Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (31 μέλη και 315 επισκέπτες)

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Καλησπέρα στην ομάδα.
Καμιά κορασίδα με εντονα χειλη πειραγμένα(και μη) έχουμε?
Νομίζω είχα διαβάσει για Βίκη απο φυλής αλλα αν εχουμε και καμια αλλη.
Για δευτερη τριτη βαρδια.

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Καλησπέρα στην ομάδα.
Δεν μου ερχεται αλλος "ροφος" στο μυαλο τωρα....

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Που το βρήκες αυτό το φυντάνι? Οικος? Βάρδια?
Είχα γράψει για την συγκεκριμένη παλιότερα στης ανεξάρτητες...την έχω πάρει Πατήσια σπίτι της μαζί με μια μπαζολα φίλη της..καλά και η ίδια μπάζο και ξενερώτη...και ενώ έλεγα ότι είναι φόλα με παρακαλάγαν οι μαλακές του σάιτ να δώσω κινητό..δεν περίμενα να καταλήξει μεταξύ...την λυπήθηκα γιατί είναι νέα ..γύρω στα 19 με 20..

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Δεν έχει στάνταρ ωράριο και οίκο, μπορεί να δουλεύει πχ πρωι Φώκαιας και απόγευμα Λιοσίων 73β ή το αντίθετο
@n.smirni76 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή πλέον μένω επαρχία και δεν έρχομαι συχνά Αθήνα, διαβάζω την Η.Μ. και τσεκάρω τί παίζει λίγες μέρες πριν το ταξίδι μου. Οταν όμως η ενημέρωση είναι 10 σελίδες πρίν, τότε δεν φαίνεται η ώρα που γράφεται το μύνημα, αλλά μόνο η μέρα. Ετσι λοιπόν όταν γράφεις Live Πορνορεπορτάζ και δεν διαβαστεί στην ώρα του, δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος αν οι κοπέλες και τα σπίτια που αναφέρεις είναι στην 1η, 2η ή 3η βάρδια. Κάνε ένα scroll back καμιά 15αριά σελίδες πριν για να καταλάβεις τί λέω.
Αν μπορούσατε να γράφετε και την βάρδια που αναφέρετε το πορνορεπορτάζ, θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ και πάλι εσένα και όλους τους πορνορεπόρτερ που ενημερώνετε.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλησπέρα στην ομάδα.
Τζάνινα από Φώκαιας και Αλεξάνδρα μιλφ από Αγκυρας

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Την Μίκα/Νίκα/Νικόλ λες, ναί και εγώ ήθελα να την πετύχω τις τελευταίες μέρες και είναι κλειστός ο οίκος, συνέχεια.
Ο συντροφος μάλλον εννοεί τα δύο νεαρά μιλφακια που είχα πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα απόγευματινη εκεί,μια Σοφία και την άλλη δεν θυμάμαι,πάνω από τον μέσο ορο σιγουρα.Η Νικά παίζει και στο δίπλα,την έχω πετύχει και στο Μ.Αλεξανδρου 28,την είχα δοκιμάσει όταν είχε πρώτο έρθει πριν χρόνια με μέτρια αποτελέσματα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Είχα γράψει για την συγκεκριμένη παλιότερα στης ανεξάρτητες...την έχω πάρει Πατήσια σπίτι της μαζί με μια μπαζολα φίλη της..καλά και η ίδια μπάζο και ξενερώτη...και ενώ έλεγα ότι είναι φόλα με παρακαλάγαν οι μαλακές του σάιτ να δώσω κινητό..δεν περίμενα να καταλήξει μεταξύ...την λυπήθηκα γιατί είναι νέα ..γύρω στα 19 με 20..
Για ποια tiktoker influencer μιλάμε;

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Για ποια tiktoker influencer μιλάμεi
Από τα Lidl .μια μπαζολα.εχουν βάλει προφίλ πιο πάνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φώκαιας 13 υπόγειο η Έμμυ...
Φώκαιας 25 όροφος μια Μαρία .. Βενεζουέλα..σιλικόνη βυζιά κόλος

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Στοχευμενη καταθεση πριν απο λιγο στα πηδηχτηρια της αγκυρας και συγκεκριμενα στο 9 οπου γαμιοντουσαν στη δουλεια η γραια Μαρια και η σκιννυ μπιτς Λαουρα.Επροτιμηθει η Μαρια καθ'οτι υπαρχει μακροχρονη σχεση επαγγελματικη απ'οταν ηταν καλοστεκουμενη μουναρα εκπροσωπος του Ρωσσικου πουτανολομπι.Τωρα πλεον απλα ψιλοπερναει η μπογια της αλλα οι βυζαρες ,βυζαρες και το κορμι,κορμι για την ηλικια της και αυτα που εχει περασει.Η συνευρεση περιελαμβανε γλωσσοφιλα, μπουκιτσι ακαποτο ρουφηχτο,αιδιολειχια σπαταλη και τρεις στασεις πουτσοδρομιας με καταθεση της σπερματοσταγονας μου στο λαρυγγι της.Τιμιο εικοσαρικο για μενα με συνεχομενα δωματια και καλη διαθεση.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Η ουκρανεζα χριστινα του Κ45αριστερα πρωτη πορτα δεξια μεταφερθηκε μαζι με την τσατσα της στον ιδιο οικο στο βαθος, ο οποιος εχει μια μαλλον φυσικη μποχαρα, παροτι ανακαινισμενος. Η χριστινα με θυμηθηκε, οπως και την καταγωγη μου (γκρεκο οριτζιναλε με ειπε) ηταν πολυ θερμη και γαμηθηκε με παθος, μεγαλη βελτιωση με προκαταρτικα χαδακια και φιλακια, εικαζω οτι ψαχνει ελληνα να παντρευτει ή τουλαχιστον εμενα αυτην την εντυπωση μου εδωσε. Οποιος θελει χωριατοουκρανεζα εμφανισης 6.5/10 που δεν μιλαει γρι ελληνικοαγγλικα και σιγουρα δεν ξερει να μαγειρευει, ας παει να κανει την τυχη του :coffee:
Το θέμα είναι άξιο καινούργιου θρεντ...ελλειννηδες Vs χωριατοουκρανεζες

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
η κατερινα η πολωνεζα απο το Φυλής 72,1) ειναι καλλη και 2)τι ωρες δουλευει .για καλο πρωκτικο ενδιαφερομαι . Τωρα το απογευμα δουλευει μεχρι τι ωρα δουλευει .καμια καλη απογευμα για πρωκτικο υπαρχει πειτε μου για τωρα ευχαριστω
Φίλτατε συναγωνιστή,για να γαμήσεις αυτό το πράγμα πρέπει να πληρωθείς είναι κακάσχημη , χοντρή,βρωμιάρα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Πήγα Μετάξι! Είδα την περίφημη τικ τόκερ που λεγε ο Μήτσος! Μιλάμε σαλονάρισε και μετά μπήκε μέσα και μιλούσε live τικ τοκ και κινητό ότι χώρισε με τον χοντρό (τον γκόμενό της) και έχει χαλαστεί και έχει φάει κόλλημα και τα λεγε με άλλες και της έλεγαν να τον βάλει στον πάγο μπας κ αλλάξει ενώ ταυτόχρονα ζητούσε δώρα στο τικ τοκ! μιλάμε σουρεάλ φάση! Πήγα κολωνού 27 υπόγα που γάμησα άλλη μια φορά το τούμπανο Λατίνα Τζίνα! Αλογο κανονικό! Πίπα ΟΛΟ στο στόμα, χούφτωμα την ΚΩΛΑΡΑ της, γλύψιμο τις βυζάρες της και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους! Μακάρι να κανε και extra με παραπάνω χρήμα...Οπως τη γαμούσα κοιτούσα τη μουνάρα της....η γυναίκα γεννήθηκε για σκήσιμο λέμε :zfuck:

