Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.902
- Πόντοι
- 19.236
Δεν καπνίζει!!!Τετραπλή....μωρέ τι σαι συ βρε !
Δεν πίνει!!!!
Γυμνάζεται!!!
Και κάθε πρωί τρώει 3 ακτινίδια!!!
Δεν καπνίζει!!!Τετραπλή....μωρέ τι σαι συ βρε !
Αμα τον πετυχεις στο σαλονι σε καμια τσαρκα να πηγαινεις τοιχο τοιχο καλου κακου....Τετραπλή....μωρέ τι σαι συ βρε !
Ρε μύστη, είναι γνωστό το καθυστερι! Παλιά έδινε μόνο κώλο γιατί το μουνι το προόριζε για μετά τον γάμο!Μου συστηθηκε ως ..
Η γνωστή Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ!συνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
............................................
Διδύμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
...........................................
Η ουρά αύριο θα είναι μέχρι την Γ' Σεπτεμβρίου...Η γνωστή Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ!
Ας προσθέσουμε και το ΑΚΑ πρωκτικό στο πρόγραμμα (δηλαδή χύσιμο δέχεται στον κώλο της, στο τελείωμα, χωρίς καποτα φυσικά).
Πήγα Μετάξι! Είδα την περίφημη τικ τόκερ που λεγε ο Μήτσος! Μιλάμε σαλονάρισε και μετά μπήκε μέσα και μιλούσε live τικ τοκ και κινητό ότι χώρισε με τον χοντρό (τον γκόμενό της) και έχει χαλαστεί και έχει φάει κόλλημα και τα λεγε με άλλες και της έλεγαν να τον βάλει στον πάγο μπας κ αλλάξει ενώ ταυτόχρονα ζητούσε δώρα στο τικ τοκ! μιλάμε σουρεάλ φάση! Πήγα κολωνού 27 υπόγα που γάμησα άλλη μια φορά το τούμπανο Λατίνα Τζίνα! Αλογο κανονικό! Πίπα ΟΛΟ στο στόμα, χούφτωμα την ΚΩΛΑΡΑ της, γλύψιμο τις βυζάρες της και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους! Μακάρι να κανε και extra με παραπάνω χρήμα...Οπως τη γαμούσα κοιτούσα τη μουνάρα της....η γυναίκα γεννήθηκε για σκήσιμο λέμε
η Τζίνα έχει μπουτάρες, μουνάρα, μεγάλα βυζιά, γενικά λέει να την παίρνεις ιεραποστολικά! + ότι με βαθιές πουτσιές ζορίζεται, αυτό βγαίνει στο πρόσωπό της, και γενικά είναι καλή φάση με αυτήν
Στην αρχή της πορνοκαριέρας μου τον Οκτώβριο την είχα σαν στανταράκι, το είχα γράψει κιόλας, αλλά λίγο ο άθλιος οίκος που με ξενερώνει, λίγο η ΠΑΡΑ πολύ δουλειά που είχε μία περίοδο και την είχε κάψει, σταμάτησα.
Πάντως συμφωνώ, η κοπέλα ενώ δεν είναι "Ο" μούναρος αλλά ήταν "καλή" σε όλα, και όντως και εμένα μου άρεσε η μουνάρα της Επίσης για Λατίνα, έχει κάτσει πολύ καιρό, πάνω από 10 μήνες.
Έχουν A/C τα δωμάτια στην βρωμό-υπόγα ?
Πόσο κοστίζουν αυτές οι εξετάσεις κανονικά δηλαδή και είναι προσφορά; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.Καλημέρα στην ομαδαρα, ουτε σπαμαρω ουτε τιποτα. Βάζω αυτό εδώ προς ενημέρωση και τέλος. Απλά έχει κάτι καλές προσφορες για λίγο καιρό και είναι ευκαιρία για ένα τσεκ στα αγαπητα μέλη. Καλές οι ακα πιπες και τα μουνοζουμα αλλά πρεπει να κάνουμε κι ένα reset που και πουΈλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων | Βιοιατρική
H Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων συμβάλλει στην προστασία των σεξουαλικών συντρόφων και διατήρηση ποιοτικής σεξουαλικής ζωής.bioiatriki.gr
+30% τουλάχιστον. Καθώς επίσης το συγκεκριμένο κέντρο κάνει μοριακη εξέταση, πολλά δεν έχουν μοριακη.Πόσο κοστίζουν αυτές οι εξετάσεις κανονικά δηλαδή και είναι προσφορά; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.
Είσαι αρχηγός!Καλημέρα στην ομαδαρα, ουτε σπαμαρω ουτε τιποτα. Βάζω αυτό εδώ προς ενημέρωση και τέλος. Απλά έχει κάτι καλές προσφορες για λίγο καιρό και είναι ευκαιρία για ένα τσεκ στα αγαπητα μέλη. Καλές οι ακα πιπες και τα μουνοζουμα αλλά πρεπει να κάνουμε κι ένα reset που και που.Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων | Βιοιατρική
H Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων συμβάλλει στην προστασία των σεξουαλικών συντρόφων και διατήρηση ποιοτικής σεξουαλικής ζωής.bioiatriki.gr
καιρό τώρα μέρα τα όσα έγινανTo Κολωνου 53 και το Μ.Αλεξανδρου 15 εχουν βαλει ενοικιαστηριο πλεον...