George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Άμα είναι βρωμιάρα η άλλη.. ότι και βίτσιο να σου βγάλει..
Μύστη, τώρα πια το ανοίγω το παράθυρο γιατί έχουν αρχίσει να με πειράζουν οι αναθυμιάσεις του κώλου, ειδικά λόγω καύσωνα...Όχι ρε συ. Που να τα βρουν τα λεφτά για κλιματισμό; Να σου πω ενα μυστικό...... Πάντα οι οίκοι που νοικιάζουν οι εργοδότες είναι διαμπερής. Ανοίγουν μπρος πίσω παράθυρα και μπαλκονόπορτες και κάνει ρεύμα. Όμορφα και ωραία! Έτσι περνάμε κι εμείς από μπροστά, βλέπουμε τον @DmtrsxXx , τον @n.smirni76 και τον @Pa Luki Luk να δίνουν πίπες στις κορασίδες και μετά να τις γαμανε κι εμείς καβλωνουμε, μπαίνουμε μέσα και δίνουμε τον οβολό μας για ένα δεκάλεπτο ακολασίας. Α και μερικές φορές τον @Junax να γαμαει γκροβερ. Αλλά αυτός ο πουστης το κλείνει το παράθυρο γιατί όταν γαμαει κωλο φωνάζουν οι κορασίδες. Ε μη γίνει και ρεζίλι...!
Δεν γνωρίζω οι ενημερωτες θα ξέρουν σίγουρα..Πέρδικα 3 δε είναι η Νατάσα με τη Ντασα?τώρα έχει τρανς?
Εκεί είναι σήμερα.Γνωρίζει κανείς να μου πει αν η Τζούλια είναι στο πόστο τις σήμερα ?
Σε ευχαριστώ...στο δρόμο είμαι για να την τιμήσωΕκεί είναι σήμερα.
Διπλοβάρδια.
Μήπως είναι η Βανέσσα ;Κατέβηκα να γαμησω κωλο λατινικο
Στο Πέρδικα 3 (νομίζω) πέτυχα μία μουναρα τρανς..( απόγευμα)
Όσοι δεν έχετε πρόβλημα να γαμησετε τρανς να πάτε, είναι άλογο..
Ακόμη και εγώ σκέφτηκα να την γαμησω..χαχα μιλάμε για κλεψιά..
Αν ξερνάς μπες σε άλλο site. Δεν σε αναγκάζει κάνεις να είσαι εδώ.κοίτα, είναι χαμένη υπόθεση να ανοίγεις διάλογο με τους ούγκανους. Κι εγώ ξερνάω με αυτά που γράφουν αλλά δεν μπαίνω στον κόπο.
Δεν γνωρίζω, δεν έδωσα βάση..Μήπως είναι η Βανέσσα ;
Η Βανέσσα είναι κοντοπούτανο .ο φίλος λέει είναι άλογο.Μήπως είναι η Βανέσσα ;
είχατεΑυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
Αν βάζει καποτα σε πεσμένο πουλι, βρωμάει το στόμα της και έχει μουνί χωνί, τι πετυχημένη κατάθεση ήταν ;Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
1 λίτρο λιπαντικό για να αντέχει τα συνεχόμενα κομπρεσέρ, τι περιμένεις...Αυτή η ΡανιΑ π σ πάει στα ουράνια έχει μουνι πηγάδι , τη γαμουσα και έμπαινε αέρας φουλ , δεν τ έχω ξαναζήσει αυυο , στα θετικά έκατσε να της γλείψω το κωλο
Τσακωμένη με την υγιενή εδώ και πολύυυ καιρό. Και πάνω (στο στόμα) και κάτω. Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί. Αν δεν είχε την εμφάνιση-παγίδα, θα την είχαν σουτάρει πιθανότατα. Όσοι μας διαβάζουν, θα πρέπει να το έχουν υπ' όψιν, οπότε να μην εκπλαγούν αν τους έρθει κάποια ευωδία...Χτεσινή επιτυχημένη κατάθεση στην Ρωσίδα Μαρίνα στο φωκαίας 17β 2η βάρδια. Η Μαρίνα έιναι μια νέα κοπέλα κάπου στα 25 ετών με πολύ όμορφο πρόσωπο ,ψηλή ,καννονικό σώμα . Στα του αγώνα ,κάνει απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ ,βάζει προφυλακτικό σε πεσμένο πουλί , παίρνει καλή πίπα. Γαμήθηκε σε όλες τις στάσεις χωρίς να κλέψει καθόλου και επειδή έχει μουνί πηγάδι αντέχει άνετα το σκληρό γαμήσι χωρίς γκρίνιες...χαμογελαστή και γενικά ήθελε να πηδηχτεί , στα αρνητικά μύριζε άσχημα το στόμα της. Συστήνεται για σκληρούς και άγριους γαμιάδες που οργώνουν πολύ δυνατά δεν θα τους γκρινιάξει καθόλου.
Φίλε αυτήν εδώ λές;
Πολυ ωραιο μωράκι....για οικο ..... info please.....Αυτήν ποια είναι ?? και που παίζει ??