mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καλημερα που θα βρουμε τη ναταλι στη φωκαιας τη ξανθια με το τατουάζ στο κωλο ψηλα ;
Πήγα Μετάξι! Είδα την περίφημη τικ τόκερ που λεγε ο Μήτσος! Μιλάμε σαλονάρισε και μετά μπήκε μέσα και μιλούσε live τικ τοκ και κινητό ότι χώρισε με τον χοντρό (τον γκόμενό της) και έχει χαλαστεί και έχει φάει κόλλημα και τα λεγε με άλλες και της έλεγαν να τον βάλει στον πάγο μπας κ αλλάξει ενώ ταυτόχρονα ζητούσε δώρα στο τικ τοκ! μιλάμε σουρεάλ φάση! Πήγα κολωνού 27 υπόγα που γάμησα άλλη μια φορά το τούμπανο Λατίνα Τζίνα! Αλογο κανονικό! Πίπα ΟΛΟ στο στόμα, χούφτωμα την ΚΩΛΑΡΑ της, γλύψιμο τις βυζάρες της και ιεραποστολικό ΒΑΘΥ γαμήσι μέχρι τέλους! Μακάρι να κανε και extra με παραπάνω χρήμα...Οπως τη γαμούσα κοιτούσα τη μουνάρα της....η γυναίκα γεννήθηκε για σκήσιμο λέμε
η Τζίνα έχει μπουτάρες, μουνάρα, μεγάλα βυζιά, γενικά λέει να την παίρνεις ιεραποστολικά! + ότι με βαθιές πουτσιές ζορίζεται, αυτό βγαίνει στο πρόσωπό της, και γενικά είναι καλή φάση με αυτήν
Στην αρχή της πορνοκαριέρας μου τον Οκτώβριο την είχα σαν στανταράκι, το είχα γράψει κιόλας, αλλά λίγο ο άθλιος οίκος που με ξενερώνει, λίγο η ΠΑΡΑ πολύ δουλειά που είχε μία περίοδο και την είχε κάψει, σταμάτησα.
Πάντως συμφωνώ, η κοπέλα ενώ δεν είναι "Ο" μούναρος αλλά ήταν "καλή" σε όλα, και όντως και εμένα μου άρεσε η μουνάρα της Επίσης για Λατίνα, έχει κάτσει πολύ καιρό, πάνω από 10 μήνες.
Έχουν A/C τα δωμάτια στην βρωμό-υπόγα ?
Πόσο κοστίζουν αυτές οι εξετάσεις κανονικά δηλαδή και είναι προσφορά; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.Καλημέρα στην ομαδαρα, ουτε σπαμαρω ουτε τιποτα. Βάζω αυτό εδώ προς ενημέρωση και τέλος. Απλά έχει κάτι καλές προσφορες για λίγο καιρό και είναι ευκαιρία για ένα τσεκ στα αγαπητα μέλη. Καλές οι ακα πιπες και τα μουνοζουμα αλλά πρεπει να κάνουμε κι ένα reset που και πουΈλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων | Βιοιατρική
H Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων συμβάλλει στην προστασία των σεξουαλικών συντρόφων και διατήρηση ποιοτικής σεξουαλικής ζωής.bioiatriki.gr
+30% τουλάχιστον. Καθώς επίσης το συγκεκριμένο κέντρο κάνει μοριακη εξέταση, πολλά δεν έχουν μοριακη.Πόσο κοστίζουν αυτές οι εξετάσεις κανονικά δηλαδή και είναι προσφορά; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.
Είσαι αρχηγός!Καλημέρα στην ομαδαρα, ουτε σπαμαρω ουτε τιποτα. Βάζω αυτό εδώ προς ενημέρωση και τέλος. Απλά έχει κάτι καλές προσφορες για λίγο καιρό και είναι ευκαιρία για ένα τσεκ στα αγαπητα μέλη. Καλές οι ακα πιπες και τα μουνοζουμα αλλά πρεπει να κάνουμε κι ένα reset που και που.Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων | Βιοιατρική
H Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων συμβάλλει στην προστασία των σεξουαλικών συντρόφων και διατήρηση ποιοτικής σεξουαλικής ζωής.bioiatriki.gr
καιρό τώρα μέρα τα όσα έγινανTo Κολωνου 53 και το Μ.Αλεξανδρου 15 εχουν βαλει ενοικιαστηριο πλεον...
Οταν βγει το αντιβιογραμμα.....Είσαι αρχηγός!
Ξέρουμε αν δίνουν και Fanta δώρο;;;
Τι εγιναν ? Χαμπαρι δεν πηρα...καιρό τώρα μέρα τα όσα έγιναν
Κατ' αρχάς, ένα RESPECT στον Διανοούμενο για την ευγενική υπενθύμιση του ετήσιου τσεκάπ για Σ.Μ.Ν.Καλημέρα στην ομαδαρα, ουτε σπαμαρω ουτε τιποτα. Βάζω αυτό εδώ προς ενημέρωση και τέλος. Απλά έχει κάτι καλές προσφορες για λίγο καιρό και είναι ευκαιρία για ένα τσεκ στα αγαπητα μέλη. Καλές οι ακα πιπες και τα μουνοζουμα αλλά πρεπει να κάνουμε κι ένα reset που και που.Έλεγχος Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων | Βιοιατρική
Καλά, το παράκανες, άσε που με κάθε γιατρό σε κοιτάνε και 4-5 ειδικευόμενοι/ες μαζί λές και είσαι κάνα τέρας, 3εκ. μου είχε γίνει από το άγχος την μία φορά που πήγα, στην επαναληπτική τον έτριβα να σηκωθεί λίγο πριν την εξέταση να μην γίνω πάλι ρόμπα !!!Κατ' αρχάς, ένα RESPECT στον Διανοούμενο για την ευγενική υπενθύμιση του ετήσιου τσεκάπ για Σ.Μ.Ν.
