Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (4 μέλη και 138 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Πάντως,χωρίς παρεξήγηση και χωρίς την πρόθεση να γίνω ενοχλητικός σπαμάροντας,καλό είναι στην ημερήσια ενημέρωση να αναφέρουμε μόνο ποιες δουλεύουν και πού,όχι αν είναι καλές,μέτριες ή φόλες.Γιατί έτσι,είτε δε θα έχουν καθόλου πελάτη, είτε θα ακούγεστε σαν προμότορες ,είτε θα έχουν κοσμοσυρροή,κάτι το οποίο κουράζει αρκετούς συναγωνιστές εδώ μέσα.
Κοίταξε, για τις καραμπινατες φολες, αυτές που σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα κι εσκεμμένα, έχει νόημα να μαθαίνουμε.
Άλλο να μην περάσει καλά κάποιος επειδή π.χ. πέτυχε την κοπέλα σε κακή μέρα ή υπήρξε κακή χημεία, όπου εκεί όντως είναι άδικο να τη θάψει.

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
η κατερινα η πολωνεζα απο το Φυλής 72,1) ειναι καλλη και 2)τι ωρες δουλευει .για καλο πρωκτικο ενδιαφερομαι . Τωρα το απογευμα δουλευει μεχρι τι ωρα δουλευει .καμια καλη απογευμα για πρωκτικο υπαρχει πειτε μου για τωρα ευχαριστω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
η κατερινα η πολωνεζα απο το Φυλής 72,1) ειναι καλλη και 2)τι ωρες δουλευει .για καλο πρωκτικο ενδιαφερομαι . Τωρα το απογευμα δουλευει μεχρι τι ωρα δουλευει .καμια καλη απογευμα για πρωκτικο υπαρχει πειτε μου για τωρα ευχαριστω
Παρε μια μεγάλη μαυρη σακουλα, να καλυπτει ΟΛΟ το σώμα! Παρε μετά ένα τσιγαρο, άναψε το και κάνε τρεις μεγάλες τρυπες να χωράει το πουλι σου, άνετα.
Έπειτα πηγαινε στην Πολωνεζα. Θα περασεις σουπερ. Α! Δες και μια καλή τσόντα πριν για να κάνεις εικόνα ότι γαμάς αυτό που εβλεπες πριν!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
Οτι σου ειπε ο προηγούμενος συναγωνιστής να κανεις.Εγω θα προσθέσω να πάρεις και μια μάσκα αναθυμιασεων και φόρεσε την από το σαλόνι γιατί θα σε πάρει η μπόχα της βότκας που μυρίζει στην ατμόσφαιρα.....

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Ένας έγραψε κριτική κ εκραζε υπερβολικά την τσατσά π τ χτύπησε στο 10λεπτο κ πλήρωσε για 2η, Λιοσίων κ τα πιο πολλά με ωραίες χτυπάνε στο 8λεπτο ή ιδέα μου ;

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Η Εμμυ ειναι μια απο τις συμπαθειες μου. Εχει φατσουλα με μπλε ματακια, δερμα γαλακτερο, και ειναι ζυμαρακι..
Συνηθως θα περασεις καλα.. Επισης εχει καλη αισθηση το μουνι της (τουλαχιστον οταν την ειχα παρει χαχα) και στα 4 πολυ ωραια θεα απο τον ζουμερο κωλο της..
Να φανταστώ την πήρες πρόσφατα...

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Μάγκες μια πετιτ κ αδύνατη π να αξίζει στο 10ρικο να την καβατζωσω σε μισάωρο υπάρχει; Διάβαζα για μια Ντανιέλα νομίζω αλλά δε ξέρω

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.612
Πόντοι
13.636
Το ζησα κι αυτό για πρώτη φορά στην πορνοκαριερα μου! Ζευγάρι ξένων μάλλον Αλβανών! Ο τύπος 50χρονων η γυναίκα καμία 35αρα με τρομερό σώμα κολαν και πρόσωπο με τύπου πιρσινκ εμφύτευμα έκαναν τσάρκα για παρτουζα και έτρωγαν ακυρο απτις τσατσαδες! Τι άλλο θα ζήσουμε!
Μήπως έψαχνε να την βάλει για εργασία σε κάποιο οίκο??

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Καμιά ενημέρωση για μετάξι τώρα το απόγευμα?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Το ζησα κι αυτό για πρώτη φορά στην πορνοκαριερα μου! Ζευγάρι ξένων μάλλον Αλβανών! Ο τύπος 50χρονων η γυναίκα καμία 35αρα με τρομερό σώμα κολαν και πρόσωπο με τύπου πιρσινκ εμφύτευμα έκαναν τσάρκα για παρτουζα και έτρωγαν ακυρο απτις τσατσαδες! Τι άλλο θα ζήσουμε!
Ήθελαν να κάνουν 10€ και 10€ παρτουζα; Χαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.634
Πόντοι
3.246
Μάγκες μια πετιτ κ αδύνατη π να αξίζει στο 10ρικο να την καβατζωσω σε μισάωρο υπάρχει; Διάβαζα για μια Ντανιέλα νομίζω αλλά δε ξέρω
Ναταλία
και Σόνια μόνο δες στα Ιάσωνος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Η ουκρανεζα χριστινα του Κ45αριστερα πρωτη πορτα δεξια μεταφερθηκε μαζι με την τσατσα της στον ιδιο οικο στο βαθος, ο οποιος εχει μια μαλλον φυσικη μποχαρα, παροτι ανακαινισμενος. Η χριστινα με θυμηθηκε, οπως και την καταγωγη μου (γκρεκο οριτζιναλε με ειπε) ηταν πολυ θερμη και γαμηθηκε με παθος, μεγαλη βελτιωση με προκαταρτικα χαδακια και φιλακια, εικαζω οτι ψαχνει ελληνα να παντρευτει ή τουλαχιστον εμενα αυτην την εντυπωση μου εδωσε. Οποιος θελει χωριατοουκρανεζα εμφανισης 6.5/10 που δεν μιλαει γρι ελληνικοαγγλικα και σιγουρα δεν ξερει να μαγειρευει, ας παει να κανει την τυχη του :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
το Κ48 δεξια γιατι ειναι κλειστο καθε απογευμα; Θελω να γαμησω μια γλυκια νεαρη γεματουλα που ειχε πριν μια βδομαδα... Αν το πετυχετε ανοιχτο βαλτε μια φωνη!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.925
Πόντοι
1.336
Στο Φ86Ανω ηταν η Λιντα:kneel::wanker::kissass::kissass::kissass:
Το 1ο 20αρικο το εδωσα στο Φωκ 27Ανω σε μια απο τις 2 σλατινες,ερχεται με αθλητικα παπουτσια στο δωματιο,δεν τα βγαζει.
Φωκ27Υπ κλειστο οπως κ το το συστεγαζωμενο με εισοδο απο την Αχαρνων.
Φωκ25Ανω σλατινα Μαρια με πολυ πεταχτο πατο:embarrased:
Το Κατω ανοιχτο.
Το 3ο στην Μπιουτυ:afro:ηταν με την Χριστινα την Τσεχα:D: στο Φυλ65Κατω στο Ανω ειδα το πατσαβουρι Κορινα να κοιτα απ το παραθυρο ποιοι πελατες δεν μπαινουν στον οικο της:cheesy::cheesy::cheesy:

Εχει ανοιξει τις τελευταιες μερες η υπογα κατω απο το μπιλιαρδαδικο Φυλ+Φωκ:confused:

ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7 2η ΒΑΡΔΙΑ

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
*σλατινιάστηκες* φουλ
Φωκαιας 27 λες μια Σουζάννα μάλλον που σαλοναρει στανταρ πιάνεται απ το στύλο και κουνάει κωλο πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Ωραία μάτια πάντως. Μέσα;
Λίντα ωραία κοπέλα αλλά βγήκε σαν άκεφη/ κουρασμενη ξερωγω
Στο 105 μεσημέρι 2 λατίνες η μια λεπτή Μέγκαν Μάγκυ κάτι τέτοιο με προσπάθεια για χαμογελο,συμπαθης

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.925
Πόντοι
1.336

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Το Σαββατοκύριακο κλείνει με μια επίσκεψη στης Μιρας στο Λιοσίων 73β.
ΗΘελα να την ξαναδοκιμάσω αφού την είχα πάρει μόνο για πίπα την πρώτη φορά.

Αρκετά βελτιωμένη εμπειρία
Ήρθε στο δωμάτιο γλυκιά αλλά εμφανώς κουρασμένη χωρίς όμως να επηρεάζει την απόδοση της.
Ήρθε πάνω μου για αγκαλιά στα όρθια για λίγη ζεστασιά αφου δήλωσε πως κρύωνε.

Big man, big dick? Με ρωτάει αναφερόμενη στα Κάλι μου
Της την έφερα όμως χεχε

Αυτή με χάιδευε στον πούτσο κι εγω τις έδινα τρυφερά χάδια γύρω απ' τα αυτιά, πλησίασα πιο κοντά και δεν αντιστάθηκε σε μερικά φιλιά στα χείλια όπου αυτά εξελίχθηκαν αργότερα σε γλωσσοφιλα

Ξαπλώσαμε στο πλάι και όσο φασονομασταν αυτή μου έπαιζε τον πούτσο και εγώ με το μουνάκι της

Μετά από 5 λεπτά περίπου μπαλαμουτι ήρθε η ώρα για την πίπα της Μίρα
Εκεί έδωσε ρέστα αυτή την φορά

Τον ρουφούσε σέρνοντας τα χείλια της πάνω κάτω, τον σαλιοσε, τον έφτυνε
Έκανε μπασιματα για βαθυλαρυγγο γλυψιμο τις μπάλες τα έκανε όλα για αρκετή ώρα

Καιρό είχα να απολαύσω τέτοια πίπα

Με ρώτησε για σεξ και της απάντησα θετικά
Ήρθε από πάνω χωρίς να έχει ιδιαίτερο Ρυθμό, ίσως τα μακριά της πόδια η το άθλιο στρώμα να μη βόλευε..
Έγειρε πάνω μου για μερικά φιλιά σαν να φάνηκε πως είχε όρεξη για ρομάντζα.

Εκεί χτύπησε η πόρτα δυστυχώς όπου αναγκαστικά αλλάξαμε στάση στα 4 αυτή τη φορά όπου έδωσα ένα ταχύ σφυροκόπημα για να τελειώσω με την Μίρα να βγάζει έντονους αναστεναγμούς .

Της έδωσα το βρακάκι στο χέρι
Μου έδειξε το μάγουλο της για φιλάκι και καληνυχτησε

Μπράβο Μίρα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
Η ουκρανεζα χριστινα του Κ45αριστερα πρωτη πορτα δεξια μεταφερθηκε μαζι με την τσατσα της στον ιδιο οικο στο βαθος, ο οποιος εχει μια μαλλον φυσικη μποχαρα, παροτι ανακαινισμενος. Η χριστινα με θυμηθηκε, οπως και την καταγωγη μου (γκρεκο οριτζιναλε με ειπε) ηταν πολυ θερμη και γαμηθηκε με παθος, μεγαλη βελτιωση με προκαταρτικα χαδακια και φιλακια, εικαζω οτι ψαχνει ελληνα να παντρευτει ή τουλαχιστον εμενα αυτην την εντυπωση μου εδωσε. Οποιος θελει χωριατοουκρανεζα εμφανισης 6.5/10 που δεν μιλαει γρι ελληνικοαγγλικα και σιγουρα δεν ξερει να μαγειρευει, ας παει να κανει την τυχη του :coffee:
Αποκλείεται να μην ξέρει να μαγειρεύει. Σίγουρα κάνει καλές....πίτες

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
276
Πόντοι
21
Αφού Η Ναταλίτσα στο Μάρνη ήτο απασχολημένη πετάχτηκα Περγάμου 1 για ένα cim/cif στην Νάνσυ την ταϋλανδέζα που την είχα πάρει παλαιότερα στο Λέλας Καραγιάννη. Μπαλότσα είναι με πατσοκοίλι αλλά έχει καυλιάρικο πρόσωπο. Η τσατσά λέει το πρόγραμμα σε στυλ πρόεδρος Εδεσσαϊκού. 40 ευρώ η ζημιά.
Επέστρεψαν οι ταυλανδέζες;

Kabliaris21

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
250
Πόντοι
20
Μια ξανθιά με ράστα σε ένα στενάκι της φυλής δεν θυμάμαι όνομα τι λέει;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom