Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (17 μέλη και 196 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Αυτήν ποια είναι ?? και που παίζει ??

3.png
Βεργας 3:fuck1:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Δεν γνωριζω τυπε:dunno:και γω το ιδιο προβλημα αντιμρτωπιζω:(

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Ποια είναι ? Έχει κριτικές ? Έχει πάει σε studio ?
Μια παλιότερη δική μου από το αδελφό μαγαζί
απ όσο ξέρω έχει γυρίσει στη πατρίδα τής πάνω από μήνα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...
Πολύ βρώμα η κοπέλα μύριζε όλο το δωμάτιο εινσι κούκλα κ σε ξεγελά όπως το είπες.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;
Παρά τις αντιξοοτητες εγώ την γαμησα όσο πιο δυνατά μπορουσα και το ευχαρηστηθηκα της έκανα πολύ άγριο σεξ οι περισσότερες όταν τις πηδαω έτσι η γκρινιάζουν η προσπαθουν να κλέβουν η γενικά με ξενερώνουν συτη τον έτρωγε αδιμαρτυρητα για κάνα 8 λεπτά ασταμάτητα.Ενω είχε κλιματισμό και δροσιά έγινα μούσκεμα από το πολύ έντονο σεξ.

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
114
Πόντοι
0
Καμία μικρή σε ηλικία με ωραίο σωματάκι ;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια.......Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα.............................
Screenshot_2024-07-14-17-18-37-713-edit_com.instagram.android.jpg

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.610
Πόντοι
13.636
Και ενώ οι απανταχού φίλαθλοι βλέπουν τσι Μπάλες, πιστός στην ενημέρωση για ακόμα ένα βράδυ. :uzi:

Φυλής και Πέριξ

Διδυμου 27
Ακόμα ένα απόγευμα κλειστά
:inlove:

Φυλής 61
Οι Λατίνες Κάρλα και Πέρλα.
Απλό πρόγραμμα. Ίσως μέσα και 69...
Αμάντα έχει πάει και αυτή για τα μπάνια του λαού!!!
:tickedoff::tomato:

Φωκαίας 25 ισόγειο
Μανταλίνα Μολδαβή, σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.

Φωκαίας 27 υπόγειο
Σάρα Ρουμάνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 και αυτή.
Ο Τρύφωνας μου είπε πήραν και αυτό το μαγαζί.
Τζαννίνα δεν δουλεύει προς το παρόν... :s&m_1:

Φυλής 56 κάτω
Η σιχαμένη τσα2 παρουσίασε την...
Νικόλ Λατίνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 ίσως.
Πολύ μέτρια.
Πρόκειται για την Νικόλ από το Κλουβί της Κολωνού. Εκεί έκανε απλό πρόγραμμα αλλά με λίγο μαρούλι... :pipa1:

Φυλής 66 Κόκκινη Πόρτα
Δύο λατίνες. Πρόγραμμα μάλλον ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Η μια λοιπόν ήταν η Μελίσσα με τις τρύπες στα βυζιά. Τούμπανο!
Μέσα στο κέφι τραγούδαγε!!!
Η υπηρεσία μου είπε ότι ήρθε μαζί με την Ανχελ που δεν είδα σήμερα για να σιγουρευτώ από τα τατουάζ από που την ξέρω... :mati:

Φυλής 66 αριστερά η γνωστή
Νίκη Ρωσίδα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.

Είδα και ένα λουλούδι σε απλό πρόγραμμα αλλά δεν το καίω.
Το κρατάω για τον @DmtrsxXx όταν έρθει να το ξεζουμίσει. Μου είπε ότι θα πάει να κάψει τα λιόκλαρα από τις ελιές του. . :confused:

Τέλος τα Ρεμούνδου 20 και 21
Άνοιξαν και σας περιμένουν...
:2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• IMG_20240714_211108.jpg
    IMG_20240714_211108.jpg
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_20240714_211125.jpg
    IMG_20240714_211125.jpg
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 22
Τελευταία τροποποίηση:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Επιβεβαιώνω για τα καβλακια εκεί. Το κακο είναι ότι θα είναι κομμουνίστριες με ότι συνεπάγεται αυτό.... (Αξύριστες μασχάλες, μουνια Άλσος Χαϊδαρίου, δόντια άπλυτα με εσανς χασισιου, αβαφες τελείως, νύχια χεριών ίδια με μάστορα συνεργείου αυτοκινήτων και πολλά άλλα....)...!
Εσύ σίγουρα έχεις ξεσκίσει 10άδες απ'αυτές. Γι'αυτο ξέρεις...
Ουπς, σόρρυ, εσύ γαμάς μόνο πουτάνες..

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Πέρασα με την περιβόητη Τατιανα από Ιάσωνος 1Β. Εκτός του ότι από έξω περίμεναν πρεζακια την δόση τους μπήκα μέσα και είδα μια τυπισσα πολλή μέτρια εμφανισιακά. Επειδή μ αρέσει το ρίσκο πέρασα . Έρχεται κ κάνει μια μέτρια πίπα οριακά με πόνεσε και στο σεξ ίσα ίσα έχυσα. Σημείωση δεν είχε ξυριστεί που για εμένα αυτό είναι μέγα φάουλ.

Στο μετάξι πρέπει να σε πληρώνουν για να πας πλέον , έχει χάσει την γλυκα που είχε δυστυχώς. Πάλι καλά ρεφαρα παίρνοντας μια ανεξάρτητη που ήταν το καλύτερο ραντεβού εβερ.

Αυτά συμπαίχτες.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Επίσης και ένα πέρασμα με Κυρα. Καλή περίπτωση για την Λιοσίων , καλή πίπα και γενικότερα πολύ κομπλέ σαν κοπέλα αλλά μόλις μου είπε ότι είναι 18 λέω τι σκατα .

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
Ευχαριστήθηκα μουνοκλανιδι φίλε κοπαναγα κ το μουνί της έπαιζε τρομπέτα και καβλωνα!

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Πέρασμα από φυλής τα μεσάνυχτα ........στο Φωκαίας 7 αυτό με την κόκκινη πόρτα είχε 2 κοπέλες είδα την μία εκ των δύο και μάλιστα για πρώτη φορά, πρέπει να είναι σχετικά καινούργια, και μου άρεσε αρκετά, όνομα δεν συγκράτησα νομίζω ξεκινάει από Ν.... πρόκειτε για μια μικρούλα ( το πολύ 21 ετών) τσιγανοειδές ,ρομά κάτι τέτοιο μελαμψή πάρα πολύ με μαύρα μαλλιά αδύνατη ,πολύ όμορφο " αθώο " προσωπάκι και καλό κωλαράκι... είναι από αυτά τα τσιγκανάκια που όλοι θέλουμε να σκίσουμε για την εμπειρία κυρίως άσχετα αν βγει φόλα..... Το πρόγραμμα της είνα απλό στο 20 ρικο..Θα την δοκίμαζα αλλά μόλις είχα φάει τον " αγλέωρα " και δεν ήμουν για Αγώνα ,απλά πήγα για μια τσάρκα .Την δοκίμασε κανένας συναγωνιστής να μας πει τι λέει η μικρή στο δωμάτιο? Σύντομα με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
612
Πόντοι
81
Είδα και ένα λουλούδι σε απλό πρόγραμμα αλλά δεν το καίω.
Το κρατάω για τον @DmtrsxXx όταν έρθει να το ξεζουμίσει. Μου είπε ότι θα πάει να κάψει τα λιόκλαρα από τις ελιές του. . :confused:
Δωστο στον λαό του Bou! έχουν απαγορευτεί οι φωτιές εδώ και 3 μήνες...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.923
Πόντοι
1.336
Πέρασμα από φυλής τα μεσάνυχτα ........στο Φωκαίας 7 αυτό με την κόκκινη πόρτα είχε 2 κοπέλες είδα την μία εκ των δύο και μάλιστα για πρώτη φορά, πρέπει να είναι σχετικά καινούργια, και μου άρεσε αρκετά, όνομα δεν συγκράτησα νομίζω ξεκινάει από Ν.... πρόκειτε για μια μικρούλα ( το πολύ 21 ετών) τσιγανοειδές ,ρομά κάτι τέτοιο μελαμψή πάρα πολύ με μαύρα μαλλιά αδύνατη ,πολύ όμορφο " αθώο " προσωπάκι και καλό κωλαράκι... είναι από αυτά τα τσιγκανάκια που όλοι θέλουμε να σκίσουμε για την εμπειρία κυρίως άσχετα αν βγει φόλα..... Το πρόγραμμα της είνα απλό στο 20 ρικο..Θα την δοκίμαζα αλλά μόλις είχα φάει τον " αγλέωρα " και δεν ήμουν για Αγώνα ,απλά πήγα για μια τσάρκα .Την δοκίμασε κανένας συναγωνιστής να μας πει τι λέει η μικρή στο δωμάτιο? Σύντομα με την πρώτη ευκαιρία θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Δύο τα τσιγγανίδια άν δεν άλλαξε κάτι.

Ντιόνα γουρλομάτα που κάποιοι τη γράφουν Λιόνα λόγω προφοράς ένρινης του γνωστού τσάτσου τού"ωραία κοπέλα καινούργια κοπέλα φρέσκια κοπέλα"

Καί Γκάμπι,ένα τσικ πιό γκομενάκι,πιο σφιχτό σώμα.

Κι οι 2 πάντως ταιριάζουν στην περιγραφή σου,λεπτές κλπ. Και δουλεύουν πότε στό μεσαίο και πότε στο δεξί είτε μια μιά ή και οι 2 μαζί.

Επίσης στο δεξί παίζει 3η βάρδια και η Ρόζα η ξανθιά εντελώς σκίννυ πόδια καλαμάκι,πρόσωπο με γωνίες έντονα ζυγωματικά και στυλ πρώην μπαρόβιας κάποιοι θα πούν τραβελοκατάσταση,
προσωπικά θεωρώ πως όχι.

Και οι 3 πάντως γαμιούνται λίγο ή πολύ εξαρτάται απ το κλίκ σου.

Ο χώρος επίσης λίγο οριακός με κατά καιρούς διάφορα θέματα,π.χ. φτηνό χαρτί υγείας κολλάει στο δέρμα τρώς μια φρίκη ειδικά αν το ανακαλύψει η επόμενη,αλλού.

Άν γουστάρεις γυφτοκαλτίλα περνάς μια δοκιμή,με ιδία ευθύνη φυσικά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Πέρασμα σήμερα το πρωί από Άννα Κου. Ήθελα να χύσω πριν πάω για δουλειά..... Με είδε κι έκανε το μπανάκι της πριν εισέλθει στο δωμάτιο. Υπενθυμίζω Φιλιππίδου 11 όροφος που έχει τα καλύτερα δωμάτια στην περιοχή, και με ντουζιέρα και πάντα ζεστό νερό. Απίστευτο πεντικιούρ, πεντακάθαρη, όμορφα μαυρισμένη και πολύ καβλωτικη. Μοντέλο η κοπέλα απλά. Αν είχε 7 - 8 κιλά λιγότερα θα τη βλέπαμε στο ημερολόγιο του αμερικανικού Sports Illustrated να κοσμεί όλα τα συνεργεία στην Ελλάδα! Άποψη μου αλλά στο πρόσωπο δεν έχει αντίπαλο. Στο δωμάτιο κλασσικά χωρίς βιασύνη, απλό πρόγραμμα πάντα. Καλημέρα καλή εβδομάδα κύριοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom