Το είχα γράψει μήνες πριν νομίζω, η κοπέλα είναι ημί-μπαζο αλλά κουβαλάει μία τρέλα που κάποια στιγμή θα το ψήσω να την δοκιμάσω, απλά την έχω πετύχει να παίρνει παρτούζα 3 γύφτους μαζί στο δωμάτιο και είχα ξενερώσει. Στα "story" της βάζει και τον αναιδέστατο τσάτσο.
Σε τι γαματη χωρα ζουμε ρε μαγκες!
Να γαμας λατινοκωλαρες με 10 ευρω!!
Εγώ τα λέω αλλα μου τις βγάζετε φόλες ! 10€ είναι ρε μαλάκες δεν θα έχεις και PSE, (αν και έχω πάρει φιλιά και GFE από λατίνα του 10ρικου, έξτρα χρόνο κλπ. μπορεί να κάτσει).
Πάντως το Κ27Α ισόγειο αν και στα 15€ έχει πολύ ωραία μωράκια 2η βάρδια.
Ναταλία
και Σόνια μόνο δες στα Ιάσωνος
Η Σόνια δεν υπάρχει σε κανένα, δεν νομίζω να γυρίσει (μακάρι να βγω ψεύτης).
Η Ναταλία είναι πολύ οκ αν δεν είσαι τυροβρωμίκουλας και άξεστος.
το Κ48 δεξια γιατι ειναι κλειστο καθε απογευμα; Θελω να γαμησω μια γλυκια νεαρη γεματουλα που ειχε πριν μια βδομαδα... Αν το πετυχετε ανοιχτο βαλτε μια φωνη!
Την Μίκα/Νίκα/Νικόλ λες, ναί και εγώ ήθελα να την πετύχω τις τελευταίες μέρες και είναι κλειστός ο οίκος, συνέχεια.
Έχω γαμηθεί να γαμάω τελευταία, πολύ όρεξη.
Δοκιμάστηκε η Λατίνα Ντάλλια από Ι37Β, καλό κορμί, ωραίο δέρμα , ~2άρι στήθος, νορμάλ/σφιχτό σώμα και καλό κωλαράκι, ήρεμη, δεκτική, μέτρια πίπα, μέτρια συμμετοχή, πολύ καλό στήσιμο στα 4 με καλή αίσθηση.
Αναστασία, Ρωσίδα Ι39 (πορνοmall no5 πάνω αριστερά), εμφανίσιμο milf , μελαχρινή, νορμάλ σώμα / κώλος , ~1,65 , 1,5άρι στήθος με tanlines, τυπική αλλά ευχάριστη, μιλάει Ελληνικά και στον πληθυντικό, θα την ξαναπάρω σίγουρα για ποιο σφαιρική άποψη
Τις άλλες 2 που πήρα το Σ/Κ έχουν χιλογραφτεί, δεν τις αναφέρω καν, αυτή την εβδομάδα έφυγαν 3χ20 και 4χ10, θα χρειαστώ εξτρά μεροκάματα μου φαίνεται.
Υ.Γ. αυτή η Μαρίνα στο Κ30κάτι υπόγειο, πολύ ωραίο μωρό για τα γούστα μου, έχει μπει στην λίστα αλλά ο οίκος είναι τρισάθλιος γαμώτο.