SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.563
- Πόντοι
- 3.796
Παιδια χθες ειμουν Αττικη και η Σαμπινα μου χε στειλει στο whatsapp απο το απογευμα,δυο μερες ολο εστελνε αν αργουσα να τις απαντω.Τις ειπα χυμα και ξεκαθαρα οτι δνε πιστευω οτι τα γραφει η ιδια.Μου λεγε το αντιθετιο,τις εχω πει να μου στειλει με φωνη νατην ακουσω.,ετα ηταν 11.20 και λεω ρε πουστη θα κανω καταδρομικη και τσακ ερχεται το λεωφορειο που ευτυχως μπηκα γτ εφτασα οριακα 12 σπιτι.Θελω να πω εξαιτιας των ψεμματων μπορουμε να την πατησουμε γιατι αν πχ πηγαινα και ξενερωνα η δεν μαρεσε η το παιζε τρελιτσα πιο πολυ θα θυμωνα παρα θα καυλωνα.Σε αλλα μηνυματα υποψιαζομαι οτι ειναι αυτη κ σε αλλα καποιος αλλος.Μου πε τιμες 20 μια φορα κλασσικα 10λεπτο 70 μιση ωρα και εγω τις λεω παιρνεις 130 για ξενοδοχειο απ οσα ειδα.Στην ουσια κανει τα παντα και στον οικο.Αλλα η ψευτιλα με εκνευριζει.Οπως μια αλλη που προς τιμην της μου χε πει οτι την φερνει καποιος παντα για ασφαλεια ειδικα σε οσους δνε ξερει γτ ειχε δικαιο (μενει γλυφαδα κι εγω λιοσια).Τελος παντων δεν ρισκαρα αλλα θα παω κ θελω να δω τι πουτανια θα πει γτ αν πει μαλακια ουτε 20 θα παρει.Στην οψη της ξεχναμε τα ψεμματα αλλα καποια στιγμη πρεπει να θυμομαστε και εμας γιατι εμεις τα βγαζουμε σε 5 ωρες με ηλιο εξω και αυτη σε 10 λεπτα μεσα ανετα.