέρασα από δ27 να δω τι παίζει και βγαίνει μια κοπέλα που δεν μας έχει συνηθίσει αυτό το μαγαζί δηλαδή BBW και εκεί που πάω να φύγω μου λέει η τσα2 να πας στο ελλης 3 έχει καινούργια κοπελιά και εκεί τα ίδια καινούργια κόλπα είναι αυτά;;;

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.762
Πόντοι
201
Καλημέρα, εχθές έκανα -μετά από πάρα πολύ καιρό- μία βόλτα στη Φυλής και θα ήθελα τη γνώμη σας για το εάν αξίζουν κάποιες που μου έκαναν το κλικ.

1) Χωματιανοί 11 ισόγειο Αλίσα: Κοντό, ξανθό ζυμαράκι με κάτασπρο δέρμα και ωραία μαγουλάκια. Δεν μου άρεσε όμως όταν είπε πως δέχεται φιλιά από λαιμό και κάτω.
2) Φυλής 66 Βίκυ: Στρουμπουλό έκφυλο πορνίδιο με δικτυωτό, το οποίο έπαιζε τις βυζάρες του στο σαλόνι.
3) Φωκαίας 17β Μπιάνκα: Ψηλή, ωραία γκόμενα με πιασίματα. Μου φάνηκε κάπως ψυχρή αλλά αυτή η κωλάρα όταν γύρισε για να μπει μέσα με μαγνήτισε.
4) Φωκαίας 25 όροφος Αλίσα: Σλαβικό μελαχρινό τσουλάκι το οποίο βγήκε για σαλονάρισμα με μπουρνούζι. Θα έλεγα βάσει εμπειριάς πως είναι φόλα, όμως ποτέ δεν ξέρεις.
5) Φυλής 109β Βικτώρια: Μελαχρινή μιλφ κάπως κομμένη από την πούτσα. Είχε ωραίες αναλογίες στο σώμα, αν και η ζωή της πόρνης έχει αρχίσει να αφήνει πάνω της τα σημάδια.
6) Άγκυρας 12 Ντάρια: Στο ίδιος μήκος κύμματος με το 5. Φάνηκε κάπως απόμακρη στο σαλονάρισμα, όμως καταλαβαίνεις πως έχει μεγάλη εμπειρία στο ξεζούμισμα του καυλιού.

Για την ιστορία πήγα με την ''Τσέχα'' Χριστίνα από τα κεντρικά για να ευχαριστηθώ το κορμί της, αφού πρώτα με είχε ξεμπουκώσει μία μιλφ από Διδύμου 20 ισόγειο που δεν συγκράτησα όνομα.
Το πιο ωραίο μουνί που είδα εχθές ήταν η ''Τσέχα'' Μαρία που ήταν σε ντούο με την ''Ταυλανδέζα'' Άννα.

Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες, τίποτα δεν έχει αλλάξει.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
@Kamigawa

Για το 1 την έχω δοκιμάσει και έχω περάσει καλά, ευχάριστη συνεύρεση και έχει ωραίο κωλαρακι γεμάτο..

Για αυτό που λες για τα φιλιά δεν με πείραξε καθώς δεν φιλαω γενικότερα στους οικους.. ( ούτε καν σώμα )

Την τσέχα την έχω πάρει και εγώ ωραίο μιλφ ωραίο κορμί αν και αμφιβάλω αν είναι τσέχα, τεσπα μόνο και μόνο για τη φαντασίωση το κρατάω..

Επίσης η άννα η ται φοβερό μουνακι, με ωραία αίσθηση στο μουνακι της αλλά γενικά φωλιάζει θέλει προσοχή..

Τις άλλες δεν τις έχω πάρει..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
66
Like
21.391
Πόντοι
13.636
5) Φυλής 109β Βικτώρια: Μελαχρινή μιλφ κάπως κομμένη από την πούτσα. Είχε ωραίες αναλογίες στο σώμα, αν και η ζωή της πόρνης έχει αρχίσει να αφήνει πάνω της τα σημάδια.
6) Άγκυρας 12 Ντάρια: Στο ίδιος μήκος κύμματος με το 5. Φάνηκε κάπως απόμακρη στο σαλονάρισμα, όμως καταλαβαίνεις πως έχει μεγάλη εμπειρία στο ξεζούμισμα του καυλιού
5) Για εμένα ούτε να σε πληρώσει!!! :rockon:

6) Σκυλί του Πολέμου.
Αν είναι και ξεκούραστη θα περάσεις ζάχαρη.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες, τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Αν ψάξεις έχει πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια τεμάχια.
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.

:hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.161
Πόντοι
41.129
Καλημέρα, εχθές έκανα -μετά από πάρα πολύ καιρό- μία βόλτα στη Φυλής και θα ήθελα τη γνώμη σας για το εάν αξίζουν κάποιες που μου έκαναν το κλικ.
Το πιο ωραίο μουνί που είδα εχθές ήταν η ''Τσέχα'' Μαρία που ήταν σε ντούο με την ''Ταυλανδέζα'' Άννα.

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
269
Πόντοι
20
Πρωινή κατάθεση στην μουνάρα Καρμεν στο Περδίκκα 3 στανταράκι. Ήταν με τρελή όρεξη να γαμηθεί σήμερα ίσως αφήσω καποια στιγμή κριτική.

Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο. Ακούω την γιαγιά να του λέει, η κοπέλα θα μπει για μισή ώρα να έρθει πιο μετά. Μάρεσε πολύ ο σεβασμός στο πελάτη, και όχι το στυλ: αρπάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, μιας και δεν γουστάρω η κοπέλα να μου έρχεται μετά από 5 δωμάτια λαχανιασμένη, και είχα πληρώσει πρώτος. Αποφεύγω να μπαίνω αν βλέπω ότι υπάρχει κόσμος.
Στο τέλος άφησα 20 ευρώ μπουρμπουαρ 10 σε αυτήν και 10 στην γιαγιά.

Θυμήθηκα το Χριστινάκι την τσέχα από φυλής 65, καιρό στανταράκι μου, που την τελευταία φορά, μπαίνω για 1 ώρα, δεν είχε δωμάτια, οι πόρτες όλες ανοιχτές, και μου ήρθε μισή ώρα μετά, γιατί πήρε 1 ή 2 δωμάτια για να μην χάσει τους πελάτες. Από τότε δεν ξανά πάτησα.

Τώρα που το γράφω παίζει να ξανά περάσω από την Κάρμεν για δεύτερη φορά σήμερα, με είπε ότι θα είναι μέχρι το μεσημέρι και από αύριο θα λείπει για καμιά 5 μέρες ίσως και παραπάνω για να ξεκουραστεί.

Γνώμη κάποιος για ενναλακτική της Κάρμεν για αυτή την εβδομάδα ? Θέλω λεπτή, καθαρό πρόγραμμα και όχι πάνω από 40 (Μεταξουργείο).

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
66
Like
21.391
Πόντοι
13.636
Την πήρα για 30 λεπτά στο 50αρικο, και ήταν να μπει και ένας ακόμη. Όμως πλήρωσα πρώτος και κλείδωνα την πόρτα στο δωμάτιο.
Θέλεις να μου πεις τι έγινε μέσα και πήρες τόσο μεγάλο πρόγραμμα και έδωσες και πούρ μπούρι?
Δεν θα το πω σε κανέναν...
Θυμήθηκα το Χριστινάκι την τσέχα από φυλής 65, καιρό στανταράκι μου, που την τελευταία φορά, μπαίνω για 1 ώρα, δεν είχε δωμάτια, οι πόρτες όλες ανοιχτές, και μου ήρθε μισή ώρα μετά, γιατί πήρε 1 ή 2 δωμάτια για να μην χάσει τους πελάτες. Από τότε δεν ξανά πάτησα.
Πολύ καλά έπραξες!!!

(Αλλά πάλι αν θέλεις πες μου τι σε έκανε να πάρεις μια ώρα.
Σου υπόσχομαι να μην το πω σε κανέναν πάλι.)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Παρασκευή βραδάκι κάπου εννιά το βράδυ πέτυχα Μ Αλεξάνδρου 21 στο κάτω μια καλή περίπτωση Λατίνας τη Νικόλ που ανεβάζω και κριτικη και χτες Σάββατο κάπου 1 το βράδυ σας μεταφέρω τι ειδα/έκανα... Στο πορνομωλ ισόγειο πρώτη πόρτα αριστερά είδα την πάλαι ποτέ Λάουρα την Αλβανίδα που δούλευε Φυλης σε πρόγραμμα απλό, έχει πάρει κιλά έχει χαλάσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά και επίσης Κολωνού 30 υπόγειο/νέο λατινοσπιτο ήταν η "Λίλη" με άλλο όνομα νομίζω από Φυλής, αυτή που κάνε ΚΑΛΟ πρωκτικό στα 20 ευρώ, πέρασα μαζί της μετά από δύο δωμάτια αναμονή. Παραμένει καλή μέσα. Ενα τίμιο κορίτσι, απολαύστε υπεύθυνα για να έχουμε και να χαιρόμαστε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.762
Πόντοι
201
@George Alpha @Pa Luki Luk @DmtrsxXx

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μολονότι τα 20 ευρώ δεν είναι και τόσο υψηλό σαν ποσό, δεν έχω καμία διάθεση να το δώσω σε μία φόλα για να με ξεπετάξει σε λιγότερο από 10'
Από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω και τους αυθόρμητους τύπους που μόλις δουν κάποια που τους αρέσει περνάνε κατευθείαν. Έχει άλλη καύλα να πηγαίνεις με μία εντελώς άγνωστη που δεν έχει κριτικές. Η χαρά της ανακάλυψης.

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
865
Πόντοι
1.011
Του Φωκαίας λες την ελληνοουκρανη (αλβανίδα) με φουλ πρόγραμμα; Αν λες αυτήν έχει γυρίσει στην πατρίδα της και μάλλον έχει παντρευτεί κιόλα. Κάποτε την είχα στο ινστα τώρα όχι.
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.299
Πόντοι
216
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Δεχομαι να την πανυρευτω εγώ. Αρκει να το θελει και αυτή.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.559
Πόντοι
2.836
Αν ψάξεις έχει πολλά και ενδιαφέροντα καινούργια τεμάχια.
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.

Από τα καινούργια ενδιαφέροντα τεμάχια κάνει καμοια φουλ πρόγραμμα έστω κ με εξτραδακι στα πριβε???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom