Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (26 μέλη και 238 επισκέπτες)

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Έχω συναντηθεί με την σαμπινα πάνω από 15 φορές και όλες ήταν πολύ ωραίες ωραία πιπα ότι στάση ήθελα και την εγλυφα, σήμερα παίρνει 0, μπαίνει μέσα στο δωματιο και ήταν πιο ξυνή και από το λεμόνι, μια πιπα χάλια, της λέω να σε γλυψω μου λέει όχι της λεω πάμε στα 4 με αγνοεί και ανεβαίνει μόνη της από πάνω μου μετά της ξανά λέω πάμε στα 4 και μου λέει όχι, τελείωσα έτσι και έφυγα, για εμένα έφαγε Χ μετά από τόσες φορές, αν είχε κατι και δεν ήταν καλά μπορούσε να πάρει ρεπό ή να ενημερώσει οταν μπήκε στο δωματιο ότι δεν είναι πολύ στα κέφια και να πάμε κατι σε χαλαρό, εγώ προσωπικά δεν ξανά πάω !
Υπάρχει κάποιος που πήγε σήμερα και είδε το ίδιο; Ή ήταν σε εμένα έτσι ;

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.490
Πόντοι
1.336
Καταθεση στην μελαμψη Αλεξανδρα αν δεν κανω λαθος...
Κοντη, μελαχρινη με τριαρι ψηλοπεσμενο βυζι κωλααρα και μετριο μπαμπατσικο σωμα.
Τερμα θερμη, ομως δεν δινει γλωσσοφιλα, της αρεσει να το παιρνει ολο μεσα στο στομα της και να πνιγεται. Κανει πολλες στασεις και θελει να σε κανει να χυσεις σαν ανθρωπος

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
572
Πόντοι
81
Έχω συναντηθεί με την σαμπινα πάνω από 15 φορές και όλες ήταν πολύ ωραίες ωραία πιπα ότι στάση ήθελα και την εγλυφα, σήμερα παίρνει 0, μπαίνει μέσα στο δωματιο και ήταν πιο ξυνή και από το λεμόνι, μια πιπα χάλια, της λέω να σε γλυψω μου λέει όχι της λεω πάμε στα 4 με αγνοεί και ανεβαίνει μόνη της από πάνω μου μετά της ξανά λέω πάμε στα 4 και μου λέει όχι, τελείωσα έτσι και έφυγα, για εμένα έφαγε Χ μετά από τόσες φορές, αν είχε κατι και δεν ήταν καλά μπορούσε να πάρει ρεπό ή να ενημερώσει οταν μπήκε στο δωματιο ότι δεν είναι πολύ στα κέφια και να πάμε κατι σε χαλαρό, εγώ προσωπικά δεν ξανά πάω !
Υπάρχει κάποιος που πήγε σήμερα και είδε το ίδιο; Ή ήταν σε εμένα έτσι ;
Πόσο κόσμο είχε;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Καλημέρα συναγωνιστές. Παίζει κάποιο πετιτ κοντοπουτανο στα λιμερια της φυλής? Έχω 1 χρόνο που λείπω από την πίστα της Αθήνας κ επειδή είμαι για 2 μέρες εδώ αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον καημένο τον μεταναστη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.490
Πόντοι
1.336
Καταθεση στην μελαμψη Αλεξανδρα αν δεν κανω λαθος...
Κοντη, μελαχρινη με τριαρι ψηλοπεσμενο βυζι κωλααρα και μετριο μπαμπατσικο σωμα.
Τερμα θερμη, ομως δεν δινει γλωσσοφιλα, της αρεσει να το παιρνει ολο μεσα στο στομα της και να πνιγεται. Κανει πολλες στασεις και θελει να σε κανει να χυσεις σαν ανθρωπος
... φυλής 59 όροφος 3η βάρδια

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Κατάθεση στην πρωινή βάρδια.Γωνια Φυλής με Φώκαιας αυτό που κατεβαίνεις κάτω τις σκάλες. Μελίσα ξανθιά με ραστα μαλι. Τυπικό πρόγραμμα αν και η κοπέλα προσπάθησε. Η τσατσά την διαφημίζει αρκετά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Πόσες φορές δεν έφυγα από τους οίκους ανοχής (στούντιο μπουρδέλα) με την σκέψη, δεν καθόμουν σπίτι να τον παίξω, καλύτερα θα ήταν! Η περίεργη αυτή σκέψη θα ήταν κάπως λογικό να οφείλετε στις άθλιες υπηρεσίες της κοπέλας, όχι, αρκετές φορές ευθύνονται η τσατσά η ο τσάτσος, που σου ανεβάζουν πίεση τόσο ώστε να μην μπορείς να γαμήσεις μετά, η γαμάς και δεν ευχαριστιέσαι.

Η όλη κατάσταση πλην εξαιρέσεων, θυμίζει κάπως έτσι, κοπέλες που τις έβαλαν με το ζόρι, πολλές φορές απεριποίητες, βρώμικες, εντελώς άσχετες, ίσα ίσα να δώσεις το 20€ και να φύγεις. Στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι πολύ καλύτερα.

Μόνο εγώ κάνω αυτές τις σκέψεις άραγε; :think:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478
Πέρασμα κατά τις 21 στο Φώκαιας 25 όροφο.... Αλεξάνδρα και Αλισια σε παρτουζα. Τα κορίτσια 23 και 21 χρόνων με κωλαρες. Καλό σοσιαλ... Ευγενικές και μες τη καυλοχαρα. Μια χαρά η φάση με στραγγιγμα στα 4 με την Αλισια ενώ καυλαντιζα με Αλεξάνδρα. BTW πολύ στενη η Αλισια με στραγγιξε γρήγορα στα 4
40 το εχουν;;;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Τωρα live στο Ι20Β Αγαπη και Σαμανθα δουλευουν... μπηκα με Αγαπη οντας λιγακι αγχωμενος απο τα αυτα που ειχα διαβασει προσφατα...τελικα μαλλον εβαλε μυαλο και δεν ηταν βιαστικη...την σφυροκοπησα ιεραποστολικα...ειχε μια ξανθια τσατσα η οποια δεν ενοχλησε καθολου...μαλλον διαβασαν @mpoumpouko και συμμορφωθηκαν χαχαχα.....
Φίλε εγώ προσπαθώ να λέω αντικειμενικά τα πράγματα όπως συμβαίνουν χωρίς πολλές παπάτζες, την φώναξε ο τσάτσος στο 7λεπτό και εξαφανίστηκε, ο τσάτσος ήταν ένας βρωμίλος μουντρούχος πρώην αν.μπλόκ.
Όταν ήταν στο Μ.Α.21/Ι20Α δεν το είχε κάνει ποτέ, ήταν στάνταρ άνετο γαμήσι, μόνο μερικές φορές μου ζήταγε ποιο σιγά στα 4.

Προφανώς δεν θα έχουμε τις ίδιες εμπειρίες όλοι, έχω τουλάχιστον 2 παραδείγματα που τύποι από εδώ φάγανε φόλα αλλά εγώ πήρα και εξτραδάκια :cheesy:
Έχει φοβερή κωλάρα για τα γούστα μου αλλά βρήκα ήδη άλλη στο 10ρικο :cheesy:

Χωρίς παρεξήγηση .. νομίζω είναι εγχειρισμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι η υποψία μου ισχύει
Όχι ρε τι λές, απλά έχει πέσει στην λούπα της ματαιοδοξίας με τις εγχειρήσεις, δεν θα την βγάλω και τραβέλι επειδή με φόλιασε.

Δεν έχω προσπαθήσει. Και γενικά αν και οηδιεται καλά μου φάνηκε πολύ διεκπεραίωτικη. Αν ξέρει κάποιος ας μαε φωτίσει
Όχι, δεν κάνει, είναι από τους χαρακτήρες που τα κρατάνε τα στάνταρς τους, τώρα αν είναι να δώσεις κανα χιλιάρικο ... ποιός ξέρει.

Παρασκευή βραδάκι κάπου εννιά το βράδυ πέτυχα Μ Αλεξάνδρου 21 στο κάτω μια καλή περίπτωση Λατίνας τη Νικόλ που ανεβάζω και κριτικη και χτες Σάββατο κάπου 1 το βράδυ σας μεταφέρω τι ειδα/έκανα... Στο πορνομωλ ισόγειο πρώτη πόρτα αριστερά είδα την πάλαι ποτέ Λάουρα την Αλβανίδα που δούλευε Φυλης σε πρόγραμμα απλό, έχει πάρει κιλά έχει χαλάσει αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά και επίσης Κολωνού 30 υπόγειο/νέο λατινοσπιτο ήταν η "Λίλη" με άλλο όνομα νομίζω από Φυλής, αυτή που κάνε ΚΑΛΟ πρωκτικό στα 20 ευρώ, πέρασα μαζί της μετά από δύο δωμάτια αναμονή. Παραμένει καλή μέσα. Ενα τίμιο κορίτσι, απολαύστε υπεύθυνα για να έχουμε και να χαιρόμαστε.
Μιλάς για την Λίλη από Μ.Α. 21 / Φυλλής 71 ?
3ο τούρ ? τι πρόγραμμα ανακοίνωσε / τιμή / βάρδια (μόνο 3η?) και τέλος, πήρε και άλλα κιλά? :cheesy:

Τσατσά η Νέλλη απο το Μετάξι.
Αλεξάνδρα ειναι η Μπελλα με τα τατουαζ απο το Ιάσονος 39 δεξι σκαλάκια.

Αλίσια δεν είμαι σίγουρος αλλα νομιζω ειναι η Ερικα απο το Ιασωνος 32 δεξί , αυτή που δεν εκανε πιπα στο δωμάτιο.
Όπα, όντως? θέλω να την ξαναπάρω αυτή, κλειδώσανε οι 2 επόμενοι στόχοι μου.

Τελευταία τροποποίηση:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.141
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη χθες το μεσημέρι στην Άντζελα, Ιάσονος 30 στο κάτω. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, γιατί πρέπει να εργάζεται χρόνια στα πέριξ, η Άντζελα είναι μια όμορφη κοπέλα γύρω στα 30-32, μελαχρινή, με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, κοντούλα και αδύνατη με 1,5 στητό στήθος. 10 ευρώ απλό πρόγραμμα. Πίπα δεν ήθελα, της πιπίλησα λιγάκι τα βυζάκια και τα πατουσάκια :happy:, με μία στάση, ιεραποστολικό, και τέλος. Γενικά η κοπέλα είναι ευδιάθετη και για όσους αναζητούν κάτι σε πετίτ με απλό πρόγραμμα χωρίς ζάλισμα αρχιδίων στα 10 ευρώ είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στο Ιάσονος είναι μόνο τις Κυριακές, τις άλλες μέρες είναι στο Μ. 28.

Το μόνο αρνητικό ότι στα ρέστα μου έφερε ένα σάπιο δεκάρικο :(

midi

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
170
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους…!!
Πρώτη μέρα της Ντιανα στην δουλειά. Με πολύ χαμόγελο και γενικά πολύ καλή διάθεση. Τα έχουμε ξαναπεί…. Θεϊκό σώμα και πρόσωπο… σέρβις τυπικό αλλά με αυτό το μωρό εγώ το προσπερνάω…

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
572
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους…!!
Πρώτη μέρα της Ντιανα στην δουλειά. Με πολύ χαμόγελο και γενικά πολύ καλή διάθεση. Τα έχουμε ξαναπεί…. Θεϊκό σώμα και πρόσωπο… σέρβις τυπικό αλλά με αυτό το μωρό εγώ το προσπερνάω…
Σε ποιον οικο-βαρδια;

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
433
Πόντοι
301
Μαγκες μετα πο επιδρομη μεταξι πλυσιμο με αλκοοολ σαπουνισμα πουτσας χεριων κ προσωπου καλα ειμαστε;
Ένα καλό πλύσιμο στο νιπτήρα του δωματίου είναι καλή αρχή. Τώρα αν έχει παίξει τίποτα ακάποτο πάλι πλύνε γρήγορα κι ό,τι σώσεις
Έχε και μία Fanta μπλε βέβαια αλλά μόνο για την δεύτερη περίπτωση. Με καποτα είσαι καλυμμένος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Καλημέρα. Επιστροφή ντιαννας στο 65 β. Πρωινή βάρδια σημερα

Την πήρα και εγώ το πρωί με πρόλαβες στην ανάρτηση του post.
Πολύ όμορφο το μαύρισμα της. Το μπικίνι που φορούσε πρέπει να ήταν πολύ μικροσκοπικό κρίνοντας από τα λευκά σημεία που είχε αφήσει πάνω στο κορμί της.
Βέβαια σήμερα που πέρασα δωμάτια μαζί της δεν πρόλαβα να τη γαμήσω αφού επί 10 + λεπτά της ρουφούσα το μουνί και τον κώλο και δεν ήθελα την καθυστερήσω παραπάνω, θα πάω αύριο να τις ρίξω ένα καλό γαμήσι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom