Πήγα Μετάξι! Είδα την περίφημη τικ τόκερ που λεγε ο Μήτσος! Μιλάμε σαλονάρισε και μετά μπήκε μέσα και μιλούσε live τικ τοκ και κινητό ότι χώρισε με τον χοντρό (τον γκόμενό της) και έχει χαλαστεί και έχει φάει κόλλημα και τα λεγε με άλλες και της έλεγαν να τον βάλει στον πάγο μπας κ αλλάξει ενώ ταυτόχρονα ζητούσε δώρα στο τικ τοκ! μιλάμε σουρεάλ φάση! Πήγα κολωνού 27 υπόγα που γάμησα άλλη μια φορά το τούμπανο Λατίνα Τζίνα! Αλογο κανονικό! Πίπα ΟΛΟ στο στόμα, χούφτωμα την ΚΩΛΑΡΑ της, γλύψιμο τις βυζάρες της και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους! Μακάρι να κανε και extra με παραπάνω χρήμα...Οπως τη γαμούσα κοιτούσα τη μουνάρα της....η γυναίκα γεννήθηκε για σκήσιμο λέμε
η Τζίνα έχει μπουτάρες, μουνάρα, μεγάλα βυζιά, γενικά λέει να την παίρνεις ιεραποστολικά! + ότι με βαθιές πουτσιές ζορίζεται, αυτό βγαίνει στο πρόσωπό της, και γενικά είναι καλή φάση με αυτήν
Στην αρχή της πορνοκαριέρας μου τον Οκτώβριο την είχα σαν στανταράκι, το είχα γράψει κιόλας, αλλά λίγο ο άθλιος οίκος που με ξενερώνει, λίγο η ΠΑΡΑ πολύ δουλειά που είχε μία περίοδο και την είχε κάψει, σταμάτησα.
Πάντως συμφωνώ, η κοπέλα ενώ δεν είναι "Ο" μούναρος αλλά ήταν "καλή" σε όλα, και όντως και εμένα μου άρεσε η μουνάρα της
Επίσης για Λατίνα, έχει κάτσει πολύ καιρό, πάνω από 10 μήνες.
Έχουν A/C τα δωμάτια στην βρωμό-υπόγα ?
Αλλη μια τουμπανο Λατινα απο την Βενεζουελα δοκιμαστικε χθες Κολωνου 27Α οροφος κατα τις 23:30...Yasmin το ονομα της 1,70-1,72 καστανοξανθη με γυαλια μυωπιας κωλαρα στρογγυλη, μπουταρες, βυζια οχι τοσο μεγαλα (3αρια) αναλογικα με το σωμα της σχεδον καθολου κοιλια...Καλη ηταν αλλα επειδη σχολαγε και ημουν ο τελευταιος πελατης, ηταν λιγο βιαστικια...μου ελεγε οτι περασαν τα 10 λεπτα χωρις να εχει χτυπησει πορτα ο τσατσος και αυτο μου την εσπασε....την κρατησα με τα πολλα αλλα 2-3 λεπτα και μολις εχυσα σηκωθηκε και εφυγε σφαιρα...τελος παντων....
Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο κάπου 19:30 που αλλάζουν στον οίκο, σκέψου αφού τελείωσα άρων-άρων είχαν κλειδώσει την εξώπορτα και περιμένα να μου ανοίξουν, επίσης κανείς από τους τσάτσους εκεί δεν καθαρίζει ενδιάμεσα...
Πήγα χθές σε στανταράκι μου για ένα γρήγορο, 3 άτομα αναμονή λέει, πρίτς, πήγα και πήρα μπακλαβά και καταίφι και σπίτι, αφού δεν τα έφαγε η πουτάνα τα έκανα γλυκά