Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 397 άτομα (36 μέλη και 361 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.707
Πόντοι
41.129
Ω ναι την ξερω αυτη, ειναι φιλεναδα της Ελενας της Ρωσιδας που εχει βαρδια αυτην την ωρα... Οταν την ειδα πρωτη φορα νομιζα οτι ειναι εκεινη η κοπελα που δουλευει...μετα μεσα στο δωματιο που ηρθε η Ελενη την ρωτησα σχετικα με την νεαρη τσατσα...μου ειπε οτι η γρια τσατσα με την οποια κανονικα δουλευει βρισκεται στην Μαριουπολη οποτε για μερικες μερες εφερε την νεαρη φιλεναδα της σαν υπηρεσεια για να βγαλει και κανα φραγκο...αφου τελειωσα με την Ελενα μολις βγηκα πηγα να χαιρετησω την νεαρη τσατσα λεγοντας της "αντε με το καλο να πιασεις και συ δουλεια εδω περα κουκλα μου"....και μου απαντησε "ααα οχι οχι δεν κανω εγω τετοια" χαχαχα...
Ναι αυτή είναι που λες γεματη τατουάζ μαζι με την ελενη τη Ρωσίδα. Της έβγαλα 50ρικο και της είπα έλα εσυ δωμάτιο, οχι ευχαριστώ μου είπε. Απίστευτο μωρό....

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ναι οντως ειναι ωραιο συναισθημα να συναντας τυχαια στον δρομο μερικες απο τις κοπελες που δουλευουν στα μπουρδελα να λετε απλα ενα γεια και να ανταλλασετε ενα χαμογελο....ειδικα αμα σε αναγνωριζουν απο την αρχη κιολας σου αυτο σου φτιαχνει οντως την διαθεση.....εγω προσωπικα χαιρεταω ακομα και οσες με εχουν καραφολιασει χαχαχα....δεν γαμιεται καλη καρδια να εχουμε....
επαγγελματια που εχω γαμησει δε μου εχει τυχει να τη δω στο δρομο με πολιτικα,μια φορα μονο ειχα δει μια με τον γκομενο της στη φυλης αλλα δε με χαιρετησε εκανε πως δε με ηξερε,μιλαμε ο αντρας της γομαρι ενα σωμα τερας συγουρα 110 κιλα και υψος 1.85 και φατσα σα φυλακοβιος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγω παντως την εκανα καπου 22-27
πολυ νεα για τσατσα οι περισσοτερες τσατσαδες ειναι ηλικια 50-65.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πριν από καμιά ώρα ήμουν και εγώ Φυλής 54 με την Αντρέα την οποία και πάω πολύ και την έχω τιμήσει πολλές φορές από όταν ήταν μετάξι ακόμα...δεν χρειάζεται να ανεβάσω κριτική, τελευταία είναι στα πολύ πάνω της, αν σ αρέσουν οι Λατινες και δεν έχεις πάει μαζί της απλά χάνεις.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
επαγγελματια που εχω γαμησει δε μου εχει τυχει να τη δω στο δρομο με πολιτικα,μια φορα μονο ειχα δει μια με τον γκομενο της στη φυλης αλλα δε με χαιρετησε εκανε πως δε με ηξερε,μιλαμε ο αντρας της γομαρι ενα σωμα τερας συγουρα 110 κιλα και υψος 1.85 και φατσα σα φυλακοβιος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και ειδικά οι πουτάνες γουστάρουν ιδιαίτερα το κρέας και αγαπούν τα ζώα.

Πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο βράδυ συνάντησα την Ροντίκα να διασχίζει γρήγορα την Αριστοτέλους κρατώντας από το λουρί δύο σκυλιά ενώ την ακολουθούσαν δύο παιδιά.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Οι περισσότερες ωραίες γυναίκες και ειδικά οι πουτάνες γουστάρουν ιδιαίτερα το κρέας και αγαπούν τα ζώα.

Πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο βράδυ συνάντησα την Ροντίκα να διασχίζει γρήγορα την Αριστοτέλους κρατώντας από το λουρί δύο σκυλιά ενώ την ακολουθούσαν δύο παιδιά.
Που κολλάει το κρέας με το περιστατικό που λέω?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
αχαχαχαχχα πρωτον απαγορευεται να πας με ανηλικα δευτερον εγω που ειμαι 25 δε τα γουσταρω καθολου οπως εσυ γιατι ειναι τερμα καθυστερημενα και τα βλεπω τερμα αγουρα και μικρα και τοσο αγουρα και μικρα για μενα καταντα αντιερωτικο.Υπαρχουν και οι 25 αρες αν θες κατι φρεσκο και νεανικο δε χρειαζεται να σου τρεχουν τα σαλια με καθυστερημενα παιδακια.Τεσπα στο σωμα που αναφερεσαι τρεξε μια λιοσιων εχει κατι ωραιες σεξυ 25αρες λατινες ζουμπουρλουδες.
Επιτρέπεται να καμακωσεις από 15 και άνω, βάση νόμου! Τέλος! :woldman:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Κατάθεση Φυλής 72 στην Κατερίνα την Πολωνέζα μετά από πολύ δισταγμο από τις κριτικές και ότι είχα ακούσει . Πιπα φοβερη ακαπ με ρουφηγματα υγρη και πέρασε και από μπαλες με μόνο μείον ότι έβαζε λίγο δοντι. Την πήρα στα τεσσερα χωρίς να ζητήσω πίσω πόρτα και ιεραποστολικά όπου το μουνι της ήταν υγρο και είχε φοβερή αίσθηση . Της ζήτησα να την χύσω στα βυζιά και καταλάθος ένα πεταγμα από τα μελλοντικά χαμένα παιδιά μου να πηγαίνει στο μάγουλο της με αυτήν να χαμογελάει μέχρι να βγει από το δωμάτιο και εγώ να έχω σκαλωσει που γελαγε σαν κλοουν
Η Κατερίνα είναι έντιμη και τα δίνει σχεδόν όλα στο δωμάτιο! Σίγουρη επιλογή, ειδικά για γκροβερ! :zfuck:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Επιτρέπεται να καμακωσεις από 15 και άνω, βάση νόμου! Τέλος! :woldman:
Εντάξει οποιος θελει να το κάνει εμένα δε με διεγείρουν οι ανήλικες καθόλου ειναι τέρμα άγουρες και αυτό είναι ντεκαυλε,εγώ θέλω 20 χρονών κοπέλες και άνω πιο κάτω τις θεωρώ μωρά ακόμα και 18-19 πολύ άγουρες καλά ανήλικες δε το συζητώ καν.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Που κολλάει το κρέας με το περιστατικό που λέω?

επαγγελματια με πολιτικα μια φορα μονο ειχα δει μια με τον γκομενο της στη φυλης, μιλαμε ο αντρας της γομαρι ενα σωμα τερας συγουρα 110 κιλα.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
επαγγελματια με πολιτικα μια φορα μονο ειχα δει μια με τον γκομενο της στη φυλης, μιλαμε ο αντρας της γομαρι ενα σωμα τερας συγουρα 110 κιλα.
Ναι οι επαγγελματιες θέλουν οντως αυτούς με τα κιλα για να τις προστατεύουν κιόλας είτε στο επάγγελμα είτε στη ζωή τους έξω,τα κιλα σε κάνουν τέρμα δυνατό για να γαμησεις στο ξύλο οποιον πειράξει επαγγελματία.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Ναι οι επαγγελματιες θέλουν οντως αυτούς με τα κιλα για να τις προστατεύουν κιόλας είτε στο επάγγελμα είτε στη ζωή τους έξω,τα κιλα σε κάνουν τέρμα δυνατό για να γαμησεις στο ξύλο οποιον πειράξει επαγγελματία.
Καλά , αμα βγεί το κουμπούρι δεν θα το πιστεύεις για πότε το γομάρι θα ΄χει πέσει κάτω και θα ταξιδεύει για τόπους χλοερούς ,για τόπους αναψύξεως χαχαχαχ:2funny: , όλοι οι παράνομοι οπλοφορούν και δεν διστάζουν αν ο σκοπός το αξίζει να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους . Εκτός αυτών , πέρασα σήμερα με Αντρέα στο Εξηκίου 18 Α , θα ακολουθήσει κριτική αν μπορέσω , καλή εμπειρία , ειδικά για μένα .

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Είμαι στη τσάρκα σχεδόν 20 χρόνια,αυτό που είδα σήμερα δεν το έχω ξαναδεί τυχαία σήμερα ήμουν Μεταξουργείο περίπου 12:30 το βράδυ μπαίνω στο Ιάσωνος 36..περιμένω μαζί με άλλους 3-4 να βγει η κοπέλα…μόνο που το θέμα δεν ήταν η κοπέλα αλλά η τσατσα…μιλάμε για ένα υπερμουνο ..μελαχροινή αδύνατο βυζαρες φατσα τα απίστευτη τατουάζ πίσω όλη η πλάτη ..έπαθα πλακα …περισσσοτερο όμως γιατί μέσα στη βωθριλα εκεί κάτω πετάχτηκε αυτή!ντραπηκα να ρωτήσω καθώς κι αυτή δεν μίλαγε…αν εκδίδετε αυτό το μουνι θα έδινα όσα όσα…

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Η Κατερίνα είναι έντιμη και τα δίνει σχεδόν όλα στο δωμάτιο! Σίγουρη επιλογή, ειδικά για γκροβερ! :zfuck:
Σε υπηρεσίες είναι συγουρα τίμια επιλογή εμφανισιακά έχεις δει πως είναι?χοντρή ξανθιά και φάτσα περίεργη,εγώ ότι και να κάνει αυτή μέσα δε θα έμπαινα με τίποτα μαζί της,με παρακαλαγε να μπω αλλά δεν.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πεμπτη πρωινη βαρδια :

Φυλης 65Β Κάτια αδυνατη γύρω στα 28-30 μαυρομαλλα ρουμανα με φοβερό κορμί έχω περάσει μαζί της μια φορά είχε ωραία αίσθηση ο κωλος της στα 4.

Φυλης 84Α Χριστίνα τσεχα ξανθιά κανονικό κορμί τσαχπίνα όμορφη γύρω στα 30 την έχω πάρει 5 φορες.

Φυλης 84Β Σονια μιλφ γύρω στα 50 ξανθιά σώμα με πιασίματα δε έχω περάσει μαζί της δε μαρεσει πολύ αν και φαίνεται να με συμπαθεί όλο γλυκούλη με λέει.

Φυλής 72 Κατερίνα ξανθιά παχουλη ηλικία γύρω στα 40 δε μαρεσε καθόλου με παρακαλαγε να μπω δε μπήκα πρόγραμμα υπερπλουσιο αλλά δε θα έμπαινα με τίποτα δε με τραβάει ερωτικά ρε μαγκες.

Τελευταία τροποποίηση:

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0
Πρωί πρωί φουριόζος επισκέφτηκα το βρομερο μετάξι.
Μπήκα σε ορισμένα "μαγαζιά" δυστυχώς όμως δεν βρήκα κάτι που να μου γέμιζε το μάτι.

Δεν είχα και την υπομονή για περαιτέρω βόλτα και κατέληξα πάλι πέρδικα1 όπου για καλή μου τύχη ήταν η Κάρμεν μαζί με άλλη μια κοπέλα Γιασμην/Ασημίνα αν θυμάμαι καλά? Τέλος πάντων.

Εντέλει πήρα την Κάρμεν όπου με άφησε ευχαριστημένο και ικανοποιημένο για άλλη μια φορά.
Μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να σταματήσω να την γαμάω τη συγκεκριμένη.

Ήταν ότι πρέπει για να αρχίσει η μέρα μου καλημέρα σ όλους !

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Σε υπηρεσίες είναι συγουρα τίμια επιλογή εμφανισιακά έχεις δει πως είναι?χοντρή ξανθιά και φάτσα περίεργη,εγώ ότι και να κάνει αυτή μέσα δε θα έμπαινα με τίποτα μαζί της,με παρακαλαγε να μπω αλλά δεν.
Εμφανισιακά χάνει, αλλά σε αποζημιώνει σε υπηρεσίες! Εάν δεν σου αρέσει, γυρνά την στα 4 και κάρφωσε ΜΟΝΟ κώλο! :zfuck:

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Πρωί πρωί φουριόζος επισκέφτηκα το βρομερο μετάξι.
Μπήκα σε ορισμένα "μαγαζιά" δυστυχώς όμως δεν βρήκα κάτι που να μου γέμιζε το μάτι.

Δεν είχα και την υπομονή για περαιτέρω βόλτα και κατέληξα πάλι πέρδικα1 όπου για καλή μου τύχη ήταν η Κάρμεν μαζί με άλλη μια κοπέλα Γιασμην/Ασημίνα αν θυμάμαι καλά? Τέλος πάντων.

Εντέλει πήρα την Κάρμεν όπου με άφησε ευχαριστημένο και ικανοποιημένο για άλλη μια φορά.
Μου φαίνεται ότι δεν μπορώ να σταματήσω να την γαμάω τη συγκεκριμένη.

Ήταν ότι πρέπει για να αρχίσει η μέρα μου καλημέρα σ όλους !
Τι ώρα ? Σήμερα πέρασα κατά τις 8 και τώρα πριν από λίγο και ήταν κλειστό.
Άλλαξε μαγαζί? πήγαινα στο Περδικα 3 αυτό που έχει είσοδο και από Μεγ.Αλ

Έχω να την πετύχω καμιά εβδομάδα.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.716
Πόντοι
201
Εμφανισιακά χάνει, αλλά σε αποζημιώνει σε υπηρεσίες! Εάν δεν σου αρέσει, γυρνά την στα 4 και κάρφωσε ΜΟΝΟ κώλο! :zfuck:
Δεν είναι ότι είναι άσχημη.....λίγο σιχαμερή είναι...

• Θυμός
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom