Τωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Φίλε εγώ προσπαθώ να λέω αντικειμενικά τα πράγματα όπως συμβαίνουν χωρίς πολλές παπάτζες, την φώναξε ο τσάτσος στο 7λεπτό και εξαφανίστηκε, ο τσάτσος ήταν ένας βρωμίλος μουντρούχος πρώην αν.μπλόκ.
Όταν ήταν στο Μ.Α.21/Ι20Α δεν το είχε κάνει ποτέ, ήταν στάνταρ άνετο γαμήσι, μόνο μερικές φορές μου ζήταγε ποιο σιγά στα 4.
Προφανώς δεν θα έχουμε τις ίδιες εμπειρίες όλοι, έχω τουλάχιστον 2 παραδείγματα που τύποι από εδώ φάγανε φόλα αλλά εγώ πήρα και εξτραδάκια
Έχει φοβερή κωλάρα για τα γούστα μου αλλά βρήκα ήδη άλλη στο 10ρικο
Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύει
Όχι ρε τι λές, απλά έχει πέσει στην λούπα της ματαιοδοξίας με τις εγχειρήσεις, δεν θα την βγάλω και τραβέλι επειδή με φόλιασε.
Δεν έχω προσπαθήσει. Και γενικά αν και οηδιεται καλά μου φάνηκε πολύ διεκπεραίωτικη. Αν ξέρει κάποιος ας μαε φωτίσει
Όχι, δεν κάνει, είναι από τους χαρακτήρες που τα κρατάνε τα στάνταρς τους, τώρα αν είναι να δώσεις κανα χιλιάρικο ... ποιός ξέρει.
Παρασκευή βραδάκι κάπου εννιά το βράδυ πέτυχα Μ Αλεξάνδρου 21 στο κάτω μια καλή περίπτωση Λατίνας τη Νικόλ που ανεβάζω και κριτικη και χτες Σάββατο κάπου 1 το βράδυ σας μεταφέρω τι ειδα/έκανα... Στο πορνομωλ ισόγειο πρώτη πόρτα αριστερά είδα την πάλαι ποτέ Λάουρα την Αλβανίδα που δούλευε Φυλης σε πρόγραμμα απλό, έχει πάρει κιλά έχει χαλάσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά και επίσης Κολωνού 30 υπόγειο/νέο λατινοσπιτο ήταν η "Λίλη" με άλλο όνομα νομίζω από Φυλής, αυτή που κάνε ΚΑΛΟ πρωκτικό στα 20 ευρώ, πέρασα μαζί της μετά από δύο δωμάτια αναμονή. Παραμένει καλή μέσα. Ενα τίμιο κορίτσι, απολαύστε υπεύθυνα για να έχουμε και να χαιρόμαστε.
Μιλάς για την Λίλη από Μ.Α. 21 / Φυλλής 71 ?
3ο τούρ ? τι πρόγραμμα ανακοίνωσε / τιμή / βάρδια (μόνο 3η?) και τέλος, πήρε και άλλα κιλά?
Τσατσά η Νέλλη απο το Μετάξι.
Αλεξάνδρα ειναι η Μπελλα με τα τατουαζ απο το
Ιάσονος 39 δεξι σκαλάκια.
Αλίσια δεν είμαι σίγουρος αλλα νομιζω ειναι η Ερικα απο το Ιασωνος 32 δεξί , αυτή που δεν εκανε πιπα στο δωμάτιο.
Όπα, όντως? θέλω να την ξαναπάρω αυτή, κλειδώσανε οι 2 επόμενοι στόχοι μου.