You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν έχω δει πιο πεσμένο/νερουλό στήθος στην πιάτσα, ειδικά από τόσο νέα κοπέλα (24-25 θεωρώ). Εικάζω από θηλασμό, δεν εξηγείται αλλιώς. Σίγουρα έχει κάποιο κόμπλεξ γιατί να φανταστείτε δεν βγάζει σουτιέν αν δεν το ζητήσεις.Σύλβια από Φυλής 65 ισόγειο. Μελαχρινή νεαρή κοπέλα με αδύνατο κορμί και πεσμένο βυζι. Καινούρια είπε η υπηρεσία. Ρουμάνα. Δεν ήξερε ελληνικά. Είπα να δοκιμάσω μπας και βρίσκαμε κανένα λαχείο. Πουτσες μπλε. Τίποτα μέσα. Ότι μπόρεσα από μόνος μου. Το μόνο που στήθηκε καλά και τον έφαγε. Μακριά
Δοκιμασμένη δύο φορές. Η πρώτη ήταν σχετικά καλή, η δεύτερη πιο πρόσφατα όχι τόσο. Άπειρη γενικά, ωραίο μουτράκι, αλλά μόνο για πιτσιρίκια θα έλεγα. Δεν προτείνεται.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.442
- Πόντοι
- 4.746
Στ' ακριτικα Ιωαννινων3 στο ισογειο σαλοναρισαν Ελενη κ Λινα γυναικες της διπλανης πορτας για διπυρηνο σε ακαπελα αλλα με μετριες εντυπωσεις απο το παρελθον' μεταβολη και επισκεψη στο ιωαννινων 5, εκει κανει το ντεμπουτο της μια μελαχρινη συμπαθητικη ρομαΒουλγαρα νταρντανοκοπελα με τατου περι τα 30 ετη. Απολαυσα το κρυο τονωτικο ντουζακι και την κορασιδα σε απλη συνεδρια. Για ενα φακ τεστ καλη ειναι. 3καπακο μοuνi γεμισε το κρεβατι με την παρουσια της. Κριμα που δεν ιδρωνει την φανελα με εξτραδακια και κω.. αλλα εχει κοφτη στα βασικα αποστειρωμενα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.947
- Πόντοι
- 3.246
το έχουμεΣτα μπου Φ56 τι παίζει και κάθονται μπατσικά τζιπάκια πρωινιάτικα;
πει δεκάδες φορές, στη γωνία υπάρχει σφραγισμένο σπίτι
πρώην στέκι αντιεξουσιαστών-αντιφασιστών… κάθονται εκεί για να μην ξανακαταληφθεί
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.405
- Πόντοι
- 201
Κατάθεση σε Έμμυ Λιοσίων. (Ξανά) Ήρθε με νεύρα γιατί κάποιος 21χρονος τις είπε ότι δε ξέρει να γαμιεται. Άκου εκεί μου λέει 8 χρόνια κάνω τη δουλειά και θα μου πει ο μικρός ότι δε ξέρω τι κάνω.
Παρα τα νευρακια επιδόθηκε σε ακραία πίπα και αρχιδιγλειψιμο( πρώτη φορά τα εγλειψε, δεν ήξερα ότι το κάνει.) πρώτη στάση στα 4 γουστάρω φουλ 3 πράγματα. Τα τατού στην πλάτη της
Την κωλαρα της την τροφαντη
Και ότι γουστάρει δάχτυλο στον κώλο
Μετά πολύ καλό καβαλημα με πολλές σφαλιάρες στην κωλαρα( σε κάθε σφαλιάρα έχανε Ρυθμό, αλλά τον έβρισκε ξανά) το τέλος ήρθε ιεραποστολικα
Τελικά όταν έχει κέφια είναι πολύ καλή . Έχω πάει αρκετές φορές τελευταία και έχει καιρό να με φολιασει
Υγ, γιατί ρε έμπειροι μπουρδελιαριδες κάθε φορά μετά από καλό άδειασμα νιώθω ότι δεν έχω πόδια και δε μπορώ να περπατήσω? Δηλαδή το τίμημα κάθε φορά που περνάω καλά με πουτανα είναι να παραπαταω εξω από τα μπουρδέλα?
Παρα τα νευρακια επιδόθηκε σε ακραία πίπα και αρχιδιγλειψιμο( πρώτη φορά τα εγλειψε, δεν ήξερα ότι το κάνει.) πρώτη στάση στα 4 γουστάρω φουλ 3 πράγματα. Τα τατού στην πλάτη της
Μετά πολύ καλό καβαλημα με πολλές σφαλιάρες στην κωλαρα( σε κάθε σφαλιάρα έχανε Ρυθμό, αλλά τον έβρισκε ξανά) το τέλος ήρθε ιεραποστολικα
Τελικά όταν έχει κέφια είναι πολύ καλή . Έχω πάει αρκετές φορές τελευταία και έχει καιρό να με φολιασει
Υγ, γιατί ρε έμπειροι μπουρδελιαριδες κάθε φορά μετά από καλό άδειασμα νιώθω ότι δεν έχω πόδια και δε μπορώ να περπατήσω? Δηλαδή το τίμημα κάθε φορά που περνάω καλά με πουτανα είναι να παραπαταω εξω από τα μπουρδέλα?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.720
- Πόντοι
- 41.129
Κατάθεση σε Έμμυ Λιοσίων. (Ξανά) Ήρθε με νεύρα γιατί κάποιος 21χρονος τις είπε ότι δε ξέρει να γαμιεται. Άκου εκεί μου λέει 8 χρόνια κάνω τη δουλειά και θα μου πει ο μικρός ότι δε ξέρω τι κάνω.
ωχ ωχ ωχ και εχω και χοντρα δαχτυλα !!! θα την κωλοδαχτυλογαμησω αγρια τη μικρη ...
Εχω παρει εγω. Μουναρα με κατι ινδιανους στα μπουτια ψηλη αλλα λιγο ψυχρη. Ολα με καποτα και δεν μιλαει ελληνικα. Για τα χοντρα καληΥπάρχει κριτική για την εν λόγω κορασίδα; ή άλλη περαιτέρω περιγραφή;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.405
- Πόντοι
- 201
Περιμένω ενημέρωση. Μη με αφήσεις στην αγνοιαωχ ωχ ωχ και εχω και χοντρα δαχτυλα !!! θα την κωλοδαχτυλογαμησω αγρια τη μικρη ...
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 802
- Πόντοι
- 80
Κατάλαβα...ωχ ωχ ωχ και εχω και χοντρα δαχτυλα !!! θα την κωλοδαχτυλογαμησω αγρια τη μικρη ...
Την βλέπω να παίρνει και αυτή τριήμερο ρεπό μετά σαν την Ιβανκα!
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Παίζει κάτι σε ebony γ εμάς που θα κατέβουμε μετά τις 11
ωχ ωχ ωχ και εχω και χοντρα δαχτυλα !!! θα την κωλοδαχτυλογαμησω αγρια τη μικρη ...
Να είσαι όμως προσεκτικός διότι, από ό,τι έχω ακούσει, ο προστάτης της μικρής επειδή είναι κηπουρός στο επάγγελμα κυκλοφορεί πάντοτε με ένα κλαδευτήρι στην τσέπι!
πρόσωπο και στήθος τι λέει;Εχω παρει εγω. Μουναρα με κατι ινδιανους στα μπουτια ψηλη αλλα λιγο ψυχρη. Ολα με καποτα και δεν μιλαει ελληνικα. Για τα χοντρα καλη
Εμενα το προσωπο μου αρεσε. Στηθος θυμαμαι αρκετα χαλαρο και οχι μεγαλοπρόσωπο και στήθος τι λέει;
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Βρε μύστη σήμερα δεν υπάρχει Γιούλη Ιάσωνος 21 ισόγειο και αυτή που έχει Τζούλη φόλα μεγάλη δεν δέχεται τίποτα την έδιωξα πήρα το δεκαδικό και έφυγαΜεγαλου αλεξανδρου 21 ισόγειο Γιούλη μελαμψη αδύνατη όμορφη λατινα καλή και στο δωμάτιο για 10 ευρώ είναι τρομερή ευκαιρία.απλο πρόγραμμα κάνει.Την ξανατιμησα για πολλοστή φορά και σήμερα.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
Τυπε τα εδωσε ολα με εμενα και δεν αφησε τιποτα για τους αλλουςΒρε μύστη σήμερα δεν υπάρχει Γιούλη Ιάσωνος 21 ισόγειο και αυτή που έχει Τζούλη φόλα μεγάλη δεν δέχεται τίποτα την έδιωξα πήρα το δεκαδικό και έφυγα
Χωρις πλακα, οταν μπηκα σπιτι βαρεσα μια μαλακια για να μου πεσει. Με τρελανε μεσα στο δωματιο, σοκαριστηκα τοσο που σκεφτομαι να γραψω κριτικη μετα απο 1 χρονο. Αν πηγες προς το τελος της βαρδιας, κρινοντας απτην ποιοτητα των πελατων στο σαλονι που αντικρυσα βγαινοντας (και με τα υψηλα στανταρ που εθεσε ενας στρατηγος σαν τον παπαροτριφτουλα φυσικα ) , τοτε μαλλον δεν θα παρεμεινε και πολυ κεφατη...
Τωρα βεβαια εχω αμφιβολιες αν γαμησα την Γιουλη γιατι η τσατσα οντως την ειπε Τζουλια.....Το ιδιο δεν ειναι; η περιγραφη ειναι ιδια παντως, να την ρουφηξεις σε ποτηρι την καβλα
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 203
- Πόντοι
- 1
Βρε φίλε αυτή δεν άφηνε να πιάσεις τίποτα ούτε βυζί ούτε κωλο ούτε μουνι όμορφη γυναίκα δεν λέω αλλά είναι σεξ από απόσταση την έδιωξα αμέσως και είπα στην κυρία Σούλα να μου δώσει πίσω το παράβολο όπως και το έκανε χιλιάδες παράβολα έχω δώσει αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει τόση ψυχροτηταΤυπε μαλλον τα εδωσε ολα με εμενα και δεν αφησε τιποτα για τους αλλους
Χωρις πλακα, οταν μπηκα σπιτι βαρεσα μια μαλακια για να μου πεσει. Με τρελανε μεσα στο δωματιο, σοκαριστηκα τοσο που σκεφτομαι να γραψω κριτικη μετα απο 1 χρονο. Αν πηγες προς το τελος της βαρδιας, κρινοντας απτην ποιοτητα των πελατων στο σαλονι που αντικρυσα βγαινοντας (και με τα υψηλα στανταρ που εθεσε ενας στρατηγος σαν εμενα φυσικα ) , τοτε μαλλον δεν θα παρεμεινε και πολυ κεφατη...
Τωρα βεβαια εχω αμφιβολιες αν γαμησα την Γιουλη γιατι η τσατσα οντως την ειπε Τζουλια.....Το ιδιο δεν ειναι;
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 439
- Πόντοι
- 21
Αν πετυχει το διπυρηνο τσιμπουκι τυφλα να χει το γαμησιΣτ' ακριτικα Ιωαννινων3 στο ισογειο σαλοναρισαν Ελενη κ Λινα γυναικες της διπλανης πορτας για διπυρηνο σε ακαπελα αλλα με μετριες εντυπωσεις απο το παρελθον' μεταβολη και επισκεψη στο ιωαννινων 5, εκει κανει το ντεμπουτο της μια μελαχρινη συμπαθητικη ρομαΒουλγαρα νταρντανοκοπελα με τατου περι τα 30 ετη. Απολαυσα το κρυο τονωτικο ντουζακι και την κορασιδα σε απλη συνεδρια. Για ενα φακ τεστ καλη ειναι. 3καπακο μοuνi γεμισε το κρεβατι με την παρουσια της. Κριμα που δεν ιδρωνει την φανελα με εξτραδακια και κω.. αλλα εχει κοφτη στα βασικα αποστειρωμενα.
Χτες ήταν,σήμερα μπορεί να είχε ρεπό η περίοδο,ρώτα τον τσατσο ποτέ ξαναδουλευει κ πάνε για δοκιμή.Βρε μύστη σήμερα δεν υπάρχει Γιούλη Ιάσωνος 21 ισόγειο και αυτή που έχει Τζούλη φόλα μεγάλη δεν δέχεται τίποτα την έδιωξα πήρα το δεκαδικό και έφυγα
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.350
- Πόντοι
- 216
O κηπουρος για προστάτης λίγο δυσκολο φαίνεται. Οι προστατες αν δεν ειναι συνηθως πρωην, καταδικασμενοι, θα ειναι σιγουρα μελλοντικοί.Να είσαι όμως προσεκτικός διότι, από ό,τι έχω ακούσει, ο προστάτης της μικρής επειδή είναι κηπουρός στο επάγγελμα κυκλοφορεί πάντοτε με ένα κλαδευτήρι στην τσέπι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις