κάποιες τσατσάδες - αλλά και εργαζόμενες - δεν δείχνουν πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης σε τέτοια θέματα.Φίλε μου σε αυτήν την περίπτωση είναι μονόδρομος, σηκώνεσαι, ζητάς τα λεφτά και φεύγεις, είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν οι υπηρεσίες ότι κάνουν μαλακία και ότι δεν έχουν να κερδίσουν από αυτό.
Τις προάλλες σε στούντιο, είχα πάει στην αρχή της βάρδιας γύρω στης 20:10 με σκοπώ να είμαι ο πρώτος, πράγματι, όλα τα δωμάτια άδεια, πέρασα αμέσως και περίμενα (απλό πρόγραμμα). Έρχεται ένας έξυπνος μετά από εμένα και άρχισε το παραμύθι ότι βιάζεται, δεν προλαβαίνει, έχει δουλειά κτλ. Η έξυπνη η υπηρεσία με το ηλίθιο μυαλό της, για να μην χάσει και καλά τον πελάτη που δήθεν βιάζεται έστειλε την κοπέλα στον άλλον πρώτα. Ντύθηκα, ζήτησα τα λεφτά μου, ζήτησα τον λόγο και τι μου είπε ως δικαιολογία; Ήταν πελάτης λέει
Δηλ. πόση εξυπνάδα θέλει για να καταλάβεις ότι αν κάνεις τέτοιο χουνέρι του αλλουνού απλά δεν θα ξαναπατήσει;
Ή μήπως έχουν τόση πολλή πελατεία στα στούντιο που δεν τις νοιάζει να διώχνουν κόσμο;