Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (40 μέλη και 316 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πριν λίγα χρόνια γαμουσαμε μεταξύ άλλων και ανήλικες :rockon: στο Μετάξι, οι οποίες μετά από σκούπα της αστυνομίας απελάθηκαν εν ολίγοις. Από αυτές η μόνη, ενήλικη πια, ενεργή στον πορνικο στίβο είναι η μουναρα Χριστίνα από το Πορνομωλλ, με το σιχαμερό υπεραπλο πρόγραμμα.
τι να τις κανεις τις ανηλικες ρε?δηλαδη μια 25 χρονων ή 23 σε χαλαει?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εμφανισιακά χάνει, αλλά σε αποζημιώνει σε υπηρεσίες! Εάν δεν σου αρέσει, γυρνά την στα 4 και κάρφωσε ΜΟΝΟ κώλο! :zfuck:
πως να καρφωσω που στη μουρη ειναι τερμα σπυριαρα μυριζει αλκοολ και εχει μια κοιλια μεγαλη και ενα κιτς ξανθο μαλλι?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631
Σημερινή διπλή κατάθεση στο Διδύμου 22 όροφος με Χριστίνα και Διδύμου 22 ισόγειο με Σύλβια η "γραμματέας". Και τα δύο πρώην κορίτσια του Φ109 όροφος. Εντυπώσεις μετριοκαλές με κάποιους αστερίσκους.
Συνέχεια στις κριτικές που ανεβάζω...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
πως να καρφωσω που στη μουρη ειναι τερμα σπυριαρα μυριζει αλκοολ και εχει μια κοιλια μεγαλη και ενα κιτς ξανθο μαλλι?
Ακριβώς γι αυτό θα τη γυρίσεις στα 4! Για να μη βλέπεις τη μούρη και να γαμας κώλο! :rockon::zfuck:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
703
Πόντοι
311
Οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και ειδικά οι πουτάνες γουστάρουν ιδιαίτερα το κρέας και αγαπούν τα ζώα.

Πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο βράδυ συνάντησα την Ροντίκα να διασχίζει γρήγορα την Αριστοτέλους κρατώντας από το λουρί δύο σκυλιά ενώ την ακολουθούσαν δύο παιδιά.
Αυτά είναι τα παιδιά της, θα τα έφερε Ελλάδα, τα ειχε στο ινστα της για όσους την ακολουθούσαν, ενώ την έβρισκα συχνα στο σπίτι της κ έξω στην καραντίνα το 20 μετά μου έκανε μαλακια κ κόψαμε

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
"Η γυναίκα μετά τα 18 θεωρείται γριά". :2funny::woldman::rockon:

Junax, 21/06/2024
την ειπες τη πατατα σου,η γυναικα να ξερεις απο 30 και πανω θεωρειται γρια γιατι τοτε δε τη νοιαζει το σεξ και τη νοιαζει να κανει οικογενεια και επισης πατσαβουριαζει απο 30 και πανω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς γι αυτό θα τη γυρίσεις στα 4! Για να μη βλέπεις τη μούρη και να γαμας κώλο! :rockon::zfuck:
θα την εχεις δει τη μουρη πιο πριν φιλε και πιστεψε με θα ειναι αποκρουστικο θεαμα,απορω πως πηγες μαζι της εισαι μεγαλος χυστης και γαμιας.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Παιδιά κάνα νέο από αλεξανδρα Ουκρανή Φωκαίας έχουμε ;;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ναι, μας ενημέρωσε ότι οι Ρώσοι κατακτούν κάθε μέρα και περισσότερα εδάφη στην Ουκρανία! :woldman:
μας εχει πρηξει ο συγκεκριμμενος με τη αλεξανδρα ουτε η κοπελα του να ηταν,επισης την εχει γαμησει ο τυπος τη κοπελα αρα τι ρωταει συνεχεια αν εχουμε νεο για να βρισκεται σε κουβεντα?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Gxamos

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
293
Πόντοι
0
Τι ώρα ? Σήμερα πέρασα κατά τις 8 και τώρα πριν από λίγο και ήταν κλειστό.
Άλλαξε μαγαζί? πήγαινα στο Περδικα 3 αυτό που έχει είσοδο και από Μεγ.Αλ

Έχω να την πετύχω καμιά εβδομάδα.
Καλησπέρα φίλε μου , με συγχωρείς αλλά έκανα λάθος στον αριθμό τις οδού άθελά μου .

Στο 3 όπως είπες , σωστά . Εγώ πέρασα περίπου στις 6μίση με 7 παρά αν δεν κάνω λάθος.

Εάν δουλεύει και σε κάποιο άλλο πέρα από εκείνο , δεν το γνωρίζω λόγω ότι δεν πηγαίνω τόσο συχνά Μεταξουργείο .

Εάν κάποιος άλλος συνάδελφος γνωρίζει, άς ενημερώσει να ξέρουμε . Να σαι καλά .

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Τι τρόμπας είναι αυτός ο τσα2 στο Φιλ11 πάνω... Για φάπες. Ποιος του έχει πει ότι είσαι υποχρεωμένος να μπεις με ό,τι έχει κάθε φορά. Σαν υστερικός μαλάκας κάνει.

Ψόφια πράγματα κι απόψε. Στα λίγα που μπήκα πριν λίγο:

Φ67 Έλενα
Φιλ11 πάνω μια Πουερτορικανή(!?) και μια άλλη που ήταν στο δωμάτιο
Φ17πάνω Μαρίνα
Φ13σκαλάκια Ρουσλάνα (δοκιμασμένο παλιότερα, δυνατό, αλλά είχε δωμάτια)

Στα 54άρια απέναντι αστυνομία άραγμα... Να μπεις να γαμήσεις και να λες τώρα θα μπουν να ψαχνόμαστε... Τρομερή χαλάστρα στα μαγαζιά που στήνουν στασίδι εκεί. Τέσπα.

Εν τέλει κατέληξε στο Λιοσίων 73Β που έριξα ένα πολύ καλό στην Έμμυ. Πολύ καλή για ακόμη μία φορά. Στο πρόγραμμα είχε και Εύα, αλλά δεν ήταν εκεί. Ό,τι να 'ναι. Φτιάξτε το μπουρδέλο σας... Ανεβάζουν πρόγραμμα, μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από μακριά και τρώει ήττα. Κακό.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Σατανάδες αν και έχω μπλέξει με 3 ελεεινηδες..δεν κρατήθηκα.. δοκιμή με Κατρίν..Ελ Κατρίν στην Γλυφάδα, μεξικάνικο τα σπάει..αλλά εγώ προτίμησα Κολομβιανό μουνάκι..καλή μέσα βαθιά πίπα..χωρίς και με μετά...καλό στήσιμο.. σωματότυπος μικρός..δεν είναι πολύ του γούστου μου θέλω πιασίματα..μετά δίπλα Βανέσα..πιπίνι αλλα η Κατρίν καλύτερα..έφυγα 40 ευρώ πιο φτωχός..τόσο κάνει μια μαργαρίτα και ένα el titan στον Ελ Κατρίν

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Φυλης 84Β Σονια μιλφ γύρω στα 50 ξανθιά σώμα με πιασίματα δε έχω περάσει μαζί της δε μαρεσει πολύ αν και φαίνεται να με συμπαθεί όλο γλυκούλη με λέει.

Φυλής 72 Κατερίνα ξανθιά παχουλη ηλικία γύρω στα 40 δε μαρεσε καθόλου με παρακαλαγε να μπω δε μπήκα πρόγραμμα υπερπλουσιο αλλά δε θα έμπαινα με τίποτα δε με τραβάει ερωτικά ρε μαγκες.
Ούτε εγώ έχω περάσει με τις συγκεκριμένες γιατί δεν είναι του γούστου μου κ ας κάνουν φουλ πρόγραμμα. Για την μεν Σονια που είναι μισό αιώνα γυναίκα κ δεν λιγουρευομαι τέτοιες ηλικίες... Άσε που θα ξυνιζει κιόλας στο φουλ πρόγραμμα σύμφωνα με τις τελευταίες κριτικές.....
Για τη δεύτερη την έχω πετύχει 3 φορές στην τσάρκα κ τις 2 ήταν πιωμένη κ βρομαγε Vodka στο σαλοναρισμα άσε που χάνει σε εμφάνιση.....
Γενικά έχω να πετύχω καλό αδύνατο ή νορμάλ σωματος κορασιο που δινει κουλούρι στο 20άρικο πριν την καραντίνα δυστυχώς.......
Εξαιρούνται οι λατίνες (αδιάφορες για μένα) κ οι 2 Βούλγαρες των κεντρικών φυλής που από τη μια που δοκίμασα για φουλ έφαγα τεράστια φολα......

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Περασμα με Κιρα απο Λιοσιων 73...με το που μπαινει μουρη μεχρι το πατωμα...λεω απο μεσα μου "νταξει εφαγες φολα", το ματι γαριδα απο κοκα σιγουρα by the way. Σε προσταγη μου για 69 τσινισε. Την γυρισα στα 4 και δεν καταλαβαινα τιποτα. Την εδιωξα πολυ ευγενικα(δεν θα πρεπε).

Ευτυχως διπλα δουλευε η Εμμυ που δεν απογοητευει ποτε. Αυτο το κοριτσι θελει αγαλμα του. Οτι και να λετε για τα κιλακια που ανα διαστηματα παιρνει και χανει, απο αυτην αχυστος δεν εχω φυγει ποτε. Επισης ειδα το κολι της δουλεμενο και της λεω "βαζω δαχτυλο", μου λει "ναι ναι". Επρεπε να της πω βαζω πουτσο.

Στο τελος της συνεδριας της λεω "κολο με extra κανεις"? Μου λει "με extra, αν εισαι το αγορι μου"....Καλα λεω καταλαβα.
Κ 2 δύο πολύ δυνατά τεμάχια για την περιοχή. Την Έμμυ την έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλά θέλω νέα φρούτα....
Την Κίρα μια φορά κ παρατήρησα ότι έχει λίγο παγωμένο βλέμμα κ μη συμμετοχή .....
πιθανων είναι στην ντρογκα ή δεν της αρέσει η δουλειά ή θύμα trafficking αλλά δεν το νομίζω.....
Πολύ καλό μοντελέ δυνατο σώμα κ δεν σε ξενερώνει ώστε να κλαις το 20ρικο.....αλλα zero προκαταρκτικά.....
Φέρτε ξανθούς αγγέλους με μπλέ ματια στο 20άρικο κ με αδύνατα/νορμαλ κορμιά να τινάξω τη μπαγκα στον αέρα!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Σατανάδες αν και έχω μπλέξει με 3 ελεεινηδες..δεν κρατήθηκα.. δοκιμή με Κατρίν..Ελ Κατρίν στην Γλυφάδα, μεξικάνικο τα σπάει..αλλά εγώ προτίμησα Κολομβιανό μουνάκι..καλή μέσα βαθιά πίπα..χωρίς και με μετά...καλό στήσιμο.. σωματότυπος μικρός..δεν είναι πολύ του γούστου μου θέλω πιασίματα..μετά δίπλα Βανέσα..πιπίνι αλλα η Κατρίν καλύτερα..έφυγα 40 ευρώ πιο φτωχός..τόσο κάνει μια μαργαρίτα και ένα el titan στον Ελ Κατρίν

Την Κατρίν που την πέτυχες?
Εγω απόγευμα την εψαξα στο φ71 οροφος και ισόγειο αλλα δεν ηταν σε κανενα απο αυτά.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Η πίπα της ήταν καλή? Σου άρεσε?
λοιπόν, εδώ είναι το παλαβό της υπόθεσης: ενώ είναι μουτρωμένη, ενώ το κυρίως πιάτο είναι αερογαμία, η πίπα της είναι πολύ καλή. Το έχουν γράψει κι άλλοι νομίζω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom