Η Σαμπίνα είναι αυτή ;Έχουμε κανα νέο απο Σαμπίνα? Εχει εξαφανιστεί, υπάρχει κανας αρμόδιος να απαντήσει ?? Ποτε γυρίζει απο διακοπές? Θελουμε να γαμήσουμε τι θα γίνει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.284
- Πόντοι
- 10.336
οχι, η ελενηΗ Σαμπίνα είναι αυτή ;
Α εντάξει ρε.. γιατί νόμιζα ότι είσασταν τίποτα deliverades κ είπα κ εγώ τέτοια τιπς έχειΕιμαστε επιχειρηματιες και εχουμε λεφτα για πεταμα και συλλεγουμε μουνια πασης φυσεως (μεχρι ενα οριο) εξελισσωντας το παλμαρε μας..
Για εμας το μουνι ειναι οξυγονο και ξυπναμε και κοιμομαστε με μουνια!
Καθε μερα γαμαμε και διαφορετικη γυναικα (πουτανες και μη) γιατι εχουμε εθισμο!
Σλατινα για καυλαντα φενεταιοχι, η ελενη
Απογευματινή διπλή κατάθεση στο Μεταξουργείο.
Ι27 σκιννυ Ναταλιτσα και καπάκια Ι37 νομίζω Ανναμπελα.
Καλά γαμησια.
Καλά γαμησια.
Καλησπέρα. Ωραίος για το δώρο.Καλησπέρα, αύριο θα πάω φυλής και τριγύρω με τον αδερφό μου τον μικρό που είναι πρωτάρης, θα του το κάνω δώρο. Έχετε να προτείνετε κάποια που θα τον μυήσει για τα καλά και δεν θα βγει φόλα;
Σχετικά με τις κοπέλες δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος καθώς δεν έχω πάρει την πλειοψηφία. Εγώ πέρασα καλά πρόσφατα με την Βίκυ στο φυλής 69 ισόγειο. Είναι μοντελε στυλ, θα αρέσει στον πιτσιρικά.
Ωστόσο, εγώ θα σου πρότεινα πέραν της κοπέλας να σκεφτείς και τα "γύρω γύρω" πράγματα.
Δηλαδή να κάνει απλό πρόγραμμα για να μην βάλεις τον νέο κατευθείαν στα βαθιά και το κυριότερο να πας σε σπιτάκι που είναι καθαρό.
Πχ Φώκαιας 17 πάνω και φυλής 69 ισόγειο είναι οκ.
Επίσης στην Λιοσίων τα στουντελα (με 20ρικο όμως) είναι επίσης καλά.
Αν όντως υπολογίσεις το απλό πρόγραμμα όμως, η Βίκυ που πρότεινα είναι εκτός καθώς κάνει ελεύθερο στοματικό.
Να κάνεις "αναβάθμιση" και να τον πας σε στούντιο δεν παίζει;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.583
- Πόντοι
- 19.485
η Ανναμπέλα γαμιέται καλά, γουστάρωΑπογευματινή διπλή κατάθεση στο Μεταξουργείο.
Καλά γαμησια.
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 201
Οχι η κουτσή Μαρία είναι !Η Σαμπίνα είναι αυτή ;
Συνημμένα
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 2.021
Μετά την ανάγνωση και το σχολιό μου στην κριτική του μύστη @DmtrsxXx είχα μια περιέργεια να δω το παλτό στο Ι.30Β β' βάρδια.
Κάνοντας παράκαμψη με το μοτο σταματάω έξω από τον οίκο κατά τις 21.05 με πρόθεση να μπω για διερεύνηση.
Πετυχαίνω δε την εξής φάση στην είσοδο : η ξανθούλα tiktoker ινφλουένσερ κλπ με το που μπαίνω βγαίνει σφαίρα στο σκαλί με τα κόκκινα εσώρουχα να μιλήσει σε ένα τύπο ο οποίος είχε βγεί (πιθανότατα) από το Ι.30 και πέφτοντας απάνω του , του έλεγε : κι αν εγώ δεν κάνω παιδί με τον Νίκο θα κάνεις εσύ μαζί μου ; Όχι πες μου...... μπαίνω μόνος ήμουν , σκάει ένας λιποσαρκος τσατσός και φωνάζει : ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΑΑΑ και φεύγει έξω από τον οίκο όπου μαζί με τον έταιρο ερωτηθέντα για εναλλακτικό υποψήφιο πατέρα έφυγαν περπατώντας προς τα μεγάλα νούμερα τις Ιάσονος !
Στο καπάκι βγαίνει η Βαλεντίνα η οποία προσπάθησε με όσο ναζι διέθετε να με βάλει στο δωμάτιο.
Είπαμε πήγα να δω μόνον.
Η εταιρη κορασίς Άννα ξαναμπήκε φουριόζα μέσα.
Το σίγουρο είναι πως χρήζει βοήθειας και παρακολούθησης από ειδικό.
Πάντως τέτοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο διηνεκές .
Αν δε περάσετε από Σατωβριάνδου & Νικηφόρου η πληθώρα των χρηστών πλέον σε τρομάζει.
Ούτε τριακόσια μέτρα από το Δημαρχείο. Για εμάς που γεννηθήκαμε δίπλα στο κέντρο και το έχουμε σκάψει σχεδόν με τα ποδήλατα από πιτσιρίκια είναι τρομακτικό το θέαμα.
Το πιθανότερο να επιστρέψω σύντομα να πάρω την κορασίδα Βαλεντίνα
Τον νου σας με την άλλη που ψάχνει να γίνει μάνα......
Κάνοντας παράκαμψη με το μοτο σταματάω έξω από τον οίκο κατά τις 21.05 με πρόθεση να μπω για διερεύνηση.
Πετυχαίνω δε την εξής φάση στην είσοδο : η ξανθούλα tiktoker ινφλουένσερ κλπ με το που μπαίνω βγαίνει σφαίρα στο σκαλί με τα κόκκινα εσώρουχα να μιλήσει σε ένα τύπο ο οποίος είχε βγεί (πιθανότατα) από το Ι.30 και πέφτοντας απάνω του , του έλεγε : κι αν εγώ δεν κάνω παιδί με τον Νίκο θα κάνεις εσύ μαζί μου ; Όχι πες μου...... μπαίνω μόνος ήμουν , σκάει ένας λιποσαρκος τσατσός και φωνάζει : ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΑΑΑ και φεύγει έξω από τον οίκο όπου μαζί με τον έταιρο ερωτηθέντα για εναλλακτικό υποψήφιο πατέρα έφυγαν περπατώντας προς τα μεγάλα νούμερα τις Ιάσονος !
Στο καπάκι βγαίνει η Βαλεντίνα η οποία προσπάθησε με όσο ναζι διέθετε να με βάλει στο δωμάτιο.
Είπαμε πήγα να δω μόνον.
Η εταιρη κορασίς Άννα ξαναμπήκε φουριόζα μέσα.
Το σίγουρο είναι πως χρήζει βοήθειας και παρακολούθησης από ειδικό.
Πάντως τέτοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο διηνεκές .
Αν δε περάσετε από Σατωβριάνδου & Νικηφόρου η πληθώρα των χρηστών πλέον σε τρομάζει.
Ούτε τριακόσια μέτρα από το Δημαρχείο. Για εμάς που γεννηθήκαμε δίπλα στο κέντρο και το έχουμε σκάψει σχεδόν με τα ποδήλατα από πιτσιρίκια είναι τρομακτικό το θέαμα.
Το πιθανότερο να επιστρέψω σύντομα να πάρω την κορασίδα Βαλεντίνα
Τον νου σας με την άλλη που ψάχνει να γίνει μάνα......
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.461
- Πόντοι
- 46.232
ακόμη μπανακια κάνει...Έχουμε κανα νέο απο Σαμπίνα? Εχει εξαφανιστεί, υπάρχει κανας αρμόδιος να απαντήσει ?? Ποτε γυρίζει απο διακοπές? Θελουμε να γαμήσουμε τι θα γίνει...
Τυπε εγώ αν κόβω από το προφίλ πρέπει να έχω λιγότερο από το 1/3 χρόνων σουεσύ που μπαίνεις κάθε μέρα και τους βλέπεις τι γράφουν κάθε μέρα τι δουλειά κάνεις δηλαδή ?
στο τέλος θα μας πεις να πηγαίνουμε εκκλησία (καλά θα ειχες και δίκαιο σε αυτό )
Που δούλευε αυτή ?ακόμη μπανακια κάνει...
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.904
- Πόντοι
- 3.246
είχεΈχουμε κανα νέο απο Σαμπίνα? Εχει εξαφανιστεί, υπάρχει κανας αρμόδιος να απαντήσει ?? Ποτε γυρίζει απο διακοπές? Θελουμε να γαμήσουμε τι θα γίνει...
πάει
Πάτρα
το
μωρό σήμερα είδα
πήγε πειραιά
το 1968 λες ? δεν είναι χρονολογία γέννησης . δε ζουσα το 1968 ούτε και τα επόμενα 10 χρόνιαΤυπε εγώ αν κόβω από το προφίλ πρέπει να έχω λιγότερο από το 1/3 χρόνων σου
αλλα δεν ξερω τι σχέση έχει αυτό
εισαι μικρός εννοεις και δε δουλευεις ? εντάξει ελήφθη
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 172
- Like
- 21.780
- Πόντοι
- 32.478
Από τα stories που ανέβαζε ήταν Πάτρα. Διακοπές υποθέτωΈχουμε κανα νέο απο Σαμπίνα? Εχει εξαφανιστεί, υπάρχει κανας αρμόδιος να απαντήσει ?? Ποτε γυρίζει απο διακοπές? Θελουμε να γαμήσουμε τι θα γίνει...
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.481
- Πόντοι
- 14.936
Τι γουρνα φιλοξενη που ειναι η στοματαρα της λεμε...Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Η Βίκη έχει "πειράξει" τα χείλη της, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Ένα διακριτικό φουσκωματάκι έχει κάνει. Καμία σχέση με duck face ή στυλ ροφού. Κάτι τέτοιο ακραίο θα βρεις σε βίζιτα ή σε κάποιο στούντιο. Μία τέτοια κοπέλα, με έντονο φούσκωμα χειλιών, είναι η Λίλη, η οποία δουλεύει στο Θεσσαλίας 136.
ΥΓ: Σου επισυνάπτω και μία φωτογραφία της, για να έχεις πλήρη εικόνα.
Λιλη for president λεμε...
Καταλάθος το έστειλα το πρώτο μήνυματο 1968 λες ? δεν είναι χρονολογία γέννησης . δε ζουσα το 1968 ούτε και τα επόμενα 10 χρόνια
αλλα δεν ξερω τι σχέση έχει αυτό
εισαι μικρός εννοεις και δε δουλευεις ? εντάξει ελήφθη
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.481
- Πόντοι
- 14.936
Αθηναμπαντ 2023 καλοκαίρι....
A place to be....
"Από την μαστουρα πέσαμε στο δηλητήριο και μας
τραβάνε τακτικά στο κρατητηριο από την μαστουρα πέσαμε στην
ηρωίνη και μας τραβάνε τακτικά για κοκαινη.."
Ακούγοντας ρεμπέτικα του Πάνου Αρβανίτη στο κάρο έσκασα στα σπιτάκια...
Επάνω στην Φυλής πολλά κλειστά και αφού τσεκαρα και τους γύρω δρομους
κατεληξα Φώκαιας 7α στην γλυκιά μικρή Αννίτα...
Η ιερόδουλη έτσι όπως πρέπει να είναι το κορίτσι μας...Σε ΟΛΑ όμως..
Θα υπάρξει και κριτική αλάνια κουράγιο μέχρι τότε...
Αφού έφυγα ενοιωθα ότι η δίψα μου για δεύτερη κατάθεση είναι γεγονός...
Περιπλανήθηκα κέντρο για αρκετή ώρα χαζεύοντας παλιά αρχοντικά και γενικά το πόσο έχει
αλλάξει αυτή η πόλη τώρα που τα καλά της δυστυχώς τα έχει βγάλει και γύρισα ξανά στην
Αννιτουλα για να δεύτερο γύρο...
Γέλασε με το που με είδε και φρόντισε το χαμόγελο μου να παραμείνει ζωντανό...
Έφυγα ήρεμος και γύρισα σπίτι μου έφαγα πεπόνι,έκανα μπάναρα κρύα και τάισα τα
αλάνια γατιά μου...
Ζώντας την κάθε μας μέρα σαν να επρόκειτο να είναι η τελευταία...
A place to be....
"Από την μαστουρα πέσαμε στο δηλητήριο και μας
τραβάνε τακτικά στο κρατητηριο από την μαστουρα πέσαμε στην
ηρωίνη και μας τραβάνε τακτικά για κοκαινη.."
Ακούγοντας ρεμπέτικα του Πάνου Αρβανίτη στο κάρο έσκασα στα σπιτάκια...
Επάνω στην Φυλής πολλά κλειστά και αφού τσεκαρα και τους γύρω δρομους
κατεληξα Φώκαιας 7α στην γλυκιά μικρή Αννίτα...
Η ιερόδουλη έτσι όπως πρέπει να είναι το κορίτσι μας...Σε ΟΛΑ όμως..
Θα υπάρξει και κριτική αλάνια κουράγιο μέχρι τότε...
Αφού έφυγα ενοιωθα ότι η δίψα μου για δεύτερη κατάθεση είναι γεγονός...
Περιπλανήθηκα κέντρο για αρκετή ώρα χαζεύοντας παλιά αρχοντικά και γενικά το πόσο έχει
αλλάξει αυτή η πόλη τώρα που τα καλά της δυστυχώς τα έχει βγάλει και γύρισα ξανά στην
Αννιτουλα για να δεύτερο γύρο...
Γέλασε με το που με είδε και φρόντισε το χαμόγελο μου να παραμείνει ζωντανό...
Έφυγα ήρεμος και γύρισα σπίτι μου έφαγα πεπόνι,έκανα μπάναρα κρύα και τάισα τα
αλάνια γατιά μου...
Ζώντας την κάθε μας μέρα σαν να επρόκειτο να είναι η τελευταία...
koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.560
Εχεις δυο επιλογες διδυμου.Στο 8 και στο 27.Το 8 σιγουρα καθε μερα.Στο 27 ισως πετυχεις βερονικα,δεν εχει σταθερη παρουσια.Τριχωτό μουνάκι μόνο διδύμου βρίσκουμε;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.899
- Πόντοι
- 2.036
'Η μου έχει ξεφύγει ή την ξέρω με άλλο όνομα ; ποιά/πού ακριβώς είναι ;η Ανναμπέλα γαμιέται καλά, γουστάρω
Σκέφτομαι να ανοίξω νήμα για κριτική σε τσατσάδες, πόσο ευγενική/ος είναι αν χτυπάει νωρί αν καθαρίζει κλπ. , θα είχε νόημα λέτε ;
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K