Να προσθέσω (επειδή είμαι τσίπης και τα κάνω μασούρι) ότι μπορείτε να πάτε στο νοσοκομείο
του Συγγρού (κοντά στο Χίλτον) και να κάνετε εισαγωγή σαν επείγον περιστατικό.
Ότι δήθεν γαμήσατε π.χ. πουτάνα πρεζού από κώλο και έσπασε η καπότα.
Θα σας κάνουν όλο το πακέτο των εξετάσεων ΤΣΑΜΠΑ, αλλά θα φάτε και την κατσάδα
από τον γιατρό.
εγω για αυτο πηγαινω αποκλειστικα εκει.Καλά, το παράκανες, άσε που με κάθε γιατρό σε κοιτάνε και 4-5 ειδικευόμενοι/ες μαζί λές και είσαι κάνα τέρας, 3εκ. μου είχε γίνει από το άγχος την μία φορά που πήγα, στην επαναληπτική τον έτριβα να σηκωθεί λίγο πριν την εξέταση να μην γίνω πάλι ρόμπα !!!
Φίλε μου, μπερδεύτηκες και πήγες στην Φιλιππίδου. Η τσατσά είναι γνωστό τραβέλι, το οποίο πιπώνει πελάτες στο σαλόνι. Κάνε μας περιγραφή, την εμφάνισή της και γράψε μας, εάν την έχυσες στο στόμα.Γεια σας αλάνια
Εκεί στο Φώκαιας 7 τι παιζει; Προχθές βράδυ μπήκα μέσα και ήρθε πρώτα ενα μιλφ ψηλό με βυζαρες και από πίσω μια ψιλολιγνη ξανθιά μιλφ και καλα τσατσά η οποία μου την έπεσε χοντρά βάζοντας το χερι της μέσα από το παντελόνι μου και μου έπιανε πουτσο και αρχιδια και μετά μου πήρε πιπα μέσα στο σαλόνι και έχυσα.Που να κρατηθώ !!! Ολα τσάμπα, μετά πήγανε σε έναν άλλον αλλά εγώ την έκανα μπουσουλοντας. Δεν έχουν πελατεία και τη πέφτουν στο τσάμπα;;;;; καλή φάση
Ψηλολογνη ξανθιά καμία 40ρια χρόνων με στενο παντελόνι. Μια χαρά πιπα με χύσιμο στο στόμα και τσαμπαρια. Μια φορά δεν πειράζει. Φυσικά δεν ξαναπατάω εκεί.Φίλε μου, μπερδεύτηκες και πήγες στην Φιλιππίδου. Η τσατσά είναι γνωστό τραβέλι, το οποίο πιπώνει πελάτες στο σαλόνι. Κάνε μας περιγραφή, την εμφάνισή της και γράψε μας, εάν την έχυσες στο στόμα.
Φιλε Φώκαιας ήταν στο ισόγειο και αν δεν κάνω λάθος το νρ. 7Φίλε μου, μπερδεύτηκες και πήγες στην Φιλιππίδου. Η τσατσά είναι γνωστό τραβέλι, το οποίο πιπώνει πελάτες στο σαλόνι. Κάνε μας περιγραφή, την εμφάνισή της και γράψε μας, εάν την έχυσες στο στόμα.
Εγω αυτό κανω, μια φορα καθε 3 μήνες... ο γιατρός εχει απηυδήσει μαζι μου. Δεν τις φτιάχνουν τις καποτες οπως παλια του λεω...σπανε με το παραμικρό.Κατ' αρχάς, ένα RESPECT στον Διανοούμενο για την ευγενική υπενθύμιση του ετήσιου τσεκάπ για Σ.Μ.Ν.
Να προσθέσω (επειδή είμαι τσίπης και τα κάνω μασούρι) ότι μπορείτε να πάτε στο νοσοκομείο
από τον γιατρό.
Πρέπει να του φύγαν και εκείνου λιγα κατουρακια με αυτά που άκουσε …. Μητσαρα τρέλανε και τους γιατρούς !!Εγω αυτό κανω, μια φορα καθε 3 μήνες... ο γιατρός εχει απηυδήσει μαζι μου. Δεν τις φτιάχνουν τις καποτες οπως παλια του λεω...σπανε με το παραμικρό.
Τελευταία φορά που πήγα του ειπα οτι μια κορασιδα της δουλειάς με εβαλε κατω και με κατουρήσε με το ζόρι μεσα στο στομα και εγω τα ηπια ολα για να μην πνιγώ. Γουρλωσε τα μάτια και δεν ειπε τίποτα.
Σορρυ για το σπαμ..
Τι μου θυμισες τωρα..Να προσθέσω (επειδή είμαι τσίπης και τα κάνω μασούρι) ότι μπορείτε να πάτε στο νοσοκομείο
από τον γιατρό.