Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (16 μέλη και 211 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Φίλε μου σε αυτήν την περίπτωση είναι μονόδρομος, σηκώνεσαι, ζητάς τα λεφτά και φεύγεις, είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν οι υπηρεσίες ότι κάνουν μαλακία και ότι δεν έχουν να κερδίσουν από αυτό.

Τις προάλλες σε στούντιο, είχα πάει στην αρχή της βάρδιας γύρω στης 20:10 με σκοπώ να είμαι ο πρώτος, πράγματι, όλα τα δωμάτια άδεια, πέρασα αμέσως και περίμενα (απλό πρόγραμμα). Έρχεται ένας έξυπνος μετά από εμένα και άρχισε το παραμύθι ότι βιάζεται, δεν προλαβαίνει, έχει δουλειά κτλ. Η έξυπνη η υπηρεσία με το ηλίθιο μυαλό της, για να μην χάσει και καλά τον πελάτη που δήθεν βιάζεται έστειλε την κοπέλα στον άλλον πρώτα. Ντύθηκα, ζήτησα τα λεφτά μου, ζήτησα τον λόγο και τι μου είπε ως δικαιολογία; Ήταν πελάτης λέει
κάποιες τσατσάδες - αλλά και εργαζόμενες - δεν δείχνουν πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης σε τέτοια θέματα.
Δηλ. πόση εξυπνάδα θέλει για να καταλάβεις ότι αν κάνεις τέτοιο χουνέρι του αλλουνού απλά δεν θα ξαναπατήσει;
Ή μήπως έχουν τόση πολλή πελατεία στα στούντιο που δεν τις νοιάζει να διώχνουν κόσμο;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Δεν είμαι του φουλ, αν και σκέφτηκα να πάρω το τραβέλι Ιάσωνος 37. (πρέπει να το έχουν πάρει όλοι)
Ειδικότητα έχει ο κύριος @Junax !

Σοβαρά τώρα...???
Έρχεται η ΕλληνοΟυκρανέζα???
Θεός!!!
Είναι κωλακιας ο @Junax όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά δε νομίζω να πηγαίνει με άντρες. Κι εσύ δεν πας με άντρες ρε. Τόσες γυναίκες έχει. Μιλώντας τωρα για τον εαυτό μου ναι για τραβελος έχει πολύ καλό στήσιμο ο καριολης αλλά θεωρώ πως όταν έρθει η ύστατη ώρα θα τρέξω μετανιωμένος άμεσα (εννοείται πριν γαμησω)!!! Κι επίσης αρνητικο το ότι έχει βάλει δύο κιλά σιλικόνη στον κωλο!! Πολύ ντεκαβλε!

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Είναι κωλακιας ο @Junax όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά δε νομίζω να πηγαίνει με άντρες. Κι εσύ δεν πας με άντρες ρε. Τόσες γυναίκες έχει. Μιλώντας για τον εαυτό μου ναι για τραβελος έχει πολύ καλό στήσιμο ο καριολης αλλά θεωρώ πως όταν έρθει η ύστατη ώρα θα τρέξω μετανιωμένος άμεσα!!! Κι επίσης αρνητικο το ότι έχει βάλει δύο κιλά σιλικόνη στον κωλο!! Πολύ ντεκαβλε!
Πολύ σωστά, μύστη της Διανόησης! :woldman: Είμαι λάτρης αποκλειστικά του γυναικείου κώλου! :zfuck:

Γενικότερα, ένας σημαντικός λόγος που αποφεύγω να πηγαίνω με Ελλεηνιδες, δεν είναι μόνο ο απαίσιος χαρακτήρας τους, αλλά και το γεγονός ότι αντροφερνουν αρκετά. Κάτι λογικό για εμάς που είμαστε νότιος λαός. Παρόλα αυτά τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! :priest:

Ζήτω οι σλαβες! Ζήτω οι Ρωσίδες, Ουκρανες, Λευκορωσιδες, Πολωνέζες! Ζήτω ο Πούτιν! :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Πολύ σωστά, μύστη της Διανόησης! :woldman: Είμαι λάτρης αποκλειστικά του γυναικείου κώλου! :zfuck:

Γενικότερα, ένας σημαντικός λόγος που αποφεύγω να πηγαίνω με Ελλεηνιδες, δεν είναι μόνο ο απαίσιος χαρακτήρας τους, αλλά και το γεγονός ότι αντροφερνουν αρκετά. Κάτι λογικό για εμάς που είμαστε νότιος λαός. Παρόλα αυτά τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! :priest:

Ζήτω οι σλαβες! Ζήτω οι Ρωσίδες, Ουκρανες, Λευκορωσιδες, Πολωνέζες! Ζήτω γαμιέται ο Πούτιν! :rockon:
Συμφωνούμε σε όλα με μια μικρή διόρθωση

Τελευταία τροποποίηση:

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Δεν είμαι του φουλ, αν και σκέφτηκα να πάρω το τραβέλι Ιάσωνος 37. (πρέπει να το έχουν πάρει όλοι)

Σοβαρά τώρα...???
Θεός!!!
Δυστυχώς δεν γυρίζει για δουλειά

Henry Spencer

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η Ιρίνα από Φωκαίας ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?

Εναλλακτικά υπάρχουν άλλες αυτό τον καιρό όμορφες σε στυλ Ιρίνας/Σαμπίνας μοντελέ πετίτ με ωραίο πρόσωπο? Ευχαριστώ

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
800
Πόντοι
311
Η Ιρίνα από Φωκαίας ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμα?

Εναλλακτικά υπάρχουν άλλες αυτό τον καιρό όμορφες σε στυλ Ιρίνας/Σαμπίνας μοντελέ πετίτ με ωραίο πρόσωπο? Ευχαριστώ
Η Ιρίνα είναι σε διακοπές και όχι μόνο αυτό το μωράκι.....εγώ έχω βρει την Αλεξάνδρα στο Φώκαιας 25 όροφος απόγευμα

Speedakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρουμε άμα είναι από Δευτέρα ή ιρινα στο Φώκαιας 27β?

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21

Σοβαρά τώρα...???
Θεός!!!
Αυτό τ τραβελι είναι όμορφη ;;είναι γνωστή ;

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Μακάρι φίλε μου να είναι αλήθεια αυτό που λες έχω κάψει πολλα μπλε παραβολα για παρτη της και δεν μετάνιωσα ποτε. Ξέρουμε αν θα γυρίσει παλι στα μαγαζιά την Φώκαιας?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Είναι στην πατρίδα της διακοπές σε καμία βδομάδα θα γυρίσει, δεν είναι παντρεμένη, όσο για το Instagram δεν μπορώ να το δώσω δεν επιθυμεί η ίδια
Πήγε στον Πύργο ?? χαχα

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301

Ζήτω οι σλαβες! Ζήτω οι Ρωσίδες, Ουκρανες, Λευκορωσιδες, Πολωνέζες! Ζήτω ο Πούτιν! :rockon:
Ζήτω!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Σαμπρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ντιαννα/Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59α Αλεξάνδρα, καστανοξανθη ψηλή νταρντανα με 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο αριστερό μπούτι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 κάτω Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, και Λίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Λαρίσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ίρις, απλό πρόγραμμα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.410
Πόντοι
3.246
Πάρα πολύ κακή μέρα για περατζάδα λόγω
της ανυπόφορης υγρασίας! παρόλα αυτά το τόλμησα…
φωκαίας 27 Νάταλι
φωκαίας 25 πάνω Αλεξάνδρα, Αλίσια
φωκαίας 13 Σοφία
φωκαίας 17 Μικαέλα
φωκαίας 25 υπόγα Ελένη , Σάρα
φυλής 65 Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 72 υπόγα Τζούλια
φυλής 54 Αουρόρα
φυλής 59 Μόνικα
φυλής 71 πάνω Σανέλ και Βερόνικα
φυλής 71 κάτω Λουσία
και Βαλεντίνα
φυλής 84άρια και 86άρια κλειστά

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Αλισα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Κιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ανακοίνωθηκε.

Εξηκιου 18 Έλλη , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Εύα , με κωλαράκι και αυταρχικό.

Λιοσιων 79α Άννα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 79β Άντζελα , τα πάντα εκτός κώλου.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά Κορίνα και Αλινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη και Νατα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α & 6β κλειστά.

Βεργας 7 Αλεξάνδρα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 κάτω Χριστίνα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11αρια και 13αρια κλειστά.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Πάρα
πολύ κακή
μέρα για
περατζάδα
λόγω
της ανυπόφορης υγρασίας! παρόλα αυτά το τόλμησα…
φωκαίας 27 Νάταλι
φωκαίας 25 πάνω Αλεξάνδρα Αλίσια
φωκαίας 13 Σοφία
φωκαίας 17 Μικαέλα
φωκαίας 25 υπόγα Ελένη Σάρα
φυλής 65 Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 72 υπόγα Τζούλια
φυλής 59 Μόνικα
φυλής 71 πάνω Σανέλ και Βερόνικα
φυλής 71 κάτω Λουσία
και Βαλεντίνα
φυλής 84άρια και 86άρια κλειστά
Η Αλεξάνδρα 25 Φωκαίας είναι όμορφη ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.410
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom