968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
πρωί,απόγευμα είναι ?? γιατί όποτε πήγα βράδυ στο Βέργας 3 έχει κάτι χοντρές , ναρντανο-παχουλές που λέει και ο σμύρνης ...Βεργας 3
Δε παίζει πιαΔεν γνωριζω τυπεκαι γω το ιδιο προβλημα αντιμρτωπιζω
Ποια είναι ? Έχει κριτικές ? Έχει πάει σε studio ?Δε παίζει πια
Μια παλιότερη δική μου από το αδελφό μαγαζίΠοια είναι ? Έχει κριτικές ? Έχει πάει σε studio ?
Πολύ βρώμα η κοπέλα μύριζε όλο το δωμάτιο εινσι κούκλα κ σε ξεγελά όπως το είπες.Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...
Παρά τις αντιξοοτητες εγώ την γαμησα όσο πιο δυνατά μπορουσα και το ευχαρηστηθηκα της έκανα πολύ άγριο σεξ οι περισσότερες όταν τις πηδαω έτσι η γκρινιάζουν η προσπαθουν να κλέβουν η γενικά με ξενερώνουν συτη τον έτρωγε αδιμαρτυρητα για κάνα 8 λεπτά ασταμάτητα.Ενω είχε κλιματισμό και δροσιά έγινα μούσκεμα από το πολύ έντονο σεξ.Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;
Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια.......Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα.............................
Εσύ σίγουρα έχεις ξεσκίσει 10άδες απ'αυτές. Γι'αυτο ξέρεις...Επιβεβαιώνω για τα καβλακια εκεί. Το κακο είναι ότι θα είναι κομμουνίστριες με ότι συνεπάγεται αυτό.... (Αξύριστες μασχάλες, μουνια Άλσος Χαϊδαρίου, δόντια άπλυτα με εσανς χασισιου, αβαφες τελείως, νύχια χεριών ίδια με μάστορα συνεργείου αυτοκινήτων και πολλά άλλα....)...!
Ευχαριστήθηκα μουνοκλανιδι φίλε κοπαναγα κ το μουνί της έπαιζε τρομπέτα και καβλωνα!Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
Δωστο στον λαό του Bou! έχουν απαγορευτεί οι φωτιές εδώ και 3 μήνες...Είδα και ένα λουλούδι σε απλό πρόγραμμα αλλά δεν το καίω.
Το κρατάω για τον @DmtrsxXx όταν έρθει να το ξεζουμίσει. Μου είπε ότι θα πάει να κάψει τα λιόκλαρα από τις ελιές του. .
Δύο τα τσιγγανίδια άν δεν άλλαξε κάτι.Πέρασμα από φυλής τα μεσάνυχτα ........στο Φωκαίας 7 αυτό με την κόκκινη πόρτα είχε 2 κοπέλες είδα την μία εκ των δύο και μάλιστα για πρώτη φορά, πρέπει να είναι σχετικά καινούργια, και μου άρεσε αρκετά, όνομα δεν συγκράτησα νομίζω ξεκινάει από Ν.... πρόκειτε για μια μικρούλα ( το πολύ 21 ετών) τσιγανοειδές ,ρομά κάτι τέτοιο μελαμψή πάρα πολύ με μαύρα μαλλιά αδύνατη ,πολύ όμορφο " αθώο " προσωπάκι και καλό κωλαράκι... είναι από αυτά τα τσιγκανάκια που όλοι θέλουμε να σκίσουμε για την εμπειρία κυρίως άσχετα αν βγει φόλα..... Το πρόγραμμα της είνα απλό στο 20 ρικο..Θα την δοκίμαζα αλλά μόλις είχα φάει τον " αγλέωρα " και δεν ήμουν για Αγώνα ,απλά πήγα για μια τσάρκα .Την δοκίμασε κανένας συναγωνιστής να μας πει τι λέει η μικρή στο δωμάτιο? Σύντομα με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω.