Μετά την ανάγνωση και το σχολιό μου στην κριτική του μύστη
@DmtrsxXx είχα μια περιέργεια να δω το παλτό στο Ι.30Β β' βάρδια.
Κάνοντας παράκαμψη με το μοτο σταματάω έξω από τον οίκο κατά τις 21.05 με πρόθεση να μπω για διερεύνηση.
Πετυχαίνω δε την εξής φάση στην είσοδο : η ξανθούλα tiktoker ινφλουένσερ κλπ με το που μπαίνω βγαίνει σφαίρα στο σκαλί με τα κόκκινα εσώρουχα να μιλήσει σε ένα τύπο ο οποίος είχε βγεί (πιθανότατα) από το Ι.30 και πέφτοντας απάνω του , του έλεγε : κι αν εγώ δεν κάνω παιδί με τον Νίκο θα κάνεις εσύ μαζί μου ; Όχι πες μου...... μπαίνω μόνος ήμουν , σκάει ένας λιποσαρκος τσατσός και φωνάζει : ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΑΑΑ και φεύγει έξω από τον οίκο όπου μαζί με τον έταιρο ερωτηθέντα για εναλλακτικό υποψήφιο πατέρα έφυγαν περπατώντας προς τα μεγάλα νούμερα τις Ιάσονος !
Στο καπάκι βγαίνει η Βαλεντίνα η οποία προσπάθησε με όσο ναζι διέθετε να με βάλει στο δωμάτιο.
Είπαμε πήγα να δω μόνον.
Η εταιρη κορασίς Άννα ξαναμπήκε φουριόζα μέσα.
Το σίγουρο είναι πως χρήζει βοήθειας και παρακολούθησης από ειδικό.
Πάντως τέτοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο διηνεκές .
Αν δε περάσετε από Σατωβριάνδου & Νικηφόρου η πληθώρα των χρηστών πλέον σε τρομάζει.
Ούτε τριακόσια μέτρα από το Δημαρχείο. Για εμάς που γεννηθήκαμε δίπλα στο κέντρο και το έχουμε σκάψει σχεδόν με τα ποδήλατα από πιτσιρίκια είναι τρομακτικό το θέαμα.
Το πιθανότερο να επιστρέψω σύντομα να πάρω την κορασίδα Βαλεντίνα
Τον νου σας με την άλλη που ψάχνει να γίνει μάνα......