ᴍɪʟꜰ ʜᴜɴᴛᴇʀ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Έμμυ ξέρεις σε ποια οδό ? Γιατί είδα στο σάιτ 3 - 4 που δουλεύουνEμμυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eμμυ
Σωστο
Έμμυ ξέρεις σε ποια οδό ? Γιατί είδα στο σάιτ 3 - 4 που δουλεύουνEμμυ
Eμμυ
Σωστο
Φίλε κάποιες κοπέλες φιλάνε στόμα στό πρώτο ραντεβού, ειδικά στη σλαβική φάση τόχουν μη σου πώ σύστημα.Διάβασα κάποιες αλλά οι κριτικές είναι ένα μικρό δείγμα από τους καταθέτες οι οποίοι έχουν πάει αλλά δεν έγραψαν κάτι,Πέραν των κριτικών από τη δική μου πείρα πολλών ετών έβγαλα πιστεύω συμπαιρασμα,απλά ρωτάω μήπως και βρεθούν άτομα που πήγαν να την φιλησούν και δεν τους άφησε,πραγματικά θα μου κάνει εντύπωση αν βρεθούν αρκετοί σε αυτή την κατηγορία.παραδειγμα εγώ έχω πάει με πάρα πολλές αλλά δεν έχω γράψει καμιά κριτική ως τωρα .
Αρχικά όταν την πηδηξα για πρώτη φορά έπαθα πλάκα είπα με 15 μόνο ευρώ τι μουναρα και μικρούλα γαμαησα και απόρησα πως καταδέχεται να την γαμανε οι βρωμιαρηδες Πακιστανοί μόνο με 15 ευρώ.Εθχε πάρα πολύ ωραία αίσθηση το μουνι της και δεν έβαζε τζελ.Πουτανοφατσα ,η πιο καυλιαρα που πηδηξα στ μετάξι.Πιστευω δύσκολα να έμενε στα 15 ευρώ μάλλον θα γσμιεται κάπου με περισσότερα, μακάρι να ξαναρθει στο μετάξι διότι τέτοια μωρά με τόσα λίγα λεφτά δε βρίσκεις,στα του Αγώνα δεν έκλεβε..έκανε όλες τις στάσεις και δεν δυσανασχετουσε ,τίμιο το ρωσιδακι μας η Μελίνα.Όντως σε αυτά που λες ισχύει και εγώ ψάχνω γιατί έχει εξαφανιστεί.και θα ήθελα από κάποιο παλικάρι αν γνωρίζει να ενημερώσει.
Η συγκεκριμένη έχω την αίσθηση ότι το κάνει από επαγγελματισμο σε όλους,ας βγει κάποιος συναγωνιστής να το διαψεύσει ,δηλαδή ότι δεν τον άφησε να την φιλησει στο στομα.Φίλε κάποιες κοπέλες φιλάνε στόμα στό πρώτο ραντεβού, ειδικά στη σλαβική φάση τόχουν μη σου πώ σύστημα.
...οπότε δεν μπορείς να βγάλεις κανένα ειδικό συμπέρασμα,γνώμη μου.
Ή απλά φιλάνε αυτούς που επιλέγουν να κρατήσουν για πελάτες ξερωγώ.
Καλά δεν ξέρεις κι άμα και πότε γουστάρει.Η συγκεκριμένη έχω την αίσθηση ότι το κάνει από επαγγελματικό σε όλους,ας βγει κάποιος συναγωνιστής να το διαψεύσει ,δηλαδή ότι δεν τον άφησε μα την φιλησει στο στομα.
Νομίζω η πλειοψηφία του bou είναι φασολακιδες ή ελέφαντες μέσο μέγεθος δεν υπάρχει!!!
Αν και η ερωτηση ειναι για τον Κερβερα, να πω οτι εγω τοτε την ειχα παρει στον οροφο Ρεμουνδου 21α νομιζω το ελεγαν τοτε,εχει κλεισει βεβαια απο χρονια,νομιζω λιγο πριν την καραντινα .Σε ποιό Ρεμούνδου μύστη μου;
Λογικά 27 εννοείς.Συμφωνώ η ειρήνη Φώκαιας 17Β από το πρώτο μας ραντεβού φιλιά στο στόμα γλωσοφιλα,επίσης η Αλεξάνδρα Φώκαιας 17Α γλωσοφιλα από το πρώτο ραντεβού και τέλος η Ρίτα Φώκαιας 19 γλωσοφιλα από το πρώτο ραντεβού μας.
ποντάρω Ειρήνη/Στέλλα την απούσα "ρωσοουκρανίδα" εννοεί,Λογικά 27 εννοείς.
Μου αρέσει που κορίτσια που έχουν στο πρόγραμμα τους τελειωτικό στο στόμα και καθημερινά τις χύνουν δεκάδες άτομα, κάποιοι γουστάρουν να τα φιλάνε στο στόμα και μετά αναρωτιούνται αν είναι μόνο αυτοί οι " εκλεκτοί " ή αν το κάνουν σε όλους.
Σωστό κι αυτό αλλά διαφορετικό είναι το " ίσως " και διαφορετικό το γεγονός που ανακοινώνεται. Εγώ πάντως δεν ζητάω τίποτα από τα δύο.Εμένα μου αρέσει που κάποιοι γουστάρουν να γλύφουν τα μουνιά των κοριτσιών χωρίς να υπολογίζουν ότι πριν από μερικά λεπτά ίσως κάποιος ξένος ''επενδυτής'' έχοντας δώσει ''δωράκι'' τις γαμούσε ακάποτα ή είχε σπάσει η καπότα την ώρα που τις έχυνε ένας πάκης!
Τι θα γίνει με τους γύφτους εκεί ?? Έχουν κάνει κατάληψη στο 134 και κοιμούνται στα πέριξ πεζοδρόμια το βράδυ.Καλησπερίζω τους αξιότιμους συμπολεμιστές του πύρινου μετώπου.
Πέρασμα από την γαλάζια ζώνη (20άρικο) τόσο εχθές όσο και σήμερα.
Επίσκεψη για πρώτη φορά στην Ελένη του Βέργας 3 κατά τη 2η βάρδια. Απλό πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Θετικές εντυπώσεις από την πρόσχαρη, ξανθιά, βαριάς κατασκευής κορασίδα.
ΥΓ: Φώτο από την τροπική Φυλής, όπου γύφτοι είχαν απλώσει κουρελούδες, μαξιλάρια και παρελκόμενα και κοιμόντουσαν στα πεζοδρόμια.
Αυτά από εμένα.
Καλά μπάνια.
Γυφτο-airbnb χαχαΤι θα γίνει με τους γύφτους εκεί ?? Έχουν κάνει κατάληψη στο 134 και κοιμούνται στα πέριξ πεζοδρόμια το βράδυ.
Λίγες πληροφορίες λοιπόν από φυλής και πέριξ.
Διδυμου 27
Παραμένει κλειστό.
Πάντως δεν το είδα σφραγισμένο αυτή τη φορά.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Η Μελίνα πώς είναι εμφανισιακά Τύπε? Γιατί από μια φωτό που είδα αν ήταν αληθινή, φάνηκε ενδιαφέρον περίπτωση. Ιδικά αν δίνει κώλο απλόχερα έστω και +10Το ξέρω ότι θα στενοχωρήσω κάποιους Κυρίους αλλά Τώρα θα κάνω ενημέρωση!
Λίγες πληροφορίες λοιπόν από φυλής και πέριξ.
Διδυμου 27
Παραμένει κλειστό.
Πάντως δεν το είδα σφραγισμένο αυτή τη φορά.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Διδύμου 22
Σοφία σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 και δεν ξέρω τι άλλο.
Η υπηρεσία είπε ότι από αύριο θα έχει Μαριάννα (επιστροφή), Ελένη που είχε δουλέψει και παλιότερα και άλλη μια καινούρια.
Σύλβια ακόμα μια εβδομάδα θα κάνει τα μπάνια του λαού!!!
Βέργας 7 πάνω
Μελίνα σε φουλ του φουλ. Ο κώλος με έξτρα +10€.
Με ενημέρωσε ότι και η Σαμπίνα θα συνεχίσει τα μπάνια της για ακόμα μια εβδομάδα...
Φυλής 56 κάτω
Δύο λατίνες.
Άνχελ ή Άνκελ και άλλη μια δεν θυμάμαι. Πολύ δυνατές.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό και 69. Και αν τα δείτε αυτά να μου γράψετε...
Είμαι σίγουρος ότι η Άνχελ έχει δουλέψει και στα γνωστά στούντιο. Γύρισε μαζί με την φίλη της την Μαρτίνα που τώρα την ονόμασαν Μαριτίνα.Εβαλε και ψεύτικο βυζί.
Εγώ την είχα πάρει εκεί με το όνομα Dulce. Είχε δουλέψει στο Φωκαίας 25 και 27.
Φυλής 54 όροφος
Αντρέα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Αυτή ότι λέει το κάνει και με το παραπάνω!!!
Μετά βρήκα τον κύριο Γιάννη ο οποίος με ενημέρωσε για κάποια πράγματα που σχεδιάζει...