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Πήγα Μετάξι! Είδα την περίφημη τικ τόκερ που λεγε ο Μήτσος! Μιλάμε σαλονάρισε και μετά μπήκε μέσα και μιλούσε live τικ τοκ και κινητό ότι χώρισε με τον χοντρό (τον γκόμενό της) και έχει χαλαστεί και έχει φάει κόλλημα και τα λεγε με άλλες και της έλεγαν να τον βάλει στον πάγο μπας κ αλλάξει ενώ ταυτόχρονα ζητούσε δώρα στο τικ τοκ! μιλάμε σουρεάλ φάση! Πήγα κολωνού 27 υπόγα που γάμησα άλλη μια φορά το τούμπανο Λατίνα Τζίνα! Αλογο κανονικό! Πίπα ΟΛΟ στο στόμα, χούφτωμα την ΚΩΛΑΡΑ της, γλύψιμο τις βυζάρες της και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους! Μακάρι να κανε και extra με παραπάνω χρήμα...Οπως τη γαμούσα κοιτούσα τη μουνάρα της....η γυναίκα γεννήθηκε για σκήσιμο λέμε :zfuck:
Καλησπερα τι ωρες δουλευει η συγκεκριμενη μηπως ξερεις ;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Αλλη μια τουμπανο Λατινα απο την Βενεζουελα δοκιμαστικε χθες Κολωνου 27Α οροφος κατα τις 23:30...Yasmin το ονομα της 1,70-1,72 καστανοξανθη με γυαλια μυωπιας κωλαρα στρογγυλη, μπουταρες, βυζια οχι τοσο μεγαλα (3αρια) αναλογικα με το σωμα της σχεδον καθολου κοιλια...Καλη ηταν αλλα επειδη σχολαγε και ημουν ο τελευταιος πελατης, ηταν λιγο βιαστικια...μου ελεγε οτι περασαν τα 10 λεπτα χωρις να εχει χτυπησει πορτα ο τσατσος και αυτο μου την εσπασε....την κρατησα με τα πολλα αλλα 2-3 λεπτα και μολις εχυσα σηκωθηκε και εφυγε σφαιρα...τελος παντων....

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Λαϊκό προσκύνημα πριν κάνα δίωρο στο Λ73Β για τη Μύρα η οποία δοκιμάστηκε με θετικές εντυπώσεις πριν 15 μέρες.
Δεν είμαι και κάνα παιδαρέλι να περιμένω οπότε Άλεμάο, τιγκανά και λακίσεβιτς.
Το σαμπινόσπιτο ηταν κλειστό οπότε έδεσα κάβο στο σκατένιο Μετάξι και συγκεκριμένα στο Κ32 για Ρίτα μουνάρα...
Μόνος στο σαλονάκι, γάμησα με το πάσο μου σα κύριος.
Έχει κι αλλού πορτοκαλιές...
εμ, γι' αυτό κάποιοι γκρινιάζουμε ότι δεν κάνει καλό η υπερβολική διαφήμιση των κοριτσιών και μας κράζουν οι υπόλοιποι.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
εμ, γι' αυτό κάποιοι γκρινιάζουμε ότι δεν κάνει καλό η υπερβολική διαφήμιση των κοριτσιών και μας κράζουν οι υπόλοιποι.
Δεν πειράζει.... μαζεύονται όλοι εκεί... και εμείς έχουμε ισχία στους υπόλοιπους οίκους,νά είμαστε η πρώτη που θα δοκιμάσουμε την καινούργια Μύρα..

Εντάξει σίγουρα την καις όταν γράφεις θετικά για μια κοπέλα..
Αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης τής ενημέρωσης;

Η ρεπόρτερ γράφουν για όλες και δεν κάνουν ζημιά...
Ενώ αυτός πού γράφει πως πέρασε σήμερα καρφώνεται...
Και στο κάτω κάτω ας δουλεύουν αυτές που αξίζουν.
Αν δεν έχουν δουλειά θά φύγουν... ξέρω γω.... δίκοπο μαχαίρι τί είναι καλύτερο για όλους..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους!
Γαμουσες λατινα σε ιεραποστολικο μεχρι τελους ρε τζιμανι?

Αυτες ειναι φτιαγμενες να τις γαμας μεχρι τελους στα 4! χαχα :zfuck::fuck1:

(αστειευομαι φιλε)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom