Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (6 μέλη και 93 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
κοίτα, είναι χαμένη υπόθεση να ανοίγεις διάλογο με τους ούγκανους. Κι εγώ ξερνάω με αυτά που γράφουν αλλά δεν μπαίνω στον κόπο.
Αν ξερνάς μπες σε άλλο site. Δεν σε αναγκάζει κάνεις να είσαι εδώ.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
21
Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
είχατε
κλείσει το παράθυρο;;;

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.923
Πόντοι
201
Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
1 λίτρο λιπαντικό για να αντέχει τα συνεχόμενα κομπρεσέρ, τι περιμένεις...

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.904
Πόντοι
216
Φίλε αυτήν εδώ λές;

Αυτήν ποια είναι ?? και που παίζει ??

3.png

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.904
Πόντοι
216

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
Δεν γνωριζω τυπε:dunno:και γω το ιδιο προβλημα αντιμρτωπιζω:(

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Ποια είναι ? Έχει κριτικές ? Έχει πάει σε studio ?
Μια παλιότερη δική μου από το αδελφό μαγαζί
απ όσο ξέρω έχει γυρίσει στη πατρίδα τής πάνω από μήνα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...
Πολύ βρώμα η κοπέλα μύριζε όλο το δωμάτιο εινσι κούκλα κ σε ξεγελά όπως το είπες.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;
Παρά τις αντιξοοτητες εγώ την γαμησα όσο πιο δυνατά μπορουσα και το ευχαρηστηθηκα της έκανα πολύ άγριο σεξ οι περισσότερες όταν τις πηδαω έτσι η γκρινιάζουν η προσπαθουν να κλέβουν η γενικά με ξενερώνουν συτη τον έτρωγε αδιμαρτυρητα για κάνα 8 λεπτά ασταμάτητα.Ενω είχε κλιματισμό και δροσιά έγινα μούσκεμα από το πολύ έντονο σεξ.

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Καμία μικρή σε ηλικία με ωραίο σωματάκι ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom